![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
WymiankaHej ![]() ![]() Na szaro zaznaczam kosmetyki zarezerwowane ![]() Na niebiesko kosmetyki wymienione NA SAMYM DOLE POSTA DOKŁADKA Do wymiany mam: Bransoletki z muliny robione przeze mnie , różne wzory i napisy, - kupon rabatowy do Camaieu 30 zł w prezencie przy zakupach za 90 zł Kosmetyki kolorowe -Cień MIYO- odcień Temper no. 12 różowy- użyty tylko raz - Cień MIYO- odcień Lovely Lucy no.43 granatowy- użyty tylko raz - carmex wiśniowy- używany, zostało ponad połowa - carmex truskawkowy- prawie nowy - złociście połyskujący cień do powiek Amber Avon- używany - szminka do ust colortrend Cafe au lait Avon- użyta 1 raz - roziskrzony błyszczyk do ust Ruby Luster Avon- używany Lakiery do paznokci - lakier Wibo So Matte 05 -użyty 2 razy - lakier Wibo So Matte 03- użyty po napis Wibo - lakier Maxima Butterfly 155- nowy - lakier NYC 206B Easty Village- użyty kilka razy - lakier Essence 65 camouflage- używany kilka razy I wiele innych lakierów. Pytajcie ![]() Pielęgnacja ciała - serum czekoladowo papajowe Bingospa- nowe - balsam palmowy do dłoni bingospa- nowy - krem do rąk Eldena- nowy, z Niemiec - złocisty olejek mineralny w sprayu z połyskującymi drobinkami Avon- użyty parę razy - serum na zniszczone końcówki Avon- nowe - nawilżający krem do twarzy SPF15 z trawą cytrynową i ogórkiem Avon- użyty ok.5 razy - rozgrzewający peeling do skórek Avon- została połowa - bibułki matujące Avon- użyłam ok.4 - Balsam z beta karotenem przyśpieszają opaleniznę Avon- nowy - chłodzący spray po opalaniu z wit. C Avon- użyty kilka razy - nawilżający krem ochronny do twarzy z technologią Activi-D SPF 30 Avon - używany Zapachy - dezodorant Rexona- nowy Próbki - próbka kremu Sudomax - próbki Bingo Spa - próbki Ziaja - próbka masła do ciała - próbka kolorowego mydła w płynie Joanna Biżuteria - naszyjnik - zielone kolczyki - czerwono- białe kolczyki - niebieskie kolczyki DOKŁADKA - konturówka do oczu Twilight Sparkle Avon- nowa - peeling do ciała Morze Martwe Avon- użyty raz do przetestowania - kuleczka do kąpieli- nowa - krem do rąk Soraya- nowy - serum na zniszczone końcówki Avon- nowe - pomadka Celia- użyta dla sprawdzenia koloru - błyszczyk Yves Rocher- użyty kilka razy - płynny wosk do włosów Avon- została połowa - balsam do opalaniu Eveline- została połowa - próbki Avon, zapachy damskie i męskie- do wyboru - książka Sekrety Makijażu, Eryka Sokólska Edytowane przez Wiolkaa93 Czas edycji: 2013-01-24 o 15:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wymianka
cos u mnie za:
serum na zniszczone końcówki Avon- nowe i ewentualnie balsam do dłoni bingospa? ![]() Edytowane przez Pamircia Czas edycji: 2013-01-08 o 13:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos za cienie miyo i serum do koncowek z Avonu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
wstępnie zainteresowal mnie
balsam palmowy do dłoni bingospa- nowy serum czekoladowo papajowe Bingospa- nowe chłodzący spray po opalaniu z wit. C Avon- użyty kilka razy - jaka ma date waznosci, pytam bo w razie czego będzie musiał poczekać do wakacji ![]() a i które dokładnie kosmetyki zainteresowały Cie u mnie? powoli dodaje opisy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za
-Cień MIYO- odcień Temper no. 12 różowy- użyty tylko raz - Cień MIYO- odcień Lovely Lucy no.43 granatowy- użyty tylko raz - złocisty olejek mineralny w sprayu z połyskującymi drobinkami Avon- użyty parę razy
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Coś u mnie w którymś z wątków za: serum na zniszczone końcówki Avon- nowe ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam..
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Hej, może coś u mnie? balsam palmowy do dłoni bingospa- nowy
serum czekoladowo papajowe Bingospa- nowe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Coś za?
- lakier Essence 65 camouflage- używany kilka razy - serum na zniszczone końcówki Avon- nowe - Balsam z beta karotenem przyśpieszają opaleniznę Avon- nowy - próbka masła do ciała
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
- lakier Wibo So Matte 05 -użyty 2 razy - lakier Wibo So Matte 03- użyty po napis Wibo - balsam palmowy do dłoni bingospa- nowy ? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś za lakiery Wibo, serum na końcówki i kosmetyki BingoSpa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cos za
- lakier Essence 65 camouflage- używany kilka razy - serum na zniszczone końcówki Avon- nowe
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
O, fajnie że coś Ci wpadło w oko
![]() odżywka Lorys + fluid do włosów, lub fluid + odlewka tej Mill Mill, odżywka + odlewka Mill Mill. Pasowało by Ci któreś zestawienie? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
cos za serum na zniszczone końcówki Avon?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
- balsam palmowy do dłoni bingospa- nowy
- krem do rąk Eldena- nowy, z Niemiec - serum na zniszczone końcówki Avon- nowe - nawilżający krem do twarzy SPF15 z trawą cytrynową i ogórkiem Avon- użyty ok.5 razy cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
hej, jako tako podobają mi się obie bingospa i deo rexona ale nie wiem czy aż tak bardzo tego chcę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:34.