![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() *>*>*>Biała Perła, Kerastase, pędzle Vipera, minerały Lily Lolo ... listopad<*<*<*
WĄTEK NIEAKTUALNY
nowy tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=682450 ![]() ![]() Zasady: - informuję o faktycznym stanie rzeczy - masz mniej Przekupek albo negatywa - wysyłasz pierwsza - interesują mnie przede wszystkim duże wymianki - wysyłam zawsze listem poleconym ekonomicznym i tego samego oczekuję od Ciebie -wysyłka w kopercie bąbelkowej lub w folii bąbelkowej i zwykłej kopercie - wszystkie rzeczy są wyprane i w większości wyprasowane - opisy rzeczy, które zostały wymienione zaznaczam na szaro albo usuwam NA WYMIANĘ MAM: Duży pędzel do pudru Vipera Professional - z naturalnego włosia (sobola) + specjalna osłonka na włosie, używany, ale w stanie bdb, ten: -nie ma http://www.viperasklep.pl/pedzle-do-makijazu/602-vipera-profesjonalny-okragly-pedzel-do-pudru-z-naturalnego-wlosia-sobolego.html Ukośny pędzel do różu/bronzera Vipera Professional - z naturalnego włosia (sobola) + specjalna osłonka na włosie, używany, ale w stanie bdb, ten: http://www.viperasklep.pl/pedzle-do-makijazu/601-vipera-profesjonalny-ukosny-pedzel-do-rozu-z-naturalnego-wlosia-sobolego.html Duży pędzel do cieni Vipera Professional - z naturalnego włosia (kozy), używany, ale w stanie bdb, ten: http://www.viperasklep.pl/pedzle-do-makijazu/600-vipera-profesjonalny-duzy-pedzel-do-cieni-z-naturalnego-wlosia-koziego.html - nie ma Pędzelek do eyelinera i kresek Vipera Professional - używany, ale w stanie bdb, przycięty dodatkowo przeze mnie, aby był jeszcze cieńszy, ten: http://www.viperasklep.pl/pedzle-do-makijazu/689-vipera-profesjonalny-pedzelek-do-eyelinera-i-kresek.html - nie ma Aplikatory do cieni - nowe, z różnych paletek Mineralny podkład Lili Lolo In The Buff SPF15 - oddam połowę (czyli 5g), w oryginalnym opakowaniu http://www.costasy.pl/esklep,produkt,18,in_the_ buff_mineralny_podklad_li ly_lolo Mineralny korektor Lili Lolo Blush Away - zielony, na naczynka, oddam połowę (czyli 2g) pełnowymiarowego opakowania - odsypka do słoiczka Sephory, http://www.costasy.pl/esklep,produkt,44,blush_a way_mineralny_korektor_li ly_lolo Próbki minerałów Lily Lolo: -podkład Candy Cane -podkład Warm Peach -podkład Popcorn (pozostało na 1 wypróbowanie) -podkład Popsicle -podkład Cookie -jedwabny puder sypki Translucent Silk -róż Chery Blossom -bronzer Bondi Bronze -bronzer Waikiki - NIE MA -korektor Barely Beige (pozostało na 1 wypróbowanie) -korektor Nude (na ściankach pozostało na 1 wypróbowanie) Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2013-12-15 o 16:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *>*>*>Biała Perła, Kerastase, pędzle Vipera, minerały Lily Lolo ... listopad<*<
Miami Party by Avon - zużycie widoczne na zdjęciu, początkowa pojemność 50ml
Essence transparentny puder sypki Fix&Matte - oddam ponad połowę (czyli jakieś 9g) Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2013-12-15 o 16:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *>*>*>Biała Perła, Kerastase, pędzle Vipera, minerały Lily Lolo ... listopad<*<
Henna do włosów czarna 50g - kupiłam w Egipcie, myślałam, że to henna do brwi, jednak okazało się że do włosów
Smart Beauty Colour Care Shampoo - szmpon chroniący kolor włosów farbowanych, dostępny tylko w UK Wella High Hair Flat Iron Spray Strong Control - dwufazowy lotion do prostowania włosów, pojemność początkowa 200ml, pozostało tyle ile widać na zdjęciu Isana odżywka w sprayu do włosów suchych z rozdwajajacymi się końcówkami - z 200ml pozostało ponad połowa Avon After Sun - złocisty balsam wzmacniający opaleniznę, 200ml, prawie pełny - tylko raz użyty na nogi Biała perła - w komplecie to ci widać na zdjęciach: dwie tubki (jedna cała i końcówka drugiej), strzykawka, pudełko i pasek ze skalą poziomu wybielenia, data dażności: styczeń 2014 - nie ma Eyeliner Miss Sporty - wysuwana kredka do oczu w kolorze 060 Aubergine, czyli oberżyna - ciemny fiolet, użyta raz na wesele Cień do powiek Miss Sporty - Studio Color, w kolorze 106 Wild, ciemny fiolet, oberżyna - super pasuje do kredki powyżej, również raz użyty na wesele Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2013-12-15 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Christian Dior kredka-Eyeliner - oryginalna kredka do oczu z gabeczką do rozcierania, kupiona w Paryżu, kolor 090 Noir (czarny), napisy trochę starte od noszenia luzem w torebce, ale widac jeszcze firmę i logo CD, długość całości 10,5cm, pozostało 5cm samej kredki, dokładnie taka jak ta: http://tagomago.pl/produkt/585/Dior/...090/?folder=36 - nie ma
Max Factor Erace Blanc - jasny korektor, prawie cały, jak na foto - nie ma Paleta cieni Avon - odcienie beżu, miedzi, brązu, zużycie nieznaczne widoczne na zdjęciu - NIE MA Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2013-12-15 o 16:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Błyszczyk Oriflame, Visions, Sugar Rush Lip Gloss Cotton Candy - jasny pudrowy różowy, 10ml, wypróbowany, śliczny zapach
Tusz do rzęs Avon Little Red Dress - kolor black, praktycznie nowy, zrobiłam do niego tylko jedno podejście, ale nie potrafię malować sie taką szczoteczką - nie ma Biały ołówek do paznokci Manhattan - nie ma - prawie cały Cosmopolitan Virtual Makover - płyta z programem, dzięki któremu możemy sprawidzić jak wyglądałybyśmy w nowej fryzurze, kolorze włosów, makijażu i dodatkach Dwa zestawy srebrnych kolczyków do nosa Claire's - oczywiście nowe, ja już przestałam nosić kolczyk w nosie, więc te kupione na zapas już mi sie nie przydadzą Osłonki na pędzle do makijażu - 5 sztuk Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2013-12-15 o 16:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ujedrniający balsam Eveline Spa - limonka i zielona herbata, zrobię odlewki 75ml i 50ml, gdyż baslam ma 500ml i ciężko byłoby mi go zużyć
Ziaja wazelina biała kosmetyczna - 30ml, brak dwóch maźnięć, praktycznie cała Ziaja Sopot Sun Aktywator opalania z tyrozyną - do solarium i na słońce, pojemność początkowa 150ml, pozostało tyle ile widać na zdjęciu Nić dentystyczna Total Care - freshmint flavour Separatory do malowania paznokci - różowe, nowe Lakier Oriflame Long Wear Nail Polish - kolor różowy, 7ml, nowy Lakier Oriflame Visions V Galactic Fantastic Nail Polish - kolor morski mieniący się, 8ml, pozostało tyle co na foto Penseta - w kolorze srebrnym, nowa Aparat na halluksy - nowy, do noszenia na noc, angielski odpowiednik polskiego aparatu Marcin, z tym że ten jest naprawdę solidnie wykonany, użyte materiały i konstrukcja nieporównywalnie lepsza, na lewą stopę, rozmiar M (na stopę rozmiar 37-40) Krem do prostowania włosów Shockawves Po prostu Proste Ujarzmij! - chroni przed wilgocią, puszeniem, zapewnia termoochronę, raz użyty, pojemność 100ml - nie ma Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2013-03-12 o 05:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Avon, Jilian Dempsey Professional Kohl Eyeliner - precyzyjny ołówek do kresek, kolor czarny, zużycie widoczne na zdjęciu, świeża
Konturówka do ust Oriflame Lip Definer - wysuwana konturówka do ust, kolor 87 Framboise, użyta kilka razy Pilniczek składany Sally Hansen Pudełko na soczewki - czarno-różowe Pudełka na soczewki kontaktowe - niebiesko-różowo-białe, dwie sztuki Wałki do włosów - 4 sztuki, nowe, średnica 4cm Czarna spinka gwiazda - stan dobry, długość ok. 10cm Srebrna klamra do włosów - stan dobry, na brzegach zszedł kolor, ale trzeba się dobrze przyjrzeć, długość 6cm Srebrna zawieszka Playboy - wysokość 2cm Zawieszka z cyrkoniamii Baby Phat - wykonana z trwałego materiału, który się nie ściera, ani nie czernieje, mam ją już kilka lat i cały czas jest w idealnym stanie, wysokość 3cm Naszyjnik z kamykami i kolczyki do kompletu - kolczyki ok. 1,5cm, naszyjnik 44cm Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2013-02-02 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
cóś za zielony korektor LL? odpisz proszę u mnie
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za:
-korektor mineralny LL, - probki podkladu Popcorn i Warm Peach ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Miami Party by Avon - zużycie widoczne na zdjęciu, początkowa pojemność 50ml
Biała perła - w komplecie to ci widać na zdjęciach: dwie tubki (jedna cała i końcówka drugiej), strzykawka, pudełko i pasek ze skalą poziomu wybielenia, data dażności: styczeń 2014 Wella High Hair Flat Iron Spray Strong Control - dwufazowy lotion do prostowania włosów, pojemność początkowa 200ml, pozostało tyle ile widać na zdjęciu Nić dentystyczna Total Care - freshmint flavour Pudełko na soczewki - czarno-różowe Srebrna klamra do włosów - stan dobry, na brzegach zszedł kolor, ale trzeba się dobrze przyjrzeć, długość 6cm Czarna spinka gwiazda - stan dobry, długość ok. 10cm coś u mnie za jakieś z wymienionych rzeczy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Hey, znajdziesz coś u mnie za:
- pudełko na soczewki czarno-różowe - różowy Adidas - Biała Perła - pędzel Vipera do różu/bronzera?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za Miami Party i odsypkę podkładu Lily Lolo?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Biała perła - w komplecie to ci widać na zdjęciach: dwie tubki (jedna cała i końcówka drugiej), strzykawka, pudełko i pasek ze skalą poziomu wybielenia, data dażności: styczeń 2014
Olay Age Defying - żel pod oczy, prawie cały, zużycie widoczne na zdjęciach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos u mnie za wszystkie produkty Lily Lolo?
Z twojej wish - poza watkiem mam nowy, swiezo zakupiony krem Sensibio AR Biodermy Edytowane przez palau Czas edycji: 2012-11-03 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
znalazłabyś coś u mnie?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
może znajdziesz coś u mnie za:
Loreal Super Liner Perfect Slim - czarny super cienki eyeliner, praktycznie nowy, użyłam raz do ślubnego makijażu Białą Perłę oraz różowy lakier do paznokci Oriflame? ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Jesli Sensibio Ar Cie nie interesuje to moze podpowiesz mi za co najchetniej wymienisz LL?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ja po próbki lily lolo
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
![]() Wella High Hair Flat Iron Spray Strong Control - dwufazowy lotion do prostowania włosów, pojemność początkowa 200ml, pozostało tyle ile widać na zdjęciu Konturówka do oczu Avon Glimmerstick - nowa, w kartoniku, kolor czarny: Blackest Black |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Jasne...rozumiem. Zajrzalam jeszcze raz na twoja wish liste i nie posiadam nic z jej zakresu. Serdecznosci zatem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
przejrzałam Twoją wish i niestety nie mam nic poza wątkiem
![]() najbardziej u Ciebie zależałoby by mi na czarnym eyelinerze z L'oreal, może zechciałabyś oddać go za: rozświetlacz do twarzy z limitowanki Essence, ubytek testowy -żel pod oczy i w okolice ust FlosLek, pozostało 50% -czarna kokardka Avon ( broszka lub spinka)? ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- pewnie, mi jak najbardziej pasuję: kremy pod oczy Ava i FlosLek, kokardka i rozświetlacz Essence za eyeliner L'oreal i lakier Oriflame ![]() możemy dogadać szczegóły na pw ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
pędzle sa dużo więcej warte niż próbki.
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Kerastase Injection de Force - silnie skoncentrowana kuracja wzmacniająca
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za biga LL i białą perłe?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
cos za zielony korektor?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.