![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Kilku rzeczy :) MARZECNIEAKTUALNE!!! ## płyn micelarny Bioderma do skóry suchejSzukam takich oto rzeczy ![]() Na wymianę to co u mnie w wątku. MANICURE ## lakiery hybrydowe!!! dowolne kolory i firmy ## primer i top coat ## płyn do usuwania lakieru hybrydowego - remover ## płyn do odtłuszczania - cleaner ## waciki bezpyłowe ## oliwka do paznokci KOSMETYKI ## farby i szampony do włosów w odcieniach popielatego, chłodnego blondu ## Far Away Avon, Puma Flowing ## NOWE tusze do rzęs czarne, brązowe, grafitowe, śliwkowe, zgniło zielone ## jasne podkłady mineralne ## naturalna pielęgnacja i półprodukty kosmetyczne UBRANIA, DODATKI ## szlafrok z satyny krótki ## duże torby szara, granatowa, inne które wpadną mi w oko ## zimowa kurtka (nie parka) dłuższa ## słomkowy kapelusz z dużym miękkim rondem (taki jak w avatorze) ## dżinsowa kurtka ze stójką lub inna kurteczka ze stójką ## biała spódnica maxi bawełniana ## bluzki z odkrytymi plecami ## buty z paskiem wzdłuż stopy z przodu t-bary 37 ## sandały 37 na płaskim lub bardzo niewielkim obcasie ## balerinki 37, najchętniej z migdałowym lub lekko szpiczastym noskiem ## naszyjniki z łańcuszków, najlepiej długie INNE ## lokówka ceramiczna lub teflonowa ## prostownica do włosów, wąska, z zaokrąglonymi brzegami ## akumulatorki AA i AAA (paluszki zwykłe i te cieńsze) ## maszynka do lodów - może akurat ktoś ma na pozbyciu ## plastikowe skrzynie i worki próżniowe na ubrania ## farby akrylowe, także do szkła, raczej w dużych tubach, pojemnikach ## słownik elektroniczny angielski i niemiecki ## tablet ## tester elektroniczny do badania skóry KSIĄŻKI ## II wojna światowa i wszystko co z nią związane ## albumy i książki podróżnicze ## albumy i książki o tematyce mitologicznej i starożytnej ## albumy i książki o naukowych ciekawostkach ## decoupage i inne techniki rękodzielnicze które mnie zainteresują Przykładowe zdjęcia Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2013-04-28 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kilku rzeczy :)
_Koniczynka_ , niestety, nie wymieniam sie na ciuszki. Jak bedziesz miala kosmetyki, daj koniecznie znac! Pozdrawiam!
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
edit: pomyliłam wątki, zaraz wpisze sie w wymiankowym
![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) Edytowane przez pin3ska Czas edycji: 2010-12-28 o 05:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Mam dwa lakiery hybrydowe Mistero Milano srebrny i niebieski transparentne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyczny misz masz na wiosnę
Chyba jak każdy wolę większe wymiany, jeśli spodobała ci się u mnie tylko jedna rzecz, która warta jest mniej niż jej wysyłka, to darujmy sobie wymianę.
Wysyłki robię najczęściej 2 razy w tygodniu, jeśli tylko jest to możliwe to wysyłam InPostem. Jest to normalna firma działająca jak PP, z tą różnicą że o wiele tańsza. ODPISUJCIE U MNIE! To nie jest trudne, a bardzo ułatwia współpracę ![]() ZAPRASZAM DO WYMIANY Balsam ochronny do rąk na zimę Yves Rocher NOWY Perfumowane mleczko do ciała Iris Noir Yves Rocher NOWE Paletka Givenchy Paletkę dostałam w prezencie, nie kupiłam jej, więc nie wiem czy jest oryginalna, może ktoś zna się na tym zna lepiej niż ja. Użycie niewielkie, niektóre kolory wogóle nieużywane, najwięcej używany cień w odcieniu zgniłej złotej zieleni. Cień Yves Rocher Absynt, jasna zieleń, użyty 2 razy Cień Joko jasny róż i 2 odcienie fioletu, zużycie niewielkie, chyba po terminie, ale wszystko z nim ok Lakiery do paznokci **jasny róż, użyty 2 razy NIE MA **jaskrawo różowy neonowy z cienkim pędzelkiem do zdobienia, zużycie trudno ocenić, ale jest go jeszcze sporo NIE MA **brokatowy Oriflame, zużycie niewielkie, ale zdarte naklejki od walania sie w kosmetyczce **grafitowy perłowy Oriflame, zużycie niewielkie, również naklejki pościerane Maseczka Cure Solutions Yves Rocher NIE MA Użyta 2 razy Krem Inositol na dzień Yves Rocher Zużycie ok. 1/3, otwarty 2 miesiące temu Krem do stóp antyperspirant Exclusive Cosmetics Kupiony w Rossmanie, zużycie ok. połowy tubki Normaderm Vichy NIE MA 6 próbek Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2013-03-24 o 08:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyczny misz masz na wiosnę
Pianka Isana do włosów kręconych
użyta 2 razy Kredka miedziana Yves Rocher NIE MA użyta 2 razy Ozdoby do paznokci kwiatuszki, kwadraty, trójkąty i inne, w różnych kolorach Pigment złoty Inglot słoiczek nie był fabrycznie pełny, więc trudno ocenić ile jest go z całości, myślę że ok połowa Kolor złoty, wpadający w miedziano brązowy Pomadka Hean Milk Chocolate Tester. Sprawdziłam kolor na dłoni i za mało dokręciłam, spłaszczył się czubek. Kolor matowy, kryjący, intensywny Avene Serenage 5ml termin ważności do czerwca 2013 Zapachy na wypróbowanie NIE MA Yves Rocher Vanilla Bourbone FM Chanel Chance Lakier Yves Rocher pomarańczowy pojemność 3ml, użyty na jeden paznokieć w celu sprawdzenia koloru. Odcień "czerwona ziemia". Tusz do rzęs ze złotymi drobinkami Yves Rocher Pojemność tuszu 4,5ml, nowy zafoliowany. Tusz jest bezbarwny ze złotymi drobinkami. Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2013-03-21 o 08:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
hej, coś u mnie za paletkę Givenchy?
<obawiam się że nie jest to oryginal, zobacz tutaj http://www.temptalia.com/summer-2008-givenchy-for-summer-2008> mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=679643 odpisz proszę u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
coś za inositol ? może jesteś z Krakowa
![]()
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Byłaby nadal zainteresowana bluzą z futerkiem, bądź czymś innym? Spodobało mi się kilka kosmetyków
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Kuźnia inspiracji
|
coś za:
Pianka Isana do włosów kręconych użyta 2 razy Kredka miedziana Yves Rocher użyta 2 razy Pigment złoty Inglot słoiczek nie był fabrycznie pełny, więc trudno ocenić ile jest go z całości, myślę że ok połowa Kolor złoty, wpadający w miedziano brązowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś za maseczkę yr, avene, i paletkę cieni?
---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- wybacz nie mam pamięci do wątków ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- hehe powiedzmy,że wieczorami się nudzę :P pozdrawiam
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Hmm tregginsów nie oddam za kosmetyki
![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Wady takie jak napisałam, delikatne zmechacenia i plamka na rękawie, ale myślę, że po praniu spokojnie zejdzie. Wartość nawet większa od tregginsów, ale bluz mam b. dużo, a tregginsów tyle, co kot napłakał, więc poszukuję za nie innych.
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
A dołożyłabyś grafitowy lakier Oriflame dla wyrównania kosztów przesyłki?
![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Za perłowymi delikatnie mówiąc nie przepadam ![]() A te 2 pierwsze może da radę?
![]() |
#22 |
BAN stały
|
kochana cos wybiore z kosmetykow bo ubrania mnie nie interesuja, a co do spodni to własnie tera wyminione zostaly
ktore paski Cie interesuja? ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- te ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- ok |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Na razie nic
![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
edm wolałabym oddać za inne minerały, ale może znajdziesz coś innego dla siebie za krem ? daj znać u mnie, pozdrawiam
![]()
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Z racji tego, że część rzeczy jest w rezerwacji, z tych "wolnych", które Cię interesują, proponuje taką wymianę:
Perfumowane mleczko do ciała Iris Noir Yves Rocher NOWE Balsam ochronny do rąk na zimę Yves Rocher NOWY Maseczka Cure Solutions Yves Rocher Użyta 2 razy Normaderm Vichy 6 próbek Avene Serenage 5ml termin ważności do czerwca 2013 za: Wella High Hair Flat Iron Spray Strong Control - dwufazowy lotion do prostowania włosów, pojemność początkowa 200ml, pozostało tyle ile widać na zdjęciu Aplikatory do cieni - nowe Penseta - w kolorze srebrnym, nowa Złota ramka na zdjęcie 13x18cm- drobne ryski, jak na foto, można postawić w pionie i w poziomie lub powiesić na ścianie Komplet ozdobnych poszewek na poduszki - kolor beżowy z brązowymi przeszyciami, zapinane na zamek Czarne figi - nowe, rozmiar S (na metce M, ale wypadają mniejsze) Czarne oceplane legginsy - nowe, rozmiar S/M Daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
hej hej
![]() z glossyboxa: -szminke/blszczyk marki ModelCo - tusz BM beauty z golden boxa -błyszczyk Kryolan kolor catwalk - czerwona szminka Kryolan, uzyta tylko dla wypróbowania koloru - baza rozświetlająca pod makijaż marki Sephora, uzywana i pozostało ok40% oddam w dobre ręce ![]() - nowy krem Nivea Pure Effect Anti-Spot krem na dzień - konturówka do ust Bourjous - levres contour kolor 11 "enjoleuse" - szminkę Catrice kolor 170 "after work wine" uzyta tylko do wypróbowania koloru Chetnie je wymienie na kosmetyki, ciuchy itp lub bardzo tanio odsprzedam ![]() prosze o pw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Vanille Noire YR NOWE
NOWE zafoliowane Vanille Noire Yves Rocher 50ml
Wymienię tylko i wyłącznie na: - dobrą prostownicę z wąskimi płytkami, taką którą można również kręcić włosy, więc płytki muszą być zaokrąglone - lokówkę stożkową lub zwykłą średniej grubości, ale nie taką za 20zł - maszynkę do strzyżenia, tylko z regulacją wysokości noża - manicure hybrydowy - lakiery, dobrej jakości baza i top, aceton do ściągania - botki lub kozaki na wiosnę w rozmiarze 37, chętnie ażurowe - szara lub granatowa schopper bag - kalosze czarne, szare, granatowe, beżowe, bez kwiatków, groszków, kratek i innych udziwnień Czekam na propozycje ![]() Edytowane przez _Koniczynka_ Czas edycji: 2013-03-20 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:13.