|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
CZERWIEC. MINERAŁY, naturalne włosy, rozświetlacze, złota kredka, Bourjois
NIE MA JUŻ WŁOSÓW!-REZERWACJA.
NIEAKTUALNE!!!! 1.Na wymianę mam mineralny złoty rozświetlacz- stworzyłam go sama poprzez wymieszanie minerałów(różnych, przeważnie rozświetlaczy, jest tu np. rozswietlacz z Lily Lolo,itp.) ogólnie jest to 100% minerałów ![]() ![]() ![]() 2. Złota kredka Bourjois ( użyta testowo ![]() 4. Gold fine 10 g. - nowy, tylko raz spróbowany kolor- rozświetlacz/cień/bronzer KLIK 5.Caramel-5ml. nowy zafoliowany- rozświetlacz/cień KOLOR KOLOR NR.2. próbki : Pale Tan (chyba cień lub rozświetlacz) KILK Lily lolo - Doll Face (róż) 1. Kwas jabłkowy ZróbSobieKrem- próbkaNOWE 2. Kwas mlekowy- buteleczka 15ml NOWE, nawet nie otwierany Edytowane przez LadyJagoda Czas edycji: 2013-06-28 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZERWIEC. MINERAŁY, naturalne włosy, rozświetlacze, złota kredka, Bourjois
Coś Za wlosy? Oddam wszystko;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZERWIEC. MINERAŁY, naturalne włosy, rozświetlacze, złota kredka, Bourjois
ok w takim razie czekam na wiadomość ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
coś za włosy?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
z jakiej firmy są te minerły?
1. Golden poppy 10 g. ( nowy, zapakowany, nawet nigdy nie otwierany, zafoliowany) 2. Lovely Leo 10 g. ( nowy, zapakowany, nawet nigdy nie otwierany, zafoliowany) 3. Jonquil ok. 30 g 4. Gold fine 10 g. - nowy zafoliowany 5.Caramel-5ml. nowy zafoliowany? i coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za propozycję ale ja sie w ogóle nie maluję. Tylko tusze i błyszczyki górnopółkowe mnie interesują.
![]()
![]() |
#8 |
BAN stały
|
1.naturalne, w 100% włosy clip-in
kolor brąz(mogę zrobić zdjęcia), zakupione nie na jakimś tam allegro, tylko w salonie fryzjerskim ''Baroco'' w Katowicach. Mam paragon, włoski zostały zakupione ok.2-3 miesiące temu, są śliczne Miałam je na sobie kilka razy, ale mam kilka par, więc zdecydowałam się je wymienić Nie wiem ile dokładnie mają cm, ale jak je zakładam to są baaaardzo długie. Można je prostować, kręcić, farbować, ponieważ są w 100% naturalne ŁATWO NIE BĘDZIE!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
a mogłabyś mi napisać ile mają gram i jaka jest ich długość?
niestety ja już jutro lecę za granicę wracam dopiero za tydzień dwa więc ewentualna wymiana musiałaby się przedłużyć w czasie ale mi to nie przeszkadza ;-) śmiało mogłabym oddać koszule, samoopalacze, któreś perfumy, bo niektóre są w negocjacjach niestety, mam poza wątkiem jeszcze prawie całe naturelle yr w zamian za te które pójdą ;P próbki jak najbardziej również ;-) ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- pewnie dziś/jutro dowiem się co z perfumami więc bym Ci napisała które zostają i które mogę oddać ;-) w takim razie czekam na zdjęcie ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- super bardzo chętnie je "przygarnę" ![]() powiedz mi jeszcze ile mają taśm? ![]() ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- super teraz już wszystko wiem ![]() bardziej by mi pasowało pocztą, niestety dużo pracuję, poza tym jak wrócę do PL to później jeszcze na tydzień jadę tu na urlop, a paczuszka pójdzie raz dwa kiedy będzie troszkę czasu, jeśli to dla Ciebie nie problem ;-) a co to za kosmetyczka? właśnie szukam jakiejś która robi trwałą rzęs i nie mogę znaleźć ![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- jutro już niestety nie zdążę więc myślę, że po powrocie umówimy się na wymiankę, muszę sprawdzić tą kosmetyczkę ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
czyli wszystko co wymieniłam to rozświetlacze?
O korektorze możesz znaleźć na stronie Meow, jest to dobrze kryjący korektor do twarzy, nowy, zafoliowany "Purrrfect Cover Concealer: Full Size (20 gram sifter jar)" kosztuje 16,25$ ( czyli około 56-60zł) plus koszty wysyłki z USA ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- a clipy już wymienione ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
będę za tydzień w poniedziałek
![]() w takim razie ja również wszystko rezerwuję ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
raczej podziękuję, dla mnie to również zbyt duża ilość
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Hejka...pytałaś u mnie o większość minerałków
![]() jakie te włoski masz dokładnie... ile pasm? Nie wiem czy byś za cokolwiek je wymianiła... ale może się dogadamy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- szkoda... w złotkach się☠nie czuję, nie pasują do mojej mega jasnej cery... także nic z minerłków dla siebie nie widzę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
niestety nic dla siebie nie znalazłam ..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Hej wiedze jedynie caramel rozswietlacz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
niestety nie :< chyba, ze masz coś z mojej wish, albo coś poza wątkiem?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Niestety nic
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
niestety podziękuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
hej jestem jeszcze za granicą ale to moja wstępna lista rzeczy
![]() trzy koszule mgiełki- niebieska, jasny róż (mają rozmiary nie pamiętam dokładnie bodajże M i L ale wypadają jak mgiełki rozm. S- mogę podać Ci wymiary) i biała ze złotymi guzikami rozm S ESTEE LAUDER, BALI DREAM- zmieniło kolor ale z zapachem wszystko w porządku naturelle ok 70ml z 75ml- zamiast TTA I DKNY -PERFUMY NIE WIEM JAKIE :P ALE ŁADNIE PACHNĄ -FM, NR 18- ODPOWIEDNIK COCO MADEMOISELLE Thiery Mugler, angel -Prada, candy PRÓBKI BYŁY PSIKNIĘTE NA PEWNO JEST MIN. POŁOWA i samoopalacze st.moriz i ten bronze coś:P wszystko ok? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
oki, we wtorek będę w domu więc się odezwę i od razu mogłabym wysłać ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:50.