![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Styczeń dużo nowych kosmetyków bbw, love me green, revitalash
Hej
![]() Zapraszam do nowego styczniowego wątku. Z racji małej ilości przekupek , w przypadku wymiany z osobami, które mają ich dużo więcej wyślę pierwsza. W przypadku podobnej ilości przekupek proponuję wysyłkę w tym samym czasie. Mogę wymienić się osobiście w Krakowie. Większość kosmetyków jest nowa, jeśli tak nie jest zaznaczam to. Wysyłam tylko i wyłącznie listem poleconym lub paczką i proszę o to samo. Szukam: ![]() kosmetyków kolorowych -jasnych podkładów -tuszy do rzęs tylko czarny -cieni w zimnych odcieniach -eyelinerów Kosmetyków gabinetowych Męskich kosmetyków koniecznie nowych Perfum Akcesoriów kuchenych np. pojemników na żywność pojemników na produkty sypkie- najchętniej plastikowe spieniacza do mleka pojemników na buty ekspresu do kawy kosmetyków dla dzieci ubrań chłopięcych rozmiar 128 swieczek, wosków, podgrzewaczy- przyjmę chętnie bo zużywam duzo Zapraszam do wymiany: 1. Biosilk szampon 67 ml 2. MArion spray stylizujacy włosy 3.pilomax Maska do włosów farbowanych na ciemne kolory krok 2 70 ml x 2 sztuki 4.Wellaflex mocno utrwalający spray do stylizacji na ciepło 5.Loton odżywka w sprayu z olejkiem arganowym 125 ml leci do tysiulka992 6.Loton spray zwiększający objętość włosów 125 ml tysiulka992 7.maska henna wax do ciemnych włosów o pojemnisci 70 graml 8.Eveline rozświetlajace serum przeciwzmarszczkowe 8 w 1 40 m Aneyka l 9.Balsam BBW warm vanilia sugar 236 ml 10.Krem- lifting do ciała Pulanna 11.Love me green Krem do ciała slimming greean tea 12.Nawilżający krem ze srebrem Pulanna 60g leci do beatalezajsk 13.Multi-oil essence 8w1 Eveline 75 ml Aneyka 14.Suplement diety dla osób z problemami skórnymi oraz przy przetłuszczajacych się włosach Cera Nova 60 tabletek 15.VitaBox owoce+witaminy+minerały 40 kapsułek 16. Wyciąg ze skrzypu polnego i pokrzywy 100 tabletek wraca po nie do końca udanej wymianie 17.Revitalash volumizing mascara - w środku napis tester 18.Żel hybrydowy base & top użytwany pare razy 19.żel hybrydowy kolor czerwony numer 11 używany pare razy 20. Cień do powiek kobo- odcień niebieksiego uzyty 2 razy 21. Grashka cien do powiek - dotkiety w celu sprawdzenia koloru 22. Etre Belle - bronzer + shining uzyty pare razy 23. Mydło do rąk w piance Bath body works leci do beata leżajsk 24.Noni care nawilżajacy żel zmywający + 25 l 25. Balasam łagodzący po depilacji 150 g Joanna leci do beatalezajsk 26. Balsam intensywnie ujędrniający do ciała Elancyl 30 ml 27.Pharmaceris delikatny peeling enzymatyczny 30 ml leci do beatalezajsk 28.embryolisse lait-crème concentré 5 ml 29. Skin code 24h cell energizer cream 25 ml 30.Lierac mesolift serum 8 ml Aneyka 31.60 sekundowy wysuszacz utwardzacz nabłyszczacz Eveline 12 ml 32. Gehwol balsam odświeżajacy 20 ml 33.Gehwol balsam rozgrzewajacy do stóp 20 ml 34.Gehwol med lipidro krem 20 ml 35. silikonowa myjka do twarzy 36.mydło marsylskie 30g czerwone owoce 37.masażer do głowy 38. wanienka do sterylizacji nieuzywana- lata mi po szafkach 39. skoncentrowany olejek zapachowy 40.Krem arganowy Argan du maroc wraca po nie do końca udanej wymianie 41. Podkład virtual perfect cover kolor jasny 12 42.Vipera puder prasowany numer 508 puder koloryzujacy morelowy 43.Vipera puder collage odień 403 ubytek testowy 44..Ingrid róż do policzków nr 7 (użyty ok 4 razy ) 45. cienie Virtual quatro 075 ubytek testowy 46. cienie virtual duo 057 nowe 47. Puder brązujący Golden Rose nowy (otwarty w celu sprawdzenia koloru) 48.Pomadka z olejkiem arganowym Paese kolor 47 nowa beatależajsk Dokładka !! 49.Krem do ciała synesis kontra zima seria limitowana 50. oczyszczajacy zel do skory tłustej i wrazliwej la roche posay 51. 100% olej awokado-jeszcze nie wiem czy chce wymienic 52. wodna mgiełka do twarzy i ciała kwiat pomarańczy put&rub wraca po nie do końca udanej wymianie 53.organiczny krem do stóp mieta i cytryna bioluxe beatalezajsk 26.01.2014r Dokładka !!! 54.Kate Moss Muse tester, ubytek widoczny na zdjęciu z 50 ml , mam z wymiany, nie do końca mi pasuje Edytowane przez katarzynapr Czas edycji: 2014-02-09 o 17:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Styczeń dużo nowych kosmetyków bbw, love me green, revitalash
miejsce na dokładkę
---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- można pisać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
1. Biosilk szampon 67 ml 5.Loton odżywka w sprayu z olejkiem arganowym 125 ml 27.Pharmaceris delikatny peeling enzymatyczny 30 ml 32. Gehwol balsam odświeżajacy 20 ml 33.Gehwol balsam rozgrzewajacy do stóp 20 ml 3.pilomax Maska do włosów farbowanych na ciemne kolory krok 2 70 ml ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Za perfumy- nic,bo szukam za nie innego zapachu.
Ale podoba mi sie kremik skincode ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- O,to dobry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
znadziesz cos u mnie? podoba mi sie kilka rzeczy, w tym kosmetyki do wlosow
ZAPRASZAM DO OBU WĄTKÓW: kosmetyki i bizu:https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post47769300 ciuchy stary - ale dużo rzeczy wciąż na wymiane: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=776125 NOWY: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post51932623 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos za Mydło do rąk w piance Bath body works?
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
9.Balsam BBW warm vanilia sugar 236 ml 11.Love me green Krem do ciała slimming greean tea 23. Mydło do rąk w piance Bath body works 36.mydło marsylskie 30g czerwone owoce? zapraszam do 2 wątków u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
hej, znajdziesz coś u mnie za peeling pharmaceris oraz balsam i mydło BBW?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
twój kremik jest wart 25 zł a mydełko 3 zł według internetu więc do spodni musiałabym dobrać, a do kremu vichy dobrać sporo ;-) wpadły mi w oko jeszcze balsam love me green i peeling enzymatyczny pharmaceris
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Dziękuję ale niestety nic
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Hej, niestety na razie nic dla siebie nie znalazłam
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
9.Balsam BBW warm vanilia sugar 236 ml 14.Suplement diety dla osób z problemami skórnymi oraz przy przetłuszczajacych się włosach Cera Nova 60 tabletek 26. Balsam intensywnie ujędrniający do ciała Elancyl 30 ml ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
wiem, że on jest dużo wart, ale musisz też zrozumieć, że nie oddam spodni czy ideali za krem i mydełko o wartości 28 zł. może ty masz jakąś propozycję w takim razie?
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
hej, podoba mi się 3.pilomax Maska do włosów farbowanych na ciemne kolory krok 2 70 ml x 2 sztuki
![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- tak, tylko jedno opakowanie ma 70 ml? ile tych opakowań masz?
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
cos za mydło marsylskie i pilomaxy?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
niestety nie mam, bo nawet krem + peeling + masełko to troszkę za mało za idealię, chyba że masz coś jeszcze poza wątkiem to bym mogła jeszcze jedną rzecz niedrogą dobrać i oddać ją
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
cos za :
1. Biosilk szampon 67 ml 14.Suplement diety dla osób z problemami skórnymi oraz przy przetłuszczajacych się włosach Cera Nova 60 tabletek 15.VitaBox owoce+witaminy+minerały 40 kapsułek 16.Wyciąg ze skrzypu polnego i pokrzywy 100 tabletek cos u mnie ?
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
woski nieaktualne, a reszta to mi za wiele :C
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
nawet 2 opakowania Pilomaxu patrząc na cenę to za mało... masz coś jeszcze poza wątkiem, jakieś pomadki np?
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
chetnie oddam te 3 rzeczy za
5.Loton odżywka w sprayu z olejkiem arganowym 125 ml 6.Loton spray zwiększający objętość włosów 125 ml co Ty na to? ![]()
ZAPRASZAM DO OBU WĄTKÓW: kosmetyki i bizu:https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post47769300 ciuchy stary - ale dużo rzeczy wciąż na wymiane: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=776125 NOWY: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post51932623 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Mogę oddać paletkę, żel i pastę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
coś za
11.Love me green Krem do ciała slimming greean tea 25. Balasam łagodzący po depilacji 150 g Joanna 27.Pharmaceris delikatny peeling enzymatyczny 30 ml 37.masażer do głowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
A jaka jest na oko wartość tego co sobie upatrzyłam? Bo u mnie kremy i pędzel +kulka to jakieś 50-60zł.
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Żel hybrydowy base & top użytwany pare razy ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Eveline rozświetlajace serum przeciwzmarszczkowe 8 w 1 40 ml
9.Balsam BBW warm vanilia sugar 236 ml Krem arganowy Argan du maroc Cos u mnie? ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
cos za:
3.pilomax Maska do włosów farbowanych na ciemne kolory krok 2 70 ml x 2 sztuki 5.Loton odżywka w sprayu z olejkiem arganowym 125 ml 7.pilomax Maska do włosów farbowanych na ciemne kolory krok 2 70 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
z ubraniowego podoba mi się jeszcze:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1389543590 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:19.