![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
CLINIQUE, MAC, HARAJUKU, LAGERFELD, CK, VS, ISSEY, CHLOE, MASAKI, CHANEL - kwiecieńNIEAKTUALNE NIE JESTEM ZAINTERESOWANA CIUCHAMI ANI BUTAMI - jeśli masz tylko takie rzeczy w swoich wątkach, proszę nie pisz. Oszczędzajmy sobie wzajemnie nerwów i szanujmy swój czas. WYMIENIAM SIĘ RACZEJ TYLKO ZA lista zachcianek 1. Wymieniam wszystko za wszystko ale o podobnej wartości. 2.Oczekuję większych wymian 3. Proszę zapoznaj się i podejdź świadomie do zasad rezerwacji i wymiany książek ze mną. - za wycofanie z rezerwacji trafiasz na czarną listę - oczekuję, że tak jak ja opiszesz stan swojej rzeczy i pragnę zobaczyć ją na real foto. Czarne aktualne - szare już poszło - zielone rezerwacja KOSMETYKI SEPHORA RÓŻ/BRONZER odcień sunkissed bronze N 03 - tylko maźnięty raz delikatnie pędzlem, kupiony niedawno więc właściwie nowy. Bardzo ładny i naturalny kolorek, aparat przekłamuje kolory + własne ustawienia monitora więc proszę sie nie sugerować zdjęciem. CLINIQUE super balanced tient nr 04 (naturalny) - kosmetyk kupiony ok 6 -mcy temu, nie posiada kodu tylko znaczek trwałości 24 miesiące po otwarciu. Testowany dwa razy, więc właściwie cały, przechowywany właściwie, opakowanie czyste i zadbane. MAC pędzelek do nakładania cieni z limitowanej serii podróżnej (świątecznej) Kupione w Londynie stacjonarnie, komplet zawierał 4 pędzelki ale tego nie używam ponieważ nie maluję się cieniami i leży nowy czysty i niczemu nie służy. W tej edycji rączki są krótsze i nie ma nr na rączkach. Można o tym poczytać w internecie więc prosze mnie nie zanudzać pytaniami. Dla zainteresowanej mogę zrobić fotkę kompletu. GOSH biało-złota kredka do podkreślania łuku brwiowego i kąciku oczu. Zużyte ok 30% Starczy na wiele lat, jest niesamowicie wydajna. PĘDZEL do torebki/kosmetyczny chowany, nieużywany delikatne zarysowania na rączce widoczne na foto od noszenia w torebce. BŁYSZCZYK nowy miniprodukt 3 ml, firma nieznana kolor jeżyna, dość kryjący, dostałam do jakiś zakupów ale to nie mój kolor. .
lista zachcianek KSIĄŻKI PERFUMY I BIŻUTERIA nowy!!! CIUSZKI I BUTYnowa sukienka na wesele rozm 46 Edytowane przez Pechele Czas edycji: 2014-05-06 o 15:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: CLINIQUE, MAC, HARAJUKU, LAGERFELD, CK, VS, ISSEY, CHLOE, MASAKI, CHANEL - kw
PERFUMY MINIATURY (tylko na inne miniatury) CHLOE CHLOE - nowe, kartonik MASAKI Le vert mat - ubytek testowy FLAKONY CELINE DION Pure Brilliance 15 ml ubytek testowy MIROSEK ODLEWKI HARAJUKU Lovers G of the Sea 30 ml w atomizerze klik MIROSEK BURBERRY Fruit&Amber 10 ml w atomizerze MIROSEK MĘSKIE CHANEL Blue odleję ze swojego flakonu 15-20 ml nie zapewniam atomizera CHANEL Patinum Egoiste odleję ze swojego flakonu 10 ml, nie zapewniam atomizera BIŻUTERIA BRANSOLETKA w stanie idealnym, nienoszona, dodatkowe zabezpiecznie na łańcuszek przy zapięciu. Najwyższa próba 925. ZAWIESZKI SZCZĘŚCIA EGIPSKIE - przywiezione z Egiptu, próba egipska, oddam za drobiazgi. NASZYJNICZEK ZEGAREK bardzo delikatny i elegancki, z jakiejś sieciówki, nienoszony. KOKARDKA PANTERKA na długim łańcuszku, nowa nienoszona. KLIPSY JABLONEX - dostępne tylko pierwsze i drugie od góry, nie cisną. . Edytowane przez Pechele Czas edycji: 2014-08-10 o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: CLINIQUE, MAC, HARAJUKU, LAGERFELD, CK, VS, ISSEY, CHLOE, MASAKI, CHANEL - kw
![]() PERFUMY I KOSMETYKI Z TEGO POSTU WYMIENIĘ TYLKO ZA ZAPACHY I CENNIEJSZE RZECZY Z MOJEJ WISH. Proszę nic innego nie proponować chyba, że masz konkretnie do zaoferowania jakiś fajny zapach nie wymieniany w wish i podejrzewasz, że może mnie zainteresować. Perfum i biżuterii poniżej nie muszę wymieniać. CALVIN KLEIN Secret Obsession KARL LAGERFELD Sun Moon Stars ISSEY MIYAKE L'eau d'Issey EVIDENCE YR - perfumy (nie EDP) nowe z pompeczką wyjęte z kartonika do zdjęcia.
lista zachcianek KSIĄŻKI PERFUMY I BIŻUTERIA nowy!!! CIUSZKI I BUTYnowa sukienka na wesele rozm 46 Edytowane przez Pechele Czas edycji: 2014-08-10 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
NIETYPOWO Pastela zabezpieczona fiksatywą w żywych kolorach, raczej do prostego nowoczesnego wnętrza wielkość A4 - oddam za pożyteczny drobiazg (jest bez oprawy, oprawa najlepiej w antyramę) .
lista zachcianek KSIĄŻKI PERFUMY I BIŻUTERIA nowy!!! CIUSZKI I BUTYnowa sukienka na wesele rozm 46 Edytowane przez Pechele Czas edycji: 2014-08-10 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
TOREBKA - nowa, świetna jakość. Wymienię za coś fajnego ale nie będę marudzić, kosztowała 160 zł. OLEJEK TRUSKAWKOWY Z niemieckiego Rossmana, duży 30 ml minus 3 ml. GĄBECZKI DO MAKIJAŻU - 3 szt POKROWIEC NA HTC Wildfire plus folia na ekran, nowe SPINKI BUMPITS do unoszenia włosów dla blondynek http://www.youtube.com/watch?v=EWKjodw4kZc MULTIMEDIALNA ENCYKLOPEDIA BRITANICA DLA DZIECI książka + CD "zoologia" .
lista zachcianek KSIĄŻKI PERFUMY I BIŻUTERIA nowy!!! CIUSZKI I BUTYnowa sukienka na wesele rozm 46 Edytowane przez Pechele Czas edycji: 2014-04-25 o 22:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
REZERWACJE -ten towar jest juz zajęty ! AMBER YR - Alik miniatura Cacharel zaległa dla miroska + składana wymiana Kornka wszystko to co na fotce poniżej
lista zachcianek KSIĄŻKI PERFUMY I BIŻUTERIA nowy!!! CIUSZKI I BUTYnowa sukienka na wesele rozm 46 Edytowane przez Pechele Czas edycji: 2014-04-01 o 19:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
VICTORIA SECRET'S Bombshell body mist ok 20 ml, brak psiuka, wszystko działa można dopasować inny
CELINE DION Pure Brilliance 15 ml ubytek testowy BURBERRY Fruit&Amber 10 ml w atomizerze SLAVA ZAITSEV Maroussia 9 ml w atomizerze cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za naturelle YR?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
To chyba na razie wstrzymamy sie z wymianą? Będę obserwować Twoje wątki, może dołożysz jakieś książki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Pechele, powiedz mi na czym stoimy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,cos za podkład Clinique i ISSEY MIYAKE L'eau d'Issey-jaka to pojemnosc?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
odpisane
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Ha! wreszcie coś się uda?
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cięzko mi ją wycenic z uwagi na to, że nie kupiłam jej sama lecz mam z wymiany, oddałam za nią dość drogą sukienkę
![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() O ile zmieścimy się w czasie, na kiedy potrzebujesz krawat? Krawat kosztował 100-150zł bo zawsze mniej więcej w takich ramach prezenty robimy. Chciałabym w zamian coś warte "pi razy oko" - 100zł. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
o proszę
![]() ![]() o ile wiem to Perły występują tylko w wersji edp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
He he jakie ładne kuszenie nocne
![]() tylko raz czy ja coś będe dla Ciebie miała a dwa, że uszycie takiej narzuty to kupa czasu a on wiadomo w cenie ![]() ![]() Ogólnie chodzi mi o kolorystyce, brąz, czerwień , pamarańcz najbardziej --poszperam w necie a ty to dobrze przemyśl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Zatwierdzona rozbiórka
![]() dla Ciebie; -Perły Lalique 30 ml w we flakonie -miniatura DKNY delicious nicht. Czyli dla mnie; -nówka sztuka Naturelle -miniatura Jil Samders - testowana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Hej, niestety nic dla siebie nie wybrałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
odpisane
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
hej kochana
![]() dzięki za propozycje, ale niestety żadnego zapachu który masz u siebie nie znam, a nie chcę się wymieniać w ciemno ![]() jakbyś miała kiedyś jakiś zapach ode mnie z wish listy, to daj znać, pewnie jakoś się dogadamy ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
No Witaj
Faktycznie udało mi się wymienić większość rzeczy które chciałaś ale wymieniłam je korzystnie dla siebie bo za rzeczy z mojej wish zostały mi tylko masła :jedno Green Farmacy drugie mam z Bielendy ( oba Nowe ) i mam poza wątkiem 5 sampli ,może za jakiś czas uda nam się skleić jakaś wymiankę jeśli nadal będziesz zainteresowana ![]()
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
odpisane
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
He he kochana, ja właśnie minimalista jestem
![]() żadnych kfiatków, koronek , aniołków, pasteli itp ![]() te trzy kolory co pisałam mnie najbardziek interesują , myślałam wst ępnie tak: obramówka w jednym kolorze, na środku 4 kwadraty w innym i reszta/wypełnienie w jednolitym ![]() np:
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
p/s a jaki masz kajl dokładnie
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie da się tak obczaić jak mówiłaś, ale sprawdziłam u Wizażanki od której je mam, napisała że spokojnie połowa została, może nawet lepiej troszkę- ja nie używałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, nic nie wypatrzyłam, pozdrawiam, M.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
W Twoim wątku podobają mi się jedynie kosmetyki Sephory (róż i paletka cieni ) ale pewnie chcesz je wymienić za coś bardziej wartościowego
ale może masz poza wątkiem jakieś maxi spódnice w dużym rozmiarze? tak 48-50? wzięłabym dla mamy ![]()
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.