![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
GRUDZIEŃ naturalna pielęgnacja i nie tylko
nieaktualne, nowy watek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=747104
Organic Shop tropikalny scrub do ciała, odkładka 200 ml (około 1/2 orginalnego słoika) w opakowaniu zastępczym, KLIK Bio Cosmetics maseczka do twarzy Błoto z Morza Martwego, nowa, ubytek 1 test, KLIK Edytowane przez esterie Czas edycji: 2014-03-02 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GRUDZIEŃ naturalna pielęgnacja i nie tylko
Pielęgnacja/ zdrowie/ suplementy
Dermedic Hydrain 3 Hialuro Krem pod oczy, nowy w kartoniku, KLIK, KLIK2 Artego Argan Oil Premium Serum, profesjonalne serum do włosów olej arganowy, 65/100 ml, KLIK Avon SSS Nawilżający olejek w sprayu do ciała, ubytek testowy, dorzucę gratis do większej wymiany Sensodyne Total Care, pasta do zębów, nowa pełnowymiarowa w kartoniku, KLIK Colgate Total Original, pasta do zębów, nowa pełnowymiarowa w kartoniku, KLIK Efiseptyl nić dentystyczna antybakteryjna mini - 5 m, nowa fabrycznie zapakowana Urosept, ziołowe tabletki bez recepty, nowe, KLIK Edytowane przez esterie Czas edycji: 2014-02-01 o 07:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Kolorówka i minerały
Essie Bordeaux, lakier do paznokci, NOWY, KLIK Rimmel Salon Pro, lakier z kolekcji Kate Moss, 711 Punk Rock, ubytek - 1 malowanie 1 warstwa, KLIK Collistar Supergloss, błyszczyk powiększający usta, odcień 4, półtransparentny róż, ubytek testowy, KLIK Lancome Juicy Tubes, kolor Barbe a Papa, 7 ml, zostało ok 50%, KLIK Avon Arabian Glow, złota kredka do powiek, zostało około 60%, KLIK Clinique, Colour Surge Eye Shadow Quad, poczwórne cienie 102 Spicy, ubytek na zdjęciu, KLIK Revlon Colorstay, kultowa paletka poczwórnych cieni, odcień Priceless Metals, użyte ok 5-7 razy, KLIK Bourjois Smoky Eyes Potrójne cienie do powiek 03 mordore chic, pozostało najciemniejszego cienia ok. 50%, najjaśniejszego cienia 10-15%, środkowy zużyty, KLIK Yves Rocher, podwójne cienie 23 Or et ultra marine - złoto i granat, ubytek minimalny, KLIK Podkłady mineralne matujące Annabelle Minerals, testery w słoiczkach 1 g, każdy użyty 1 raz w niewielkiej ilości do testu na ręce, KLIK, kolory: - Beige dark - Natural dark - Golden dark Podkłady mineralne rozświetlające Annabelle Minerals, testery w słoiczkach 1 g, każdy użyty 1 raz w niewielkiej ilości do testu na ręce, KLIK, kolory: - Beige dark - Natural dark - Golden dark Róż mineralny Annabelle Minerals, tester w słoiczku 1 g, użyty 1 raz w niewielkiej ilości do testu na ręce, KLIK, kolor Coral Edytowane przez esterie Czas edycji: 2014-02-01 o 07:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie za
natura siberica serum zwezjace pory organoc shop scrub tropikalny pasta sensodyne pasta colgate nic dentystyczna
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Hej, może znajdziesz coś u mnie za:
The Body Shop serum Vitamin C skin Reviver, 5 minut Express Effect odmładzający krem-serum do twarzy Róż mineralny Annabelle Minerals, tester w słoiczku 1 g ? ; ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
BIO LOGICAL FRESH Pianka do mycia twarzy, zostało ok 60-65%
The Body Shop serum Vitamin C skin Reviver, trudno ocenić ubytek, ale myślę, że zostało co najmniej 70%
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za serum Artego ?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wieczne Kutango
|
Natura Siberica serum do twarzy zwężające pory, nowe, ubytek testowy, KLIK coś u mnie?
![]() |
![]() |
#17 |
Perfume Lover
|
coś u mnie za:
Artego Argan Oil Premium Serum, profesjonalne serum do włosów olej arganowy, 65/100 ml, Gliss Kur marrakesh oil & coconut ekspresowa maska regeneracyjna, użyta 2 razy,
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie w zamian za piankę do mycia twarzy, tropikalny scrub do ciała i balsam Korres?
![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
COś u mnie za
obie pasty do zębów serum zwężające pory Nutura SIberica
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za Organic Shop tropikalny scrub do ciała?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się jeszcze Rimmel Salon Pro, lakier z kolekcji Kate Moss, 711 Punk Rock, ubytek - 1 malowanie 1 warstwa, ale to i tak za mało za krem Anne Marie Borlind, który kosztuje prawie 100 zł
![]() A za 2 pasty, odkładkę peelingu oraz lakier Rimmel co znalazłaś u mnie? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
Gliss Kur marrakesh oil & coconut ekspresowa maska regeneracyjna, użyta 2 razy Korres, Queen Isabella, Mleczko do ciała Cynamon i pomarańcza, zostało 50-60%, Organic Shop tropikalny scrub do ciała, odkładka 200 ml (około 1/2 orginalnego słoika) w opakowaniu zastępczym, ? ![]()
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
u Ciebie podoba mi siętylko sensodyne, ale to chyba za mało, żeby miało sens się wymieniać. masz może coś z mojej wish?
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
To chyba że taka wersja...?
![]() Artego Argan Oil Premium Serum, profesjonalne serum do włosów olej arganowy, 65/100 ml pasta Colgate pasta Sensodyne lakier Rimmel za nowy szampon Tigi Rockaholic 750 ml Czy to by Tobie odpowiadało? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() The Body Shop serum Vitamin C skin Reviver, trudno ocenić ubytek, ale myślę, że zostało co najmniej 70%, KLIK Natura Siberica serum do twarzy zwężające pory, nowe, ubytek testowy, KLIK Korres, Queen Isabella, Mleczko do ciała Cynamon i pomarańcza, zostało 50-60%, KLIK Musiałabym o nich jeszcze poczytać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:34.