Artego Easy Care, Argan Oil Premium Serum Serum odżywczo - nawilżające z olejkiem arganowym

11 hitów!

• 5 / 5
    20 stycznia 2016 o 19:25
    Jeden z lepszych olejkow do wlosow
    Zawsze lubiałam olejki do włosów bo ich działanie jest bardzo głębokie ale mimo to, przeszkadza mi ich tłustość, dlatego pierwszym powodem przez który pokochałam akurat spray z Artègo, jest jego lekkość. Kolejnym powodem jest jego konsystencja. Jest to nietypowy spray ponieważ jest on mleczny! Przez co właśnie nie tłuszczą się włoski i bez problemu mogę go użyć po myciu wieczorem a rano wstać i mieć piękne, miękkie włosy. Składniki, które ma w sobie - następny powód. Olejek odpowiada za naturalne nawilżenie, dlatego ma bardzo bogaty skład w który wchodzą m.in olejki tsubaki, arganowy, olejek z kamelii oraz proteiny jedwabiu. Ostatni powód, to po prostu cudo jakie wykonuje. Dzięki niemu mam pewność, że wstając rano na stylizacje włosów nie poświęcę więcej niż pięć minut ponieważ przez noc będą ładnie zregenerowane. Używam tego produktu od: pól roku Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 25 października 2014 o 2:24
    polecam
    jednym przeciągnięciem ratuje włosy w nawet ich najgorszy dzień uwielbiam jego zapach i konsystencje, nie raz uratował moje przesuszone włosy z rana włosy po nim świetnie się rozczesują, wyglądają zdrowo i się błyszczą niestety minusem jest cena ale z powodu wydajności naprawdę warto go zakupić Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 2 opakowania
  • 4 / 5
    10 września 2014 o 16:41
    Bardzo przyjemny
    Produkt zakupiłam dzięki fryzjerce, która zastosowała serum na moich włosach. Od razu musiałam go mieć, gdy poczułam jego zapach i przede wszystkim działanie. Włosy są błyszczące, miękkie i łatwo się rozczesują. Dobrze się nakłada na mokre, jak i na suche włosy - nie obciąża ich. Przez rok użytkowania nie zauważyłam wad. Serum powoli mi się kończy, ale kupię tym razem inny z tej samej firmy (uwielbiam Artego!) ze względu, że szybko nudzą mi się dane produkty. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: małe - 25 ml
  • 3 / 5
    30 listopada 2013 o 12:39
    dobry, może bardzo dobry, ale
    Już pisałam, że uwielbiam olejki, sera, eliksiry i jakkolwiek to producent nazwie. Działają intensywnie, skutecznie nawilżają, wygładzają i pięknie pachną. To są naprawdę fajne kosmetyki. To serum też takie jest. Jest dobre, pachnie ok (chociaż akurat ja się zapachem nie zachwyciłam, ale wiadomo, każdy lubi co innego), działa... Jak każde inne. Jak te z samymi silikonami albo innymi składnikami. Nie zauważyłam jakiegoś wyjątkowego działania. Jest dobre, wygląda ok, ale za tę cenę spodziewałam się lepszego efektu. Dlatego taka niska (może trochę za niska) ocena. Miałam już w rękach (i na włosach) lepsze tego typu produkty. Może ten olejek arganowy nie odpowiada moim włosom? A może jest go bardzo mało w tym serum... W każdym razie szukam dalej. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: pierwsze, jeszcze mam go sporo.
  • 4 / 5
    23 listopada 2013 o 20:37
    Na mocną 4 zasługuje
    Napiszę krótko: podpisuję się pod wszytskimi jego zaletami napisanymi przez pozostałe dziewczyny. Wad nie stwierdzam. Więc dlaczego tylko 4 gwiazdki?? jak dla mnie, mógłby dzialać nieco intensywniej, jednakże i tak moje włosy sa o nieeeeeeeeeeeebooooo lepsze niż w czasach, gdy go nie używałam. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1buteleczka (mała)