|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
![]() Eyelinery MF, minerały, pędzle i inne + ODDAM (maj)
NIEAKTUALNE
ZAPRASZAM TUTAJ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post46938317 Witam w moim wiosennym wątku ![]() Na początek kilka podstawowych zasad: 1. Forma wysyłki do ustalenia przy wymianie adresów - koniecznie przesyłka polecona! 2. Jeśli chcesz dokładniejszego zdjęcia - proś śmiało. 3. Jeśli masz dużo mniej przekupek, wysyłasz pierwsza. 4. Negocjuję wymianę z kilkoma osobami do czasu ostatecznego przyklepania i wymiany adresów. 5. Nie interesują mnie ubrania ani książki! 6. Bardzo proszę o wystawienie Przekupki po zakończonej wymianie. 7. Ze względu na wzrost cen przesyłek raczej nie wymieniam się za rzeczy o wartości 10zł lub mniej. 8. Bywam wybredna, ale jak coś mi się spodoba, to potrafię być hojna ![]() 9. Odpowiadam zawsze w Twoim wątku. 10. Nie olewam nikogo z premedytacją, więc jeśli zapomnę odpisać to proszę, przypomnij się ![]() WISH: * kolczyki - małe, czarne wkrętki, najlepiej na srebrnym sztyfcie * korektor pod oczy, rozświetlająco-kryjący, w jasnym żółtawym odcieniu. Za L`Oreal Lumi Magique dziękuję * masła The Body Shop - raczej owocowe * balsamy i żele Bath&Body Works * płyn micelarny apteczny - chętnie Dermedic, Bioderma * kosmetyki apteczne do cery mieszanej i trądzikowej - raczej nowe, nie Vichy * kasetka na kwadraty Inglota * porządnie nawilżający krem do rąk, chętnie z mocznikiem * pędzle dobrej jakości (Hakuro, Maestro, RT, Inglot, Annabelle Minerals itp.) - głównie do oczu * flat top Annabelle, EDM lub Sunshade * pędzel do pudru, chętnie Hakuro - jakiś puchaty np. h55 * opakowanie na puder sypki i wiele innych... KOLORÓWKA Max Factor Colour X-pert, Metallic turquois, metaliczny eyeliner, świeży, mokry, użyty 2 razy. Jednak wolę rysować kreski cieniem, więc chcę wymienić. Max Factor Colour X-pert, Metallic anthracit, metaliczny eyeliner, świeży, mokry, użyty 2 razy. Jednak wolę rysować kreski cieniem, więc chcę wymienić. Kobo, Green pistachio - wkład do palety, zużycie znikome Inglot - wkłady okrągłe: - 121 amc shine - raczej po terminie, ale nic mu nie dolega - 124 amc shine - jak wyżej, widoczne wgłębienie - 457 ds - 110 amc shine Bourjois róż w kolorze 16 Rose coup de foudre, z wymiany, zużycie niewielkie. Może być po terminie. MINERALNE: Amilie Minerals: - Sunrise, korektor, próbka w zgrzewanym woreczku, nienaruszona Everyday Minerals (próbki z słoiczkach 1g): - Snooze Bar - zostało ok. 2/3 - Ivory, semi matte base - zostało ok. 2/3 - Fawn, intensive base - zostało ok. 2/3 - Buttered tan, intensive base - Winged butter, matte base Annabelle Minerals, korektor Dark, zużycie ok 1/3 (próbka 1g) Annabelle Minerals, podkład rozświetlający Golden fairest, próbka 1g, ubytek praktycznie żaden Annabelle Minerals, podkład kryjący Golden fair, nowa próbka 1g. Mogę zrobić odsypki różów AM (mam Sunrise, Romantic, Rose i Honey). Odsypka max ok. 0,3g. PIELĘGNACJA: Vichy, woda termalna 50ml, NOWA Kolastyna, Refresh - peeling do twarzy, nowy. FM by Federico Mahora, perfumy w typie Amor amor Cacharel, użyte 2-3 razy. Leżą u mnie już ponad rok, nie będę wybredna. ZSK - kwas hialuronowy 15g, ubytek ok 1/3 ,DW 03/2015 Pędzle - wszystkie w stanie bdb+ : - ELF, Smudge brush - Ecotools do korektora - Annabelle Minerals do różu, użyty 1 raz (jednak nie dogaduję się ze skośnymi pędzlami), wyprany, w stanie idealnym - może zniknąć, bo jest też wystawiony na sprzedaż. Będę wybredna - wymienię najchętniej na pędzel do pudru. INNE: Farba profesjonalna do włosów Allwaves w odcieniu 7.53 Purpurowy tycjan. Tubka nieotwierana, kartonik rozłożony w celu przeczytania instrukcji. Do tego 150ml utleniacza 6%. Oddaję, bo jednak rezygnuję z czerwieni ODDAM - ZA ZWROT KOSZTÓW WYSYŁKI LUB DORZUCĘ DO WYMIANY: nieaktualne - wszystko leci do karolaHH Freeman, Papaya & Lime - szampon do włosów, zużycie ok. 15% Joanna, Mak i Bawełna - szampon do włosów farbowanych, zużycie ok 15%. Essence, cień do powiek z limitowanki Wild craft, śliwkowy, zużycie minimalne Max Factor, Pan Stik, odcień True beige, zużycie niewielkie. Problem z nim jest taki, że ma niby ważność 12 miesięcy od otwarcia, ale starsza jego wersja miała ważność 60 miesięcy i faktycznie przez ten czas nic się z nim nie działo. Avon, baza pod cienie do powiek, zużycie niewielkie. Trochę zgestniała, ale do wyprobowania w sam raz. Miss Sporty, cień pojedynczy w odcieniu Sunset, zużycie praktycznie niewidoczne. Maybelline, Volume seduction XL, błyszczyk w kolorze 115, użyty 2 razy, otwarty w listopadzie. Rimmel, Vinyl gloss, kolor Be Famous, obtarte opakowanie, zużycie ok. 20%. Alverde, róż Antique rose, zużycie minimalne. Po terminie. Maybelline, Cils Demasq - płyn do demakijażu, użyty 1 raz. CK One Shock, balsam do ciała, użyta odrobinka na dłoń dla poznania zapachu. Otwarty rok temu. Edytowane przez Kasiek1987 Czas edycji: 2014-06-18 o 18:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Eyelinery MF, minerały, pędzle i inne + ODDAM (maj)
Coś za:
Everyday Minerals (próbki z słoiczkach 1g): - Snooze Bar - zostało ok. 2/3 - Ivory, semi matte base - zostało ok. 2/3 - Fawn, intensive base - zostało ok. 2/3 - Buttered tan, intensive base - Winged butter, matte base Annabelle Minerals, podkład rozświetlający Golden fairest, próbka 1g, ubytek praktycznie żaden Annabelle Minerals, podkład kryjący Golden fair, nowa próbka 1g. Pędzle - wszystkie w stanie bdb+ : - ELF, Smudge brush - Ecotools do korektora - Annabelle Minerals do różu - może zniknąć, bo jest też wystawiony na sprzedaż Avon, baza pod cienie do powiek, zużycie niewielkie. Trochę zgestniała, ale do wyprobowania w sam raz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Hej, jestem zainteresowana WSZYSTKIMI rzeczami za zwrot kosztów przesyłki.
Jesli sie zgadzasz, zapraszam na priv ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Hej! Coś za próbki AM, buttery EDM i wodę fm? Jestem chętna wziąć wszystko naraz i każdą rzecz z osobna
![]() Edytowane przez karis1502 Czas edycji: 2014-05-15 o 15:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za eyeliner:
Max Factor Colour X-pert, Metallic anthracit, metaliczny eyeliner, świeży, mokry, użyty 2 razy. Jednak wolę rysować kreski cieniem, więc chcę wymienić. bazę Avon, balsam Ck, płyn do demakijażu Maybelline?
Wymienie w lutym rozswietlacz Boirjois, ciuchy s/m https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1220876 Edytowane przez shini Czas edycji: 2014-05-15 o 16:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
Ojjj znajdziesz coś u mnie bo bardzo lubię:
FM by Federico Mahora, perfumy w typie Amor amor Cacharel, użyte 2-3 razy. Leżą u mnie już ponad rok, nie będę wybredna. ? ![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Mam jeszcze ewentualnie poza wątkiem nową Biodermę Sensibio, ale kosztowała chyba trochę więcej niż pędzel... A na ile mniej więcej go wyceniasz?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
FM by Federico Mahora, perfumy w typie Amor amor Cacharel, użyte 2-3 razy. Leżą u mnie już ponad rok, nie będę wybredna.
moze cos u mnie
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Bioderma ma 250ml, płaciłam za nią w aptece 43złote. Może więc dorzuciłabyś jeszcze do tego pędzla żel hialuronowy i sampel Golden Fair
![]()
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Oj, szkoda
![]() ![]()
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Oj, akurat jeden puchaty pędzel do pudru puściłam w świat
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Hej, właśnie znalazłam jedną dużą wodę w domu, więc przydałaby mi się tylko jedna a to trochę za mała wymianka przy obecnych cenach paczek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
W tej chwili niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
koci świat
|
niestety nic dla siebie nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Wypatrzyłam u Ciebie:
Vichy, woda termalna 50ml, nieużywana. 2 opakowania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
"Podobno są słabo napigmentowane" - nie wiem skąd masz taką informację, ale z pewnością jest ona nieprawdziwa - i nawet na KWC cienie mają b. dobre opinie, również w odniesieniu do pigmentacji. Na przyszłość proponuję samemu się przekonać. Pozdrawiam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
Kasiu, podoba mi się u Ciebie: róż Burżuja 16, peeling Kolastyny , pędzelek do korektora ecotools (ale tu musiałabym jeszcze luknąć na zdjęcie) i woda termalna Vichy (jeśli jest oryginalnie zapakowana, bo przydałoby mi się na prezent 1 opakowanie). Jak to widzisz?
![]() |
#23 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
Paletki bez róży nie chciałabym wymieniać, bo cięzko potem będzie się ich pozbyć wszystkich trzech. Róże są fajne i można używać je także jako cienie do oczu- nie robią plam, jak niektóre inne róże, dobrze się nanoszą. Gdyby pasowała Ci wymianka : ja Tobie paleta z różami i ten cień 115, a Ty mi :Burżuj, pędzelek, Kolastyna i 1 woda Vichy, to mnie by bardzo pasowało
![]()
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
nic,pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:37.