|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
NIE ZNAM REGULAMINU Bardzo dłuuuga lista zachcianek MARZEC
Witam wszystkie wizażanki
![]() Moja wish jest bardzo długa ponieważ poszukuję wielu rzeczy nie tylko dla siebie. Jest również co kilka dni uaktualniana więc proszę jeśli jesteś chętna ze mną na wymianę zapoznaj się z nią i sprawdzaj czy nie zbywa Ci coś z mojej listy poszukiwanych. Za wishe nawet drobne oddam chętnie np nowe ciuchy z metkami z wątku ciuchowego. NIE JESTEM ZAINTERESOWANA CIUCHAMI ANI BUTAMI - jeśli masz tylko takie rzeczy w swoich wątkach, proszę nie pisz. Oszczędzajmy sobie wzajemnie nerwów i szanujmy swój czas. na niebiesko - już mam i dziękuję. Zawsze jestem zainteresowana; - rzeczami do decoupage - PILNIE - steropianowe i plastikowe pisanki - oddam wiele i szukam nadal MeganArt ![]() - przeróżnymi farbami artystycznymi i górnopółkowymi pędzlami np z borsuka. - płótnami, podobraziami, krosnami. - starymi ładnymi ramami do renowacji. - różnymi koronkami nowymi i starymi, ale tylko bawełnianymi. majkatoja ![]() - większa ilością zamków błyskawicznych do wszywania do pościeli. (białe, ecri, jasnoszare i inne) - pilnie tasiemka bawełniana BIAŁA skośna do lamowania i ecri też. - elementami do florystyki, narzędziami, surowcami )kwiatki, listki i ozdóbki) klejami etc. - starymi obrazami do renowacji ![]() - nowymi, ekstra, eleganckimi torebkami - dużymi głównie klasyczne wzory. Raczej tylko dobrej marki.- poszukam po za wątkiem oddam wiele WANDED ![]() - PILNIE Najnowszą książkę Kominka Tomka Tomczyka - BLOG może być audiobook lub ebook - albumy z dużymi zdjęciami malarstwa światowego. Nie muszą być w idealnym stanie. - H. Kurzke - Tomasz Mann: Życie jako dzieło sztuki - Kania , Targalski, Marosz "Resortowe dzieci - media" - wszystko o cichociemnych i Żołnierzach Wykletych - profesor Kazimierz Michałowski - wszystko - Łysiak (oprócz "szachisty" "MW") - Cejrowski (oprócz Gringo zielonego i Rio Anakonda) -"Luksus dlaczego stracił blask" - Lackberg (oprócz Fabrykantki Aniołków oraz Zamiec Śniezna i Woń Migdałów) - Vargas - Beckett - wszystko - pilnie Ch. Harris "grobowy zmysł" - Pierre Barret, Jean-Noel Gurgand, Templariusz z Jeruzalem - Mika Waltari; Trylogia rzymska; Tajemnica królestwa, Rzymianin Minutus oraz Mój syn Juliusz - dobre biografie znanych postaci historycznych szczególnie kobiet Szczególnie łasa jestem na Chanel, kobiece postacie włoskiego renesansu oraz madame de Pompadour - książki historyczne popularnonaukowe (historia do 1939 r), chętnie archeologia i wyjątkowo chętnie archeologia biblijna - za nowości w tej tematyce oddam dużo i poszukam po za wątkiem - dobre thrilerry - chętnie przyjmę ciekawe audiobooki.
lista zachcianek KSIĄŻKI PERFUMY I BIŻUTERIA nowy!!! CIUSZKI I BUTYnowa sukienka na wesele rozm 46 Edytowane przez Pechele Czas edycji: 2014-08-10 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bardzo dłuuuga lista zachcianek
ZDOBYTE
![]() Mika Waltari,Egipcjanin Sinuhe już kupiłam więc dziękuję ![]() George R. R. Martin - różne ale najpilniej "starcie królów" dziękuję już kupiłam ![]() karty SD mogą być używane już zakupiłam więc dziękuję ![]() myszy komputerowe. Obojętnie jakie, mogą byc nawet za 20 zł. Dziecko niszczy mi każdą kolejną w ekstra tempie. Im więcej tym lepiej. zwariowany świat makijażu i mój Ptyś i Mastricht ![]() kosmetyki dla białego psa. Głównie szampony dla Westa, ale nie tylko. genevive ![]() pidżamkę nową ładną rozm L na prezent. Kachna ![]() rolki do czyszczenia ubrań. Delfix10 i Mastricht ![]() ramiączek plastikowych przezroczystych do biustonoszy. Szerszych i wąskich. Dusia i Kapryska ![]() - etui eleganckie skórzane na klucze. ![]() POSZUKUJĘ modemu do mobilnego internetu. Pasuje mi prawie wszystko byle bez simlocka więc nie będę podawać tu prawie wszystkich dostępnych na rynku modeli ![]() ![]() czepek na basen z materiału. Nie silikon!. Kachna ![]() atomki nowe lub używane ale w idealnym stanie do odlewek perfum. Kapryska ![]() myjka z naturalnego sizalu, rękawica do masażu coś w tym guście. ana761 ![]() Kerastase Cement - dziękuję już kupiłam ![]() mleczko do ciała Vanille Noir YR.ana761 ![]() całą serię z kokosem z YR dziękuje już kupiłam i mam zapasy ![]() wszystkie produkty Fitomed - chcę poznać tę markę, nowe i używane (czyste i dobrze przechowywane) oraz próbki. już się obkupiłam więc dziękuję plastikowego materacyka do wody (do zajęć rehabilitacyjnych)Kamisia ![]() oraz zestawu pojemników do przechowywania żywności. JUŻ MAMY ![]() ![]() Pilnie poszukuję bardzo dużej komody na biżuterię. Warunek; musi być olbrzymia KUPIŁAM WIĘC DZIĘKUJĘ ![]() kominek zapachowy z pojemnikiem do olejku zapachowego ana761 ![]() -pilling Yves Rocher Tradition de Hamman w brązowym szklanym słoiczku. Koniczynka ![]() -zawsze i w każdej ilości kawę w ziarnach do ekspresu - mam już zapas do końca roku więc nie pilne. -rękawiczki bawełniane do pielęgnacji dłoni. -ana 761 ![]() -płyny do intymnej (najchętniej laktacyd)-już dziękuję, mam zapas na 2 lata. -krem BB Eveline 8 w 1 Blemish Basse BB Crem 8 w 1 Karolajna ![]() -próbki azjatyckich kremów BB Koniczynka ![]() -bronzera do policzków ciemniejszego górna półka. ana 761 ![]() -farby do włosów (kolor platynowy blond) PILNE miszona ![]() -ozdobne ładne filiżanki pakowane po 1 lub 2 szt na prezent (stan jak ze sklepu) Furdatowa ![]() -suszarka do włosów, dobra i NOWA z chłodnym nawiewem. JUŻ MAM więc DZIĘKUJĘ mój Ptyś ![]() -skarpetki 36-38, różne NOWE mój Ptyś ![]() - So Elixir ale tylko EDP i najchętniej w złotej butelce -kolekcja limitowana - Kamikaze i Ania ![]() ![]() -sznurków sutasz - PILNE Olka ![]() -zabawki dla szczeniaków ale tylko w dobrym stanie Delfix10 ![]() notatki prywatne - dla pamięci. mirosek - składana wymiana miss kitsh - książki składane, realizacja po nowym roku VenetianGlass - trzyma dla mnie rezerwacje różowych elementów do ozdoby i szukamy książek na dołożenie na wymianę, realizacja może grudzień.walka o tron i starcie królów dla Venetian i jakies książki ma dla mnie za to odłożone zioło- materiały szukać - lista advertisement - koralowe platformy jeśli Majka je zwolni Seona, marylinda, Jamestown, ragutka, Fenris, redroses, Gwiazdeczka223, Protka, lilkana, Soso, Lolka_L, Pin3ska, Katja_24, LucyJordan, Czarnula 4321,
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Mam miniaturkę Theoremy i moge zrobic odlewkę Halle. Może sie skusisz, choc piszesz, że szukasz flaszki.
![]() |
#4 |
koci świat
|
hmm
mam w wątku pandorkę srebrną leci do mnie czarne mydło od muci - jak mi nie przypasuje to mogę dalej puścić mam skórzany portfel - bordowy z naturalnym włosiem - mogę wieczorem foty porobić ![]() jajeczną mam ale już końcówkę na wypróbowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
A ja mam nową myszkę do kompa, bezprzewodową
![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- A no i atomków trochę, używane, ale da się wyparzyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Napiszę po weekendzie, ale proooszę uzupełnij swoją listę-wish, najlepiej o produkty "inne", bo kosmetyków u mnie jak na lekarstwo. I powiedz mi co Ty wyprawiasz, moja droga? O 2.30 zamiast spać, na wizażu siedzisz? ![]() Edytowane przez zioła Czas edycji: 2014-03-19 o 15:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
koci świat
|
ok ja jutro albo w piątek wieczorem porobię foty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
koci świat
|
Dot.: NIE ZNAM REGULAMINU Bardzo dłuuuga lista zachcianek MARZEC
proszę foty
portfel skórzany kolor trochę ciemniejszy niż na zdjęciu ![]() czarne mydło na razie pod znakiem zapytania dopiero przyszło ![]() maska jajeczna ilość na przetestowanie ![]() i srebrna pandorka murano ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
koci świat
|
portfel niestety kilka razy użyłam mam go z wymiany bardzo mi się podoba ale niestety wolę mniejsze - myślałam że się przekonam ale niestety nie
![]() koleżanka chciałaby oprócz form jakieś kosmetyki typu bronzer do twarzy ![]() aaaa foty dużej czarnej szoperki jak najbardziej !!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
koci świat
|
ależ ty masz oko
![]() ![]() więcej fot aż mnie zmusiłaś do wstania z łoża ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
koci świat
|
trepy sprawdzę jutro i dam znać - bo teraz to już mi się na prawdę nie chce wstawać
![]() po negocjujemy jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Tak, ładna
![]() A co ewentualnie chciałabyś za nią? ...... Poza wątkiem mam jeszcze trochę rzeczy do decoupage (surowe drewno) bo kiedyś sama troszkę robiłam: 6 jajeczników, 6 drewnianych jaj, bransoletkę, świecznik i drewnianą szkatułkę. Oprócz tego 2 paczki nowych serwetek do decoupage (kwiaty i róże). Mogę zrobić zdjęcie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
koci świat
|
haaa a ja mam dostęp do różnych olei na zimnotłoczonych samorobnych - lniany , z lnianki ryżowej, czarnuszki , makowy te pamiętam - sama mam makowy
![]() u mnie co 2 tygodnie są takie mini targi ekologiczne ![]() kupiłam sobie tam chałwę słonecznikową przepyszna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() florystycznie: 1. Kwiat 2. trochę trawy - jest w rzeczywistości żywo-zielona 3. Liście 4. Drewniane "coś" 5. trochę siatki (jakąś donicę dostałam nią oklejoną ![]() 6. Bukszpan - mam 5 takich listków 7. Charms z nagą babeczką ![]() 8. Książka - biografia założycielki Muzeum Figur Woskowych (brrrrrr ![]() ![]() 9. Jajka mam w też w domu, ale w komputerze znalazłam zdjęcie z poprzedniego roku (to z obrazkami) - mam ich chyba 10 - małe 10. Kocyk - opis w wątku - może znajdę jeszcze jeden inny 11. mam jeszcze jeden kwiat storczyka w domu- zdjęcie mogę dodac w niedzielę Jutro jeszcze mogę wkleic kilka dodatków florystycznych, bo dziś dzieciaki mi przeszkodziły ![]() mam jeszcze jakieś liście, trawy Edytowane przez zioła Czas edycji: 2014-03-28 o 21:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
i wełny jeszcze trochę znajdę
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Nie wiem gdzie Ci odpisywać
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:58.