|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Moja Wish - caloroczna, uzupelniana
nieaktualne
Edytowane przez palau Czas edycji: 2014-10-03 o 09:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja Wish - caloroczna, uzupelniana
dziekujeza propozycje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
podnosze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Uaktualniłam listę, będę wdzięczna za wszelką pomoc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję Ci za info
![]() co ja mam....? -nowy kominek do palenia wosków ale bardzo prosty w formie. -mam ręcznie zbieraną herbatę owocową (róża bławatkowa, róża głogowa, malina, żubrówka, jagoda) z ekologicznych upraw ukrytych w środku mazurskich lasów (jestem maniaczką ![]() -jestem tez olejomaniaczką ![]() - parę kompletów rękawiczek ale mam takie fajne. Niebieskie niby takie chirurgiczne ale guma nie do zdarcia, wielokrotnego użytku a nie jak te cienkie. Rozm M. - no i jak byś tak napisała jakie akcesoria do domu to może tutaj coś by się udało znaleźć. ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- oj,, ja ikei nie cierpię i nic takiego nie posiadam ![]() obawiam się że nic więcej nie znajdę... ![]() niedługo za kilka dni nowe wątki u mnie będą, i jeśli nie kupię krawata do świąt (potrzebuję dla ulubionego wujka na imieniny na 8 maja więc mam jeszcze trochę czasu) to sie do Ciebie zgłoszę jeśli jeszcze będziesz go miała oczywiście. ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Ale kominek kochana jest taki tani za dwadzieściaparę złotych więc i tak nic z tego./ .
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
podnoszę, może ktoś coś miałby dla mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.