|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Marzec u loluśki. XS/S Zapraszam! :) Hej piękne!
![]() ![]() ![]() 1. Rzeczy z listy wymienię na coś co mi się spodoba, wymagań konkretnych nie mam, musi mi coś wpaść w oko. Mój rozmiar to XS/S, lubię też oversize. Aktualnie szukam też ubrań do ćwiczeń ![]() 2. Odpisuję u Ciebie, ty odpisuj u mnie. 3. Rzeczy będę wysyłać listem poleconym ekonomicznym bądź priorytetem zawsze dobrze zabezpieczone, nie koniecznie kopertą bąbelkową. 4. Ubrania w większości są używane, ale w dobrym bądź idealnym stanie. Jeżeli występuje jakikolwiek defekt, będzie on podany w opisie danej rzeczy. 5. Nie odmieniam się więc proszę o rozważną wymianę. 6. W razie jakichkolwiek pytań, chętnie udzielę odpowiedzi, gdyby była potrzeba wstawienia dodatkowych zdjęć, również nie ma problemu ![]() 7. Wymienione rzeczy usuwam! , zarezerwowane zaznaczam na niebiesko ![]() Można też zaglądnąć na moje inne wątki, linki w podpisie ![]() Przewiduję dokładki ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Marzec u loluśki. XS/S Zapraszam! :)
1. Bordowa oversizowa koszula mgiełka wkładana przez głowę. Stan bardzo dobry. Zdjęcie odrobinę przekłamuje kolor.
2. Zielona oversizowa mgiełka w drobne kwiatuszki. Stan bdb. 3. Pudrowa mgiełka. Stand bdb. 4/5. Mgiełka w kwiaty z odsłoniętymi plecami. Szerokie rękawy, stan bdb. 6. Czarna welurowa bluzeczka. Wymaga delikatnego podszycia na dole poza tym stan bdb. Rozmiar S/M 7. Miętowa maxi. Na mnie zbyt długa. Stan dobry. 8. Granatowa sukienka z baskinką. Rozmiar XS/S, stan bdb. 9. Granatowa obcisła maxi w czarne paski. Rozmiar S/M. Stan bdb. 10. Biały gorset z szelkami do pończoch, bez ramiączek. Rozmiar S, miseczkę polecam min B. Stan bdb. ZAPRASZAM!
![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za miętową maxi??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
widzisz cos u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Coś za mgiełkę i spódnicę maxi miętową??
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Niestety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
a jeszcze...jaki rozmiar ma ta tunika w kwiaty?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
nie szukam niczego konkretnego za bikini, to musi byc coś co mnie zauroczy no i będzie miało jakąś wartość. Ja za ten strój dałam 150 zł, niestety szybko go wykupili w hm i musiałam przepłacić na allegro. bluzka za bluzkę dla mnie ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Niestety w wątku nic nie widzę
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie 9. Granatowa obcisła maxi w czarne paski. Rozmiar S/M. Stan bdb.
Jakiej jest firmy, jaki jest skład materiału oraz poproszę o wymiary. Zerknij też do mnie czy coś za nią widzisz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:16.