![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Szafa u serduszka SIERPIEŃ :)Zapraszam do nowego wątku ![]() Zasady takie jak wszędzie ![]() Mam dużo ubrań również poza wątkiem dlatego zależy mi na pozbyciu się większości z rzeczy, bo potrzebuje więcej miejsca w szafie. Chętnie przyjmę kosmetyki w zamian za wybrane rzeczy. Poszukuję: - bransoletek pasków, skórzanych, - dużych naszyjników, - eleganckich koszul, - nowej uroczej bielizny w rozmiarze xs oraz 70B i 75B, - koszul mgiełek. - kosmetyków dla cery trądzikowej i tłustej, - perfum CK (In2you, euphoria), Lancome, DKNY, - pędzeli EcoTools (chętnie te do cieni), - paletki cieni ( brązy, beże) pasujące do brązowych oczu, -kosmetyki do pielęgnacji i stylizacji włosów ( najchętniej pianki i odżywki ) z L'oreala, Johna Frieda i podobnych ( włosy cienkie, blond). Na wymianę poza ubraniami mam: * Bruno Banani Made for Women 20 ml, bez kilku psików ![]() ![]() * Nina Ricci (perfumy FM) około połowy albo więcej z 30ml * Mam też na wypróbowanie całkiem sporo Bruno Banani Pure Woman - z 75ml spray całkiem sporo zostało * Glamour Chic Bourjois nowe w opakowaniu, tylko sprawdzony zapach ![]() * Ahava Tonik oczyszczajćy wszystko w jednym Ahava Aktywne minerały Morza Martwego Czas oczyszczania Preparat do demakijażu twarzy i okolic oczu. Delikatnie pielegnujący preparat łączy w sobie właściwości toniku, mleczka do usuwania makijażu oraz produktu do oczyszczania skóry twarzy i okolic oczy. Ta potrójna formuła sprawia, że preparat skutecznie usuwa makijaż, brud i zanieczyszczenia. Jednocześnie zamyka pory i przywraca skórze właściwe pH. Pozostawia ją dobrze oczyszczoną i zregenerowaną. Swoje działanie zawdzięcza kompleksowi Osmoter, obecnymu jedynie w produktach Ahavy. Jest to unikalne połączenie minerałów, których źródłem są niezwykłe wody Morza Martwego. Dodatek alg Dunaliella o właściwościach antyoksydacyjnych oraz ekstraktów z owoców sprawia, że skóra nabiera wyjątkowej gładkości.
Poison Girl edp Edytowane przez serduszkomamusi Czas edycji: 2014-08-08 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szafa u serduszka SIERPIEŃ :)
1. Kurteczka New Look
rozmiar z metki 38/10 pasuje na mniejsze rozmiary ![]() lekko zmechacone ściągacze, można łatwo ogolić ![]() wymiary: pachy: 43cm rękaw wewn. :50cm szerokość na dole: 31cm długość całkowita: 53cm ( od ramienia) Sweterek Warehouse r. S-M Sweterek z bufkami i srebrną nitką Kardigan Bershka r. 38, pasuje na S-M Atmosphere r. 36, pasuje również na mniejsze i nieco większe rozmiary Szara Narzutka pasuje na wiele rozmiarów, polecam jednak na większe od M w górę Czarna ekoskóra ze ściągaczami. ściagacze są lekko zmechacone. Kurtka pasuje na rozmiary XS, S i małe M
Poison Girl edp Edytowane przez serduszkomamusi Czas edycji: 2014-05-20 o 15:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
2. Trzewiki Atmosphere nieocieplane
rozmiar 37 suwak z boku tylko dla ozdoby ![]() Noszą ślady użytkowania, jednak są nadal w bardzo dobrym stanie ![]() kolorystycznie pasują do kurteczki wyżej. Futrzana torebeczka, nie mieści A4, ale jest dosyć pojemna. Ma milutkie futerko. Paska nie można regulować. w środku nie ma zamka, jest zapinana tylko przy klapie od wewn. strony. Śliczna sukienka C&A z falbankami. Miała zaszywany dekolt. Idealna na wesele i inne uroczystości. Pasuje na rozmiary XS, S. Czarna marynarka ze złotą podszewką na rozmiary od S do M Jeansowa ramoneska Denim Co. Miała robione zaszewki z boku pryz pasie i pryz rękawach. Można je jednak usunąć. Nosiłam ją nosząc rozmiar XS. Wiosenna kurteczka
Poison Girl edp Edytowane przez serduszkomamusi Czas edycji: 2014-05-20 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
3. Rurki Denim Co.
rozmiar z metki 38/10 wymiary długość całkowita: 103cm pas: 36-37cm biodra: 41-42cm nogawka na dole: 12cm Metaliczna bluzka New Look z zamkiem na plecach rozmiar 10 (38) Piękny złocisty, lekko miedziany kolor Biała koszula. Pasuje na rozmiar XS
Poison Girl edp Edytowane przez serduszkomamusi Czas edycji: 2014-05-20 o 15:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
4. Spodnie Atmosphere 7/8
rozmiar z metki 36/8 wymiary pas: 35cm biodra: 41-42cm długość całkowita: 88cm nogawka na dole: 14-15cm
Poison Girl edp Edytowane przez serduszkomamusi Czas edycji: 2013-08-20 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
5.Torebka kuferek New Look
Mieści rozmiar niewiele mniejszy od a4 Nie mam do niej paska. -Ozdobny świecznik, nowy, zapakowany w folię, wewnątrz miejsce na małą świeczkę, -Portfel Mango, nosi ślady użytkowania wewnątrz, -Czerwony portfel No Name, masywny, nowy, -Wody toaletowe, ilość widoczna na zdjęciu.
Poison Girl edp Edytowane przez serduszkomamusi Czas edycji: 2014-04-10 o 09:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
6. Spodnie nowe bez metek Stradivarius
rozmiar 34 Kurtka Promod r. S Szerokość na płasko 46 cm ( biust ) i 43 na dole Znana ramoneska Mango rozmiar S Chcę wymienić na czarna torebkę lub inne okrycie jesienno-wiosenne, raczej też w kolorze czerni, lub bieli. Ramoneska jest w stanie bardzo dobrym, uwielbiam ją, ale jest na mnie troszkę duża, bo noszę typowe xs.
Poison Girl edp Edytowane przez serduszkomamusi Czas edycji: 2014-09-13 o 09:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
7. Mgiełka Top secret
rozmiar 36 wykończenie w postaci ściągaczy ( dół i rękawy) kolor morski stan +b. dobry faktura widoczna na zdjęciu ![]()
Poison Girl edp Edytowane przez serduszkomamusi Czas edycji: 2013-09-03 o 17:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1376991946 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś za kuferek??
MOJA WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
cos za torbe?
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
cos za kurteczke atmo?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
coś za torebkę ? mogę poszukać poza wątkiem
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
najbardziej mi na kurtce zależy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
niestety nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.