|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: perfumy, pielęgnacja i trochę kolorówki w lipcu za wish
FOTO 1:
2*7ml testowane lolita laime davidoff happy summer cool water ubytek testowy widac na zdjeciu yardley iris lawender M masaki matsushima pierWOTNIE 80ml zostało moim zdaniem ponad 75ml, z tego co widzę są bardzo słabo dostępne , więc mogę marudzić ;-) rezerwacja ecrulo Rouge & Noir Eisenberg FOTO 2: shiseido zen limitowana edycja ok 25 z 50ml rezerwacja arden sunflower pierw 50ml widac ubytek PUMA Flowing damska ubytek na zdjęciu Unforgivable Woman By Sean John For Women Parfum foto 3: pokazany ubytek zen Beyonce beyone rice 15ml testowane + nowy żel pod prysznic foto 4: nowe wody toaletowe yves rocher brzoskwinia i nie dostepna już limitowanka gruszka w karmelu foto 5: nowe perfumy edp yves rocher quelques notes damor 50ml so elixir 50ml vanille noire 30ml foto 6: nowe yves rocher edt moment de bonheur leau nie dostepna już woda kolonska 125ml werbena zielona herbata foto 7: nowa meska pianka do golenia yves rocher nowe meskie perfumy ambre noir foto 8. calvin klein pierwotnie 100ml obsessiona night
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-07-29 o 20:32 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
kolorówka z tego postu jest używana ale nie wiele
Makeup revoution nie wiele używane paletki róży: Hot spice czekoladka: Death by Chocolate -Essential Mattes -Iconic 1 Brązery,róże zużycie na zdjęciach: w7 africa w7 honolulu w7 honey queen kobo mineral make-up pearls phito ziemia brazujaca cabana boy the balm
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-07-17 o 07:53 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
kolorówka w większości nowa - używany podklad naked revlon
foto 1: 1-baza pod podklad wymieniona! 2-podklad bell 03 natural 15-derma young nowy 3- lorel mat cashmere 20 warm sand nowy 4- eveline matt professinal medium beige nowy 5 - korektor wymieniony 6 - revlon nearly naked odcien 130 uzyty kilka razy foto 2: Deramcol 24 h control long lasting make up kolory: c3 i c4 -> oba nowe Max factor Facefinity kolor bronze 80 nowy foto 3: wszystko nowe: cienie sectrt hot colors baza pod cienie ingrid błyszczyk lip licious bath body works la luxe odzywka 6 w 1 eveline korektor kobo baza pod podklad eveline zel do usówania skórek foto 4: bell cien szary pomadka-brak błyszczyk pierre rene serum-brak foto 5:Blink Lash stylish care Masquerade 4 pary sztucznych rzęs
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-07-17 o 07:58 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
nowe kosmetyki do ciała
wyjątkiem maska algowa bielenda - nie byla wypełniona do konca, jest jej ok 1/3 opakowania oraz w olejku alverde brak zakretki foto 1- całość leci do alabamaxy foto 3 - brak wszystkiego foto 6- brak błota foto 7 - brak szamponu i żelu peelingujacego
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-07-30 o 07:14 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
nowe kosmetyki do ciała
brak 1szt soraya biust i body diet wyszczuplanie i ujedrnianie foto 1: nowe żele pod prysznic foto 2: nowe żele pod prysznic foto 3: kosmetyki wyszczuplajace -eveline -eveline -body diet antylellulit -brak -brak -oriflame optimals body,zel antycellulitowy z masażerem foto 4: -Le'maar rozstepy 100ml\--krem do rąk oriflame -brak
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-07-29 o 07:32 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
nowe kosmetyki do twarzy
1.Balsam oriflame do twarzy 2.tołpa naczynka 3.Snails Garden Spa krem odżywczo-regenerujący z naturalnym śluzem ślimaka 4.yves rocher 5.Le'Maadr do naczynkowej 6.IWOSTIN naczynka na noc 7.delia serum 8.Tołpa 9,POSE ORGANICS ODMŁADZAJACY KREM DO TWARZY Z KWASAMI OWOCOWYMI (REJUVENATING FACE CREAM) 50ML 10.Corine de farme Corine de farme HBV Corine de Farme HBV Krem przeciwzmarszczkowy 50ml
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-07-29 o 07:42 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
nowe i uzywane, zużycia zaznaczone/opisane na zdjęciach
foto 2 - brak dove foto 4 - brak serum organic i maski nacomi foto 5 - brak 3 kremow do stop
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-07-16 o 20:08 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Duży Kufer kosmetyczny - kiedyś intensywnie uzywany, trzymałam w nim całą kolorówkę itp jak jeździłam do klientek, jakiś czas temu porzucony w kąt i tak sobie leży czekając na nowy domek.
Wymaga odświeżenia, wyczyszczenia Szczoteczka Braun elektryczna sprawna,uzywana
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Wymienione:
Aniszonekk 3 żele 400ml yr Piwonia sephora Nacomi mus Malinowy Chi serum Bbw bali mango
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-07-31 o 11:10 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
wymienione:
mylengrave baza bell korektor bell pomadka waniliowa olejek arganowy sól do kapieli z morzem martwym body scrub jardins bloto z morza szampon yves rocher oriflame krem do rak serum do rzes - coloris pore minimizer nacomi maska kremy do stop 3szt scrub yves do ciala charmine rose peeling 1 antyperspirant jakiś za drukarka,toner,posciele,c ompetc ecurlo masaki,2szt soraya body diet za rbk,zel do golenia
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-07-21 o 23:12 |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 15.07.15
Minerałki, ubytki nie wielkie jakoś nie mogę się przekonać do minerałów Lucy minerals i Earthnicity Puma Aqua tester damski ubytek testowy Peeling solno cukrowy marokanska pomarancza salon spa charmine rose nowy! - brak Coloris odzywka - brak 2.Murier Lash Serum Formula Odżywka do rzęs MurierLash zawiera szereg składników aktywnych oraz ekstraktów roślinnych dobranych z największą starannością, aby Twoje rzęsy były zachwycająco długie, gęste i mocne już w trzy tygodnie. Składniki aktywne MurierLash to nowoczesny kompleks maksymalnie skoncentrowanych składników: Biotynoyl Tripeptide-1, który wzmacnia włókno i mieszek rzęs, oraz prowitamina B5 (d panthenol), która skutecznie odbudowuje strukturę brwi i rzęs oraz stymuluje porost nowych. Keratyna: składnik wzmacniający rzęsy/brwi oraz wyciąg z komórek macierzystych â to one nadają dramatyczne tempo wzrostu rzęs. Serum MurierLash jest maksymalnie skoncentrowanym źródłem ekstraktów roślinnych, takich jak: ziele świetlika, zielona herbata, oraz imbir, które dodadzą rzęsom sprężystości, energii i witalności. Hydrolizowane proteiny pszenicy natomiast poprawią kondycję rzęs przez ich nawilżenie.i wygładzenie. Znakomity efekt osiąga się już po trzech tygodniach stosowania, natomiast maksymalna faza kuracji nastąpi po 2-3 miesiącach. Odżywkę stosuje się raz dziennie, a następnie dla podtrzymania efektu â 3-4 razy w tygodniu. Preparat został przebadany dermatologicznie oraz przez lekarzy okulistow i oftalmologów mniej
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-07-16 o 20:15 |
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
znajdziesz cos u mnie za mydła BBW?
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos u mnie w obu watkach ? U ciebie podoba mi sie :
Yves rocher : woda toaletowa moment de bonheur i zielona herbata Arbuzawa maska algowa Bio oil Zele pod prysznic yves malinowy i kokos
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
muciu zerkniesz do mnie? cetna jestem na peeling do stóp YR, żel Nivea i krem mocznikowy..
Edytowane przez palau Czas edycji: 2015-07-13 o 15:07 |
|
|
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
sunflowers e a
yr wody toaletowe brzoskwinia gruszka vanille noire zel dove yr oriflame olejek alverde mydlo balea szampon oriflame zele yr malina kokos jezyna brzoskwinia zele dusch das zel fa nivea zele balea krem do rak oriflame bingospa maski do wlosow mgielka secret soap store cos u mnie?
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
żel i balsam BBW? |
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
a do kosmetycznego zaglądałaś, jeśli nie to może tam coś? A jeśli tam też nic to się grzecznie żegnam.
---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- muciu zaglądałam wcześniej na twoją wish, ale nie znalazłam pozycji które miałabym na wymianę. To do następnego |
|
|
|
|
#23 |
|
moderatorka też wizażanka
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,
Tak. Wchodzi w grę masaki matsushima- na tym zapachu mi bardziej zależy A oprócz tego możemy coś skomponować Najbardziej zależy mi na:face serum organic therapy body diet (na biust + wyszczuplanie i ujędrnianie) tołpa naczynka tołpa spa eco MuriesLash Ale jest też kilka innych rzeczy. Korzystne wymianki wysyłam kurierem na swój koszt rzecz jasna ![]() Ponadto mam 3 opakowania herbaty liściastej Yunnan, Big Active czarna z pigwą i pomarańczą. A także pewnie coś z Twojej listy się znajdzie. Preferuję większe wymianki Kawa ziarnista Krakowskiego Kredensu np.
|
|
|
|
|
#25 |
|
|
Muciu,
Wymiary z wkładek (języków): różowo-białe 26,5 cm, brązowe 25,5 cm Ponadto: 3 op. herbaty liściastej Yunnan, nowa 4 nowe kubki Ikea (niebieski i biały jak na zdjęciu) 4 nowe szklanki ikea (te standardowe wysokie) Opakowanie kawy Krakowski Kredens, nowa Komplet nowych łyżek (4szt.) |
|
|
|
|
#26 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie? podobał ci się kiedys plecak, ale w koncu nie odpisałaś. podoaba mi sie duzo rzeczy
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
|
OK
|
|
|
|
|
#29 |
|
Wtajemniczenie
|
no to ttak jak juz pisałam, na taką wymianęjestem chętna. a za wish mam te parasole i tabletki do zmywarki - też pisałam jakie
![]() czekam na odp
|
|
#30 |
|
|
Model: TrainTone Reeactivate (strengthens key leg muscles)
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.