![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Styczniowo Dior, Lancome, Mugler, Balmain
Wątek nieaktualny
![]() Witam serdecznie! ![]() Mam do wymiany kilka flakonów za które poszukuję innych perfum ![]() Bardzo proszę o konkretne propozycje ![]() Zapraszam ![]() Dior, Dune ok.28/30ml Mugler, Alien Liqueur de Parfum 2013 ok.18/30ml Mugler, Angel edp. ok.40/50ml Dior, Addict edp. 2014 ok.93/100ml Flowerbomb edp. 55/100ml Lancome, La vie Est Belle Intense ok.40/50ml Balmain, Extatic ok.30/90ml (tester z korkiem) Flower by Kenzo ok.27/50ml (korek nie do końca pasujący z flakonu 100ml) Edytowane przez Diorisha Czas edycji: 2016-02-01 o 15:29 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo Dior, Lancome, Mugler, Balmain
cos u mnie za dune?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=841357 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Coś za LVEB?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za Lancome, La vie Est Belle Intense ok.43/50ml?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hej Aga, wypatrzyłam u Ciebie Aniołka i LaVie Intense. Dałabyś się skusić za HP edp 95/100? Wiem, że wątpliwa sprawa, ale może się uda
![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Wiem, wiem, że to nie opłacalne, ale bardziej podoba mi się Anioł tylko go trochę mało, a co mogłabyś dorzucić do niego? Addicta mam sporo w zapasie a używam tylko wieczorowo, więc raczej go nie wezmę. ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Mogłabym oddać Flowerbomb za Anioła, ale też mam jej sporo więcej. Może też coś tak pomyślisz ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Aga, napisz mi jeszcze proszę jaki kod jest na Aniołku, który to rocznik ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Kurczaki, szkoda, że Anioł taki młody ![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Hej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- I jeszcze do nowego wątku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za lveb intense?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za Addicta?
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
co prawda większych szans nie mam, ale zapytam o Addicta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Znajdziesz cos za LVEB?
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Diora lub Lancome?
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Alien jednak nie przypadł Ci do gustu? Ja kilka dni temu kliknęłam balmaina intense gold ![]() ![]() Chciałabym od Ciebie jeszcze lveb, ale chyba nie mam co Ci zaproponować ![]()
Szukam Chanel Coromandel ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez lawmore Czas edycji: 2016-01-03 o 08:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za Lancome, La vie Est Belle Intense ok.43/50ml?
Spoza wątku mogłabym jeszcze zaproponować Essenza R. Cavalli ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Hej Aga, zajrzyj proszę na moją F, może znajdziesz coś za Lveb intense, chyba marzy mi się drugie podejście... ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Aga, myślałam i myślałam i oddam HP EDP za Addicta, to mogłaby być większa wymianka
![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Poslalam przed odfoliowaniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
hej! Poza wątkiem mam meteorki, dwa rodzaje
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Hello!
![]() Może coś u mnie za lveb intense ? ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Teraz strzelilam dokładkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Mam kilka rodzajów Meteo, a świeżo z wymiany limitkę mini Meteo wraz z pędzlem. U Ciebie podoba mi się Adict (który jest zbyt drogi) i LVEB ewentualnie. Chyba, że dysponujesz Herrerą Vip Roses lub Adictem Fraiche w mniejszych pojemnościach - tak do 50ml?
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
hej! Wiesz co, chyba trochę się pospieszyłam... mam meteorki, to moje, dobra data przydatności, została jeszcze połowa... mam też meteorki z zestawu podróżnego, małe opakowanie z pędzelkiem, w zasadzie nieużywane, ale tak czy siak taka wymianka Ci się nie opłaci...
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Aga, zajrzałam na F I tak zastanawiam się z czym mogłabym się rozstać
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Taka wanilia: http://www.fragrantica.com/perfume/L...ons-18811.html ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- a może chciałabyś Ange Ou Demon le parfum, taki tylko bez tej miniatury (ja uzywałam po prostu waniliowego zapachu jako "kropka nad I"): www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Ange-ou-Demon-Le-Parfum-Accord-Illicite-29574.html zapach jest trwały bardzo, zostało mi ok. 65/75ml. ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Hej Aguś, Chance Eau Fraiche to mój SS na lato i nie da rady. Zatem HP i Bombka i jakieś 2,5 ml Decadence lecą do Ciebie . Tyle mi z Decadence zostało. I nie wachaj go z atomków, bo w mieszance z plastikiem od psikacza wychodzi coś okropnego. Wszystkie te plastiki jasne dają taki smrodek ;-) ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Może i racja, nie ma pośpiechu to wtedy w czwartek wyślemy, bo środa wolna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Diorisho, mam Butterfly (jutro olbiczę ile, ale ponad pół powinno być), klasyczne stara wersja Dore, natomiast te limitki, to nie kulki limitki, ale pudełka limitki
![]() ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Absolutnie nie mam nic przeciwko takim wyliczeniom, lubię jak jest sprawiedliwie (nie co do złotówki oczywiście
![]() ![]() Cały zestaw podobno kosztował ok 69 euro (taką informacje dostałam od KuNu), ja za jedno pudełko z pędzlem dałam 170zł w "naturze", także jest sporo róznica między naszymi rzeczami. Otwarcie powiem: nie znam tej wersji La vie, nie jestem jakos super na nią napalona, więc jeżeli masz coś innego, to śmiało pisz ![]() Wiem, że La Vie ma mnóstwo zwolenników (kult jakis normalnie ![]() Jak masz jakąś Fragrę, to może tam miałabys coś, co łatwo Ci oddać, a mnie bardziej sie spodoba? Co o tym myślisz? Uważam, że po dołożeniu wartościowo do La vie, to i tak chyba bardziej opłacałoby się Tobie puścić je za flaszkę wishową ![]()
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.
|
Hej coś za lvbi?
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Też tak myślę
![]() nie zawróciłaś gitary, fajnie się gadało ![]() Meteo pewnie trochę u mnie posiedzi, więc jakbyś kiedyś znalazła w swoich zbiorach coś adekwatnego cenowo (czyt. mniej wartościowego niż prawie pełne flaszki) do nich, to śmiało pukaj do mnie.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:50.