![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
WRZESIEŃ- Meteoryty, MAC, Korres, Smasbox, MUFE, Kryolan i inneNIEAKTUALNE- ZAPRASZAM DO NOWEGO WĄTKU Kosmetyki, które mam na wymianę są zawsze zadbane i oryginalne. Nie wrzucam do wątku rzeczy, których oryginalności nie jestem pewna. Bardzo proszę, o odpisywanie u mnie nawet jeśli nic u mnie nie znajdziesz. Rzeczy do wymiany- na czerwono. Wymienione- na szaro (po jakimś czasie usuwam). Dokładki na fioletowo. Uwaga nie wszystko jest na zdjęciach- na życzenie wrzucę pozostałe fotki. Rzeczy do wymiany są w postach: #1 kolorówka #2 pielęgnacja i inne Kolorówka: Twarz: 1. MISSHA Perfect Cover BB Cream SPF42- kolor 21- mam z wymianki- dla mnie jest zdecydowanie zbyt jasny-cięzko okreslić zuzycie, bo tubk anie jest przezroczysta- według poprzedniej właścicielki orientacyjnie zostało 15/50ml 2. Podkład SMASHBOX High Definition Healthy FX Foundation kolor Light L4 - 2 szt. jeden użyty 3 razy, drugi 2 razy- praktycznie nowe wraz z kartonikiem i próbką bazy Photo Finish- uwaga opakowanie jest przezroczyste i podkład nie wypełnia całej buteleczki (jest do wysokości około 2/3 opakowania, ale jest prawie nowy 3. Podkład Revlon Age Defying Firming + Lifting Makeup 40 Medium Beige- użyty kilka razy, zostało około 95%, dla mnie trochę zbyt ciemny4. Róż Bourjois Pastel Joues 95 Rose de Jaspe- ciężko mi ocenić zużycie, ale myślę, że zostało go ponad 60%- niestety napisy na górze opakowania się starły5. Essence Silky Touch Blush- 30 secret it-girl - różowo-pomarańczowy kolor- użyty dosłownie 3 razy 6. Meteoryty Guerlain kolor 02 Clair- odsypka pół opakowania w zastępczym słoiczku- użyte około 5 razy 8. Krem BB Rimmel 9-in-1 SPF 25 LIGHT - dostałam z wymianki- oddam za drobiazg- jest go dużo na oko około 80% albo więcej 9. Puder sypki Manhattan Soft Mat Loose Powder 20g- Natural 1- zostało około 50% 11. Fixer KRYOLAN Derma Color Fixing Spray 150ml-użyty max. 5 razy, otwarty w styczniu 2015r 12. Żel rozświetlający St. Tropez Skin Illuminator Rose 50ml- uzyty kilka razy Oczy: Dokładka 16-10-2015 i 19-10-2015: 1. Paletka Clinique : 2x All About Shadow DUO (odcień 15 uptown downtown i 39 bubble bath) + róż 01 new clover z dołaczonym mini pędzelkiem do aplikacji różu i pacynką- zuzycie tylko testowe (zdjęcie z internetu) 2. Pojedynczy cień BENEFIT Silky powder eyeshaow- getaway- ciemny brąz- tylko testowany, mam kartonik 13. Eyeliner Kryolan Cream Liner Ebony- zużyty w połowie, może być po terminie, bo nie pamiętam kiedy go otworzyłam, ale było to na początku roku ![]() 14. Paletka cieni do powiek, Catrcie Absolute Nude- pierwszy kolor użyty dwa razy, pozostałe nieużywane otwarta w sierpniu br 16. Kredka Lancome Le Crayon Khol Noir 0,7g -czarna, miniatura z zestawu z tuszem, zostało około 7 cm (zużyta 1/4) 17. Paleta Smashbox Wish Eye Palette- paletka 12 cieni + 4 eyelinery w żelu- większość cieni użyta dosłownie 2-3 razy, najbardziej zużyte są najjaśniejsze cienie; Eyelinery użyte dosłownie 2 razy- na wierzchu są troszkę w pyłku, którego nie dało się uniknąć używając cieni; paletkę dostałam w grudniu 2014r- tylko za coś extra 18. Paletka cieni Helena Rubinstein Wanted Eyes Palette 02 Twilighht Rose- dwa cienie u góry zużycie może z 5%, jasny różowy i biało-różowy- zużycie widoczne na zdjęciu. Mam je od 2012r. 20. Paletka Sleek i-Divine Ultra Mattes v1 Brights- mało używana, niektóre cienie tylko wypróbowane. Najbardziej zużyty jest cień jasno- różowy Floss, szary Crete i najjaśniejszy biało-żółty POW! Pozostałe nawet jeszcze mają strukturę "fabryczną". 23. Cień w kremie Laura Mercier Basic Colours- kolor Caramel- tylko przetestowany, jest kartonik DOKŁADKA 09-09-2015: 25. Tusz do rzęs BORGHESE Lash Mascara Estremo- uzyta 3 razy, otwarta 28 sierpnia, praktycznie nowa, mokra, mam kartonik USTA: 25. Różdzka błyszczyków Sephora- 4x 1,16g- każdy kolor tylko przetestowany (3 na ręku, jeden na ustach) PAZNOKCIE: 1. CIATE PAINT POTS- pp018- Dangerous Affair- użyty jeden raz na obie ręce- swieży Edytowane przez dorqs Czas edycji: 2015-12-28 o 19:26 Powód: Aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: WRZESIEŃ- Meteoryty, MAC, Korres, Smasbox, MUFE, Kryolan i inne
Pielęgnacja:
Ciało: 1.Peeling Collistar Talasso- Scrub Anti- Aqua- drenujący do ciała z solą morską, cukrem trzcinowym- NOWY Słoik 700g z kartonikiem, szpatułką i ulotką- o taki https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...nti-acqua.html 2.Wosk VEET Ciepły Wosk w Żelu - 250 ml- razem z paskami i szpatułką- zostało 95% 3.Dove Visiblecare Renewing- Kremowy żel pod prysznic- miniaturka 55ml x 15 szt- nowe 4. Oriflame- Płyn do kąpieli Delicious moments 750ml- zostało 95% Twarz: Dokładka 16-10-2015: 1.Tonik Dr Brandt Pores No More poresolution Claryfying Lotion- otwarty w sierpniu br. zostało ok. 40% ze 140ml 9. Żel AVENE Cleanance Cleansing Gel 100ml, nowy 11. Delia Henna Cream 15 ml- brązowa- użyta raz 12. Maska profesjonalna Ziaja PRO zwężająca pory butelka 270ml- zostało około 95% 13. Maska Ziaja PRO dotleniająca z glinką czerwoną 200ml- zostało 85% 18. Korund kosmetyczny (do peelingów) Esent 115g Włosy: Dokładka 15-10-2015 1. L'oreal Tecni Art Hairmix Supreme Smooth- wyjściowo 200ml-Wygładzający krem odżywczy do suchych włosów; mam z wymianki, ale niestety mi nie służy ![]() 2. Mgiełka termiczna Matrix Iron In Design Pulse- wyjściowo 250ml- mam z wymianki; użyty kilka razy 3. Mgiełka New Anna Cosmetics Spray Conditioner Hair Mist- 100g użyta jeden raz 4. Okrągła szczotka z naturalny włosiem z dzika AVON Anthony Burow- użyta dwa razy 20. Odzywka wzmacniająca kolor włosów Artego My color reflex 200ml kolor orange cooper -o tala https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...or-reflex.html użyta 3 razy, opakowanie lekko pofarbowane od rąk przy nakładaniu, otwarta w czerwcu 21.Organix Renewing Moroccan Argan Oil- zostało jakieś 15ml/100ml- olejek do włosów 22. Żel Rozjaśniając do włosów L'oreal Paris Casting Sunkiss 03- zostało 3/4 tubki 23. Ampułka Alfaparf Midollo di bamboo- serum do termoaktywne takie: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...oaktywne.html- 1 szt. Zapachowo: 1. Yves Rocher Flowerparty 30ml- użyte około 5 razy- zostało 90%- jest kartonik 2. Próbki (nowe, ok. 1ml -nie ma pojemności na fiolce,bez atomizera): -AVON Christian Lacroix Absynthe EDP x 7 szt -AVOn Little red Dress EDP x 5 szt -AVON TODAY edp x 5 szt -AVON Christian Lacroix NUIT pour femme EDP x 3 szt -AVON Fergie Outspoken EDP x 3 szt Inne: NOWY Zestaw do sushi Alice Wong - komplet 2x miseczka, 2x spodek do sosu, 2x talerzyk, 2x mata, 2x komplet pałeczek Dokładka 07-10-2015 (zdjęcia w poście 77) Jedzonko dla kotka z "wyższej półki" ![]() 1. Cosma Oryginal 85g: Łosoś (1 szt) Tuńczyk (1 szt) Sardynka (1 szt) 2. Feringa Menu puszki 200 g Królik i Indyk (1 szt) Kaczka i Cielęcina (1 szt) 3. Brit Care Sebream, saszetki 80g (2 sztuki) (takie jak tu http://www.keko.pl/brit-care-cat-adu...ie.html…) 4. Granatapet Delicatessen Kitten, puszki 200g: Kurczak (3sztuki) Cielęcina i Indyk (1 sztuka) 5. Granatapet Delicatessen Adult: Łosoś i Indyk (1 szt)- puszka 200 g Łosoś i owoce morza (1 szt) - puszka 100g 6. CatzFinefood Łosoś i drób - 1 szt. puszka 200g Łosoś i drób - 1 szt. saszetka 85g Kurczak i bażant - 1 szt. puszka 200 g 7. Legowisko z wysokim rantem, miękki misiowy materiał wewnątrz. Średnica 50 cm, wysokość brzegu 35 cm. Kupione w zooplus za 58 zł, praktycznie nie używane, stan idealny (kotek raz wszedł do niego i więcej nie zaszczycił go swoją obecnością). Legowisko jest duże (kot 6 kg spokojnie się mieści i jest jeszcze miejsce). Książki (wszystkie w stanie bardzo dobrym i dobrym- raz tylko czytane): Dokładka 16-10-2015: E.L. James- Pięćdziesiat twarzy Greya Elizabeth Gilbert- Jedz, módl się, kochaj Ram Oren- Przysięga Gertrudy Terri Jentz- Dzieny skrawek raju Carlos Ruiz Zafon- Cień wiatru Kishwar Desai - Źródła Miłości Cassandra Clare- Dary Anioła. Miasto Kości Diane Ducret - Kobiety Dyktatorów C.J- Daugherty- Wybrani C.J- Daugherty- Zagrożeni C.J- Daugherty- Dziedzictwo C.J- Daugherty- Zbuntowani Stephanie Meyer- Intruz Piotr Czerwiński- Pigułka Wolności Sara Shepard- Gra w kłamstwa Sara Shepard - Nigdy Przenigdy Sara Shepard - Pozory Mylą Sara Shepard - Kłamstwo doskonałe J. Lynn- Bądź ze mną John Green- Gwiazd naszych wina Lauren Oliver- Delirium L.J. Smith - Pamiętniki wampirów- zestaw 4 części: Przebudzenie, Mrok, Dusze cieni, Północ (oddam najchętniej cały zestaw razem) Książki po angielsku: Cała seria "Night school"C.J Daugherty: cz. 1 Night School cz. 2 Legacy cz.3 Fracture cz.4 Resistance Edytowane przez dorqs Czas edycji: 2015-10-16 o 17:11 Powód: Aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja po całe meteory
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
koci świat
|
hej
![]() 1. Podkład Make Up For Ever HD- kolor N120- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za 1.Peeling Collistar Talasso- Scrub Anti- Aqua?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za Pupa BB Cream+primer spf20 50 ml- kolor 001 Nude?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
Przekupka: 35 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() ![]()
![]() |
#8 | |
ciepłe kluchy
|
Podoba mi sie Korund, MUFW 120 i Meteoryty 02. Przy czym MUFW najmniej, bo przeszlam na mineraly, mam dość zapychania geby przez szpachle...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za podkład MUFE, żel Avene i maseczki w płatkach?
![]() |
#11 |
kolorowa_mama
|
Coś za meteoryt?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Szkoda, bo mam ochotę na całe opakowanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Żel AVENE Cleanance Cleansing Gel
100ml, nowy Znajdziesz coś u mnie ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za odsypkę meteorków i puder Manhattan?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Coś w moich wątkach za:
1.Peeling Collistar Talasso- Scrub Anti- Aqua- drenujący do ciała z solą morską, cukrem trzcinowym- NOWY Słoik 700g z kartonikiem, szpatułką i ulotką- o taki https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...nti-acqua.html Pupa BB Cream+primer spf20 50 ml- kolor 001 Nude- użyty max 5 razy, praktycznie nowy, kupiony w Douglas otwarty w czerwcu br ? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za: 1.Peeling Collistar Talasso- Scrub Anti- Aqua- drenujący do ciała z solą morską, cukrem trzcinowym- NOWY Słoik 700g z kartonikiem, szpatułką i ulotką- o taki https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...nti-acqua.html 6.Yves Rocher Huile D'Olive Mydło oliwkoe 300g- nowe 7. Yves Rocher Zesatw Huile D'Olive- nowy w opakowaniu prezentowym, całkiem nowy -Mleczko do ciała 400ml, Żel pod prysznic i do kąpieli 400ml, mydło w kostce 300g 8. Olej z orzechów brazylijskich zimnotłoczony ECOSPA 30ml- zostało 80%do 02/2016 15. Maseczka peel- off PIL'ATEN -Black Pore Strip- czarna maseczka peel- off black heads importowana z Azji w saszetkach 3 szt.
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Podoba mi się jeszcze peeling collistar |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Niestety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
koci świat
|
no to jakby co to poczekam w kolejce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie?
7. Puder w kompakcie SEPHORA mineral-25 Medium- zostało około 90% 3.Dove Visiblecare Renewing- Kremowy żel pod prysznic- miniaturka 55ml x 15 szt- nowe 6.Yves Rocher Huile D'Olive Mydło oliwkoe 300g- nowe 7. Yves Rocher Zesatw Huile D'Olive- nowy w opakowaniu prezentowym, całkiem nowy -Mleczko do ciała 400ml, Żel pod prysznic i do kąpieli 400ml, mydło w kostce 300g 15. Maseczka peel- off PIL'ATEN -Black Pore Strip- czarna maseczka peel- off black heads importowana z Azji w saszetkach 3 szt. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
kolorowa_mama
|
A ty u mnie chciałaś jeszcze Daisy czy juz róż myśli las ?ię r
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
A co powiesz na wymiankę wymiankę olejku Uriage za żel i Dove Visiblecare Renewing- Kremowy żel pod prysznic- miniaturka 55ml x 15 szt- nowe
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Jego jest z 50 procent
natomiast otwarty był dawno tj w lipcu 14 ' nie mam kartonika do niego już bo wyrzuciłam dla mnie wymiana ok, tylko nie wiem czy dla Ciebie. Bo jak pisze dawno był otwarty i nie gwartantuje że jest świeży. Ten podkład mogłabym Ci po prostu dorzucić do wymiany. Gdybys widziała coś innego, bo za sam podkład to obawiam się, że nie bedziesz zadowolona. Przemyśl sobie.
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Dorqs, za samą Pupę Smasboxa nie oddam
![]() ![]() Przejrzałam jeszcze Twój wątek, żeby ewentualnie coś dobrać do bb, ale z kolei to, co mi się oprócz bb podoba (podkład MUFE), to jest już o wiele za dużo za Smashboxa ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 119 pkt / 100% pozyt.
|
Cześć, coś u mnie za St. Tropez Skin Illuminator Rose?
---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- A możesz podać kod z opakowania ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
koci świat
|
no to super
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
pozwól że to przemyślę, ok ?
![]()
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie?
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:44.