|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
MAJ: Wymienię szybko ustowe wysokopółkowe :)
Nazbierało mi się trochę ustowych produktów, które nie używam
![]() ![]() ![]() - Tanya Burr błyszczol niedostępny w Polsce, ściągany z UK, użyty 1 raz, odcień Picnic in The Park najpopularniejszy ![]() - Szminka Charlotte Tilbury Bitch Perfect użyta 1 raz - Błyszczyk Charlotte Tilbury Portobello Girl użyty 1 raz - Juicy Tubes Marshmallow użyty 3 razy - Błyszczyk H&M jasny róż, pachnie jak ciasteczka śmietankowe ![]() ![]() - Bourjois Rouge Edition ciemne bordo użyta 3 razy - Dwie Bourjois Rouge Edition Velvet, Pink Flamingo zużycie znaczne, może nawet połowy nie ma, brudny róż użyty 1 raz - Błyszczyki MAC, jeden w odcieniu Angel użyty 3 razy oraz limitowanka w odcieniu brudnego różu 1 raz - Cztery błyszczole od Guerlain, każdy z nich użyty max 2 razy, cudeńka - Dwa błyszczyki luksusowej firmy By Terry, ciemny fiolet użyty 2 razy, różowy 4 razy - Marc Jacobs Overprotected użyty 3 razy Mam jeszcze zachomikowane dwa zapachy bez korków Euphoria Blossom raz psiknięta i Gucci Guilty nigdy nie psikana ![]() NA SZARO nie ma ![]() Edytowane przez xPoziomkax Czas edycji: 2016-05-07 o 23:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: MAJ: Wymienię szybko ustowe wysokopółkowe :)
Hej, moze znalazlabys cos u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kici kici miau miau
|
Cos u mnie za blyszczyk Charlottw
---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Jak dolozysz Euphorie to oddam ![]() ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Myslalam myslalam ale tylko mam urzadzenie do popcornu ![]() ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Ja najszybciejmoge wyslac 14 maja bo wyjezdzam do piatku wiec moze sie jakos tak umowmy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Kici kici miau miau
|
Ok super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie? Chętnie przygarne między innymi Guilty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
czy widzialabys cos u mnie? podoba mi sie kilka blyszszczykow /w tym Guerlaina, Mac , H&M jasny róż, Marc Jacobs Overprotected użyty 3 razy
zwlaszcza ten ostatni
CIUCHY, BUTY, KSIĄŻKI https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post86727593 KOSMETYKI, SUPLEMENTY, HERBATY https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post88990878 fragrantica Edytowane przez guniagusia Czas edycji: 2016-05-08 o 07:58 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Hej, coś u mnie za błyszczyk Guerlain 1 i 3?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Kici kici miau miau
|
MAJ: Wymienię szybko ustowe wysokopółkowe :)
Nie, moge oddac caly
![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Niestety na teraz nie ![]() Najchetniej oddalabym za jakis podklad ![]() ![]() Edytowane przez ranka Czas edycji: 2016-05-08 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Jaką masz wersję i pojemność Guilty?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Poziomko <3
- Szminka Charlotte Tilbury Bitch Perfect użyta 1 raz i różowy By Terry chcę <3 czego Ci trzeba? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
to obczaj jeszcze tylko dokładkę sprzed chwilki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za jedną/kilka rzeczy z:
- Tanya Burr błyszczol niedostępny w Polsce, ściągany z UK, użyty 1 raz, odcień Picnic in The Park najpopularniejszy Szminka Charlotte Tilbury Bitch Perfect użyta 1 raz Dwie Bourjois Rouge Edition Velvet, Pink Flamingo zużycie znaczne, może nawet połowy nie ma, brudny róż użyty 1 raz Błyszczyki MAC, jeden w odcieniu Angel użyty 3 razy oraz limitowanka w odcieniu brudnego różu 1 raz https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=899236 Mam nadzieję, że coś znajdziesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Coś za błyszczyki Guerlain ?
Pozdrawiam Anna
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:29.