Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:* - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-21, 22:15   #3751
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*

Ok dziewcynki, dobranoc jutro mam znowu na 7
Stary 2009-09-21, 22:23   #3752
garfieldek
Zakorzenienie

dobranoc papa

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 22:38   #3753
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość
Ok dziewcynki, dobranoc jutro mam znowu na 7
Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
dobranoc papa

DObranocka
Motylicaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 22:42   #3754
2018070520180950
Konto usunięte

ja tez o 7 wstaje a klade sie o 1-3 w nocy
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-21, 22:50   #3755
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
e to niezle.... ja kiedys tez tak chodzilam spac o 2-3 a pozniej o 6.15 wstwac do pracy do dziecka ale pozniej bylam takkk zmeczona ze szok...

ide lulac buzka

Edytowane przez Motylicaja
Czas edycji: 2009-09-21 o 22:58
Stary 2009-09-21, 23:16   #3756
2018070520180950
Konto usunięte

dobranoc
Stary 2009-09-22, 07:43   #3757
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Ciniusiowa gratulacje
Focie na szybko
dodaje jeden filmik na youtube i lece na zakupy bo lodowka pusta
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 07:50   #3758
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
to my chcemy erotyki
Mischoko nie kus nas, tylko wyslij cos
o to fajna praca

Misia oceń moje dzieło, myslalam, że dziś skoncze ale od wizazu odciagnac sien ie moge
Na dole wyszedl mi szerszy a potem juz mi taki waski zaczal wychodzic, a jak sprulam to i tak taki wąski...
Wysle wysle ale ja mam czas na to domu tylko zreszta tylko w domu mam te opowiadania wiec z domu wysle ale w weekend)

Co do szaliczka) Kolorek bardzo twarzowy, scieg bardzo prosty tyle ze na poczatku luzniej robilas a potem zaczelas mocnie jsciskac (tez tak mam nie martw sie) i potem wyszedl nieco ciasniejszy ogolnie jest ok. Mysle ze to dobry poczatek.

Dominisia. Nie wysle Ci tego kocyka bo on jest na szydelko a nie na druty Jak wysylalam sie zorientowalam. Znaczy wisle ci moze sie skusissz kiedys, ale poszukam dla ciebei w innych czasopismach jakiegos prostego na druty albo po prostu narysuje Ci prosty schemat i zobaczysz jak bedzie sliczny, obiecuje w sobote siade do tego i bedziesz miec

Cytat:
mam w sumie do was prozbe o porade.
sorry ze tak na wstepie.
ale za to odpowiem zwam potem na kazde pytanie jakie mi zadacie

otóż. poznalam na portalu [polskim] kolesia. ani ja ani on nie mielismy zaznaczone ze w UK jestesmy. A potem popisalismy i okazalo sie ze on godzine od londynu meiszzka [crawley] a ja londyn. no i jakos tak pisalismy pisalismy dzwonil codziennie po kilka godzin, skype, no i zakochalam sie wiem ze to glup[ie ale ja go nawet nie widzialam na oczy, glos, zdjecia tylko skype.

no i jakos 3 tydzien jest jak sie znamy teraz ale nie spotkalismy sie na zywo bo on ma prace ze od 10-22 albo od 13-21;| wiec 1,5 h drogi do mnie w jedna strone odpada;| a ja pracuje od rana 8-18 lub 19.
no i nie ma jaks sie spotkac
wczoraj niedziela ale musial tez byc w p[racy nie dalo sie poporstu.

on w listopadzie bedzie w PL na tydzien, potem na swieta...
znaczy ja mysle ze warto na niego poczekac.
ale teraz pomyslicie ze glupia jestenm bo go nawet na oczy nie widzialam. tylko zdjecia rozmowy skype telefon,glos.

glupia wiem jestem

w listopadzie bedzie na ten tydzien w polsce [sa andrzejki, poszlibysmy na impreze, juz sie pytalam mowil ze chce ze mna isc bo to w mojej miejscowosci i ja i tak chcialam isc] potem na swieta chyba bedzie, w gudniu juz by minely 3 mies, potem swieta i by wracal na stale do polski czyli za jakies pol roku..

ja sie boje ze mu sie na zywo nie spodobam, ale on twierdzi ze jak n skype i zdjeciach mnie widzi is ei mu poodobam etc to czemu miloby byc inaczej i wydziwiam

nie wiem glupio toche ale poukladamy to sobie jakos i zdecydujemy czy zaczynamy byc razem ze tak powiem na razie wirtualnie czy nie, po prostu mamy tysiace mysli i trzeba sobie to poukladac.

OGOLNIE SORRY ZA DLUGOSC I OFF
ale musialam sie wyzalic a kazdy ma mnie gdzies
a ja potrzebuje osoby postronne do opini
Kachaaaa nie robisz offtopow nie martw sie to watek do pogadania o wszystkim Na pewno dziewczyny potwierdza. To raz. Po drugie, wiele z nas ja z reszta tez poznalysmy swoich partnerow zyciowych przez internet to teraz tak samo normalne jak kiedys byly potancowki w remizie Ja mojego obecnego meza poznalam i pokochalam przez internet a widzialam go dopiero po okolo pol roku wtedy jeszcze rozmawialismy tylko przez telefon, tylko przez gg nie bylo kamerek internetowych a widzisz jakos sie udalo jak go zobaczylam to mi sie nie spodobal (nie zeby byl brzydki tylko inaczej wygladal w mojej glowie) bo przez pol roku inaczej sobie go wyobrazalam ale szybko sie przyzwyczailam) A on ) Pokochal mnie o wiele grubsza niz jestem teraz wiec chyba jest dobrze)

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
Kachaa, ja swojego męża poznałam przez gadu

Domi, nie wiem, czy to dobra decyzja, ale poczułam ulgę, jak została podjęta. Może nic z tego nie będzie, ale żałowalibyśmy, gdybyśmy nie spróbowali. Na razie mam luz, bo będę brać teraz anty, by się przygotować na 17 listopada na operację.
Widze Aliszcze ze ty tez no widzisz wiecej nas laczy niz sie moznaby spodziewac)

Cytat:
a mnie kusi coraz bardziej, żeby ściac włosy
A tylko spróbuj!!!!!!!!!!!!!!:mad :

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość
Byliśmy na naukach przed chrztem i przy okazji poszliśmy załatwiać swoje sprawy. Uwaga:

CINUSIOWA Z CINUSIEM BIORĄ ŚLUB
7 VIII 2010 godz.17:00

Będę, będę... Do skutku... Może jakiś szantaż jak się nie na piękne oczy
No no szantazem to nie poskutkuje)) ale obiecalam wiec wytrzymajcie do soboty)
Gratulacje z powodu ustalenia Terminu))

Cytat:
Ludzie ale z Was szczesciary ) Ja klade sie okolo 23 a wstaje codziennie o 4:00 buuuu jest tak ciemno!!!

Zaneczko kuruj sie biedulko

DZIEN DOBRY BARDZO) bo zapomnialam

---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ----------

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
Ciniusiowa gratulacje
Focie na szybko
Ale fajne maluchy))

Blondi, odezwij sie potem jak sie udal wypad ) aaaa moze wysle paczke przez kogos bede wiedziec za kilka godzin, jak nie to poczta w sobote wysle )

DOMI
poszukaj tu moze jakis ci wpadnie w oko
http://www.knittingpatterncentral.co...y_blankets.php

Edytowane przez Mischoko
Czas edycji: 2009-09-22 o 08:20 Powód: dopisek dla DOMI
Mischoko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 09:25   #3759
201608251020
Konto usunięte

Bry bry Kacha witaj Ja również poznałam swojego TŻ przez sieć Właściwie większość facetów miałam z sieci...
Czekam dalej na @ mam skurcze, ale ani piersi mnie nie bolą ani żadnych innych objawów
Kurde, laski co ja się dowiedziałam dziś, moja najbliższa sąsiadka jest w szpitalu ma tętniaka dziś jej będą otwierać czaszkę, jest z nią bardzo źle jesu, ona była zawsze niezniszczalna, zdążyła jeszcze wnuczka odchować (teraz ma 5 latek - córka się wyprowadziła z mężem już)... Masakra, jak to ludzi może nagle "przyjść i zabrać"...

z dobrych wiadomości - z dotychczasowych promocji zarobiłam łącznie przez miesiąc... 530 zł Z tego połowę oddaję mamie bo składam na szkołę wizażu na przyszły rok, a z połową będę szaleć na zakupach

Oglądałam wczoraj to mieszkanie, ale ten standard, to jakaś porażka na całej lini więc jak na razie zostaję przy swoim starym, a cichaczem szukam dalej...
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 09:38   #3760
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
Bry bry Kacha witaj Ja również poznałam swojego TŻ przez sieć Właściwie większość facetów miałam z sieci...
Czekam dalej na @ mam skurcze, ale ani piersi mnie nie bolą ani żadnych innych objawów
Kurde, laski co ja się dowiedziałam dziś, moja najbliższa sąsiadka jest w szpitalu ma tętniaka dziś jej będą otwierać czaszkę, jest z nią bardzo źle jesu, ona była zawsze niezniszczalna, zdążyła jeszcze wnuczka odchować (teraz ma 5 latek - córka się wyprowadziła z mężem już)... Masakra, jak to ludzi może nagle "przyjść i zabrać"...

z dobrych wiadomości - z dotychczasowych promocji zarobiłam łącznie przez miesiąc... 530 zł Z tego połowę oddaję mamie bo składam na szkołę wizażu na przyszły rok, a z połową będę szaleć na zakupach

Oglądałam wczoraj to mieszkanie, ale ten standard, to jakaś porażka na całej lini więc jak na razie zostaję przy swoim starym, a cichaczem szukam dalej...
Witaj Paollino, a kiedy masz dostac @ ?
Stary 2009-09-22, 09:46   #3761
201608251020
Konto usunięte

Mischoko teoretycznie 28 ... ale ponoć Escapelle przyspiesza o tydzień a u mnie dupa
Stary 2009-09-22, 09:51   #3762
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Ciniusiowa gratulacje
Focie na szybko
słodziaszek malutki a gdzie Ty na fotkach?

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
Wysle wysle ale ja mam czas na to domu tylko zreszta tylko w domu mam te opowiadania wiec z domu wysle ale w weekend)

Co do szaliczka) Kolorek bardzo twarzowy, scieg bardzo prosty tyle ze na poczatku luzniej robilas a potem zaczelas mocnie jsciskac (tez tak mam nie martw sie) i potem wyszedl nieco ciasniejszy ogolnie jest ok. Mysle ze to dobry poczatek.

Dominisia. Nie wysle Ci tego kocyka bo on jest na szydelko a nie na druty Jak wysylalam sie zorientowalam. Znaczy wisle ci moze sie skusissz kiedys, ale poszukam dla ciebei w innych czasopismach jakiegos prostego na druty albo po prostu narysuje Ci prosty schemat i zobaczysz jak bedzie sliczny, obiecuje w sobote siade do tego i bedziesz miec

DOMI
poszukaj tu moze jakis ci wpadnie w oko
http://www.knittingpatterncentral.co...y_blankets.php
Witaj Misia co do szaliczka to własnie nie wiem czy zgubiłam oczko czy co, może własnie za bardzo zaczelam sciskac
a co do kocyczka to wole poczekac na jakis prosty wzorek od Ciebie. W ogóle na jeden kolor i bez żadnych udziwień a na szydełku nie umiem za bardzo robić, nigdy mi to nei wychodzilo, zawsze wolalam druty

Juz patrze na te strone, która mi podałas

Ja byłam na szmatkach, ale dziś nie było takich superasnych rzeczy jak w tamtym tygodniu Wzielam kilka body i za to dałam 7 zł. Ale w sumie opłacało się iść. Tylko dziś mnie ludzie wkurzały, bo sie tak ryją. No nic pewnie znów pójde za dwa lata, bo dwa lata temu poszalm z kolezanka raz i tez tak sie napalilam, a potem mi przeszlo

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 09:53   #3763
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
Ciniusiowa gratulacje
Focie na szybko
Extra focie....:jup i:

Witajcie

ja dzisaj caly dzien wolny...bo nie ide do Piotrusia ale za to rozmawilam z jego mam a pozniej z nim przez telefon....Ubustwiam tego mojego skraba....Ja bede meic mozliwosc to mu fotke tykne zebyscie widzlay jak urosl....
Stary 2009-09-22, 10:04   #3764
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Mischoko teoretycznie 28 ... ale ponoć Escapelle przyspiesza o tydzień a u mnie dupa
Powaznie? pierwsze sysze ze przyspiesza o tydzien... Szczerze mowiac fizjologicznie to raczej ciezko tak przyspieszyc @ po tabletce..... ja bym spokojnie poczekala do konca miesiaca bo przez nerwy moze sie akurat opozni....

Cytat:
Witaj Misia co do szaliczka to własnie nie wiem czy zgubiłam oczko czy co, może własnie za bardzo zaczelam sciskac
a co do kocyczka to wole poczekac na jakis prosty wzorek od Ciebie. W ogóle na jeden kolor i bez żadnych udziwień a na szydełku nie umiem za bardzo robić, nigdy mi to nei wychodzilo, zawsze wolalam druty
W takim razie wysle ci cos prostego od reki uloze lady prosty wzorek dla ciebie obiecuje )
Stary 2009-09-22, 10:09   #3765
201608251020
Konto usunięte

Ja to mam takie ogromne nerwy że i miesiąc mogę sobie przesunąć, bo normalnie palce zjadam ze stresu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-22, 10:12   #3766
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Jak sie bedziesz tak niepokic to nie dosc ze przesuniesz @ to jeszcze skupic sie na niczym niebedzies mogla zawsze mozesz za tydzien zrobic bete z krwi wtedy bedziesz pewna na bank. A wczoraj mowilas ze wyluzowalas i co ?
Stary 2009-09-22, 10:15   #3767
201608251020
Konto usunięte

No właśnie... niby wyluzowałam i co? I jednak nie W dodatku TŻ milczy od soboty, nie odebrał tel. a jak koleżanka zadzwoniła ze swojego to odebrał od razu W co on $@%#^#*(!*@& pogrywa?
Stary 2009-09-22, 10:25   #3768
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
No właśnie... niby wyluzowałam i co? I jednak nie W dodatku TŻ milczy od soboty, nie odebrał tel. a jak koleżanka zadzwoniła ze swojego to odebrał od razu W co on $@%#^#*(!*@& pogrywa?
Ty sie Misia teraz TZ nie przejmuj, mysl tylko o sobie odprez siewyluzuj i daj sobie z nim spokój.... jak on taki to ja dziekuje za takiego faceta szybko umywa rece....
Stary 2009-09-22, 10:38   #3769
201608251020
Konto usunięte

Napisałam mu, to o dziwo odpisał... Nie wiem dalej jak to działa że im bardziej jestem dla niego oschła, rzeczowa, konkretna, tym szybciej odpisuje itp. im mniej mu "misiaczkuję" a bardziej go opieprzam, tym jakoś się bardziej poczuwa. Napisałam mu że takie milczenia to nie na tą okazję, czuję się jakbym była z tym sama, a to dotyczy nas obojga i ma mnie wspierać i nie zostawiać bez kontaktu bo to tylko wzmaga moją panikę. No i się zgodził. Zobaczymy na ile mu starczy rozumu, a jak nie to zaś go sprowadzę do parteru

idę dziś z przyjacielem na kebaba

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-22, 10:49   #3770
garfieldek
Zakorzenienie

paolla

ja bym se dala z takim spokoj, co to nawet odpisac nie umie pfff łaske robi czy co

I daj sobie na luz, wez zacznij czytac jakas ksiazke, idz na spacer, wez ciepla kapiel, a @ sama przyjdzie, nawet sie nie zorietujesz kiedy

Wymianka
Stary 2009-09-22, 10:50   #3771
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisałam mu, to o dziwo odpisał... Nie wiem dalej jak to działa że im bardziej jestem dla niego oschła, rzeczowa, konkretna, tym szybciej odpisuje itp. im mniej mu "misiaczkuję" a bardziej go opieprzam, tym jakoś się bardziej poczuwa. Napisałam mu że takie milczenia to nie na tą okazję, czuję się jakbym była z tym sama, a to dotyczy nas obojga i ma mnie wspierać i nie zostawiać bez kontaktu bo to tylko wzmaga moją panikę. No i się zgodził. Zobaczymy na ile mu starczy rozumu, a jak nie to zaś go sprowadzę do parteru

idę dziś z przyjacielem na kebaba
No mam nadzieje ze sie poczuwa Sorry ze to napisz ale to osiol. Pewnie tez panikuje ale to go nie zwalnia z obowiazku gdyby co.... Ja mysle ze jak sie u was sprawa wyjasni to sie kurde rozejdziecie. Sorry ze ja tak z grubej rury ale jak nie mozna na faceta liczyc to na co? Jesli jednak jestes w ciazy to bedzie z toba tylko bo dziecko? i co potem umrze miedzy wami wszystko uczucie i bedziecie obcy ale z dzieckiem.... jak znow @ przylezie ty bedziesz szczesliwa i moze on tez.... ojjj boje sie ze to sie nie uda. Obym sie mylila i wlasnie to moze was zblizy do siebie. Przperaszma jak cos napisalam za ostro ale ja bym faceta juz kopla miedzy posladki no! To odpowiedzialnosc dwojga ludzi i tak sie pownno do tego podchodzic a nie ze nagle on sie nie odzywa szopki robi i takie tam... ja wiem ze na pewno on moze nie pokazuje tego ale tez panikuje i mysli co bedzie ale nie moze tak po prostu si odwrocic i jakby sprawy nie bylo.... jak nie bedzie odbieral telefonu to o to zmieni..... Matko Paollino ja zamiast cie pocieszac jeszcze cie doluje ale zastanow sie nad tym prosze moze to nie ten facet? A moze po prostu tylko panikuje i sie ulozy wam? sam jzu nie wiem.....
Stary 2009-09-22, 10:53   #3772
garfieldek
Zakorzenienie

mischoko
podzielam twoje zdanie, odpowiedzilany facet tak nie postepuje

Wymianka
Stary 2009-09-22, 10:57   #3773
201608251020
Konto usunięte

Mischoko ja sama już nic nie wiem Modlę się o ten okres a wtedy pogram z nim trochę radykalniej i zobaczę jak bardzo mu na mnie zależy... w wypadku ciąży, no cóż, będziemy ze sobą dla tego dziecka, przecież nie pozbawię je ojca... nie no, nie będziemy obcy, dobrze się dogadujemy, tylko on zawsze tak ma, że nie odzywa się po parę dni. W innym wypadku mi to nie przeszkadza, bo ja też tak mam że jak się zajmę swoimi sprawami... ale to jest sytuacja WYJĄTKOWA i on chyba też się dopiero uczy innego postępowania z kobietą... zobaczymy co będzie dalej, wierzę że nie jestem w ciąży
Stary 2009-09-22, 10:59   #3774
zanka205
Zakorzenienie

paollino ja też uważam, że ten koleś jakiś nie halo jest
wiem, że sytuacja się rozwiąże pozytywnie, bo na pewno w ciąży nie jesteś
@ przyjdzie, do tego nie mam wątpliwości
ale jeśli ON jest taki jak tu przeczytałam, mam nadzieję, że nie wiążesz z nim żadnych planów na przyszłość
ON może jest dobrym facetem na teraz, jako przelotna znajomość (tylko zabezpieczajcie się jak należy) ale żeby rodzinę z nim zakładać?
jakiś z niego wolny strzelec mi się wydaje, niedojrzały jeszcze i nieodpowiedzialny

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-22, 11:25   #3775
201608251020
Konto usunięte

Nieodpowiedzialny, ale muszę Wam powiedzieć, że jako ojciec to on będzie dobry, jak zaczynamy żartować że będzie córeczka, to mu się oczy zaczynają świecić, czego to on jej nie nauczy, że to jej kupi, tamto... że jego koleżanki są zachwycone że w końcu zostanie tatą i że dziecko będzie miało mnóstwo ciotek które je będą rozpieszczać... więc tu akurat nie mam zastrzeżeń...
Niby też leży chory i ma gorączkę, w dodatku dalej te problemy z przewodem pokarmowym (ma refluks przewodu pokarmowego) i jak nie zwraca, to... nooo... tą drugą stroną... Rozumiem bo facet jest taki że ledwo ma katar, to już umiera i wtedy rób mu herbatki itp. to będzie w siódmym niebie, ale heloł - dziś jakoś potrafił ze mną wymienić paręnaście smsów i odpisywać w ciągu minuty?
Stary 2009-09-22, 11:43   #3776
garfieldek
Zakorzenienie

No nie wiem, ciezko rozkminic tego faceta... Ty go znasz lepiej niz my, wiec na pewno wiecej o nim mozesz powiedziec... Ja rozumiem, ze mozna byc chorym, goraczka itd... ale jakby napisal 1 sms-a, to by mu sie chyba nie pogorszylo...

Wymianka
Stary 2009-09-22, 11:45   #3777
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
mischoko
podzielam twoje zdanie, odpowiedzilany facet tak nie postepuje
tez sie zgaddzam z Mischoko...

Cos z tym twym TZ...nie halo jest.....

A z drugiej strony mowisz ze bedzie takim dobry tatusiem i ze bedzie jej kupowal to i owo....ale wiesz jedno to mowic a 2 to robic.....Faceci czasem maja dziwne pomysly..... Wie to po mojej rodzince...po kuzynie...
Stary 2009-09-22, 12:27   #3778
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Normalnie czuje sie jak gnom no Zbrukalam faceta z ziemia i teraz mu sie dostaje. A moze porzadny gosc?? Ale uczciwie Paollino zastanow sie Motylicaja ma racje to ne tyle co mowic trzeba robic cos jescze w tym kierunku..... Mlodzi jestescie moze to jeszcze nie ten czas..... Zreszta ja nie wiem czy jest sie czym chwalic.... z tego co wyczytalm z gory wielkie przepraszam jak zle zrozumialam ale to on juz wszystkim kolezankom naopowiadal ze bedzie moze ojcem, ze corka, ze bedzie kupowal, a czy to dzieck jest napokaz albo szpan..... a przepraszam im to mial czas powiedziec a z toba pogadac zajac sie smsa wyslac.... echh wez ty go do pionu sprowadz) ja jestem starej daty ja nie uwazma ze takie sprawy jak jeszcze nawet nie wiadomo czy jestes w ciazy czy nie to sie nie mowi wszystkim dookola to tylko wasza sprawa a poza tym czy on sie ciecbie pytal??? to nie tylko jego sprawa ale wasza, twoja.... a w koncu to ty tu teraz najwazniejsza jestes. I dla niego tez tak ma byc) Bo jak nie, to powiedz ze twoje ciotki z wizazu mu tylek stluka )) ale jedza ze mnie)
Stary 2009-09-22, 12:38   #3779
2018070520180950
Konto usunięte

witam ,a ja mama mala przerwe w pracy, mala spi

dziekuje za opinie laksi i wsparciejestescie wielkie
Stary 2009-09-22, 12:42   #3780
domi7ks
Zakorzenienie

Misia dzieki, że ten mi ułożysz ten wzór

Ja gotuje obiadek, posprzatalam, przepralam troszke rzeczy w rekach, zmęczylam sie przy okazji i jeszcze moja mama była chwile. A niedlugo bede prostowala wlosy bo o 16 szkoła rodzenia

Vcelka czemu Cie nie ma?

Paolino Lejdiski maja racje...poza tym to, że on sobie mówi co by robil to moga być tylko słowa. Nie ufaj tak facetom. Ci, co obiecuja to te obietnice można sobie potem do dooopy wsadzic

Zanka jak choróbsko?przechodzi?

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości