|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3753 |
|
BAN stały
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
|
|
|
|
#3754 |
|
Konto usunięte
|
ja tez o 7 wstaje a klade sie o 1-3 w nocy
|
|
|
|
#3755 |
|
BAN stały
|
e to niezle.... ja kiedys tez tak chodzilam spac o 2-3 a pozniej o 6.15 wstwac do pracy do dziecka ale pozniej bylam takkk zmeczona ze szok...
ide lulac buzka
Edytowane przez Motylicaja Czas edycji: 2009-09-21 o 23:58 |
|
|
|
#3756 |
|
Konto usunięte
|
dobranoc
|
|
|
|
#3757 |
|
Zakorzenienie
|
Ciniusiowa gratulacje
Focie na szybko dodaje jeden filmik na youtube i lece na zakupy bo lodowka pusta
|
|
|
|
#3758 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do szaliczka) Kolorek bardzo twarzowy, scieg bardzo prosty tyle ze na poczatku luzniej robilas a potem zaczelas mocnie jsciskac (tez tak mam nie martw sie) i potem wyszedl nieco ciasniejszy ogolnie jest ok. Mysle ze to dobry poczatek. Dominisia. Nie wysle Ci tego kocyka bo on jest na szydelko a nie na druty Jak wysylalam sie zorientowalam. Znaczy wisle ci moze sie skusissz kiedys, ale poszukam dla ciebei w innych czasopismach jakiegos prostego na druty albo po prostu narysuje Ci prosty schemat i zobaczysz jak bedzie sliczny, obiecuje w sobote siade do tego i bedziesz miec![]() Cytat:
Na pewno dziewczyny potwierdza. To raz. Po drugie, wiele z nas ja z reszta tez poznalysmy swoich partnerow zyciowych przez internet to teraz tak samo normalne jak kiedys byly potancowki w remizie Ja mojego obecnego meza poznalam i pokochalam przez internet a widzialam go dopiero po okolo pol roku wtedy jeszcze rozmawialismy tylko przez telefon, tylko przez gg nie bylo kamerek internetowych a widzisz jakos sie udalo jak go zobaczylam to mi sie nie spodobal (nie zeby byl brzydki tylko inaczej wygladal w mojej glowie) bo przez pol roku inaczej sobie go wyobrazalam ale szybko sie przyzwyczailam ) A on ) Pokochal mnie o wiele grubsza niz jestem teraz wiec chyba jest dobrze )Cytat:
no widzisz wiecej nas laczy niz sie moznaby spodziewac )A tylko spróbuj!!!!!!!!!!!!!!:mad : ![]() Cytat:
)) ale obiecalam wiec wytrzymajcie do soboty )Gratulacje z powodu ustalenia Terminu ))Ludzie ale z Was szczesciary ) Ja klade sie okolo 23 a wstaje codziennie o 4:00 buuuu jest tak ciemno!!!Zaneczko kuruj sie biedulko ![]() DZIEN DOBRY BARDZO ) bo zapomnialam ![]() ---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Cytat:
))Blondi, odezwij sie potem jak sie udal wypad ) aaaa moze wysle paczke przez kogos bede wiedziec za kilka godzin, jak nie to poczta w sobote wysle )DOMI ![]() poszukaj tu moze jakis ci wpadnie w oko http://www.knittingpatterncentral.co...y_blankets.php
Edytowane przez Mischoko Czas edycji: 2009-09-22 o 09:20 Powód: dopisek dla DOMI |
|||||
|
|
|
#3759 |
|
Konto usunięte
|
Bry bry
Kacha witaj Właściwie większość facetów miałam z sieci... ![]() Czekam dalej na @ mam skurcze, ale ani piersi mnie nie bolą ani żadnych innych objawów Kurde, laski co ja się dowiedziałam dziś, moja najbliższa sąsiadka jest w szpitalu ma tętniaka dziś jej będą otwierać czaszkę, jest z nią bardzo źle jesu, ona była zawsze niezniszczalna, zdążyła jeszcze wnuczka odchować (teraz ma 5 latek - córka się wyprowadziła z mężem już)... Masakra, jak to ludzi może nagle "przyjść i zabrać"... z dobrych wiadomości - z dotychczasowych promocji zarobiłam łącznie przez miesiąc... 530 zł Oglądałam wczoraj to mieszkanie, ale ten standard, to jakaś porażka na całej lini więc jak na razie zostaję przy swoim starym, a cichaczem szukam dalej...
|
|
|
|
#3760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3761 |
|
Konto usunięte
|
Mischoko teoretycznie 28 ... ale ponoć Escapelle przyspiesza o tydzień
a u mnie dupa |
|
|
|
#3762 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gdzie Ty na fotkach?![]() Cytat:
co do szaliczka to własnie nie wiem czy zgubiłam oczko czy co, może własnie za bardzo zaczelam sciskac![]() a co do kocyczka to wole poczekac na jakis prosty wzorek od Ciebie. W ogóle na jeden kolor i bez żadnych udziwień a na szydełku nie umiem za bardzo robić, nigdy mi to nei wychodzilo, zawsze wolalam druty![]() Juz patrze na te strone, która mi podałas ![]() Ja byłam na szmatkach, ale dziś nie było takich superasnych rzeczy jak w tamtym tygodniu Wzielam kilka body i za to dałam 7 zł. Ale w sumie opłacało się iść. Tylko dziś mnie ludzie wkurzały, bo sie tak ryją. No nic pewnie znów pójde za dwa lata, bo dwa lata temu poszalm z kolezanka raz i tez tak sie napalilam, a potem mi przeszlo
|
||
|
|
|
#3763 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Witajcie ja dzisaj caly dzien wolny...bo nie ide do Piotrusia ale za to rozmawilam z jego mam a pozniej z nim przez telefon....Ubustwiam tego mojego skraba....Ja bede meic mozliwosc to mu fotke tykne zebyscie widzlay jak urosl....
|
|
|
|
|
#3764 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
)
|
|
|
#3765 |
|
Konto usunięte
|
Ja to mam takie ogromne nerwy że i miesiąc mogę sobie przesunąć, bo normalnie palce zjadam ze stresu
|
|
|
|
#3766 |
|
Zakorzenienie
|
Jak sie bedziesz tak niepokic to nie dosc ze przesuniesz @ to jeszcze skupic sie na niczym niebedzies mogla zawsze mozesz za tydzien zrobic bete z krwi wtedy bedziesz pewna na bank. A wczoraj mowilas ze wyluzowalas i co ?
|
|
#3767 |
|
Konto usunięte
|
No właśnie... niby wyluzowałam i co? I jednak nie
|
|
|
|
#3768 |
|
Zakorzenienie
|
Ty sie Misia teraz TZ nie przejmuj, mysl tylko o sobie odprez siewyluzuj i daj sobie z nim spokój.... jak on taki to ja dziekuje za takiego faceta szybko umywa rece....
|
|
#3769 |
|
Konto usunięte
|
Napisałam mu, to o dziwo odpisał... Nie wiem dalej jak to działa że im bardziej jestem dla niego oschła, rzeczowa, konkretna, tym szybciej odpisuje itp.
im mniej mu "misiaczkuję" a bardziej go opieprzam, tym jakoś się bardziej poczuwa. Napisałam mu że takie milczenia to nie na tą okazję, czuję się jakbym była z tym sama, a to dotyczy nas obojga i ma mnie wspierać i nie zostawiać bez kontaktu bo to tylko wzmaga moją panikę. No i się zgodził. Zobaczymy na ile mu starczy rozumu, a jak nie to zaś go sprowadzę do parteru ![]() idę dziś z przyjacielem na kebaba
|
|
|
|
#3770 |
|
Zakorzenienie
|
paolla
ja bym se dala z takim spokoj, co to nawet odpisac nie umie pfff łaske robi czy co I daj sobie na luz, wez zacznij czytac jakas ksiazke, idz na spacer, wez ciepla kapiel, a @ sama przyjdzie, nawet sie nie zorietujesz kiedy
|
|
|
|
#3771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sorry ze to napisz ale to osiol. Pewnie tez panikuje ale to go nie zwalnia z obowiazku gdyby co.... Ja mysle ze jak sie u was sprawa wyjasni to sie kurde rozejdziecie. Sorry ze ja tak z grubej rury ale jak nie mozna na faceta liczyc to na co? Jesli jednak jestes w ciazy to bedzie z toba tylko bo dziecko? i co potem umrze miedzy wami wszystko uczucie i bedziecie obcy ale z dzieckiem.... jak znow @ przylezie ty bedziesz szczesliwa i moze on tez.... ojjj boje sie ze to sie nie uda. Obym sie mylila i wlasnie to moze was zblizy do siebie. Przperaszma jak cos napisalam za ostro ale ja bym faceta juz kopla miedzy posladki no! To odpowiedzialnosc dwojga ludzi i tak sie pownno do tego podchodzic a nie ze nagle on sie nie odzywa szopki robi i takie tam... ja wiem ze na pewno on moze nie pokazuje tego ale tez panikuje i mysli co bedzie ale nie moze tak po prostu si odwrocic i jakby sprawy nie bylo.... jak nie bedzie odbieral telefonu to o to zmieni..... Matko Paollino ja zamiast cie pocieszac jeszcze cie doluje ale zastanow sie nad tym prosze moze to nie ten facet? A moze po prostu tylko panikuje i sie ulozy wam? sam jzu nie wiem.....
|
|
|
#3773 |
|
Konto usunięte
|
Mischoko ja sama już nic nie wiem
w wypadku ciąży, no cóż, będziemy ze sobą dla tego dziecka, przecież nie pozbawię je ojca... nie no, nie będziemy obcy, dobrze się dogadujemy, tylko on zawsze tak ma, że nie odzywa się po parę dni. W innym wypadku mi to nie przeszkadza, bo ja też tak mam że jak się zajmę swoimi sprawami... ale to jest sytuacja WYJĄTKOWA i on chyba też się dopiero uczy innego postępowania z kobietą... zobaczymy co będzie dalej, wierzę że nie jestem w ciąży
|
|
|
|
#3774 |
|
Zakorzenienie
|
paollino ja też uważam, że ten koleś jakiś nie halo jest
wiem, że sytuacja się rozwiąże pozytywnie, bo na pewno w ciąży nie jesteś @ przyjdzie, do tego nie mam wątpliwości ale jeśli ON jest taki jak tu przeczytałam, mam nadzieję, że nie wiążesz z nim żadnych planów na przyszłość ON może jest dobrym facetem na teraz, jako przelotna znajomość (tylko zabezpieczajcie się jak należy) ale żeby rodzinę z nim zakładać? jakiś z niego wolny strzelec mi się wydaje, niedojrzały jeszcze i nieodpowiedzialny
|
#3775 |
|
Konto usunięte
|
Nieodpowiedzialny, ale muszę Wam powiedzieć, że jako ojciec to on będzie dobry, jak zaczynamy żartować że będzie córeczka, to mu się oczy zaczynają świecić, czego to on jej nie nauczy, że to jej kupi, tamto... że jego koleżanki są zachwycone że w końcu zostanie tatą i że dziecko będzie miało mnóstwo ciotek które je będą rozpieszczać... więc tu akurat nie mam zastrzeżeń...
Niby też leży chory i ma gorączkę, w dodatku dalej te problemy z przewodem pokarmowym (ma refluks przewodu pokarmowego) i jak nie zwraca, to... nooo... tą drugą stroną... Rozumiem bo facet jest taki że ledwo ma katar, to już umiera i wtedy rób mu herbatki itp. to będzie w siódmym niebie, ale heloł - dziś jakoś potrafił ze mną wymienić paręnaście smsów i odpisywać w ciągu minuty?
|
|
|
|
#3776 |
|
Zakorzenienie
|
No nie wiem, ciezko rozkminic tego faceta... Ty go znasz lepiej niz my, wiec na pewno wiecej o nim mozesz powiedziec... Ja rozumiem, ze mozna byc chorym, goraczka itd... ale jakby napisal 1 sms-a, to by mu sie chyba nie pogorszylo...
|
|
|
|
#3777 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Cos z tym twym TZ...nie halo jest..... A z drugiej strony mowisz ze bedzie takim dobry tatusiem i ze bedzie jej kupowal to i owo....ale wiesz jedno to mowic a 2 to robic.....Faceci czasem maja dziwne pomysly..... |
|
|
|
|
#3778 |
|
Zakorzenienie
|
Normalnie czuje sie jak gnom no
Zbrukalam faceta z ziemia i teraz mu sie dostaje. A moze porzadny gosc?? Ale uczciwie Paollino zastanow sie Motylicaja ma racje to ne tyle co mowic trzeba robic cos jescze w tym kierunku..... Mlodzi jestescie moze to jeszcze nie ten czas..... Zreszta ja nie wiem czy jest sie czym chwalic.... z tego co wyczytalm z gory wielkie przepraszam jak zle zrozumialam ale to on juz wszystkim kolezankom naopowiadal ze bedzie moze ojcem, ze corka, ze bedzie kupowal, a czy to dzieck jest napokaz albo szpan..... a przepraszam im to mial czas powiedziec a z toba pogadac zajac sie smsa wyslac.... echh wez ty go do pionu sprowadz ) ja jestem starej daty ja nie uwazma ze takie sprawy jak jeszcze nawet nie wiadomo czy jestes w ciazy czy nie to sie nie mowi wszystkim dookola to tylko wasza sprawa a poza tym czy on sie ciecbie pytal??? to nie tylko jego sprawa ale wasza, twoja.... a w koncu to ty tu teraz najwazniejsza jestes. I dla niego tez tak ma byc ) Bo jak nie, to powiedz ze twoje ciotki z wizazu mu tylek stluka )) ale jedza ze mnie )
|
|
#3779 |
|
Konto usunięte
|
witam ,a ja mama mala przerwe w pracy, mala spi
![]() dziekuje za opinie laksi i wsparcie ![]() jestescie wielkie
|
|
|
|
#3780 |
|
Zakorzenienie
|
Misia dzieki, że ten mi ułożysz ten wzór
![]() Ja gotuje obiadek, posprzatalam, przepralam troszke rzeczy w rekach, zmęczylam sie przy okazji i jeszcze moja mama była chwile. A niedlugo bede prostowala wlosy bo o 16 szkoła rodzenia ![]() Vcelka czemu Cie nie ma? ![]() Paolino Lejdiski maja racje...poza tym to, że on sobie mówi co by robil to moga być tylko słowa. Nie ufaj tak facetom. Ci, co obiecuja to te obietnice można sobie potem do dooopy wsadzic ![]() Zanka jak choróbsko?przechodzi? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.

jutro mam znowu na 7

Do skutku... Może jakiś szantaż jak się nie na piękne oczy
Kacha witaj
dziś jej będą otwierać czaszkę, jest z nią bardzo źle

im mniej mu "misiaczkuję" a bardziej go opieprzam, tym jakoś się bardziej poczuwa. Napisałam mu że takie milczenia to nie na tą okazję, czuję się jakbym była z tym sama, a to dotyczy nas obojga i ma mnie wspierać i nie zostawiać bez kontaktu bo to tylko wzmaga moją panikę. No i się zgodził. Zobaczymy na ile mu starczy rozumu, a jak nie to zaś go sprowadzę do parteru