|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie masz nic konkretnego do napisania na ten temat to wogóle nie pisz!!!!! Edytowane przez Patrunia Czas edycji: 2010-02-17 o 00:39 |
|
|
|
|
|
#3152 | |
|
sophisticated
|
Dot.: >>Problem z udami...<<
Cytat:
ale ponieważ najwyraźniej czekasz aż ktoś ci pokaże paluszkiem, no to czekaj na zdrowie, powodzenia ![]() i z łaski swojej nie pokrzykuj, na wszelkich forach przyjęta jest zasada, że najpierw szuka się w zasobach, a gdy nic nie znajdzie, dopiero można założyć nowy wątek Edytowane przez Brewka :) Czas edycji: 2010-02-17 o 00:45 |
|
|
|
|
|
#3153 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co prawda to prawda, rozwaliłas mnie ![]() Autorko dokładnie tak jak radzi koleżanka wpisz w wyszukiwarce wewnętrzna strona ud i wyskoczy Ci kilka wątków..Nawet niedawno ktoś zakładał coś na temat ud znowu, ale mało było odpowiedzi, bo nikomu nie chce się sto razy powtarzać tego samego w kółko ![]() ---------- Dopisano o 03:07 ---------- Poprzedni post napisano o 03:02 ---------- Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...zn%B1+stron%EA https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...zn%B1+stron%EA To taka podstawa... Masz, nie musisz dziękować. Przeczytasz te 2 wątki to na 100% poznasz kilka sposobów by te uda wyszczuplić tam gdzie chcesz. Tylko nie pisz czasem, że Ci się nie chce czytać tych 2 wątków, bo innym nie chce się pisać tego samego kilka razy, ciesz się, że raz napisali i masz możliwość to przeczytać. A diety na schudnięcie ud nie ma. Tak nawiasem mówiąc nie da sie schudnąć miejscowo, ale dobra... ![]() Po prostu ćwicz i odżywiaj się zdrowo, może South Beach? Ja schudłam kilka kg na niej łatwo i przyjemnie... Acha i nie licz na efekty po 2 tyg, do tego tzreba miesięcy, tym bardziej jesli ogólnie jesteś szczupła...
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia... Bo wolny czas to jest coś co lubie, tych co pracują i się uczą nie rozumiem! Edytowane przez wsiowy_gupek Czas edycji: 2010-02-17 o 03:23 |
||
|
|
|
|
#3154 |
|
Przyczajenie
|
nie wiem czy Cie to pocieszy, ale podobno zapasy tłuszczu na udach to specjalne wyposazenie na czas karmienia i ciąży ;-). Sama wypraktykowalam, ze jak karmilam piersią to po pol roku od urodzenia ślicznie chudłam w takich dziwnych miejscach jak uda i schabiki - polecam dlatego karmieni wszystkicm tym, co to sie martwią jak te uda i boczki będą wyglądały po ciąży
|
|
|
|
|
#3155 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czy na wizażu lub innym forum, czy na youtube - właśnie, pokazane palcem co i jak; czy na google, czy książki, czy instruktażowe filmy z ćwiczeniami w sklepie, no jakby się mogło tym zasypać to alpy byłyby jak szpilki od butów!
|
|
|
#3156 |
|
Zakorzenienie
|
może w wyszukiwarce nie zmieniłaś opcji "przeszukuj treści wiadomości" na "szukaj tylko w tytułach" ?
no i szukałaś przez 'zaawansowane szukanie' ?
|
|
|
#3157 |
|
Zakorzenienie
|
Ona w ogóle znając życie nie szukałam
![]() Noo moooże przejrzała 1 strone fitnessu i stwierdziła, ze nie ma ![]() Bo ja wpisałam 'wewnętrza strona ud' i na jednej stronie wyskoczyło mi z 10 wątków których tytul sugerował, że będzie coś na rzeczy ![]() Albo po prostu się jje nie chciało czytac całych wątków, ale w wątku też można użyc opcji szukaj, np tym o udach ogólnie.
|
|
|
#3158 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Grube uda- mój odwieczny problem.
Ja też mam grube uda i się ich wstydze
, na szczęście od 3 tygodni chodzę 3x w tygodniu na fitness i daje z siebie wszystko żeby tylko się zmeczyc i spalić kalorie, a przy okazji tłuszczyk z ud , których naprawdę nie nawidzę! Jednak do wakacji mam nadzieje,że uda mi się pozbyć zbędnej tkanki dodaje zdjęcia, jednak przepraszam za ich jakość (rozmazanie) ale niestety aparat mi się psuje i nie łapie ostrości, a na razie robie prawko i szkoda mi wydawać kasy na aparat |
|
|
|
|
#3159 |
|
Zadomowienie
|
Jeżeli chcesz mieć zgrabne, szczupłe nogi - masz. Z tego co zauważyłam na zdjęciach, można tylko pozazdrościć.
Jeżeli chcesz mieć 2 chude patyki to całkiem nieźle idzie Ci zmierzanie do nich... Skąd zdrowe, szczupłe dziewczyny biorą w swoich głowach takie urojenia?
|
|
|
|
|
#3160 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Oj Achnes , dziękuje za pocieszenie i może w rajstopkach jest nie tak źle ,ale gorzej bez nich, na dodatek mam cellulit, którego dzięki piciu dużej ilości wody i ćwiczeniom mam nadzieje się pozbyć, a czy jestem szczupła, to niestety nie jestem tego taka pewna. No i jasne że nie chce mieć chudych patyków jak szkieletory z Fashion TV Kiedy miałam 3 latka wykryto u mnie astmę oskrzelową i podawano leki ze sterydami przez co zrobiłam się pulpecikiem i tak było cały czas, aż do momentu gdy uświadomiłam sobie że jestem zbytnim pulpecikiem.. Z 78kg schudłam do 58 (wzrost 170) ale później przestałam o siebie dbać i przytyłam 9 kg. Teraz chce wrócić chociaż do 60-62kg i popracować nad swoimi mięśniami, wtedy poczuje się na pewno ładniejsza i pewniejsza siebie,bo teraz to niestety kiepsko z tym bywa.., od małego słyszałam,że jestem gruba i może też i przez to mam kompleksy.. No ale dość użalania się, liczy się zdrowa dieta, ćwiczenia, ćwiczenia i jeszcze raz ćwiczenia. Buziaki
Stoisz i się ślinisz albo idziesz i zdobywasz.. Masz marzenie, rozplanuj i je wreszcie zdobądź! Masz intelekt, to pomyśl i rusz się, Nim na zawsze uśniesz, poczuj raz ten uśmiech Poczuj smak zwycięstwa nad tymi, co tchórzą.. Jeden szczyt zdobędziesz - ten na który sam dotrzesz..
Edytowane przez tina18 Czas edycji: 2010-03-31 o 23:26 |
|
|
|
|
|
#3161 |
|
Raczkowanie
|
Hejka dziewczyny. Mim problemem są pośladki oraz zewnętrzna strona ud. Tłusczu mam od chole*** i ciut ciut. Najgorsze jest to, że jestem nie proporcjonalna, ogólnie moja góra jest oki ale dół ochyda !!. Jakie znacie dobre i skuteczne ćwiczenia na zew. stronę ud i na pośladki ? I jak szybko można je "wyrobić"??
Wiem wiem możecie mi napisać, że powinnam poczytać forum, ale jakoś mi się nie chce czytać ponad 100 stron i szukać odpowiedzi na moje pytanie. ;] Z góry dziękuje za odpowiedź Pozdrawiam !
|
|
|
|
|
#3162 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#3163 |
|
Przyczajenie
|
Po pierwsze się przywitam bo to mój pierwszy post tutaj
po drugie usilnie szukałam ale nigdzie nie mogłam znaleźć odpowiedzi. Otóż chciałabym mieć szczupłe, smukłe uda. Tłuszczu na nich nie mam ale za to dwa wielkie brzydkie mięśnie jak stanę bokiem to wygląda to okropnie. Znacie może jakieś magiczne sposoby, ćwiczonka albo już sama nie wiem co aby te mięśnie "zniwelować" ?
|
|
|
|
|
#3164 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: smukłe UDA !
Cytat:
Skad Ci sie te miesnie wziely?
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
|
#3165 |
|
Przyczajenie
|
z tańca- dancehall
no i pewnie też z jazdy na rowerze który w tamte wakacje był ze mną wszędzie. one mnie straaasznie denerwują. niech ktoś pomoże !
|
|
|
|
|
#3166 |
|
Zadomowienie
|
moze pojdz na joge , ale po dancehall to powinnas miec uda cud
|
|
|
|
|
#3167 |
|
Rozeznanie
|
na wieeeeeeeeeeeelkie i mega mocno przerosniete miesnie poleca sie bieganie na czczo, zas w razie jakichkolwiek problemow z brzuchem dobre bedzie 1000 brzuszkow po 5 serii dziennie
__ miesnie z natury sa raczej smukle, chyba ze przykryte spora warstwa tluszczu
|
|
|
|
|
#3168 |
|
Raczkowanie
|
tez tak mam :/ jestem bardzo szczupla wiec ten miesien widac bardzo u mnie. i wcale smukly on nie jest...
ja sie staram wiecej rozciagac moze pomoze
|
|
#3169 |
|
Przyczajenie
|
ech no dziękuje wszystkim za rady
też może się porozciągam, zobaczymy co to da
|
|
|
|
|
#3170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
|
|
|
|
|
#3171 |
|
Przyczajenie
|
Koleżanka [sorry ze nie wymieniłam nicku] wyżej ma racje
![]() na zmniejszenie mięśni bardzo dobre jest ćwiczenie bez śniadania ,że tak powiem xd ![]() ![]() a i po ćwiczeniach nie jedz zbyt obfitego śniadania ;] powodzenia
|
|
|
|
|
#3172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Slow juz brak na to wszystko
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
|
#3173 |
|
Raczkowanie
|
muminka i jak, rozciagasz sie?
ja sie narazie trzymam planu porzadnego i dluzszego niz chwila rozciagania, mam nadzieje ze jakis tam efekt zauwaze w koncu.
|
|
#3174 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#3175 |
|
Przyczajenie
|
czesc!chcialabym troche zgubic w udach z 2, 3 cm co polecacie??
|
|
|
|
|
#3176 |
|
Rozeznanie
|
polecam przejrzenie forum
|
|
#3177 |
|
Przyczajenie
|
Proszę napiszcie mi jak mam cwiczyc bo mam grube uda
|
|
|
|
|
#3178 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jakie cwiczenia na grube uda ??
dieta, bieganie, rower, ćwiczenia typu 8min legs itd
|
|
#3179 |
|
Przyczajenie
|
Podłączam się pod pytanie.
|
|
|
|
|
#3180 |
|
Przyczajenie
|
a co robić jeżeli mam umięśnione uda, a chciałabym to podkreślić? uwielbiam rower i właśnie przez to mam taką "bułę " nad kolanem co strasznie pogrubia mi nogi, proszę o pomoc
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

no i pewnie też z jazdy na rowerze który w tamte wakacje był ze mną wszędzie. one mnie straaasznie denerwują. niech ktoś pomoże !
hehe
Slow juz brak na to wszystko