|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Nie masz nic konkretnego do napisania na ten temat to wogóle nie pisz!!!!! Edytowane przez Patrunia Czas edycji: 2010-02-16 o 23:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3152 | |
sophisticated
|
Dot.: >>Problem z udami...<<
Cytat:
ale ponieważ najwyraźniej czekasz aż ktoś ci pokaże paluszkiem, no to czekaj na zdrowie, powodzenia ![]() i z łaski swojej nie pokrzykuj, na wszelkich forach przyjęta jest zasada, że najpierw szuka się w zasobach, a gdy nic nie znajdzie, dopiero można założyć nowy wątek Edytowane przez Brewka :) Czas edycji: 2010-02-16 o 23:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3153 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co prawda to prawda, rozwaliłas mnie ![]() Autorko dokładnie tak jak radzi koleżanka wpisz w wyszukiwarce wewnętrzna strona ud i wyskoczy Ci kilka wątków..Nawet niedawno ktoś zakładał coś na temat ud znowu, ale mało było odpowiedzi, bo nikomu nie chce się sto razy powtarzać tego samego w kółko ![]() ---------- Dopisano o 03:07 ---------- Poprzedni post napisano o 03:02 ---------- Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...zn%B1+stron%EA https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...zn%B1+stron%EA To taka podstawa... Masz, nie musisz dziękować. Przeczytasz te 2 wątki to na 100% poznasz kilka sposobów by te uda wyszczuplić tam gdzie chcesz. Tylko nie pisz czasem, że Ci się nie chce czytać tych 2 wątków, bo innym nie chce się pisać tego samego kilka razy, ciesz się, że raz napisali i masz możliwość to przeczytać. A diety na schudnięcie ud nie ma. Tak nawiasem mówiąc nie da sie schudnąć miejscowo, ale dobra... ![]() Po prostu ćwicz i odżywiaj się zdrowo, może South Beach? Ja schudłam kilka kg na niej łatwo i przyjemnie... Acha i nie licz na efekty po 2 tyg, do tego tzreba miesięcy, tym bardziej jesli ogólnie jesteś szczupła...
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia... Bo wolny czas to jest coś co lubie, tych co pracują i się uczą nie rozumiem! ![]() Edytowane przez wsiowy_gupek Czas edycji: 2010-02-17 o 02:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3154 |
Przyczajenie
|
nie wiem czy Cie to pocieszy, ale podobno zapasy tłuszczu na udach to specjalne wyposazenie na czas karmienia i ciąży ;-). Sama wypraktykowalam, ze jak karmilam piersią to po pol roku od urodzenia ślicznie chudłam w takich dziwnych miejscach jak uda i schabiki - polecam dlatego karmieni wszystkicm tym, co to sie martwią jak te uda i boczki będą wyglądały po ciąży
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3155 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
czy na wizażu lub innym forum, czy na youtube - właśnie, pokazane palcem co i jak; czy na google, czy książki, czy instruktażowe filmy z ćwiczeniami w sklepie, no jakby się mogło tym zasypać to alpy byłyby jak szpilki od butów!
![]() |
![]() |
#3156 |
Zakorzenienie
|
może w wyszukiwarce nie zmieniłaś opcji "przeszukuj treści wiadomości" na "szukaj tylko w tytułach" ?
no i szukałaś przez 'zaawansowane szukanie' ?
![]() |
![]() |
#3157 |
Zakorzenienie
|
Ona w ogóle znając życie nie szukałam
![]() Noo moooże przejrzała 1 strone fitnessu i stwierdziła, ze nie ma ![]() Bo ja wpisałam 'wewnętrza strona ud' i na jednej stronie wyskoczyło mi z 10 wątków których tytul sugerował, że będzie coś na rzeczy ![]() Albo po prostu się jje nie chciało czytac całych wątków, ale w wątku też można użyc opcji szukaj, np tym o udach ogólnie.
![]() |
![]() |
#3158 |
Przyczajenie
|
Dot.: Grube uda- mój odwieczny problem.
Ja też mam grube uda i się ich wstydze
![]() ![]() dodaje zdjęcia, jednak przepraszam za ich jakość (rozmazanie) ale niestety aparat mi się psuje i nie łapie ostrości, a na razie robie prawko i szkoda mi wydawać kasy na aparat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3159 |
Zadomowienie
|
Jeżeli chcesz mieć zgrabne, szczupłe nogi - masz. Z tego co zauważyłam na zdjęciach, można tylko pozazdrościć.
Jeżeli chcesz mieć 2 chude patyki to całkiem nieźle idzie Ci zmierzanie do nich... Skąd zdrowe, szczupłe dziewczyny biorą w swoich głowach takie urojenia? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3160 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Oj Achnes , dziękuje za pocieszenie ![]() ![]() Kiedy miałam 3 latka wykryto u mnie astmę oskrzelową i podawano leki ze sterydami przez co zrobiłam się pulpecikiem i tak było cały czas, aż do momentu gdy uświadomiłam sobie że jestem zbytnim pulpecikiem.. Z 78kg schudłam do 58 (wzrost 170) ale później przestałam o siebie dbać i przytyłam 9 kg. Teraz chce wrócić chociaż do 60-62kg i popracować nad swoimi mięśniami, wtedy poczuje się na pewno ładniejsza i pewniejsza siebie,bo teraz to niestety kiepsko z tym bywa.., od małego słyszałam,że jestem gruba i może też i przez to mam kompleksy.. No ale dość użalania się, liczy się zdrowa dieta, ćwiczenia, ćwiczenia i jeszcze raz ćwiczenia. Buziaki ![]()
Stoisz i się ślinisz albo idziesz i zdobywasz.. Masz marzenie, rozplanuj i je wreszcie zdobądź! Masz intelekt, to pomyśl i rusz się, Nim na zawsze uśniesz, poczuj raz ten uśmiech Poczuj smak zwycięstwa nad tymi, co tchórzą.. Jeden szczyt zdobędziesz - ten na który sam dotrzesz..
Edytowane przez tina18 Czas edycji: 2010-03-31 o 22:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3161 |
Raczkowanie
|
Hejka dziewczyny. Mim problemem są pośladki oraz zewnętrzna strona ud. Tłusczu mam od chole*** i ciut ciut. Najgorsze jest to, że jestem nie proporcjonalna, ogólnie moja góra jest oki ale dół ochyda !!. Jakie znacie dobre i skuteczne ćwiczenia na zew. stronę ud i na pośladki ? I jak szybko można je "wyrobić"??
Wiem wiem możecie mi napisać, że powinnam poczytać forum, ale jakoś mi się nie chce czytać ponad 100 stron i szukać odpowiedzi na moje pytanie. ;] ![]() Z góry dziękuje za odpowiedź ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3162 |
BAN stały
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3163 |
Przyczajenie
|
![]()
Po pierwsze się przywitam bo to mój pierwszy post tutaj
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3164 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: smukłe UDA !
Cytat:
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3165 |
Przyczajenie
|
z tańca- dancehall
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3166 |
Zadomowienie
|
moze pojdz na joge , ale po dancehall to powinnas miec uda cud
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3167 |
Rozeznanie
|
na wieeeeeeeeeeeelkie i mega mocno przerosniete miesnie poleca sie bieganie na czczo, zas w razie jakichkolwiek problemow z brzuchem dobre bedzie 1000 brzuszkow po 5 serii dziennie
__ miesnie z natury sa raczej smukle, chyba ze przykryte spora warstwa tluszczu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3168 |
Raczkowanie
|
tez tak mam :/ jestem bardzo szczupla wiec ten miesien widac bardzo u mnie. i wcale smukly on nie jest...
ja sie staram wiecej rozciagac ![]()
![]() |
#3169 |
Przyczajenie
|
ech no dziękuje wszystkim za rady
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3171 |
Przyczajenie
|
![]()
Koleżanka [sorry ze nie wymieniłam nicku] wyżej ma racje
![]() na zmniejszenie mięśni bardzo dobre jest ćwiczenie bez śniadania ,że tak powiem xd ![]() ![]() a i po ćwiczeniach nie jedz zbyt obfitego śniadania ;] powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3173 |
Raczkowanie
|
muminka i jak, rozciagasz sie?
![]()
![]() |
#3174 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3175 |
Przyczajenie
|
czesc!chcialabym troche zgubic w udach z 2, 3 cm co polecacie??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3176 |
Rozeznanie
|
polecam przejrzenie forum
![]()
![]() |
#3177 |
Przyczajenie
|
![]()
Proszę napiszcie mi jak mam cwiczyc bo mam grube uda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3178 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jakie cwiczenia na grube uda ??
dieta, bieganie, rower, ćwiczenia typu 8min legs itd
![]()
![]() |
#3179 |
Przyczajenie
|
Podłączam się pod pytanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3180 |
Przyczajenie
|
a co robić jeżeli mam umięśnione uda, a chciałabym to podkreślić? uwielbiam rower i właśnie przez to mam taką "bułę " nad kolanem co strasznie pogrubia mi nogi, proszę o pomoc
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:50.