Sperma w ustach , połykanie spermy , smak spermy - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Pokaż wyniki sondy: Czy mialaś spermę w ustach ???
Często 917 35,11%
Powyżej 10 236 9,04%
5-10 razy 132 5,05%
2-4 razy 237 9,07%
1 raz 211 8,08%
Nigdy 879 33,65%
Głosujący: 2612. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-07-04, 00:51   #451
zuni
Rozeznanie

GG do zuni Send a message via Skype™ to zuni
Dot.: Sperma w ustach ?

Nie miałam ale gdy bede miała TŻ którego bede bardzo kochac to na pewno połkne
zuni jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-04, 10:31   #452
anulka0016
Raczkowanie

Nie :P

Przyczyną połowy
naszych blędów życiowych jest to,
że odczuwamy tam,
gdzie powinniśmy myśleć,
a myślimy tam,
gdzie powinniśmy odczuwać.

Edytowane przez anulka0016
Czas edycji: 2008-09-08 o 15:32
anulka0016 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-04, 10:51   #453
FridaKahlo
Raczkowanie

Dlaczego w tym wątku najwięcej do powiedzenia mają te, które nigdy nie miały spermy w ustach? Paplają jak najęte, że to takie ohydne, a pewnie jakby im dac w kieliszku i powiedzieć, że to drogi likier, to by prosiły o dokładkę

Nie widzę NIC ohydnego/poniżającego/nudnego/dziwkarskiego w połykaniu spermy. To jest takie... naturalne

Teufel
FridaKahlo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-04, 11:02   #454
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez FridaKahlo Pokaż wiadomość
Dlaczego w tym wątku najwięcej do powiedzenia mają te, które nigdy nie miały spermy w ustach? Paplają jak najęte, że to takie ohydne, a pewnie jakby im dac w kieliszku i powiedzieć, że to drogi likier, to by prosiły o dokładkę
Bez przesady Sperma w kieliszku budzi moje bardzo mieszane odczucia i odechciało mi się śniadania Chociaż seksu oralnego się nie brzydzę wcale

Może dziewczyny, które maj,ą do tego wstręt mają więcej do powiedzenia, bo budzi to w nich większe emocje, niż w tych, dla których to naturalne?
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-04, 11:03   #455
2018070520180950
Konto usunięte

nie raz mi sie zdarza ale nie z jego woli, ot mojej wlasnej
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-04, 13:07   #456
anulka0016
Raczkowanie

Cytat:
wierz że likier inaczej wygląda poza tym gdzie jest napisane że mogą się wypowiadać dziewczyny które miały spermę w ustach? Tytuł wątku nic nie mówi, a forum to forum - po to żeby się wypowiadać.

Cytat:
Nie widzę NIC ohydnego/poniżającego/nudnego/dziwkarskiego w połykaniu spermy. To jest takie... naturalne
Ja też nie widzę w tym nic obrzydliwego. Po prostu mi to nie odpowiada i nie lubię tego. Tak samo jak nie lubię chałwy - nie uważam że jest obrzydliwa, po prostu nie dla mnie

Przyczyną połowy
że odczuwamy tam,
gdzie powinniśmy myśleć,
a myślimy tam,

Czas edycji: 2008-09-08 o 16:31
Stary 2008-07-04, 13:29   #457
FridaKahlo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Bez przesady Sperma w kieliszku budzi moje bardzo mieszane odczucia i odechciało mi się śniadania Chociaż seksu oralnego się nie brzydzę wcale
No dobra, przesadziłam Jak zwykle zresztą Gdyby któraś z dziewczyn była na diecie, a miała problemy z silną wolą, to zapraszam do mnie. Odezwijcie się gdy tylko zachce Wam sie czegoś kalorycznego, ja Wam skutecznie wybije jakiekolwiek jedzenie z głowy

A z tą chałwą to OK, rozumiem Ale denerwują mnie głosy typu: "ciągle połykasz? Ale macie nudny sex!". A swoją drogą... ciekawe dlaczego mój TŻ tak krzywi się na widok chałwy podczas gdy ja ją uwielbiam? Czy ja o czymś nie wiem, sperma i chałwa mają coś ze sobą wspólnego?

Teufel
FridaKahlo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-05, 20:34   #458
dahufka
BAN stały

Nie miałam, nie chcę mieć i w ogóle NAAAAT
dahufka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-06, 15:48   #459
joasika
Raczkowanie

Myślę, że trzeba spróbować, żeby ocenić. Wg mnie to nic strasznego, może na początku, ale teraz ja to nawet lubię. Przecież nie zawsze przecież tak się kończy...poza tym myślę, że to sprawa wzajemności, jeśli ja chcę*być*oralnie zaspokojona, to staram się też odwzajemnić..
joasika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-06, 17:44   #460
irie18*
Wtajemniczenie

hmmm ja mam prawie zawsze kiedy zaspokajam tz oralnie. czasami konczy na brzuchu lub piersiach ale najczesciej w ustach. i nie mamm z tym zadnego problemu wrecz nie wyobrazam sobie jak moglabym wypluc
Stary 2008-07-09, 13:33   #461
Hot Lady
Zakorzenienie

miałam i lubię to, początki były inne, ale teraz jestem w takim etapie w związku, że jest to dla mnie bardzo naturalne i przyjemne
Że jest na świecie taki ktoś,
Kto będzie DUSZĄ, SERCEM, CIAŁEM
Chciał podzielić ze mną los
Hot Lady jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-09, 13:56   #462
Euphoria88
Raczkowanie

zabijają mnie takie wątki, naprawdę..
Stary 2008-08-01, 19:34   #463
devil2008devil
Przyczajenie

Re: Sperma w ustach ?

No ok, ale ja nie do konca rozumiem...hmm...
tzn wy macie sperme tylko w ustach czy ja tez potem polykacie?
devil2008devil jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-01, 20:05   #464
leo6267
Raczkowanie

Dot.: Re: Sperma w ustach ?

Ja mialam/mam czesto i lubie, chociaz kiedys nie podobalo mi sie, glownie ze wzgledu na specyficzny smak, a jak wiadomo niestety na smak spermy wplywa wiele czynnikow zewnetrznych jak np. dieta, nalogi itp.
leo6267 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-01, 21:11   #465
anulka0016
Raczkowanie

niee

Przyczyną połowy
że odczuwamy tam,
gdzie powinniśmy myśleć,
a myślimy tam,

Czas edycji: 2008-09-08 o 16:42
Stary 2008-08-09, 17:18   #466
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Ja nie mialam nigdy, ale moze kiedy, kto wie...
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-18, 21:36   #467
DariaKom
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolita69 Pokaż wiadomość
a ja bym sie klocila... mam wielu przyjaciol facetow i wiem, ze czasami mowia, ze to nie jest im potrzebne do szczescia itp. ale to perfidne klamstwa... kazdy o tym marzy, mysli, chce tego, cjoc moze mowic cos zupelnie innego....
Zaskakujące, bo mój mówi, że nie mógłby mnie potem pocałować. Że cała sprawa go brzydzi. Poza tym stwierdził, że nie chce żeby kobieta robiła mu coś na co sam nie dałby rady się zdecydować będąc kobietą.
DariaKom jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-18, 21:56   #468
DariaKom
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Rozumiem, ze jesli kochanek robi cos, co zawsze da Ci przyjemnosc, to tez jest nudny ?

Wlasnie sie dowiedzialem, ze to nuda i porzadek, przedtem juz byla teoria ze kobieta powinna sie czuc jak prostytutka, lekko niespojne to

Wlasnie o to chodzi ze sie moze stac (tzn. ze nie takie to zdrowe).

Ten odruch wymiotny jest raczej mityczny, ja jakos sie nigdy z takimi zastrzezeniami nie spotkalem.

Mysle ze dla malo kogo to by bylo wyznacznikiem udanego zycia lozkowego, ale chyba nikt nie twierdzi czegos takiego.

Mozna czegos nie robic, ale Ty idziesz krok dalej, probujac udownic, ze to zle obrzydliwe itd. - jesli Cie zle zrozumialem, to mea culpa.
Ja mam wrażenie nieco inne, że na tym forum ktoś komuś stara się uzmysłowić, że babki, które nie robią loda się do niczego nie nadają. Kiedyś przeczytałam coś takiego na innym forum, napisał to facet i trochę mnie zaskoczyło. Raczej jestem zdania, że do niczego są Ci co "robią wszystko" a nic nie robią dobrze. Mam rację? Jeśli kobieta robi coś dobrze i stara się to chyba nie jest do niczego? A przypuszczenie, że facet ma kiepsko z taką kobietą jest mocno dla mnie wątpliwe. Jak kobieta w inny sposób daje mu przyjemność a do tego jednego nie jest przekonana, to może "ukochany" jakoś to przeboleje. Poza tym cóż, większość facetów używa argumentu, że przecież oni nie mają obiekcji do minety...no ok...niech robią ile wlezie...ale ilu facetów robi ją tak jak trzeba..oooj nie wszyscy..
Stary 2008-08-18, 22:06   #469
DariaKom
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shady44 Pokaż wiadomość
Ciekawe kto Ciebie tak uświadomił, że wyrósł taki radykalny konserwatysta.... to nieco przykre.... Brzmisz jak przedstawiciel ludzi, którzy np. (jezeli wogole), kochają sie w pozycji klasycznej (zwą ja po bożemu) przy zgaszonym świetle i nigdy nie rozmawiają o tym bo boja się ze radyjko usłyszy i przestanie nadawać , głosują na pewna partię sztywnych wąsatych hipokrytów a na starość odbierają w/w radyjko za pomocą antenki w bereciku i staraja się zmienić świat zaczynając od innych miast od siebie....

tak właśnie brzmisz.... szkoda...
hihihi Shady... ja nazwałam tą pozycję, pozycją "po bożemu" pisząc o zupełnie innej sprawie, jednak deklaruję z pełną powagą, że stanowię zaprzeczenie Twojej tezy. Nie lubię nakryć głowy..szczególnie tych z moheru hihi i z antenką A że " po bożemu" nie jest dla mięczaków przeczytasz w wątku w którym zamieściłam wpis odnośnie wpadek i zabawnych wypadków łóżkowych hehe Także wiesz....
Stary 2008-08-18, 22:19   #470
Anzelina
Raczkowanie

Nigdy nie miałam i nie zamierzam. Dla mnie to obrzydliwe.
Stary 2008-08-18, 23:27   #471
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DariaKom Pokaż wiadomość
Ja mam wrażenie nieco inne, że na tym forum ktoś komuś stara się uzmysłowić, że babki, które nie robią loda się do niczego nie nadają.
Nie wiem, ja nic takiego nie imputowalem.

Cytat:
Napisane przez DariaKom Pokaż wiadomość
Kiedyś przeczytałam coś takiego na innym forum, napisał to facet i trochę mnie zaskoczyło. Raczej jestem zdania, że do niczego są Ci co "robią wszystko" a nic nie robią dobrze. Mam rację? Jeśli kobieta robi coś dobrze i stara się to chyba nie jest do niczego? A przypuszczenie, że facet ma kiepsko z taką kobietą jest mocno dla mnie wątpliwe. Jak kobieta w inny sposób daje mu przyjemność a do tego jednego nie jest przekonana, to może "ukochany" jakoś to przeboleje. Poza tym cóż, większość facetów używa argumentu, że przecież oni nie mają obiekcji do minety...no ok...niech robią ile wlezie...ale ilu facetów robi ją tak jak trzeba..oooj nie wszyscy..
Jesli chodzi o moj zacytowany post, to chodzilo o wypowiedz, ktora odebralem w nastepujacy sposob: dana dziewczyna/kobieta czegos nie robi - jej i ewentualnie partnera sprawa, z tym ze ona krytykowala (?) osoby to robiace.

Nie wiem jak sie maja do mojej wypowiedzi pytania "Jeśli kobieta robi coś dobrze i stara się to chyba nie jest do niczego? " itd., bo ja nic takiego nie sugerowalem. Nie wiem szczerze czemu mialo sluzyc zacytowanie mojego posta?

Pozdrawiam

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-18, 23:51   #472
halinka1410
Raczkowanie

Nie mialam jeszcze, ale bede miala. Po prostu nie doszlo jeszcze do wytrysku w moich ustach. Ale jeszcze mnie wogole robienie loda stresuje, musze sie przelamywac... Moj partner nie ma z minetka zadnego problemu, robil to zanim jeszcze zaczelismy uprawiac sex. To dodaje mi troche motywacji, ale przyznam szczerze, ze nie odwagi... :/
halinka1410 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-19, 08:11   #473
Suuuzi
Rozeznanie

Nie wyobrazam sobie sytuacji, w ktorej on by doszedl a ja bym leciala wypluc sperme.
Da sie przezyc, nie jakis rarytas ale jejku, nie robmy z tego jakiegos swinstwa. Ot, neutralny smak. wyobrazam sobie co bym sobie na miejscu faceta myslala
Suuuzi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-25, 21:59   #474
niezabardzo
Raczkowanie

generalnie nie mam nic przeciwko, poza tym, że mój obecny facet odzywia się mega niezdrowo i wiadomo jak to wpływa na smak spermy. :/ jest gorzka i obrzydliwa, niestety, bo lubię mu w ten sposób sprawiać przjemnosc i nie uwazam, jakoby bylo to cos upokarzającego.
niezabardzo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-26, 09:21   #475
patson17
Raczkowanie

Dokładnie,dla mnie jest to obrzydliwe,poprostu się brzydzę i jak na razie nie mam zamiaru jej posmakować.Ale wiem,że moj Tż byłby bardzo zadowolony gdybym to zrobila,nawet daje mi to do zrozumienia.Ja nie rozumiem tych facetow,to ich chyba podnieca,ale mnie jak na razie wręcz przeciwnie.Fuj takie coś białe i nieładnie pachnące brrrrrrrr
patson17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-26, 11:12   #476
qathe
Wtajemniczenie

Zrobiłam to chyba raz czy dwa.Z własnej inicjatywy,bo myślałam,że faceci za tym szaleją.Miał niezły orgazm po tym ale zarzekał się,że nie chce żebym już tak robiła ble ble..Jasne ale smak faktycznie nie za ciekawy

qathe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-26, 13:47   #477
intransitive
Wtajemniczenie

ja tam lubię francuski i to w obie strony ale czasem mnie brzuch boli jak połknę na pusty żołądek ^_^
Stary 2008-09-03, 21:06   #478
piwusia5
Rozeznanie

Dot.: smak spermy

A ja apropo Tematu. Uwielbiam zapach nasienia unoszący się w sypialni. Uwielniam zapach mojego męza (w sumie to chyba jakiś fetsz no nie ?? )
a co do smaku nie wiem... mój małżonek nie ma potrzeby ''kończyć" w moich ustach
Stary 2008-09-03, 21:15   #479
piwusia5
Rozeznanie

A ja apropo Tematu. Uwielbiam zapach nasienia unoszący się w sypialni. Uwielniam zapach mojego męza (w sumie to chyba jakiś fetsz no nie ?? )
a co do smaku nie wiem... mój małżonek nie ma potrzeby ''kończyć" w moich ustach. Jednak kochamy się oralnie (nie wiedziałam jak nazwać mądrze lodzika i minetkę ) ale nie do końca. Smak wydzieliny poprzedzającej ? Dobry
Stary 2008-09-04, 13:24   #480
martha330
Zakorzenienie

tak mialam,moj TZ wtedy jest w siodmym niebie i mowi,ze o wiele bardziej jest to dla nieg odczuwalne. dla mnie na poczatku bylo to nie do pomyslenia,zeby miec w ustach sperme,ale nie przeszkadza mi ona,a widzac oczka TZ .........MMMM...:rolleyes :

martha330 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości