|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3691 |
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
|
![]() ![]() |
![]() |
#3692 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Życzę Nam wszystkim tego ![]() Szybko Nam zdrowiej ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Fryzura - myślę nad zmianą, w przyszłym tygodniu mamy dodatkowy plener a potem mogę coś kombinować, na razie chodzi mi po głowie taka fryzurka jak w załączniku, grzywkę już mam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3693 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A na kisielek zurawinowy sie skusze ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do pralki to sie nazywa miec shize.... ![]() ![]() Lilus wieczorkiem nadrobisz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3694 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dagetciku my mamy stertę prania z miesiąca ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3695 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3696 |
Zadomowienie
|
Monai teraz potrzebuje odwagi by do fryzjera dojsc i sie obciac, z zamiarem obciecia grzywki chodziłąm ponad rok
![]() Bob mega modny i fajny, co wiecej podoba mi sie, ale wiem że nie mogę mieć az tak krotkich wlosow. Za to ja non stop piorę! Od ślubu już zrobiłam 3 prania, nie wiem co tak tego dużo.... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3697 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zlitujcie sie! Ja mam neta okazjonalnie u rodzicow a Wy piszecie i piszecie
![]() Nadrobilam ze Soffera i Toverek mialyscie przepiekne sukienki slubne!!! Tak delikatnie i kobieco w nich wygladacie na tych zdjeciach ![]() I kurde pogubilam sie juz - czy ktos oprocz mojej imienniczki (JeszczePanny) zostal z PM ? ![]() Ja znow przylazlam do rodzicow - korespondecja internet itp czyli kazdy pretekst dobry ![]() Pare listow sie znalazlo, paczka z golfikiem z allegro no i Was moge podczytac ![]() A no i obiadek podjem rodzicom ![]() Wczoraj pierwszy raz jechalam naszym nowym gracikiem - elegancko ![]() ![]() No i pralke wczoraj kupilismy ![]() Ja mysle ze jutro najdalej w poniedzialek zainstalujemy internet na mieszkaniu to bede codziennie siedziec z Wami i na bierzaco czytac co piszecie a nie tak pobierznie ![]() No to teraz pozostaje mi sie pozegnac z Wami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3698 |
Zakorzenienie
|
jej ale tu gwarno
![]() ledwo wyrabiam z czytaniem ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-10-03 o 15:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#3699 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() uczepiły się normalnie ![]() ![]() tak jak zwykle ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3700 |
Zakorzenienie
|
Nie uczepily sie tylko Ty nic innego nie robisz tylko prasujesz, wiec sama rozumiesz
![]() Gon, gon zebys tylow nie miala hihihi No nie i nastepna z ta pralka wyskoczyla. Zlitujcie sie dziewczyny bo zaczne miec kompleks nieposiadania pralki ![]() Ale nie mowmy o kompleksach. Dzis cudowny dzionek: - za 3 godz moj Maz wsiadzie do PKS i bedzie mknal do mnie, - wlasnie dzwonil nasz kumpel i ustalilismy plan dzialania na weekend w zwiazku ze zdjeciami, - moj brat odebral zdjecia slubne z empiku w formacie 15x21 teraz jest promocja ze po 0,99 gr sa ![]() - przyszed moj prezent dla meza z okazji dnia chlopaka i naszej miesiecznicy oraz niespodzianka..... - przyszla druga czesc mojego prezentu slubnego dla Meza - zdjecia portretowe z sesji fotograficznej. Bombowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3701 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a prezencik taki http://www.allegro.pl/item443869711_..._f_ra_vat.html , bardzo nam sie spodobal i mielismy okazje aby sobie go sprawic ![]() I dodaje kilka zdjec co wczoraj wyczarowalam od kumpeli |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3703 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() super ten zegar ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3704 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak w wiadomościach podadzą informację, że turystka z Polski wykosiła na Cejlonie pół hektara herbaty TO NA PEWNO BĘDĘ JA !!!! ![]() ![]() ![]() ![]() A tak odnośnie bezpieczeństwa w samolotach to ostatnio znajomi chcieli wracać samolotem z dzidami zakupionymi w Namibii i byłi bardzo zdziwieni czemu ich na pokład nie chcieli wpuścić ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2008-10-03 o 17:25 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3705 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() zaczynam od teraz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zauważam że od ślubu mam coraz więcej pranka i mycia naczyń ![]() jak zawsze ![]() ode mnie również ![]() [quote=dzasta110;9224720]wczoraj był u lekarza i przepisał mu jakąś maść [quote] teraz musisz dbać o swój Skarbek ![]() jasne jasne ![]() Cytat:
![]() i trzymam łapki za sesję ![]() a zdjęcia bombowe ![]() Cytat:
![]() a na Twoim wykladzie na pewno nie zasną ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3706 | ||
Zakorzenienie
|
tez tak sadze, bajerancki w rzeczy samej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Kurcze cos mi GG szwankuje ![]() A wiecie co wam powiem mam prawo do tygodnia urlopu jeszcze wiec za 2 tygodnie ..... I zapraszam na nalesniki ze srem i dzemersem z gniecionych pajaczkow - hihih tzn. ze serem i dzemem z czarnej pozeczki ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-10-03 o 18:22 Powód: bo sama sie zajadam nalesnikami i pomyslalam ze moze ktos tez chce :) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3707 | ||
Rozeznanie
|
chyba wywolalam wilka z lasu bo foto sie odezwal... niestety podawal mi adres linka przez tel i cos zle spisalam i lipka
![]() bo to tak do lookniecia wstepnie jak i co w albumie i ponoc nie wszystkie zdjecia... ufff... zadzwonilam jeszcze raz i juz wiem jaki adres zeby pobrac. Obejrzalam... hmmm... zdjecia tylko z kosciola hihih na zdjeciu jak wkladam TŻ obraczke na palca mam mine jakbym go mialam zamiar udusic... taka wiecie wrrrr... i nawet nie mam jak wam pokazac bo sie nie da... buuu... ale jestesmy juz blizej konca ![]() Cytat:
![]() hm... ja mam inne doswiadczenia Ty inne a zdanie jak du... i kazdy ma swoje ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() zalewajka wyszla nawet nawet... troszke przyprawiona slabo ale lepiej slabo niz za mocno, nie??
![]() |
#3708 | ||
Zakorzenienie
|
no to nieźle nieźle
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() resztę mamy starą w mieszkaniu...albo wogóle nie mamy ( np. mebli w salonie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() daget Ty miałaś na ślubie "pelerynkę " z kapturem? ![]() śliczny bukiecik z piórkami ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3709 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ciesze sie Kodeinko ze mogalam byc pomocna. A co do pelerynki to uciekalas z watku o "szyciu wlasnej sukni" nim pokazalam plaszczyk wiec specjalnie dla Ciebie komplet zdjec https://wizaz.pl/forum/attachment.php...8&d=1222 110168 https://wizaz.pl/forum/attachment.php...9&d=1222 110168 https://wizaz.pl/forum/attachment.php...0&d=1222 110168 https://wizaz.pl/forum/attachment.php...1&d=1222 110168 https://wizaz.pl/forum/attachment.php...2&d=1222 110168 https://wizaz.pl/forum/attachment.php...3&d=1222 110168 https://wizaz.pl/forum/attachment.php...9&d=1222 110586 https://wizaz.pl/forum/attachment.php...0&d=1222 110586 https://wizaz.pl/forum/attachment.php...1&d=1222 110586 https://wizaz.pl/forum/attachment.php...2&d=1222 110586 A za bukiecik dostajesz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3710 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() oooo właśnie, jeśli będzie coś za coś to mogę prasować ![]() ![]() ![]() ja nie odczuwam, bo mam nową pralkę i zmywarkę ![]() hmmm... żebyście Go widziały jak mu aplikuję tą maść do oka, gorzej niż 5letnie dziecko ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3711 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kakusia oprócz JeszczePanny jest Asiuk i Katarinka ![]() ![]() ![]() A pralkę też wczoraj kupowaliśmy ![]() ![]() ![]() a bo ja myślałam, że Ty jestes Kobieta Prasujaca co żadnego prasowania się nie boi ;p ja to w sumie nawet lubię poprasować raz na jakiś czas, ale się nie wychylam bo mnie zaraz zarzucicie ;p Cytat:
![]() ![]() Czekoladko tylko nie daj się złapać zielonym ![]() ![]() Liluś stawiam plusik na liście obecności ![]() daget a ja dzisiaj tez robiłam nalesniki z serkiemi z dżemem porzeczkowym (no w połowie z dżemem w połowie z powidłami śliwkowymi bo dżem się skończył), normalnie jakaś telepatia ![]() Agata R szkoda że fotek nie możemy zobaczyć, na pewno są faaajne... teraz to wogóle już miło wracać do tych cieplych dni ![]() idę zrobić porządki jakieś większe (śmiesznie brzmi, jak się mieszka w dwie osoby to nic nie jest większe po rodzinnym domu w ktorym przebywało nie rzadko dwóch dorosłych juz braci nie wspominam juz o rodzicac, mnie czy psie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3712 |
Wtajemniczenie
|
Dagecik będzie będzie
![]() ![]() Dzastuś to znaczy że naczynka też Ci podrzucę bo jeszcze zmywarki nie mam-wlaśnie dlaczego-??? ![]() ![]() ![]() Monia ![]() idę poszukiwac na all butów w numerze 38-Dagmarko masz rację istny pogrom z tym numerem. |
![]() ![]() |
![]() |
#3713 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak oko, to jest chyba normalne moj Skarb tez tak ma sadze ze predzej poszedlby do dentysty niz poswolil sobie w oku dlubac ![]() Cos mi sie wydaje Monai ze od dzis bedziesz kobieta pioraca bo zadnego prania sie nie boisz ![]() Cytat:
![]() ![]() Wiecie co ide ogolic nozeta i klade sie spac.... Zycze wszystkim udanej soboty i niedzieli bo pewnie jutro nie bede miala czasu do Was zajrzec a w niedziele dopiero jak moj Dziubasek wsiadzie w PKS do W-wy. W zwiazku z powyzszym: - Izazusia udanego zjazdu - nie zasnij na wykladzie - Lilus udanych poszukiwan butkow i slonecznej sesji - u nas zapowiadaja slonce ![]() - Manai nie kupuj za duzo tego proszku do prania, wszak nie samym proszkiem zyje czlowiek ![]() ![]() - Dzastinko prasowanko odloz na poniedzialek - Czekoladko udanej podrozy - Aguniu wracaj szczesliwie - Kakusia udanej walki z internetem ![]() - Kodeinko nie nadrabiaj za dlugo ![]() - Mili ![]() - Kinia, Katarzinka, Sofferka, Kotekk, Kasiu, Agatko, Madziczek, Malutka, Gosia ![]() ![]() ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-10-03 o 21:40 Powód: bo.... Widget wszystko widzi |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3714 |
Wtajemniczenie
|
dzisiaj Matrix na tvn-czyli chwila na ploty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3715 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() też noszę 38 Cytat:
uwielbiam domowe ![]() hmmm kobieta piorąca ![]() ![]() ![]() ![]() proszku kupię ile wlezie i cukierków ![]() Udanego pleneru Widget ![]() ![]() ![]() ja tylko na chwilkę ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3716 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ad 2 ![]() właśnie robimy sobie "podkład" na jutro, aby obciachu się nie najeść i pod stołem nie wylądować ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3717 |
Wtajemniczenie
|
Daguś ale poszalałaś z tą listą obecności
![]() ![]() Dzastunia czy Ty zasnęłaś nad tą klawiaturką? ![]() ![]() ![]() kolejność losowa ![]() Agunia Mili Kinusia Dzastuś Dagecik M.a.r.t.a Sofferka Kotekk Gosia Agatka Malin Monia Izazusia Izka Kasienka Katarzinka Kode Mbu Czekoladka Asiuk Toverek Niuniuniau Malutka Katia Katey Kejti Madziczek JeszczePanna Biricchina Sanetka Lulu wiiinii Bravurkaaa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3718 |
Wtajemniczenie
|
hejka moje Słońca
![]() hehe... zwiedzałam, zwiedzałam ![]() ![]()
![]() |
#3719 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry w tej deszczowy dzieć
![]() Daget dziękuję za fotki ! wyglądałaś tak ![]() szczególne wrażenie zrobiły na mnie plecy ![]() Już gdzieś widziałam kilka twoich zdjęć ![]() chyba to było na wątku o własnym projekcie sukni ![]() Lilstar odwzajemniam całusa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3720 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a ja wpadłam na troszkę, bo mężuś na uczelnię pojechał, więc mam chwilkę ![]() właśnie zajadam płatki czekoladowe z mleczkiem i juz kawa na mnie czeka ![]() ![]() buziaki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:20.