Panny Młode 2008 cz.IV - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-03, 13:20   #3691
monai
Rozeznanie

GG do monai
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
no nie-jak ja mam tyle papierów to tu aż huczy od rozmów

buziaki

no proszę, a wszyscy mi mówią, że za cicho mówię za to jak piszę to słychać aż w Zasiedmiogrodzie
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 13:27   #3692
soffera
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziczek Pokaż wiadomość
Piękniaście Wam się wszystko ułożyło.
Podziwiam za cierpliwość w dopracowywaniu tych wszystkich szczegółów - mi moje plany wogóle niepowychodziły - może dlatego, ze byłam z tym wszystkim sama i potem nie byłam w stanie tego wszystkigo ogarnąć.

Życzę wszystkeigo dobrego i oby wszystko w życiu Wam tak wychodziło jak w dniu ślubu i żebyście nie zapominali o tych drobiazgach, bo one tworzą całość i dodają uroku/blasku naszemu życiu
Wokół mnie był mąż i rodzice, tak wspólnie było nam łatwiej.
Życzę Nam wszystkim tego

Szybko Nam zdrowiej

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Ja powiem tylko tyle że zdaję sobie sprawę z własnych niedoróbek cielesnych no i się z nimi pogodziłam Miss świata nie będę no i tyle Mężowi chyba się jako tako podobam i to najważniejsze choć czasem uważam że przesadza z komplementami Są ważniejsze sprawy niż uroda Tylko jak patrzę na Was- eteryczne piękności zastanawiam się skąd u Polek biorą się kompleksy
Ale co prawda to prawda- człowiek kochany pięknieje.
A mój szwagier choć przystojny wcale nie robi na mnie wrażenia bo znam jego paskudny charakter
Piękno nie wystracza na zewnatrz musi być także od środka.

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
A jak juz o tym mowimy to moj Sakrb wlasnie mi napisal ze w pracy w jego dziale sa zbulwersowani, bo jakas para sie ostatnio pobrala i tydzien po slubie facet ja zostawil.... a ona sie spodziewa dziecka. To sie nazywa miec tupet...

Fryzura - myślę nad zmianą, w przyszłym tygodniu mamy dodatkowy plener a potem mogę coś kombinować, na razie chodzi mi po głowie taka fryzurka jak w załączniku, grzywkę już mam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg rihannaG_468x434.jpg (30,1 KB, 33 załadowań)
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 13:30   #3693
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:

Ja juz chciałabym powiększyć rodzinkę (presja wieku trochę na mnie działa) mój mąż trochę mniej (jest ciut młodszy ode mnie), ale to dlatego że wydaje mu się że nie sprosta nowej roli ale ja wiem że napewno będzie dobrym ojcem (dzieci go uwielbiają).
Koleżanka poleciła mi dobrego ginekologa i będę musiała się z nim umówic, porobić badania i pewnie zaczniemy starania ... trochę się tego boję bo w moim wieku już nie jest to takie proste, tyle par ma problemy z poczęciem maluszka.

Ja kisielek najbardziej lubię z żurawiny ... mniam mniam - a jeszcze bardziej jak mamusia zrobiła
Madziczku pozwolilam sobie zajrzec w twoj profil.... Woow to ty juz masz tyle lat Hihihi. A nie wgladasz . Choc prawda kobieta pierwsza dziecko powinna urodzic przed 30 bo pozniej to moga byc komplikacje. My mamy plana troszke sie soba nacieszyc (max 1 rok) i nie tracic wiecej czasu na zwlekaniem z maluszkiem

A na kisielek zurawinowy sie skusze . Uwielbiam zurawike a takiego jeszcze nie jadlam

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
no masakra! kurde kurde, ile można czekać na zdjęcia Izusi wyrwij szuflad i odpal to DVD

czyli jeszcze nie zwariowałam? uff.. bo mąż dzisiaj na mnie tak dziwnie spojrzał, jak olśniona krzyknęłam "i będziemy w niej prać tylko czyste rzeczy! "
hihihihi jutro jedziemy po proszek
Popieram Monai, nie ma litosci dla zbuntowanej szuflady . Dawaj zaraz ja srubokrecikiem potrakujemy.

A co do pralki to sie nazywa miec shize.... A moze my bysmy swoje ciuszki podrzucili bo jeszcze praleczki nie mamy a sterta rosnie. A pranie reczne na brzegu rzeki o tej porze roku jest straszne.

Lilus wieczorkiem nadrobisz
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 13:32   #3694
monai
Rozeznanie

GG do monai

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Fryzura - myślę nad zmianą, w przyszłym tygodniu mamy dodatkowy plener a potem mogę coś kombinować, na razie chodzi mi po głowie taka fryzurka jak w załączniku, grzywkę już mam
pasowałaby Ci ja przed ślubem napaliłam się na fryzurkę na boba czy jak oi to zwą. czyli podobna do Twojej ale krótsza, ale nagle stwierdziłam że wszyscy się tak ścinają i mi się odwidziało i teraz to już nie wiem co chcę... ścięcie odkładam na wiosnę, bo pod czapkę wolę długie włosy

Dagetciku my mamy stertę prania z miesiąca bo ja tylko dwa razy prałam... pralka miała być szybciej no ale jak tylko się uporam z naszą stertą dawaj waszą a potem podrzucimy Dzastince do prasowania
Stary 2008-10-03, 13:35   #3695
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Kinus patrząc na Twoje zdjęcia z sesji zastanawiam się skąd w Tobie uczucie niepewności...To samo się tyczy monai!!!

Cytat:
Odpowiem za dziewczyny - niektorzy tak wlasnie maja.... Moj Skarbek tez ma takie napady a ja bym wtedy najchetniej go natrzasnela aby spojrzal w lustro i sie uspokoil i mnie nie denerwowal... A kobietki czuja sie piekne gdy czuja sie bezpiecznie, wiec u boku swojego mezczyzny jest im najlepiej. Chociaz ja uwazam ze kazda kobieta powinna byc pewna swojego piekna. Wowczas jestesmy silne i mozemy wiele zalatwic. .... "To nasza bron kobieca"
dzięki Daguśtrafiłaś w sedno
Cytat:
mam tak samo strasznie miło mieć kogoś takiego dla siebie, kto Cię akceptuję całą taką jaką jesteś i na odwrót
co racja to racja

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 13:45   #3696
soffera
Zadomowienie

Monai teraz potrzebuje odwagi by do fryzjera dojsc i sie obciac, z zamiarem obciecia grzywki chodziłąm ponad rok
Bob mega modny i fajny, co wiecej podoba mi sie, ale wiem że nie mogę mieć az tak krotkich wlosow.

Za to ja non stop piorę! Od ślubu już zrobiłam 3 prania, nie wiem co tak tego dużo.... Ale prasowanie Dzastinie chetnie bym podrzucila bo tego nie cierpie.............
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 14:05   #3697
Kakusia
Zakorzenienie

Dziewczyny zlitujcie sie! Ja mam neta okazjonalnie u rodzicow a Wy piszecie i piszecie
Nadrobilam ze Soffera i Toverek mialyscie przepiekne sukienki slubne!!! Tak delikatnie i kobieco w nich wygladacie na tych zdjeciach
I kurde pogubilam sie juz - czy ktos oprocz mojej imienniczki (JeszczePanny) zostal z PM ?

Ja znow przylazlam do rodzicow - korespondecja internet itp czyli kazdy pretekst dobry
Pare listow sie znalazlo, paczka z golfikiem z allegro no i Was moge podczytac
A no i obiadek podjem rodzicom
Wczoraj pierwszy raz jechalam naszym nowym gracikiem - elegancko Ale dzis wolalam podjechac autobusem bo moje miasto strasznie zakorkowane
No i pralke wczoraj kupilismy
Ja mysle ze jutro najdalej w poniedzialek zainstalujemy internet na mieszkaniu to bede codziennie siedziec z Wami i na bierzaco czytac co piszecie a nie tak pobierznie
No to teraz pozostaje mi sie pozegnac z Wami

Nasza Córunia

Moje drugie serce, inny rytm Mego życia - Dominiczka
Kakusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-03, 14:45   #3698
kodeina
Zakorzenienie

jej ale tu gwarno
ledwo wyrabiam z czytaniem

Edytowane przez kodeina
Czas edycji: 2008-10-03 o 15:06
kodeina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 15:21   #3699
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, żegnam się z Wami do jutra. Jadę do Krakowa do kumpeli. Miłego weekenda i bądźcie grzeczne! Buziaki
udanego wyjazdu

Cytat:
A Ty znowu bedziesz malenstwo meczyc.??? ... weselicho? Wooow chetnie bym sie gdzies pobawila, dawno na weselu nie bylam
nie męczyć, nie męczyć, tylko przytulać a z wesela tez się ciesze

Cytat:
dzasta110 - i jak tam Twój mąż i jego oczko? Co mu lakarze powiedzieli?
dziękuję, już dobrze wczoraj był u lekarza i przepisał mu jakąś maść

Cytat:
Dagetciku my mamy stertę prania z miesiąca bo ja tylko dwa razy prałam... pralka miała być szybciej no ale jak tylko się uporam z naszą stertą dawaj waszą a potem podrzucimy Dzastince do prasowania
ja się na to niepiszę ja nie lubię prasować

Cytat:
Dzastinie chetnie bym podrzucila bo tego nie cierpie.............
uczepiły się normalnie

Cytat:
Napisane przez kodeina Pokaż wiadomość
jej ale tu gwarno
tak jak zwykle

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 15:49   #3700
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
uczepiły się normalnie
Nie uczepily sie tylko Ty nic innego nie robisz tylko prasujesz, wiec sama rozumiesz

Cytat:
jej ale tu gwarno
Gon, gon zebys tylow nie miala hihihi

Cytat:
Napisane przez Kakusia Pokaż wiadomość
No i pralke wczoraj kupilismy
No nie i nastepna z ta pralka wyskoczyla. Zlitujcie sie dziewczyny bo zaczne miec kompleks nieposiadania pralki

Ale nie mowmy o kompleksach. Dzis cudowny dzionek:
- za 3 godz moj Maz wsiadzie do PKS i bedzie mknal do mnie,
- wlasnie dzwonil nasz kumpel i ustalilismy plan dzialania na weekend w zwiazku ze zdjeciami,
- moj brat odebral zdjecia slubne z empiku w formacie 15x21 teraz jest promocja ze po 0,99 gr sa a nie po 2 zl ... ach...
- przyszed moj prezent dla meza z okazji dnia chlopaka i naszej miesiecznicy oraz niespodzianka.....
- przyszla druga czesc mojego prezentu slubnego dla Meza - zdjecia portretowe z sesji fotograficznej. Bombowe
Stary 2008-10-03, 15:56   #3701
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie uczepily sie tylko Ty nic innego nie robisz tylko prasujesz, wiec sama rozumiesz
hmmm... może i tak ale wolę prasować często a mniej ubrań

Cytat:
No nie i nastepna z ta pralka wyskoczyla. Zlitujcie sie dziewczyny bo zaczne miec kompleks nieposiadania pralki
i ja też mam nową pralkę z jakiś niecały miesiąc ma

Cytat:
- moj brat odebral zdjecia slubne z empiku w formacie 15x21 teraz jest promocja ze po 0,99 gr sa a nie po 2 zl ... ach...
- przyszed moj prezent dla meza z okazji dnia chlopaka i naszej miesiecznicy oraz niespodzianka.....
fajna ta promocja w empiku a co za prezent kupiłaś

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-03, 16:07   #3702
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
ja też mam nową pralkę z jakiś niecały miesiąc ma

fajna ta promocja w empiku a co za prezent kupiłaś
Z ta pralka to przegielas

a prezencik taki http://www.allegro.pl/item443869711_..._f_ra_vat.html , bardzo nam sie spodobal i mielismy okazje aby sobie go sprawic

I dodaje kilka zdjec co wczoraj wyczarowalam od kumpeli
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00333.JPG (38,5 KB, 75 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00352.JPG (33,3 KB, 79 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00396.JPG (23,5 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wesele 053.jpg (29,5 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wesele 055.jpg (29,7 KB, 25 załadowań)
Stary 2008-10-03, 16:24   #3703
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Z ta pralka to przegielas

a prezencik taki http://www.allegro.pl/item443869711_..._f_ra_vat.html , bardzo nam sie spodobal i mielismy okazje aby sobie go sprawic

super ten zegar normlanie świetny

Stary 2008-10-03, 16:42   #3704
czekoladka79
Zadomowienie

Cytat:
ja chcę, ja chcę

Cytat:
Czekoladko mi koniecznie nazrywaj

Cytat:
Czekoladko- Sri Lanka?...woooowwww. Przywiez mi herbatki, prosze

Cytat:
czekoladko ja też tej herbatki poproszę

Cytat:
Czekoladko jak mozna to i dkla mnie kilka listków- z samego czubka krzaczka

Cytat:
Czekoladko podzielam Twoje nieskromne zdanie, czekam na albumy i strasznie zazdroszczę wyjazdu poproszę chociaż o te listki herbaty

Jak w wiadomościach podadzą informację, że turystka z Polski wykosiła na Cejlonie pół hektara herbaty TO NA PEWNO BĘDĘ JA !!!!ale czego się nie robi dla przyjaciółek z wizazu ..... tylko jak ja to do samolotu zapakuję coś pomyślimy

A tak odnośnie bezpieczeństwa w samolotach to ostatnio znajomi chcieli wracać samolotem z dzidami zakupionymi w Namibii i byłi bardzo zdziwieni czemu ich na pokład nie chcieli wpuścić

Cytat:
jako osoba stojąca po drugiej strony katedry pragnę się oburzyć na sformułowanie o nudnych wykładach a atk poważnie to w końcu też skończyłam studia i uważam, że część tego nudzenia mogliby se podarowac, a zresztą jak prowadzę zajęcia ze studentami to też widze, że czasem ich to nuży, a ja cóż muszę im o czymś tam opowiadać
Cytat:
Szczyt nudziarstwa to jest wtedy kiedy wykładowaca zasypia na swoim wykładzie katarzinka oby nigdy nas to nie spotkało

Edytowane przez czekoladka79
Czas edycji: 2008-10-03 o 17:25
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 17:39   #3705
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
no proszę, a wszyscy mi mówią, że za cicho mówię za to jak piszę to słychać aż w Zasiedmiogrodzie
hihi masz donośny odgłoś stukania w klawiaturkę

Cytat:
My mamy plana troszke sie soba nacieszyc (max 1 rok) i nie tracic wiecej czasu na zwlekaniem z maluszkiem

Cytat:
A co do pralki to sie nazywa miec shize.... moze my bysmy swoje ciuszki podrzucili bo jeszcze praleczki nie mamy a sterta rosnie. A pranie reczne na brzegu rzeki o tej porze roku jest straszne.
właśnie nastwiam pranko-podrzucaj

Cytat:
Lilus wieczorkiem nadrobisz
zaczynam od teraz
Cytat:
ja pierwsza podrzucam Dzastusi-w zamian plewię Jej ogródek

Cytat:
Za to ja non stop piorę! Od ślubu już zrobiłam 3 prania, nie wiem co tak tego dużo.... Ale prasowanie Dzastinie chetnie bym podrzucila bo tego nie cierpie.............
tak jak wyżej
zauważam że od ślubu mam coraz więcej pranka i mycia naczyń

Cytat:
jej ale tu gwarno
jak zawszezapraszamy częściej

Cytat:
udanego wyjazdu
ode mnie również

[quote=dzasta110;9224720]wczoraj był u lekarza i przepisał mu jakąś maść [quote]

teraz musisz dbać o swój Skarbek

Cytat:
jasne jasne

Cytat:
- wlasnie dzwonil nasz kumpel i ustalilismy plan dzialania na weekend w zwiazku ze zdjeciami,
- przyszla druga czesc mojego prezentu slubnego dla Meza - zdjecia portretowe z sesji fotograficznej. Bombowe
to dzisiaj bedziesz mogła się przytulić do Gsuper.

i trzymam łapki za sesję

a zdjęcia bombowe

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość

Jak w wiadomościach podadzą informację, że turystka z Polski wykosiła na Cejlonie pół hektara herbaty TO NA PEWNO BĘDĘ JA !!!!ale czego się nie robi dla przyjaciółek z wizazu ..... tylko jak ja to do samolotu zapakuję coś pomyślimy

A tak odnośnie bezpieczeństwa w samolotach to ostatnio znajomi chcieli wracać samolotem z dzidami zakupionymi w Namibii i byłi bardzo zdziwieni czemu ich na pokład nie chcieli wpuścić

Szczyt nudziarstwa to jest wtedy kiedy wykładowaca zasypia na swoim wykładzie katarzinka oby nigdy nas to nie spotkało
nie no Wariatka jich mało-od dzisiaj pilnie oglądam TVN24

a na Twoim wykladzie na pewno nie zasnągwarantuję
Stary 2008-10-03, 18:01   #3706
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
super ten zegar normalnie świetny
tez tak sadze, bajerancki w rzeczy samej

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość

Szczyt nudziarstwa to jest wtedy kiedy wykładowaca zasypia na swoim wykładzie
katarzinka oby nigdy nas to nie spotkało
heheheheh niektorzy wlasie tak maja, nie ublizajac doktorom profesorom ale malo ktory takowy czlowieczek jest na prawde w 100 % normalny

Cytat:
właśnie nastwiam pranko-podrzucaj

to dzisiaj bedziesz mogła się przytulić do Gsuper.

i trzymam łapki za sesję

a zdjęcia bombowe
No to z prankiem juz Lilus .... A do mojego Slodziaka przytule sie dopiero o 4 rano , bo niestety przed nim 8godzinna podroz affftobusikiem... A pozniej . Mam nadzieje ze sesyja bedzie cudna a co z Wasza, przeciez tez miala byc?

Kurcze cos mi GG szwankuje

A wiecie co wam powiem mam prawo do tygodnia urlopu jeszcze wiec za 2 tygodnie ..... I zapraszam na nalesniki ze srem i dzemersem z gniecionych pajaczkow - hihih tzn. ze serem i dzemem z czarnej pozeczki .

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2008-10-03 o 18:22 Powód: bo sama sie zajadam nalesnikami i pomyslalam ze moze ktos tez chce :)
Stary 2008-10-03, 18:10   #3707
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:

to tak jak u nas wrrrr... grrrr....
chyba wywolalam wilka z lasu bo foto sie odezwal... niestety podawal mi adres linka przez tel i cos zle spisalam i lipka
bo to tak do lookniecia wstepnie jak i co w albumie i ponoc nie wszystkie zdjecia...
ufff... zadzwonilam jeszcze raz i juz wiem jaki adres zeby pobrac.
Obejrzalam... hmmm... zdjecia tylko z kosciola
hihih na zdjeciu jak wkladam TŻ obraczke na palca mam mine jakbym go mialam zamiar udusic... taka wiecie wrrrr...
i nawet nie mam jak wam pokazac bo sie nie da... buuu... ale jestesmy juz blizej konca

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
ja tam wiem, bo mieszkam z narzeczonym już na swoim i też uważam ze jest rewelacyjnie
nie obraz sie ale wg mnie mnie mieszkanie przed slubem psuje wlasnie ten smaczek... to tak jakbyscie poznawali sie od nowa, zycie zmienia sie o 180stopni (slub, przeprowadzka, calkowita zmiana zycia)
hm... ja mam inne doswiadczenia Ty inne a zdanie jak du... i kazdy ma swoje

Cytat:
Witaj w koncu Agatko ilez mozna na Ciebe czekac , ja bardzo chetnie zaryzykuje skosztowaniem
jak to czekac?? dogladam Was i relacje ze slubu zdalam wiec juz mniej sie udzielam co by inne jeszcze panny mogly sobie podoradzac - taka se spryciachna wymoweczke wymyslilam - heeej

zalewajka wyszla nawet nawet... troszke przyprawiona slabo ale lepiej slabo niz za mocno, nie??
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 18:30   #3708
kodeina
Zakorzenienie

Cytat:
tak jak zwykle
no to nieźle nieźle

Cytat:

to zabawne ale pralka to był 1 prezent jaki dostaliśmy
resztę mamy starą w mieszkaniu...albo wogóle nie mamy ( np. mebli w salonie) ale jako jedyną mamy nową fajną pralkę
Cytat:
ooo dobrze wiedzieć ja nadal nie mam wywołanych i zrobionych albumów ślubnych dla rodziców tylko jeden dla ciotki której nie było a obiecaliśmy jej dać

daget Ty miałaś na ślubie "pelerynkę " z kapturem?
śliczny bukiecik z piórkami
Stary 2008-10-03, 18:43   #3709
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
jak to czekac?? dogladam Was i relacje ze slubu zdalam wiec juz mniej sie udzielam co by inne jeszcze panny mogly sobie podoradzac - taka se spryciachna wymoweczke wymyslilam - heeej
No niezle to sobie wymyslilas Agatko

Cytat:
n
to zabawne ale pralka to był 1 prezent jaki dostaliśmy
resztę mamy starą w mieszkaniu...albo wogóle nie mamy ( np. mebli w salonie) ale jako jedyną mamy nową fajną pralkę

ooo dobrze wiedzieć ja nadal nie mam wywołanych i zrobionych albumów ślubnych dla rodziców tylko jeden dla ciotki której nie było a obiecaliśmy jej dać

daget Ty miałaś na ślubie "pelerynkę " z kapturem?
śliczny bukiecik z piórkami
Nastepna z ta pralka wyskakuje.... phi.... W takim razie bede robic objazdowke i z kazdej pralki skorzystam . Tylko sprobujcie mnie nie wposcic do domu

ciesze sie Kodeinko ze mogalam byc pomocna. A co do pelerynki to uciekalas z watku o "szyciu wlasnej sukni" nim pokazalam plaszczyk wiec specjalnie dla Ciebie komplet zdjec
https://wizaz.pl/forum/attachment.php...8&d=1222 110168
https://wizaz.pl/forum/attachment.php...9&d=1222 110168
https://wizaz.pl/forum/attachment.php...0&d=1222 110168
https://wizaz.pl/forum/attachment.php...1&d=1222 110168
https://wizaz.pl/forum/attachment.php...2&d=1222 110168
https://wizaz.pl/forum/attachment.php...3&d=1222 110168
https://wizaz.pl/forum/attachment.php...9&d=1222 110586
https://wizaz.pl/forum/attachment.php...0&d=1222 110586
https://wizaz.pl/forum/attachment.php...1&d=1222 110586
https://wizaz.pl/forum/attachment.php...2&d=1222 110586
A za bukiecik dostajesz .
Stary 2008-10-03, 18:54   #3710
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
zalewajka wyszla nawet nawet... troszke przyprawiona slabo ale lepiej slabo niz za mocno, nie??
dzisiaj to samo mówiłam Sz., bo rosół mi wyszedł za mało słony

Cytat:
I zapraszam na nalesniki ze srem i dzemersem z gniecionych pajaczkow - hihih tzn. ze serem i dzemem z czarnej pozeczki .
ja się wpraszam ale poproszę z dżemem truskawkowym, ewentualnie wiśniowym

Cytat:
ja pierwsza podrzucam Dzastusi-w zamian plewię Jej ogródek
oooo właśnie, jeśli będzie coś za coś to mogę prasować

Cytat:
zauważam że od ślubu mam coraz więcej pranka i mycia naczyń
ja nie odczuwam, bo mam nową pralkę i zmywarkę

Cytat:
teraz musisz dbać o swój Skarbek
hmmm... żebyście Go widziały jak mu aplikuję tą maść do oka, gorzej niż 5letnie dziecko

Stary 2008-10-03, 19:01   #3711
monai
Rozeznanie

GG do monai

Cytat:
Monai teraz potrzebuje odwagi by do fryzjera dojsc i sie obciac, z zamiarem obciecia grzywki chodziłąm ponad rok
to Ty ryzykantka jestes ale nie dziwię Ci się takie ładne włoski masz to szkoda trochę... ja miałam zawsze cienkie i dopiero niedawno mi się poprawiły na tyle, że mogę mieć dłuższe, teraz mimo pomysłów na ścięcie jakoś ociagam się z reazlizacją w związku z tym czuję że pierwszy i ostatni raz mam długie włosy

Kakusia oprócz JeszczePanny jest Asiuk i Katarinka ale smiesznie się porobiło, bo w sumie teraz same żonki już tu siedzą przez większość czasu ale uważam że możemy bo juz zawsze będziemy PM 2008 prawda?
A pralkę też wczoraj kupowaliśmy juz coś o tym wspominałam chyba zastanawiam się nad założeniem wątku "pralki 2008"

Cytat:
a bo ja myślałam, że Ty jestes Kobieta Prasujaca co żadnego prasowania się nie boi ;p ja to w sumie nawet lubię poprasować raz na jakiś czas, ale się nie wychylam bo mnie zaraz zarzucicie ;p

Cytat:
o to królewicz juz nadciąga ozdjęciach się nie powtarzam a co do wywoływania to tez się nastawiam na ten promocyjny format w empkiu ale inne formaty to w Rossmanie będziemy wywoływać bo się i lepiej opłaca i bliżej nam

Czekoladko tylko nie daj się złapać zielonym bo bysmy chciały Cię spowrotem tutaj powitać z tymi listkami zwłaszcza

Liluś stawiam plusik na liście obecności

daget a ja dzisiaj tez robiłam nalesniki z serkiemi z dżemem porzeczkowym (no w połowie z dżemem w połowie z powidłami śliwkowymi bo dżem się skończył), normalnie jakaś telepatia

Agata R szkoda że fotek nie możemy zobaczyć, na pewno są faaajne... teraz to wogóle już miło wracać do tych cieplych dni

idę zrobić porządki jakieś większe (śmiesznie brzmi, jak się mieszka w dwie osoby to nic nie jest większe po rodzinnym domu w ktorym przebywało nie rzadko dwóch dorosłych juz braci nie wspominam juz o rodzicac, mnie czy psie ) w domku na weekend, co by jutro nie tracić czasu z mężusiem na takie głupoty buziam
Stary 2008-10-03, 19:22   #3712
LilStar
Wtajemniczenie

Dagecik będzie będzietylko nie wiem jeszcze czy jutro czy w niedzielę

Dzastuś to znaczy że naczynka też Ci podrzucę bo jeszcze zmywarki nie mam-wlaśnie dlaczego-??? tym pytaniem dzisiaj zaskocze Męża

Monia

idę poszukiwac na all butów w numerze 38-Dagmarko masz rację istny pogrom z tym numerem.
Stary 2008-10-03, 20:34   #3713
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
ja się wpraszam ale poproszę z dżemem truskawkowym, ewentualnie wiśniowym

hmmm... żebyście Go widziały jak mu aplikuję tą maść do oka, gorzej niż 5letnie dziecko
moga byc z wisniowym Dzasti i sliwkowy tez specjalnie dla Moni bo mamy oczywiscie wszystko maminej roboty...pyyyyyccchhhhaaa aaaaa

No tak oko, to jest chyba normalne moj Skarb tez tak ma sadze ze predzej poszedlby do dentysty niz poswolil sobie w oku dlubac
Cytat:
zastanawiam się nad założeniem wątku "pralki 2008"
Cos mi sie wydaje Monai ze od dzis bedziesz kobieta pioraca bo zadnego prania sie nie boisz

Cytat:

idę poszukiwac na all butów w numerze 38-Dagmarko masz rację istny pogrom z tym numerem.
No, a juz myslalam ze znowu odwolaliscie plener, uuuffffff. A co do butow oblookalam all i znalazlam o dziwo jedna pare lecz butow to ja w ciemno zamawiac nie bede , ale za to jaki cudowny kinkiet do sypialni znalazlam

Wiecie co ide ogolic nozeta i klade sie spac.... Zycze wszystkim udanej soboty i niedzieli bo pewnie jutro nie bede miala czasu do Was zajrzec a w niedziele dopiero jak moj Dziubasek wsiadzie w PKS do W-wy. W zwiazku z powyzszym:
- Izazusia udanego zjazdu - nie zasnij na wykladzie
- Lilus udanych poszukiwan butkow i slonecznej sesji - u nas zapowiadaja slonce
- Manai nie kupuj za duzo tego proszku do prania, wszak nie samym proszkiem zyje czlowiek
- Dzastinko prasowanko odloz na poniedzialek
- Czekoladko udanej podrozy
- Aguniu wracaj szczesliwie
- Kakusia udanej walki z internetem obys juz go miala w mieszkanku jak wroce
- Kodeinko nie nadrabiaj za dlugo
- Mili
- Kinia, Katarzinka, Sofferka, Kotekk, Kasiu, Agatko, Madziczek, Malutka, Gosia udanego weekendowaniai realizacji palnow o ktorych jeszcze nie uslyszlam hihihi ale pamietajcie "WIDGET WSZYSTKO WIDZI"

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2008-10-03 o 21:40 Powód: bo.... Widget wszystko widzi
Stary 2008-10-03, 20:43   #3714
LilStar
Wtajemniczenie

dzisiaj Matrix na tvn-czyli chwila na ploty
Stary 2008-10-03, 21:26   #3715
monai
Rozeznanie

GG do monai

Cytat:

Dzastuś to znaczy że naczynka też Ci podrzucę bo jeszcze zmywarki nie mam-wlaśnie dlaczego-??? tym pytaniem dzisiaj zaskocze Męża

Monia

ale wam fajnie z tymi plenerami a dzie buty oglądasz? na allegro?
też noszę 38

Cytat:
moga byc z wisniowym Dzasti i sliwkowy tez specjalnie dla Moni bo mamy oczywiscie wszystko maminej roboty...pyyyyyccchhhhaaa aaaaa

Cos mi sie wydaje Monai ze od dzis bedziesz kobieta pioraca bo zadnego prania sie nie boisz

- Manai nie kupuj za duzo tego proszku do prania, wszak nie samym proszkiem zyje czlowiek
(...)pamietajcie "WIDGET WSZYSTKO WIDZI"

uwielbiam domowe
hmmm kobieta piorąca obawiam się tylko że to ój słomiany zapał i trochę na wyrost ten zaszczytny tytuł póki co byłam kobieta sprzątająca 36m2 a teraz wyczekująca na mężusia
proszku kupię ile wlezie i cukierków
Udanego pleneru Widget pięknej pogody Wam i Lilce życzę

Cytat:
dzisiaj Matrix na tvn-czyli chwila na ploty
ja tylko na chwilkę pozdrawiam cieplutko i znikam na dłużej
Stary 2008-10-03, 21:44   #3716
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
a bo ja myślałam, że Ty jestes Kobieta Prasujaca co żadnego prasowania się nie boi ;p ja to w sumie nawet lubię poprasować raz na jakiś czas, ale się nie wychylam bo mnie zaraz zarzucicie ;p
ja w sumie jak mam chęć to mogę prasować i z pół dnia (oby nie koszule)

Cytat:
i co Mąż już odpowiedział na pytanie miesiąca?? a podrzucać możesz, nawet pielić nie będziesz musiała, tylko zapas tabletek przywieź (szartuje oczywiście )

Cytat:
- Dzastinko prasowanko odloz na poniedzialek

ale pamietajcie "WIDGET WSZYSTKO WIDZI"
ad. 1 odłożę, odłożę bo przecież wesele jutro, w niedzielę poprawiny i siostry urodziny (chyba pójdę w poniedziałek ), we wtorek pranie weselnych kreacji, więc prasowanie dopiero w środę
ad 2

właśnie robimy sobie "podkład" na jutro, aby obciachu się nie najeść i pod stołem nie wylądować

Stary 2008-10-04, 00:10   #3717
LilStar
Wtajemniczenie

Daguś ale poszalałaś z tą listą obecności

Dzastunia czy Ty zasnęłaś nad tą klawiaturką?nie spać zwiedzać

kolejność losowa:

Agunia Mili Kinusia Dzastuś Dagecik M.a.r.t.a Sofferka Kotekk Gosia Agatka Malin Monia Izazusia Izka Kasienka Katarzinka Kode Mbu Czekoladka Asiuk Toverek Niuniuniau Malutka Katia Katey Kejti Madziczek JeszczePanna Biricchina Sanetka Lulu wiiinii Bravurkaaa-dla wszystkich
Stary 2008-10-04, 07:52   #3718
dzasta110
Wtajemniczenie

hejka moje Słońca

Cytat:
Dzastunia czy Ty zasnęłaś nad tą klawiaturką?nie spać zwiedzać
hehe... zwiedzałam, zwiedzałam a Twoją wiadomość dostałam dopiero dziś

Stary 2008-10-04, 07:53   #3719
kodeina
Zakorzenienie

dzień dobry w tej deszczowy dzieć

Daget dziękuję za fotki ! wyglądałaś tak
szczególne wrażenie zrobiły na mnie plecy piękne!
Już gdzieś widziałam kilka twoich zdjęć
chyba to było na wątku o własnym projekcie sukni

Lilstar odwzajemniam całusa
Stary 2008-10-04, 09:04   #3720
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
- Kinia, Katarzinka, Sofferka, Kotekk, Kasiu, Agatko, Madziczek, Malutka, Gosia udanego weekendowaniai realizacji palnow o ktorych jeszcze nie uslyszlam hihihi ale pamietajcie "WIDGET WSZYSTKO WIDZI"
hehe miłego weekendu mój Widgeciku
Cytat:
Agunia Mili Kinusia Dzastuś Dagecik M.a.r.t.a Sofferka Kotekk Gosia Agatka Malin Monia Izazusia Izka Kasienka Katarzinka Kode Mbu Czekoladka Asiuk Toverek Niuniuniau Malutka Katia Katey Kejti Madziczek JeszczePanna Biricchina Sanetka Lulu wiiinii Bravurkaaa-dla wszystkich
całuski Liluś

a ja wpadłam na troszkę, bo mężuś na uczelnię pojechał, więc mam chwilkę
właśnie zajadam płatki czekoladowe z mleczkiem i juz kawa na mnie czeka, zapraszam więc na kawusię

buziaki

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości