|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Tym razem Opole. Miał być Wrocław ale tam ciągle widzieli jakieś problemy. W Opolu miałam tylko specjalną rozmowę z dziekanem na podstawie której wystawił on zgodę na kontynuację studiów mechanicznych po moim kierunku Technologia Chemiczna.
Njalepsze jest to że zajęcia zaczynam o 7.30 a o tej godzinie to ja będe pod uczelnią No ale jest różnica-jechać pociągiem o 3.41 albo autobusem o 6.20![]() Kina wiesz...coś może w tym być że po ślubie się ładnieje Bo mija przedślubny stres, nastaje okres cieszenia się małżonkiem, przytulanki i te sprawy...Ja idę dziś do fryzjera bo włosy zapuszczałam by dało się z nich coś sensownego upiąć a teraz mi tak smętnie zwisają strasząc resztkami cieniowania Nie tak jak u Nataszy Urbańskiej w reklamie Pantene Ps. Coś mi se zepsuł edytor Zdublowałam posta zamiast go wyedytować, poza tym żaden przycisk mi nie dizała
|
#3662 |
|
Zadomowienie
|
towerek83 zabiłaś mnie swoją świeżością, delikatnością i subtelnością .... wyglądałaś przecudnie jak laleczka
soffera piękna relacja - Ty znów wyglądałaś jak wytworna dama w tej swojej pięknej sukni po prostu bosko. Powiem Wam tak bardzo nieskromnie , że jak tak oglądam nasze wzażankowe zdjęcia ślubne to dzięki tym wszystkim radom których udzialłyśmy sobie nawzajem wszystkie wyglądałyśmy w tym dniu pięknie. Każda dopasowała suknię, fryzurę, makijaż, bukiet idealnie do swojego typu urody.A ja nadal próbuję się ogarnąc i jakoś tak mi ciężko jutro mam pierwszy zjazd doktorantów Obiecuję, że dzisiaj wkleję zdjęcia albumu dla rodziców (dzasta chciała zobaczyć co nadziabana czekoladka po nocach wytworzyła ) i relację ślubną .... znów słowo kłamczucha ![]() Teraz lecę na pedicure i pogrzebać po ciuchlandach za jakimiś lnianymi spodniami i koszulami - w pozostałuch sklapach króluje kolekcja jesienno-zimowa i ciężko tam kupić coś na cejlońskie upały też się obudziłam z zakupami podróżnymi ....
|
|
|
|
#3663 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ta teoria o ładnieniu po ślubie to bardzo ciekawa i pewnie prawdziwa![]() a u fryzjera dzisiaj będzie ciachanie włosków? Cytat:
|
||
|
|
|
#3664 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Dziołszki
![]() Dzisiaj odzyskuję swojego laptopa więc wieczorem nie opędzicie się ode mnie ![]() na początek Toverku i Sofferko ślicznie wyglądałyście-wiedziałam że tak będzie-jeszcze raz wszystkiego co najlepsze moje Kochane ![]() Monia ja też nie lubię kiślu i budyniu-pozostałość po miesiącach spędzonych w szpitalach i sanatoriach w dzieciństwie podobnie źle kojarzy mi się gaalretka![]() Dageciku dziękuję za wczoraj jedziesz do Niego na weekend?Dzastunia Kinusia ![]() Dzastuś Ty to jednak jesteś roztrwaniacz rodzinnej fortuny-pieniądze na pazury na co przechulałaś?? ![]() ja jutro jadę z Mężem po te buciska![]() Kinuś-ślicznoto dalej toniesz w pracy-mam nadzieję że od poniedziałku będziesz mieć już luźniej ![]() Izuś szukam takich informacji bo mój instynkt macierzyński zdaje się jest na granicy wytrzymałości-bardzo chcę-chcemy by już Ktoś Maleńki zamieszkał pod serduchem ![]() a z rozwodami to fakt masz rację-najbardziej cierpią Dzieci kiedy Ich rodzice są nieodpowiedzialni... gratuluję studiów w Opolu-to także moje akademickie miasto ![]() i pochwal się fryzkiem Czekoladko mi koniecznie nazrywaj
|
|
|
|
#3665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Dla mnie to czarna magia ale uwielbiam go sluchac, tym bardziej ze wowczas on ma takie iskierki w oczach - to jego pasja.... A tak w ogole, to Wroclaw sie nadaje. Ja tam tez 2 razy probowalam sie dostac na studia i mnie nie chcieli. Phi. Ich strata.... Sooofferko jestem pod wrazeniem. Pikne to wszystko bylo.... Az zaluje ze nie moglam tego zobaczyc na wlasne oczka... Kinia ja slyszalam ze kobieta przy mezczyznie pieknieje . A skoro juz masz swojego na zawsze to widac, ze to nie klamstwo hiihihCzekoladko- Sri Lanka?...woooowwww. Przywiez mi herbatki, prosze Kodeinko super Ci widziec Lilus, nie jadem bo on przyjezdza tutaj i mamy sesje plenerwa Spotkalam dzis naszego kamermena... i bedziemy miec film i zdjecia albo w niedziele albo na tygodniu Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-10-03 o 10:08 Powód: bo Lilus pytaja o moj wyjazd na weekend |
|
|
|
|
#3666 | |||
|
Zakorzenienie
|
sofferko superowa relacja. A jak prześlicznie wyglądaliście! Moje gratulacje
Cytat:
Nie uciekaj nam znowu na tak długo ![]() Cytat:
Cytat:
czekoladko ja też tej herbatki poproszę
|
|
#3667 |
|
Wtajemniczenie
|
Dagecik
![]() u mnie coś się pogoda psuje ale mam nadzieję że jutro i w niedzielę będzie cudacznie ![]() Aguniu ![]() mnie kusi wizyta u fryzjera żeby wycieniować górę włosów bo wtedy loki mam na maksa
|
|
|
|
#3668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() życzę, żeby fasolka jak najszybciej zagościła pod Twoim serduszkiem Cytat:
![]() oo super, że zdjęcia będziecie mieć |
||
|
|
|
#3669 |
|
Wtajemniczenie
|
Daget w sumie we Wrocławiu zniechęciły mnie panie z dziekanatu- zaczęly mi jakieś farmazony zasuwać że pewnie idę na wydział mechaniczny szukać męża itp. Były bardzo niemiłe, nie chciały mnie umówić na spotkanie z Dziekanem mimo iz miałam list od profesora Politechniki Wrocławskiej- mojego promotora który uzasadniał moje wstąpienie na tenże wydział. Dlatego odpuściłam.
Poza tym co za dużo to nie zdrowo Zrobię tę magisterkę choćbym miała na rzęsach chodzić:P A potem jeszcze materiałoznawstwo polimerowe w Poznaniu![]() Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Mój TZ w tym roku się broni też a z następnym rokiem akademicim myśli o elektrotechnice (chodzi w sumie o zrobienie uprawnień budowlanych bo chce skoncentrować się na inteligentnych domach) Lilstar staranie się o dzidzie jest przyjemne zatem się nie oszczędzajcie Po ślubie można ile wlezie![]() Co do rozwodów...właśnie sie dowiedziałam że moja kumpela wniosła pozew- po 3 latach małżeństwa , 11 latach bycia razem... Poznała Wielką Miłość w pociągu relacji Opole- Wrocław. Hmmm dobrze że chociaż dzieci nie mieli. Zal mi jej męża- wspaniały facet, który dbał o nią mocno i spełniał każdą zachciankę... Lipa jakaś totalna Czekoladko jak mozna to i dkla mnie kilka listków- z samego czubka krzaczka
|
#3670 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
o jaaa podziwiam ale dałam radę aż do 2 w nocy Cytat:
![]() a z tym stażem, to już możecie planować pierwszą rocznicę ![]() Cytat:
Cytat:
kupiłam sobie tylko bluzkę i golfik jednak zlitował się Mężuś nad Tobą Sofferko - zdjęcia śliczne i relacja superancka
|
|
|
#3671 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zlitował ale peewnie numeru nie będzie bo na all już nie ma
|
|||
|
|
|
#3672 |
|
Wtajemniczenie
|
Toverku i Sofferko byłyście piękne !
Izazusia - magisterka będzie na pewno bombowa i nie będziesz nikogo rozczarowywać Czekoladko ja też chcę tej herbatki Wszsytkim mnóstwo buziaków PS. Im bliżej ślubu to czas przyspiesza czy tylko mi się tak wydaje?????
|
|
#3673 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj przyspiesza i to odrzutowo
Mój ostatni tydzień przed ślubem minął jak rakieta!!!Czasem się zastanawiam gdzie ja zgubiłam czas ![]() Ale na nudnych wykładach pewnie będzie ciągnął się niemiłosiernie zatem się wyrówna
|
#3674 | |
|
Rozeznanie
|
Cześć Baboczki kochane
Cytat:
![]() dziewczyny naprawde nie mam czasu teraz do tego co wejde na wizaz i zaczynam nadrabiac to wpada maz i mruga czarujaco rzesami ze to cos waznego i musi wejsc na sekunde na kompa... i tak konczy sie moj wolny czas na wizaz... do tego ten pierunski sklep daje nam w kosc... myslalam ze zamkniecie go bedzie trwalo jeden dzien... ale niestey otwarcie sklepu to pikus w porownaniu z zamknieciem... urzedy nie pomagaja w tym WOGOLE to tego odzwyczajam moj nos od kropelek do nosa i mowie jak kaczka bo mam zatkany... potwornie gra mi to na nerwach... tak to jest jak przy katarku 2 lata temu zaczelam kropic nos sie tak uzaleznil ze sam bez kataru sie zatykal a kropelki dzilajac obkurczajaco zmniejszaly obrzek i przez 2 godzinki moglam oddychac... teraz koniec z tymi udogodnieniami ![]() Z mezem mieszka nam sie rewelacyjnie... polecam wszystkim malo sie klocimy duzo smiejemy i wspominamy stare czasy kiedy to o 10 on musial isc do domu... hie hie...niestey albo stety latwiej jest o bobaska bo mozna zawsze i wszedzie bez obaw ze mama albo co gorsza tatus wejdzie do pokoju pod pretekstem np zepsutego radia... Zdjec slubnych i kasety jeszcze nie mam... slub bym 23 sierpnia i pewnie do konca tego miesiaca nie mam na co liczyc... rodzinka juz sie wkurza ze nic nie chcemy pokazac a my po prostu nie mamy czego pokazywac...Jak tylko od fotografa cos bedzie to dam znac (jak bedzie co pokazywac Dobra lecem na zakupki bo dzisiaj ja gotuje (zalewajeczke-mmmm uwielbiam ) to bedzie drugi raz w zyciu - lubiacych ryzyko zapraszam na degustacje ![]() Buziole PS. Kasica - EGIPT - mmmmm
|
|
|
#3675 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wrrrr... grrrr.... Cytat:
a na pierwszym roku to bardzo dużo tych wykładów zaraz będziemy mieć gości - moja słodziutka chrześniaczka przyjeżdża a jutro ruszamy na weselicho
|
|
|
#3676 |
|
Rozeznanie
|
[quote=Milibili;9154277]
soffera czekoladka toverek83 wiolis wiiniii Kakusia i wszystkie jutrzejsze PM życzę Wam aby ten dzień był takim jakim go sobie wymarzyłyście, niech jego wspomnienia towarzyszą Wam i Waszym mężom w długim, wspólnym, szczęśliwym życiu. Wszystkiego Najlepszego!!! ![]() DZIEKUJE
|
|
|
|
#3677 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jako osoba stojąca po drugiej strony katedry pragnę się oburzyć na sformułowanie o nudnych wykładach Cytat:
|
|
|
#3678 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, żegnam się z Wami do jutra. Jadę do Krakowa do kumpeli. Miłego weekenda i bądźcie grzeczne!
Buziaki
|
#3679 |
|
Wtajemniczenie
|
Narazie Aguniu
![]() Katarzinka wykłady jak to wykłady... Po drugiej stronie katedry wykładowca też się nudzi Chociaż muszę przyznać że niektórzy mają dar mówienia o nudnych rzeczach w fascynujący sposób![]() Co będzie to będzie- sama sobie taki los zgotowałam ![]() Agaciątko witamy serdecznie Z mężem mieszka się fantastycznie... Zgadzam się U nas jest najlepiej jak szwagier nie siedzi nam na głowie- na szczęście jego dziewczyna wynajęła sobie mieszkanie zatem będą przesiadywać głównie u niej- po pierwsze to Wrocław i nie muszą po zajęciach tłuc się do Obornik (chociaż czasowo wychodzi im na to samo bo ona jedzie tyle tramwajem co ja pociagiem...pomijam już fakt ze na torach kolejowych raczej korków nie ma![]() Co do potomstwa- fakt warunki sprzyjające ![]() A mój fryzjer przesunięty na poniedziałek- kobiety w piątki robią się na bóstwo przed zbliżającym się weekendem i dla mnie nie starczyło miejsca
|
#3680 |
|
Zadomowienie
|
Monai, Kina, Izazusia, Kodeina, Czekoladka, Liluś, Daget, Agunia, Dzasta, Katarzinka - dziękuję
Wiinii opowiedz jak się ślub! Toverek chcemy relacji Oj nie tylko ja zaczynam powtórną przygodę ze studiami - choć wolałabym spędzać weekendy w objęciach męża to i tak postanowiłam ubiegać się o tytuł magistra, 2 lata zlęcą szybko Przynajmniej tak sobie wmawiam Dziś szykuje się małe spotkanie z moimi rodzicami, szykujemy mieszkanko, mężuś lata ze ściereczką - wtedy jest mega seksowny Jacie, już mija tydzień od naszego ślubu
|
|
|
|
#3681 | |||||
|
Rozeznanie
|
Dzin dybry
Cytat:
zgadzam się z Twoją opinią Co do pięknienia przy mężu, to ja zawsze przy M wyzbywałam się kompleksów prawie wszystkich i czułam się pięknie i wogóle fajnie z nim być na co dzień trzymaj się dzielnie na szczepieniu ![]() izazusia jesteś super ambitną, zdolną i mądrą osóbką, wierzymy w Ciebie ![]() Cytat:
to musisz częściej do nas wpadać, żeby nas instruować jak wytrzymać z mężem tyle miesięcy ![]() Czekoladko podzielam Twoje nieskromne zdanie, czekam na albumy i strasznie zazdroszczę wyjazdu poproszę chociaż o te listki herbaty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja siedzę samiuteńka do 22 znowu... ale mam co robić miłego dnia |
|||||
|
|
|
#3682 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie nas czyms znowu zaskoczy oooo mam ten sam problem, jakby numeracje 38 wycofali z rynku butow Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wiiniii a gdzie relacja???? Ociagasz sie Kochanienka |
||||
|
|
|
#3683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, zwłaszcza w dobrej wierze![]() a jeśli chodzi o wyzbywanie się kompleksów, to masz rację, że tak jest, ja jak idę gdzieś z mężem to czuję się piękna i nie muszę się nawet malować,a gdy jestem sama, to wolę mieć na sobie makijaż, bo wtedy czuję się pewniej, dziwne to jakieś
|
|
|
|
|
#3684 |
|
Wtajemniczenie
|
Dostałam płytkę ze zdjęciami ale jak na złość mój dvd rom nie chce się otworzyc. O masakra- próbuję próbuję i nic
![]() Mąż będzie miał zajęcie na dzień- w końcu nie od parady wzięłam sobie informatyka!!! Kurcze...Mój komputer odwala jakieś akcje, dziś się przy mnie w sklepie kasa zacięła...Mam nadzieję że moja zła energia nie wraca...Grr Kinus patrząc na Twoje zdjęcia z sesji zastanawiam się skąd w Tobie uczucie niepewności...To samo się tyczy monai!!!
|
#3685 | |||||||||||||
|
Zadomowienie
|
Witam Wam moje kochane
![]() ja dziś zakatarzona i dodatkowo z bolącym gardłem (oby nie było gorzej) Po malutko Was podczytuje i postaram się coś napisać, ale znając życie to jak dkończę pisać to będzie czas wyjścia z pracy a Wy w tym czasie dwa razy tyle (albo więcej naskrobiecie.dzasta110 - i jak tam Twój mąż i jego oczko? Co mu lakarze powiedzieli? Mój tata jest okulistą i kiedys jak pracował w szpitalu to opowiadał takie rzeczy (o przypadkach w których ludzie "kaleczyli" oczy), że teraz bardzo uważam na to co się wokół dzieje i wypatruje zagrożeń, które mogłyby im zaszkodzić. Do tej pory pamiętam opowieść jak to brat siostrze wydłubał oko śrubokrętem! - podczas zabawy (ja z bratem bylismy mniej wiecej w ty samym wieku co to rodzeństwo).O oczy trzeba bardzo dbać, bo nowych nie dostaniemy Cytat:
Bardzo pomysłowe prezenty dostaliście ... i ten szampan - pyszotka ... mniam, mniam ![]() No i jeszcze raz wszystkiego dobrego Cytat:
I gratuluje rozpoczęcia studiów i życze powodzenia Cytat:
Ja miałam welona na włosach i bardzo się bałam, żeby mi przez to włoski nie powychodziły i fryzurka sięnie popsuła. Na szczęście wszystko dobrze się trzymało, a pare włosków które niesfornie się wysunęły wyglądało dobrze. Przy luźnejszym upięciu możesz mieć problem z fryzurkę jak zdejmiesz welon (szczególnie że piszesz że masz cięzki włosy) ... takie jest moje zdanie ale zrobisz jak uważasz Cytat:
Cytat:
Koleżanka poleciła mi dobrego ginekologa i będę musiała się z nim umówic, porobić badania i pewnie zaczniemy starania ... trochę się tego boję bo w moim wieku już nie jest to takie proste, tyle par ma problemy z poczęciem maluszka. Rozwód to bardzo przykra sprawa - szczególnie odczuwają to dzieci. Mój brat cioteczny jest po rozwodzie, ja jestem chrzestną jego syna i powiem Wam że dla mnie to też jest cięzka sprawa, bo brat z byłą żona nie są w dobrych stosunkach, i ona w gruncie rzeczy mocno ogranicza dziecku kontakty z nasz rodziną i przez to mam z nim bardzo słaby kontakt i czuję że go zaniedbuję ale nie jestem w stanie nic na to poradzić. Toverku Ślicznie wyglądałas, bardzo delikatnie i dziewczęco a przy tym elegancko i ten Twój uśmiech ... aparat/obiektyw Cię lubi.Wszystkiego dobrego Cytat:
Ja ze swoich nie jestem zadowolona, wiec z większą chęcią ogladam Wasze. Dużo zdrówka dla mężusia ... łączę sięz nim w chorobie i zazdroszczę tego łóżeczka, bo ja w pracy musze siedzieć.Cytat:
To był mój pierwszy, własny duży sprzęt AGD, przy montazu pilnowałam żeby nic złego się jej nie stało a potem ciągle do niej zalądałam :P teraz mi troche już przeszło. Cytat:
Cytat:
Pozazdrościć takiej fotografki ... ciekawa bardzo jestem tyh jej zdjęć. Kodeinki fotograf też dawał ich zdjęcia na konkurs. Cytat:
Cytat:
![]() Piękniaście Wam się wszystko ułożyło. Podziwiam za cierpliwość w dopracowywaniu tych wszystkich szczegółów - mi moje plany wogóle niepowychodziły - może dlatego, ze byłam z tym wszystkim sama i potem nie byłam w stanie tego wszystkigo ogarnąć.Życzę wszystkeigo dobrego i oby wszystko w życiu Wam tak wychodziło jak w dniu ślubu i żebyście nie zapominali o tych drobiazgach, bo one tworzą całość i dodają uroku/blasku naszemu życiu Cytat:
... właśnie gdzieś powyzej o Tobie wspomniałam i się pojawiłaś.Cytat:
Skończyłam ... ciekawa jestem ile w miedzyczasie naskrobałyście (w pewnym momencie nie miałam już czasu na aktualizację) Pozdrowionka |
|||||||||||||
|
|
|
#3686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3687 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja powiem tylko tyle że zdaję sobie sprawę z własnych niedoróbek cielesnych no i się z nimi pogodziłam
Miss świata nie będę no i tyle Mężowi chyba się jako tako podobam i to najważniejsze choć czasem uważam że przesadza z komplementami Są ważniejsze sprawy niż uroda Tylko jak patrzę na Was- eteryczne piękności zastanawiam się skąd u Polek biorą się kompleksy![]() Ale co prawda to prawda- człowiek kochany pięknieje. A mój szwagier choć przystojny wcale nie robi na mnie wrażenia bo znam jego paskudny charakter
|
#3688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak w ogole to wszystko zalezy od tego kto ma jaki gust, ale z tego co wiem Polki maja cos w sobie, tylko ze najpiekniejsze sa te ktore maja piekne serca .A jak juz o tym mowimy to moj Sakrb wlasnie mi napisal ze w pracy w jego dziale sa zbulwersowani, bo jakas para sie ostatnio pobrala i tydzien po slubie facet ja zostawil.... a ona sie spodziewa dziecka. To sie nazywa miec tupet...
|
|
|
|
|
#3689 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() secundo-ahahahahahh Cytat:
strasznie miło mieć kogoś takiego dla siebie, kto Cię akceptuję całą taką jaką jesteś i na odwrót ![]() Cytat:
wyrwij szuflad i odpal to DVD I dziękuję za miłe słowo takie uczucie niepewności bierze się u mnie z przeszłości , z potrzeby przytulania, kochania i akceptacji a wszystkiemu jest winna mega nadwrażliwość nie taka pozytywna wrażliwość, a niszcząca nadwrażliwość o! i wyszło skąd takie moje wrażenie przy mężu - że jestem piękna - bo mnie kocha, przytula i akceptuje baaardzo się staram, żeby czuł się tak samo Cytat:
uff.. bo mąż dzisiaj na mnie tak dziwnie spojrzał, jak olśniona krzyknęłam "i będziemy w niej prać tylko czyste rzeczy! ![]() hihihihi jutro jedziemy po proszek ![]() trzymam kciuki za zdrówko i pozytywne wyniki u gina Madziaczku ![]() Cytat:
lalalalal w październiku otworzą trzy ostatnie stacje metra i będziemy mieli bliziutko najbliższej stacji a do Kaśki całe metro trzeba będzie prawie zjechać ale to zawsze sprawniej niż do tej pory ;p ach... do pracy tez będzie wygodniej. No nie mogę się doczekać |
||||||
|
|
|
#3690 |
|
Wtajemniczenie
|
no nie-jak ja mam tyle papierów to tu aż huczy od rozmów
![]() buziaki |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.

No ale jest różnica-jechać pociągiem o 3.41 albo autobusem o 6.20
Nie tak jak u Nataszy Urbańskiej w reklamie Pantene
Zdublowałam posta zamiast go wyedytować, poza tym żaden przycisk mi nie dizała
, że jak tak oglądam nasze wzażankowe zdjęcia ślubne to dzięki tym wszystkim radom których udzialłyśmy sobie nawzajem wszystkie wyglądałyśmy w tym dniu pięknie. Każda dopasowała suknię, fryzurę, makijaż, bukiet idealnie do swojego typu urody.
) i relację ślubną .... znów słowo kłamczucha 

i pewnie prawdziwa

hand-made: urodzinowo na 40tkę

podziwiam
i relacja superancka 

, mam nadzieję, że nie będzie bolało
nie taka pozytywna wrażliwość, a niszcząca nadwrażliwość