![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VII
U mnie okropnie wieje. Nie lubię takiej pogody. Może melisa pomoże.
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-01-05 o 16:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#722 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() chyba czas iść uskutecznić jakieś prasowanie, bo widzę, że mnie się tutaj od Muminków wyzywa ![]() ![]() ...To ja przepraszam ... Cytat:
![]() EDIT: vesenko ![]() u mnie właśnie wywaliło kratkę wentylacyjną ![]()
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-01-04 o 00:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#724 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja mam podobne odczucia gdy czuję w letni wieczór powiewy jesieni- coś mnie nosi jak ja to mówię, ale ja lubię ten stan. W ogóle w jesieni często mam przedziwne uczucie że mogę wszystko i cały świat do mnie należy, natomiast na wiosnę mam depresję, już się nawet utarło "majowa depresja". Zawsze mi się wydawało ,że te stany ducha to na odwrót powinny być ![]()
![]() |
#725 |
Zakorzenienie
|
Ja lubię ciepły wiatr we włosach, ale taka wichura jak dziś powoduje,że czuję się źle.
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-01-05 o 16:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#726 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Można też pytać Truskawkę na PW, naprowadzę na odpowiedni wątek. ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
wizaż mi się tnie i databaseerroruje
![]() why, się pytam?
#729 |
grozi wypollizowaniem
|
no przy 12000 czasem mu może być gorzej...
#730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#731 | ||||||
BAN stały
|
No my też
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No jakie pranie mózgu?! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Super ![]() Wystarczyło samo "kopie glanem", bez "brutalnie" ![]() Ty... Ty lublińska agresorko ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mimo, że wiosna to moja ulubiona pora roku - zawsze wtedy mam największe "schizy" ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Być może zależy to też od proboszcza, od 2, czy 3 lat mamy nowego. Grzmiał kilka niedziel z ambony jakiś czas temu, o obrazach które są w parafii, które należy odebrać, zabierać do domów, a potem od sąsiada do sąsiada, oczywiście wcześniej należy zakupić odpowiednią książeczkę z modlitwami i pieśniami, uiścić datek, a tutaj obraz jeden odebrany, a reszta nadal stoi w kościele. Po kazaniu z pretensjami wygłoszonym podniesionym głosem, obrazy odebrano, ale dopiero na trzecie piętro bo nikt z niższych przyjąć nie chciał, o czym proboszcz oczywiście wspomniał tydzień potem, zaznaczył też że niektórzy parafianie skarżą się na niego, ale on tych uwag nie bierze do siebie i nadal będzie podniesionym tonem mówił. Jak ja nienawidzę stycznia i lutego ![]() Oby do wiosny.
![]() ![]() |
![]() |
#733 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Albo to może ze mną jest coś nie tenteges, że kocham Bałtyk i nawet się nad inne morze nie wybieram? (ech, pół roku minęło, a ja już tęsknię za Helem moim ukochanym ![]() Edyto, a gdzie dokładnie mieszkasz? Może być na PW ![]() Cytat:
![]() U nas cudownie śnieży ![]() Obiecałam sobie w ten piękny dzień nie dołować się pierwszym styczniowym poniedziałkiem. Przygotuję sobie zaraz ciuchy na jutro i już o tym nie myślę ![]() A co do tego Baranowskiego: te tytuły z Eskimosem też coś mi mówią. No i "Podróż Smokiem Diplodokiem" też kojarzę. Oglądając komiksy tego pana zauważyłam coś znajomego, co czytałam wiele razy ![]() ![]() Muszę obadać czy w naszej bibliotece nie mają Baranowskiego ![]() Blue, ten wasz ksiądz to jakaś tragedia ![]() Ten nasz ksiądz też nie jakiś za bardzo, ma duże problemy ze składnym wypowiadaniem się ![]() ![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2009-01-04 o 08:40 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#734 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba muszę Mu trochę przypomnieć, bo co prawda po imprezach się nie szlaja i z kumplami nie popija, ale jak przysiadzie wieczorem przy kompie to kładzie się spać nad ranem - a ja niedopieszczona ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale wsiąkłam w Last.Fm. Wczoraj cały dzień przesiedziałam i dziś już mnie ciągnie od rana ..... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Głowa bolała mnie wieczorem, boli i rano. Nie śpię od 4. Upiekłam wczoraj piernik, dziś rano upiekłam kolejny już o godz. 7 bo mnie nosiło. Dodałam wódki trochę więcej, nie miałam wanilii i migdałów więc jest bez nich, a jest pyszny. Uwielbiam jednogarnkowe przepisy na ciasta.
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2009-01-04 o 09:39 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#736 | |||||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Zn. Kto ma mrok w sobie ma na wiosnę depreche? ![]() ![]() No ciekawa teoria ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No wiesz...czasem gada jakby coś miała w głowie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spróbuj pomieszkać jakiś czas na Śląsku-zwłaszcza w zimie- a zobaczysz, że pokochasz morze i wszystko inne, co Śląskiem nie jest. Ja najbardziej nienawidzę grudnia. Styczeń jest już bardziej optymistyczny, bo bliżej wiosny ![]() Koszmarna pogoda, sypie od rana, jak ja nie znoszę śniegu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Zakorzenienie
|
No, też tak słyszałam
![]() Ale halny to ciepły wiatr i raczej wiosenno-jesienny, wzmaga stany depresyjne, bo gwałtownie zmienia się ciśnienie. A teraz to po prostu zwykły zimowy wiatr, jedan w wielu obrzydliwych obrzydliwości zimy. ![]() Oby przeżyc ten styczeń, a w lutym to ja już wyglądam oznak wiosny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#739 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ja najbardziej nie lubie lutego, choc w tym miesiacu sie urodzilam. Wczoraj, wracajac do domu z TZ zaczelam sie zastanawiac po co tak naprawde jest snieg i zagadki nie rozwiazalam do tej pory. Snieg jest bez sensu, a ja go nie znosze. Chyba nigdy nie wybiore sie w zime w gory ![]() Tez juz chce, aby tylko byl marzec, zeby miec ta swiadomosc, ze wiosna blisko, ze zaraz bedzie juz coraz cieplej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Zakorzenienie
|
Dopiero wstałam... hehe
![]() ![]() Ja nie lubie stycznia i czerwca - miesiące sesyjne :P hehe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zagadka rozwiązana ![]()
![]() |
#742 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Skosiłam już Stella Sheer 2008, myślałam o niej w ciemno od jakiegoś czasu, a próbka od Ciebie upewniła mnie że znajdzie się miejsce dla niej u mnie. Pewnie jeszcze któraś próbka mnie do zapachu przekona. Nawet mam już następnego kandydata do dużego flakonu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#744 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A tak serio, to zastanawiam się, czy nie nastraszyć Orange zerwaniem umowy, skoro wybrana przez nich firma kurierska nie wywiązuje się z umowy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do pór roku i sezonowych depresji, to mnie jednak frustruje na dłuższą metę brak światła. I jak kiedyś lubiłam zimę, tak teraz działa ona na mnie dołująco. Grudzień to jeszcze, ale styczeń i luty ![]() Komiksy Baranowskiego kojarzę z zamierzchłych lat, z odległego dzieciństwa ![]() Nie mam ich niestety. A ktoś pamięta tu "Relax" i komiksowe historie w odcinkach? Uczyłam się na tym czytać ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#745 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do marznięcia, to przecież można się ciepło ubrać, żeby nie marznąć. Poza tym jak jesteś w ruchu, to żaden mróz nie jest straszny. Trochę gorzej jest na wyciągu ![]() Najniższa temperatura przy jakiej jeździłam to -26 stopni ![]()
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
Irko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#748 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od początku nie byłam pewna czy będę go nosić, zbyt dużo złych wspomnień związanych z czasem jego testowania. Niekiedy powącham go z korka, ładny, ale nie mogę się przemóc aby nosić, jednak oddawać na razie nie będę. Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Zakorzenienie
|
Ivanno
![]() ![]() Przyznam, że były to warunki ekstremalne (nie pamiętam 2 albo 3 lata temu). Dzięki nim za to można było pojeździć na Jaworzynie bez dzikich tłumów ludzi ![]() ![]() Gałki oczne bez gogli zamarzały, a na rzęsach zbierał się szron ![]() Ale fajnie wtedy było ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.