|
|
#691 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar VII
miałam Wam napisać co mi sie wczoraj śniło gdy padłam w gorączce:
sniło mmi się że przyjechałam do rodziców a tam w pokoju mojej siostry całe kartony perfum! Stosy pod sufit i w dodatku same EdM i jakieś Joop w granatowym pudełku a obok całe kartony bombek choinkowych wielkości ludzkiej głowy. Pytam siostry skad i po co te perfumy ale nic mi nie chciała powiedzieć. Pytam ojca po co te bombki, a on mi że do przyozdobienia krzyża na procesję! ![]() A dziś śniło mi sie że kupowałam atomizwrki, ale mieli same o pojemnośc 0,25 ml i się zastanawiałam jak ja będę w tym odlewki robic ![]() Wnioskuję z tego że wizaz i kolenda rzuciły mi sie na mózg
|
|
#692 | ||
|
BAN stały
|
Wybacz!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja wczoraj testowałem jakieś męskie perfumy z Krystyną Jandą Flakon był ciemnogranatowy i miał kształ tradycyjnego telefonu stacjonarnego, ino ciut mniejszy Gdy podniosło się słuchawkę i coś tam nacisnęło, perfumy "psikały" z słuchawki - tej części przykładanej do ucha
|
||
|
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
Gryksiu jestem na tabletkach i jem rzeczy dozwolone przez dietetyka i unikam tych niedozwolonych NIGDY
czasem moge skusić się na niezdrowe rzeczy (uznane przez dietetyka jako SPORADYCZNE) ale to żadko i w wypadku takiej totalnej chcicy na nie
|
|
|
|
#694 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Też zrobiłam jedną kombinację z dżemem A najlepszy wyszedł na miodzie gryczanym ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#695 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() No ba! Miód gryczany najlepszy do wszystkiego
|
|
|
|
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
Gryksiu tak jest to Meridia 15 przepisywana przez lekarza. Na mnie działa wiem że są także tańsze polskie opowiedniki Zalixa i jakieś musiałbyś przejść się nawet do ogólnego lekarza i zapytać
|
|
|
|
#697 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Ja dzis w wielkim szoku zbudzona o 9 rano dowiedzialam sie, ze zaraz bedzie u nas ksiadz co najlepsze nikt nawet nie wiedzial, ze bedzie chodzil. Zawsze sprzeczam sie z mama o to, ze nie powinna dawac mu pieniedzy bo dla mnie to wyglada tak jakby oni wlasnie po to chodzili po domach Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mi sie dzis snilo, ze dostalam ogromny kosz kwiatow. Nawet nie wiecie jak sie zdolowalam po przebudzeniu, gdy sie okazalo, ze zadnych roz nie ma
|
||||
|
|
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
Ivanko, pochwal sie efektami kuracji! Ile kg.???
|
|
|
|
#699 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
gryzie się? nie...no co Ty ![]() Przecież pisałam że się odtruwam po księdzu... dezynfekuję moją czarną duszę
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-01-03 o 17:56 |
|
|
|
|
#700 |
|
BAN stały
|
Wszystko zaliczyłam
ale strasznie to wszystko stresujące, wymagają sporo. Dopiero wcinam śniadanie... jutro w sumie dzień na lajcie...także trochę sie odstresuję. |
|
|
|
#701 | |
|
Zakorzenienie
|
Gryczany zawsze i na wszystko najlepszy
wiadomix ![]() Cytat:
A kropidło jakie? Musieliście niezapomniane wrażenie na nim wywrzeć,że tak szybko uciekał
|
|
#702 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#703 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#704 | ||
|
Zadomowienie
|
nadrobiłam 24 strony
![]() witajcie, stęskniłam się święta mało świąteczne w tym roku. dziękuję serdecznie za wszystkie życzenia i jednocześnie przepraszam za brak odpowiedzi, ale niestety zupełnie nie byłam w nastroju ![]() a teraz dogorywam w łóżku na obczyźnie. miałam być dziś w pracy, ale jak wczoraj pani manager zobaczyła w jakim jestem stanie i doceniła moje poświęcenie [prosto z lotniska, z tobołami, mega przeziębieniem i bez makijażu ] to łaskawie pozwoliła mi dziś mieć wolne.w ogóle co się w tej luksusowej firmie wyrabia w kwestii organizacyjnej to szkoda gadać nie wiem jak długo tam zabawię, bo na zmianę szefostwa raczej nie liczę.Cytat:
Cytat:
![]() cóż, sytuacja się rozwiązała, kiedy po rozstaniu TŻ uświadomił sobie [mam nadzieję że już na zawsze ] że nie da rady beze mnie, starał się bardzo, zmienił postępowanie i wystawał godzinami pod moim oknem w styczniu oraz pisał kilometrowe listy, przy których beczę po kilku pierwszych zdaniach do dziś.podobnie pozytywnego finału Ci życzę Princess bo styczeń to jak poniedziałek za sprawą Twojego podpisu chyba się ponownie wezmę za "Szklany klosz", może tym razem w oryginale
Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius) Edytowane przez miss natasha Czas edycji: 2009-01-03 o 18:43 |
||
|
|
|
#705 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Ależ Ty dzielna jesteś - przecież to jak pranie mózgu prawie
![]() Cytat:
|
|
#706 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dziekuje
|
|
|
|
|
#707 |
|
BAN stały
|
dziewczyny a tak juz nie na temat:perfumy maja date ważności tzn czy sie kiedyś przeterminowują???zawsze mnie to ciekawiło...
|
|
|
|
#708 | |||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Świetny sen. Gdyby przyśniły Ci się kiedyś zapasy Rush - capnij dla mnie flaszeczkę. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
I spóźnione smacznego. ![]() Cytat:
Szkoda, że skarbonki nie zapomniał... Może przynajmniej jakiego tłuściutkiego ministranta na ofiarę zostawił? Witaj Natasho! Cytat:
![]() Cytat:
Ja też tak wywijałam Królewnie kiedyś. Umawiałam się z kim popadnie, imprezowałam na okrągło, wiecznie mnie nie było i w ogóle łatwego życia ze mną nie miał. Dopiero kiedy się rozstaliśmy (za obopólną zgodą w sumie) stwierdziłam, że żaden inny znany mi przedstawiciel płci męskiej do pięt mu nie dorasta. Oczywiście nie przyznałam się do tego nigdy , ale na szczęście Królewna sam zdecydował się jeszcze powalczyć. Długo nie musiał. ![]() Nie żebym teraz nagle domatorką się stała, ale staram się zachowywać przynajmniej pozory przyzwoitości.
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
Sabb mam nadzieje bo kurcze mało co teraz podchodzi mojemu nosowi :/ nawet upolowane The Parfum szczerze mi zbrzydło maksymalnie nawet już nie wącham
|
|
|
|
#710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze i ze mna bedzie? Jakiegos ksiecia moze znajde. I moze sie tez ogarne! ha
|
|
|
|
|
#711 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A ja się od zawsze zastanawiałam co to tam jest na tym avku ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Czy to też ktoś Ci wyśnił (oprócz Britnej )Miss Natasho
|
|
#712 | ||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Witaj! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a ja myślałam żeś stateczna kobieta
|
|
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
Schudłam jeden rozmiar ubrań
|
|
|
|
#714 | ||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() :brutalnie kopie glanem: Mówisz i masz Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||
|
|
|
#715 | ||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Odstaw flaszki, po co się męczyć i po co obrzydzać sobie piękne zapachy. wrócisz kiedy będziesz już w normie. Cytat:
![]() Na moje oko rysunek z komiksu Baranowskiego. ![]() No, zagląda mi na listę Rush For Men. Nie wzgardziłabym flaszką, ale jakoś nie widzę perspektyw... Męski Rush wcale nie jest waniliowy. Jest olśniewający i chyba wysmaruję jakiś pean na jego cześć. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I zupełnie niestateczna.
|
|
#716 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
Brakowało mi wątku (chyba, że nie umiałam znaleźć ) zawierającego podstawową wiedzę na temat przechowywania i obchodzenia się z perfumami (typu: jak testować, ile psików i gdzie, dlaczego nie rozcierać ...).EDIT: escado - czytaj jak najwięcej i pytaj śmiało ja na przykład ciągle się uczę tutaj, ale wstydam się pytać, bom stara (wchodzę w fazę kultury postfiguratywnej )
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-01-03 o 20:45 |
|
|
|
|
#717 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nadrobiłam, żeby odwrócić własną uwagę od koszmarnego bałaganu w pokoju już się profilaktycznie przestałam rozglądać, bo zaczął mnie ten widok drażnić. tłumaczę sobie to tak, że jak jutro wróci TŻ to dopiero będę miała mobilizację, żeby wstawić pranie, zjeść coś porządnego itp. ![]() jeśli to "ten", to prędzej czy później powinien się zorientować ![]() Cytat:
ja się tylko cieszę, że po tym jak do niego dotarło, że być może nie da się już odwrócić konsekwencji jego decyzji [bo poważnie się wahałam] zdołałam przekonać siebie samą, że to co było między nami jest warte ryzyka i prawdopodobieństwa ogromnego rozczarowania. na szczęście nic takiego nie miało już miejsca ![]() trochę w tym być może było naiwności, ale z drugiej strony brak wyolbrzymionej dumy. a Twój Królewna to ma chyba anielską cierpliwość i/lub gorrrące serce ![]() Cytat:
![]()
|
|
#718 | |
|
Zakorzenienie
|
Noo....
Cytat:
..no jak to co ... mały wódz Wielki Niepokój, który mówi "to ja przepraszam". dostrzegam, koleżanko, ogromne braki w lekturze. Kultowych dla Bigmam komiksów widzę nie znacie na wyrywki Koniecznie uzupełnijcie braki w edukacji gratuluję i zazdraszczam zawistnie. Moja bigmamowatość po świętach ... ech... ![]() ...dobre oko (nawet, jeśli tylko jedno )... pieknie bawi się słowem ten pan B..
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-01-03 o 21:06 Powód: nawias |
|
|
|
|
#719 | ||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
I żeby nie było - doceniam w pełni. Ale z drugiej strony - niejeden chciałby się z nim zamienić miejscami więc nie żałuję go przy tym. Cytat:
Uwielbiam Baranowskiego i nawet udało mi się zarazić syna. Moją kolekcję komiksów wyczytał już prawie na strzępy. ![]() Cytat:
To jedna z największych moich komiksowych miłości. Jak tylko się pojawiłaś moje gorące uczucie przeszło i na Ciebie.
|
|
#720 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
A ja myślałam że to jakaś forma Muminka w kapeluszu... ![]() Ale ten czubek Eskimosa gdzieś mi kołacze- chyba to jednak czytałam w młodości....
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:24.

nie wiem co się dzieje może to ta dieta moja tak działa na te zapachy? 
Gdy podniosło się słuchawkę i coś tam nacisnęło, perfumy "psikały" z słuchawki - tej części przykładanej do ucha
może to fakt że faceci szukają matki w kobietach i ta która wysłucha , pocieszy i okaże biedakowi trochę serca od razu staje się ideałem
A dokładniej dwa 
Dobrze że stałam, a nie siedziałam bo niechybnie spadłabym z krzesła 

ale strasznie to wszystko stresujące, wymagają sporo. 

] to łaskawie pozwoliła mi dziś mieć wolne.

a ja myślałam żeś stateczna kobieta
dostrzegam, koleżanko, ogromne braki w lekturze. Kultowych dla Bigmam komiksów widzę nie znacie na wyrywki
Koniecznie uzupełnijcie braki w edukacji