|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale dopiero to planuję na koniec tego rokua to moje propozycje sukni i bukietów
|
||||
|
|
|
#632 |
|
Rozeznanie
|
aaaa i jeszcze ważne pytanie mam
jak np ślub mamy o 17.00 to na która godzinę się umówić do fryzjera na czesanie i ewentualnie kosmetyczki na make-up ???? może już teraz trzeba się zapisywać aby mieć dogodną godzinę i poprostu zaklepać dobrego fryzjera na ślub???? co myslicie w końcu w sobote nie dość, że będą inne panny młode to i przeciez goscie na wesela też będą się czesać...... lato czas wesel napewno terminy szybko się zapiszą we fryzjerskich kalendarzykach PS. co do fryzjera za bardzo nie mam sprawdzonego w fryzurach ślubnych, chyba bede musiała jeszcze przetestować uczesanie u kogos |
|
|
|
#633 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Cytat:
W najgorszym wypadku zostaje wrzesień ![]() jozia, sukienka jest śliczna. Skromna, ale ma w sobie to coś ![]() lusmarija, zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka
|
|
|
|
|
#634 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#635 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a godzina to chyba zależy od tego czy będziesz robiłą fotki przed ślubem-jakiś plener czy coś?
|
|
|
|
|
#636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no uważam że na kosmetyczkę i fryzjera jeszcze jest czas... myślę że jak się zapiszemy w 2010 roku to będzie wystarczająco.. z tym fryzjerem i kosmetyczka to i ja mam kłopot bo na czesanie nie chodziłam do fryzjerów- aby raz na studniówkę ale nie powaliło mnie więc nie wiem jak ale jakimś cudem będę musiała poszukac w okolicy kogos dobrego, bo kosmetyczką mam jedną na oku ale to tez tak tylko teoretycznie bo na makijażu tez nigdzie nie byłam nigdy... a co do godziny to hmmm jak ślub na 17 to trzebaby już na 16 być gotową bo błogosławienstwo... no to powiedzmy ze dla świętego spokoju fajnie by było miec fryz i makujaż juz na 15 lub na 14:30 jak się chce zjeść coś przed tym całym zamieszaniem jeszcze no więc załózmy że fryzjerka i makijażystka zajmą ok 3 godziny i dodajmy sobie jakiś poślizg np przez przedłuzenie się czasu czesania poprzedniej klientki no to ja bym się umówiła na 11 do fryzjera a na ok 13 czy 13:30 na makijaż. Z tego co pamiętam na studniówce to miałam fryzjera na 11 i mialam byc gotowa na 18 więc ja się troszkę juz nudziłam z tym fryzem na głowie ale na ślubie będziemy musiały byc juz gotowe najpozniej na 16 jak juz pan młody ptzyjedzie na błogosławienstwo... tak moje obliczenia wyglądają a co wy na to??? oczywiscie obliczenia sa dla tych niemających sesji w dniu ślubuJOZIA kosmetyczkę się zaklepuje po fryzjerze- tak sobie fryzjerki życzą bo mogą w innym wypadku popsuc makijaż, np myciem głowy czy psikaniem lakierami itp więc najpierw fryzjer a potem kosmetyczka nawet taki wątek był pamiętam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-01-26 o 15:21 |
|
|
|
|
#637 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#638 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja fryzjera będę miała prawdopodobnie na 7 rano
bo na 10 jedziemy na zdjęcia Siostra tez miała na 7 a ja na jej weselu na 6. I dałyśmy radę balować całą noc Zresztą ja i tak pół nocy z nerwów nie będę mogła spać więc tak sie nie wyśpię i tak.
|
#639 |
|
Zadomowienie
|
Tancerka ma rację- fryzjer a potem makijażystka
![]() Obca7 ja też prawdopodobnie nie będę mogła zasnąć a potem w ogóle to czuję,ze będę tak zestresowana ,że cała będę się trząść i będzie mi słabo-jak zawsze gdy dzieje się coś ważnego dla mnie,może macie jakieś sposoby na opanowanie nerwów? bo ja na prawdę bardzo przeżywam takie rzeczy... wiem,że to najcudowniejszy dzień w życiu a jednak czuję też,że będzie tak jak zawsze...
|
|
|
|
#640 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
noooo taaak Kosmetyczka po Fryzjerze- trzeba zapisać (mam notesik weselny hihih )w takim razie zrobię rozeznanie kiedy trzeba będzie się zapisywać ![]() Nooo tancereczko ja w sumie czesałam się u fryzjerów na wesela studniówki, ale te fryzury takie oklepane i takie wiesz najłatwiejsze i szybko się je wykonywało i do tej pory byłam zadowolona jedynie z fryzury studniówkowej ale nie jakoś szalenie (na ślub napewno takiej nie będę miała- zbyt młodzieżowa) a tak to raczej wszytskie były takie sobie, czasami myslałam, że ja sama lepiej sie bym uczesala, poprostu fryzura musi pasowac do rysów twarzy, kształtu głowy, komponowac się i upiększać niż eksponować coś uwydatnia mankamenty..... zawsze musisłam poprawiać w domu taką fryzurę bo pani fry... nie rozumiała co jest nie tak. |
|
|
|
|
#641 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam jedną sprawdzoną fryzjerkę juz od lat. I na pewno ona mnie będzie czesała. Mam krótkie włoski do ślubu kazała mi zapuszczać. A ja nie lubię długich włosów. No ale powiedziała, że żadnej fryzurki mi nie ywmyśli, więc musze mieć dłuższe. Dobrze, ze mi szybko rosną
|
#642 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja juz mam wszystko obmyslone
fryzjer tak 8.00, makijaż 10.00 , 11.00-11.30 wyjezdzamy na plener, trwający tak z 2 godziny, czyli bylibysmy w domu ( z dojazdem) tak po 14, łe jeny i jakos przed 15 błogosławieństwo żeby o 15.30 wyjechac do koscioła![]() czyli z tego wynika że nawet mając plener przed weselem to nie będziemy się tak ze wszystkim spieszyć.. wiadomo że fryzjert to pewnie z godzinę będzie,a ciocia lubi sie spóxniac dlatego powiem żeby przyjechała o 10.30 to akurat przyjedzie na 11 ![]() a kolezan ka mi właśnie mówiła że plener ją tak fajnie odstresował przed slubem my będzimey mieć 2 plenery jeden przed slubem w takim dworku, a drugi to w czasie wesela wyjdziemy na pół godzinki i zrobimy sobie tam na miejscu zdjęcia, bo sa tam fajne altany, i jest to w środku lasu
|
|
|
|
#643 |
|
Zakorzenienie
|
może teraz mi się uda
No udało się więc ja narazie wybrałam takie bukieciki. Z tym fryzierem to bede miec problem bo niemam pojecia jak te fryzierki w moich okolicach czesza w Ostrowcu czy w Kielcach łatwiej by mi było coś znależdz ale chyba niema sensu jechać 30 kilometrów do Ostrowca żeby mnie uczesał, cziężko bedzie |
|
|
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
cześć, przyznaję się bez bicia nie czytałam 4 stron
mam sesję i nie mam na nic czasu dzisiaj były wyniki z piątkowego zaliczenia i zaliczyliśmy z TZ-w piątek będą wpisy-referat jutro -egzamin jutro ![]() -kolos jutro -oddanie pracy w środę -egzamin z tym prof. co się go wszyscy boją i 3.02 angielski![]() wczoraj jak byliśmy w aparcie to się dowiedzieliśmy, że te obrączki co sobie wybraliśmy wycofali ze sprzedaży ale znaleźliśmy inne w kruku i to dużo tańsze 499zł za sztukę. a damska może być z 3 diamencikami i wtedy kosztuje 799złwogóle mój TZ jak zobaczył obrączki z tytanu to mu się strasznie spodobały-ale mi nie
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-01-26 o 16:10 Powód: dopisek |
|
|
|
#645 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
teraz na wesele siostry w lipcu upatrzę sobie mniej więcej jaka bym chciała i zobacze jak bede wglądac![]() kaśka na pewno ładnie wszystko pozaliczasz ![]() a ja chciałabym sie pochwalić że mam 5.0 średnią na ostatnim semestrze
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-01-26 o 16:06 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#646 |
|
Raczkowanie
|
hej Piekne.
Mi się ostatnio spodobały bukiety ze storczyków... ale pewnie cena takiego byłaby kosmiczna... Wiec pewnie będą białe róże z cyrkoniami i jakimis piórkami i tiulem... ale mam dziś lenia... normalnie nawet mi się wstać do łazienki nie chce.... |
|
|
|
#647 |
|
Wtajemniczenie
|
takl off top ale wiecie może ile teraz płaca za staż???
|
|
|
|
#648 |
|
Raczkowanie
|
około 600zł chyba, tyle dostaje moja koleżanka, ale nie jestem pewna
|
|
|
|
#649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje gratulacje i aby tak dalej. Mi troszke brakuje ale może w przyszłym semestrze![]() A staż jest teraz coś pona 800 zł a na rękę coś ponad 700 Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2009-01-26 o 16:18 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
dobra ja spadam pisać pracę
ale mi się nie chce
|
#651 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja będę miała obronę mgr a może i jescze drugi dyplom jak się zdecyduje na poyplomowe od przyszłego roku i planje dac radę ![]() Cytat:
![]() A ja powiem Ci bardzo chętnie bym przyłozyła ręke do tej kanapy - fajnie tak wiedziec, ze ta kasa idzie w cos materialnego. Nas pewnie rodzine zje jak się dowiedza, ze na Dominikanę się wybieramy w podróż poślubną ![]() Cytat:
garnitur na pewno razem, suknie po wstepnej selekcji z koleżnakami zaprorezentuje tztowi ![]() Cytat:
Dziwne przesądy ...któraś zamierza trzymac chleb w cyckach jako push-up?![]() Cytat:
co to za suknia ta pierwsa i tyłem????Superowa!!!!W takiej to ja bym non stop na schodach stała tyłem do ludzi Cytat:
|
||||||
|
|
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
okropnie sie czuje chyba cos mnie choroba rozkłada łyknełam juz coldrex max mam nadzieje ze mi przejdzie bo jutro znow do pracy trzeba isc, Karlain co do fryzjera i kosmetyczki to mysle tak jak dziewczyny ze jest baaaaaaardzo duzo czasu nie ma co przesadzac moja kolezanka miała slub w sierpniu a do fryzjera zapisywała sie w maju wydaje mi sie ze wystarczajaco wczesnie, |
|
|
|
#653 |
|
Zadomowienie
|
Samciu ja właśnie nie mam pojęcia co to za suknia
pisałam już na forum czy może któraś wie i pierw wyszło ,że Maggie Sottero a potem,że jednak nie no i nie wiem a to mój typ numer 1! może któraś tu pomoże?z tym "tyłem do ludzi non stop" to fajny pomysł hehehe |
|
|
|
#654 |
|
Zadomowienie
|
860 bo wzrsła minimalna krajowa
|
|
|
|
#655 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej Luneme witam gorąco tym bardziej że masz tą samą datę co ja
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A on ze mną sukienki wybierac nie chce heheCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
Pomyliłam się
Miała być magisterka Ale wtopa Mam tylko nadzieję, że będę mogła poszerzyć licencjata i będzie ok
|
|
|
|
#657 |
|
Zadomowienie
|
obejrzalam mode na sukces i normalnie z odcinka na odcinek mam tego filmu dosc:P
|
|
|
|
#658 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się tez bardzo podobają ze storczyków i nawet pisałam do wizazanki jednej co miała bukiet z tych kwiatów i cena normalna była- juz nie pamietam ale podawala mi cenę za bukiet butonierkę i dekorację samochodu to nie różnią się cenowo z tym co wy piszecie że tyle u was kosztuje. a więc takie bukiety są równie dostępne dla nas ![]() Cytat:
![]() a co do tych egzaminów to mam tak jak i wy... i tak cudem jestem zwolniona z dwóch bo bym chyba ducha wyzionęła... ale wy to sesje zaraz konczycie a ja ostatni egzamin 6 lutego!!! jejjj jeszcze prawie 2 tygodnie męki i katuszy... Kasiu87 jak to wycofują twoje obrączki z produkcji????? cale szczęście że ja chcę po prostu zwykłe złote obrączki to może takich z apartu nie wycofają...
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-01-26 o 16:57 |
||
|
|
|
#659 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja przez całe liceum to oglądałam ale "niestety" teraz nie mam czasu ALe fajna szydera z tego była zawsze ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie dopadł kryzys beznadziejności sytuacji
![]() dobija mnie sesja, nie dość ze jestem na 5 roku i powinnam pisac prace mgr to mam 7 egzaminów w tym kilka tak beznadziejnych ze porażka jak się okaże że będą oblewać to się chyba załamie no paranoja ![]() jeszcze Tż....ale to już porażka na całej linii wiec nic nie będę pisac
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:16.

<zart>

W najgorszym wypadku zostaje wrzesień 

wiem,że to najcudowniejszy dzień w życiu a jednak czuję też,że będzie tak jak zawsze...

mam sesję i nie mam na nic czasu dzisiaj były wyniki z piątkowego zaliczenia i zaliczyliśmy z TZ-w piątek będą wpisy
i 3.02 angielski
ale znaleźliśmy inne w kruku i to dużo tańsze