![]() |
#511 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Cytat:
![]() co do koncertu z koleżanką... tak jak pisałam, nie ma wyjścia z takiej sytuacji, bo jak pójdę bez tżta, to się źle bawić będę (wyrzuty sumienia że go zostawiam, jak zmęczona i źleczującysię...). jakby nie to bym poszła, bo to znajomi grają, i pełno znajomych idzie... uhhh... ;/ teraz jest tak że się już zaczynam denerwować, on ma wyrzuty że mi humor zepsuł i chyba najchętniej wypchnąłby mnie samą - a potem siedziałby sam w mieszkaniu zapłakany, samotny i smutny ![]() ![]() ![]() idę się myć i do łóżka chyba... ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#512 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Wtajemniczenie
|
uhh co za dupny wieczór ;/
tz poszedl spac super mam wrazenie ze jest na mnie obrazony (ale nie mam pojecia o co! juz predzej ja bym sie mogla obrazic), przez to jestem zla i w ogole to jedna wielka dupa ;/ uhhhhhhh ;/;/;/ nawet mi film wylaczyl, wiec olalam, chyba sobie wlacze house'a jakies stare odcinki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#514 |
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwilę. To tak:
Aelitka - gratuluję ![]() ![]() najfajniejsza - nie zauważyłam edita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olałam jednak naukę, pojechałam do chrześnicy, bo zadzwoniła do mnie (5 lat ma ![]() ![]() ![]() ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#515 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#516 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Wtajemniczenie
|
nie wiem czy mi rosną wolno czy nie, ale chciałabym żeby rosły szybciej
![]() uhhh tż śpi, w tv nic ciekawego, czytać nie mam ochoty, uuuuhhhh, co robić ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#518 |
Zakorzenienie
|
Iść spać?
|
![]() ![]() |
![]() |
#519 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|||
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#521 |
Zakorzenienie
|
Przytulisz się do TZta i będzie git
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#522 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobranoc ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie wiesz co masz robić? Jak to co? :P Pogadajmy sobie na forum ![]() ![]() Przepraszam za powtórzenie tego posta. Coś się z netem działo wcześniej. Każda strona mi wchodziła oprócz wizażu. Myślałam, że nie wysłał mi się ten post wcześniej, a on mi zrobił psikus i wysłał się podwójnie.
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." Edytowane przez Hajja Hawwa Czas edycji: 2009-01-31 o 23:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#523 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Soy Marisol Czas edycji: 2009-01-31 o 23:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Wtajemniczenie
|
No fakt. Dziwne bywają te niektóre fryzjerki... Mi na szczęście fryzjerka nigdy nie ścięła za dużo włosów. Jedynie to złym kolorem pasemek mi spieprzyła włosy. Na następny dzień poprawiła mi za darmo. Jednak drugi raz już do niej nie poszłam. Teraz chodzę do takiej poleconej od koleżanki. Dużo bierze, ale wolę wydać więcej kasy jak później płakać. Babka jest naprawdę świetna. Jest bardzo dokładna (z podcięciem końcówek i z pasemkami siedzę u niej 5 godzin), ale za to efekt jest świetny.
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Rozeznanie
|
No ja niestety w niecały rok przeszłam wszystkie długości włosów. Ale do ślubu zdążę zapuścić
![]() ![]()
![]() |
#526 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Gratulacje!!!!! Cytat:
Oo olejek kokosowy tez kiedys uzylam(z Oriflame) i mialam cala serie tez szampon kokosowy i odzywke. zapach miodzio p.s Co do wlosow to chyba tez zaczynam zapuszczac(46 cm)i nigdy fryzjerka mi nie zrobila tak jak chce wiec to chyba tym spowodowane.zbuntowalam sie i przestalam chodzic.moj rekord ![]() ![]() i dzien dobry ![]() Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-01 o 07:43 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#527 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() poszlam spac w koncu o 12, ale kurde zasnac nie moglam... ale juz fajnie, chyba nam przeszly te fochy ![]() hiihi i rzucilam jeszcze w lozku, ze jak tak, to powinien mnie przeprosci - ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja wczoraj piłam, a miałam pusty żołądek, więc dziś energia do nauki - zerowa. idę się chlastać ![]() EDIT: ja też zapuszczam, na razie są bezkształtne, ale mam nadzieję, że coś z nich wyjdzie. ![]() Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2009-02-01 o 08:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#529 |
Zakorzenienie
|
Teraz włosy na tapecie? OK
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#530 |
Wtajemniczenie
|
ja was pocieszę... we wtorek mam egzamin, potem mam w środę egzamin, i potem w środę kolejny egzamin........ jak łatwo się domyśleć, nic jeszcze nie umiem
![]() ![]() carmelova ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Aelitka Czas edycji: 2009-02-01 o 09:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
Zakorzenienie
|
a ja mam we wtorek egzamin i to ustny
![]() ![]() Ja też zapuszczam włosy, bo zawsze sobie mówiłam, że na ślub będę zapuszczać, żeby jakąś fryzurkę można było zrobić, więc już nastał ten czas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#532 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() edit: ja mam ustny w środę... nie chce mi się uczyć wcale... jeszcze mam czas ![]()
![]() |
#533 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też mam przesuszone włosy, a jeszcze mają tendencję do puszenia się i takie suche napuszone są fuuuj, używam jedwabiu (z joanny, a teraz mam biosilk i nie jest taki fajny) i to dużo daje, przynajmniej u mnie ![]() ale taki oles do smażenie, hmmm ![]() ![]() a o olejku rycynowym coś słyszałam - nakłądać na rzęsy wtedy rosną dłuższe i gęstsze!!któraś sprawdzała? bo rzęs to ja prawie nie mam ![]() coś się żremy z tżtem, uhhhh, nie za mi ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() czego się kłócisz z TZ? tak z samego rana? osz Ty niedobra!
![]() |
#535 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to wpisuje olej kokosowy na liste zakupow ![]() ja sie nie kloce nikt sie nie kloci to taka ciężka cisza jest jeszcze cos nowego doszlo... dzis o 15 mecz jest, chcialam ogladac, mowilam mu rano ze moze sie umowimy ze znajomymi w miescie na jakis obiad czy cos i tam mecz obejrzymy, jakby gdzie bylo powiedzial ok... po czym dostal sms od znajomych ze zapraszaja do domu na obiad na 15. wiec ja mu mowie, ze mielismy mecz ogladac, ze wie ze chce, no to on od razu foch "to co mam napisac oli ze nie przyjedziemy bo mecz jest?!" uhhhhhhh dlaczego to ja sie musze poswiecac, aaa.. wczoraj sie nie uparlam, powiedzialam ok, nie idziemy, wczesniej jeszcze bylam zla, bo sie z nimi umawialismy na obiad w miescie i nie dosc, ze znow do knajpy tej co zwykle - ktorej nienawidze juz;/, bo oni tak chcieli, a tżtowi mojemu wsio ryba, to jeszcze sie spoznili pol godziny, a ja jak glupia latalam po rynku bo co chwila sie cos zmienialo (najpierw miejsc nie bylo w tej kanjpie, wiec umowilismy sie na drugim koncu rynku, ja sie cieszylam ze w koncu cos innego, i jak tam doleciala to tel z znalezli jednak miejsce tam, wiec ja znow na nogach zapindalam z powrotem - bo juz tam bylam - a oni szczesliwi i w ogole problemu nie widza;/), jeszcze jechalismy na 17 na urodziny do syna mojego kuzyna, wiec jak oni przyjechali o 15 30 zamiast o 15 to wiadomo bylo ze sie spoznimy, ale spoko NIC NIE MOWILAM.... potem ten koncert na ktory nie poszlismy bo tż nei mial sil, ok, przezyje..... ale teraz chcialabym obejrzec jeden glupi mecz, to oczywiscie nie, bo obiad na 15 i tż nie jest w stanie im powiedziec niczego innego jak tylko "oczywiscie, bedziemy".. nie wiem co chce ![]() aaaaaa..... wiec ja teraz siedze w lazience, juz 3x sie malowalam i zmywalam, bo mi nie wychodzi, a on lezy obrazony w lozku. po prostu zaje...... uhhhhh;/;/;/ To sie wygadalam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#536 | |
Rozeznanie
|
Aelitko, dokładnie to samo przeszłam, bo kobitka ścięła mi włosy nie od razu na krótko, tylko góra była krótka - tak jak piszesz- ok. 7cm , a dół został półdługi
![]() ![]() ![]() ![]() Jak zobaczyłam się w lustrze nawrzeszczałam na fryzjerkę przy wszysttkich klientach! Normalnie z wierzchu krótko, a z tyłu "dywan" ![]() ![]() I tak, jak zawsze pełno facetów się za mną oglądało, tak wizyta u fryzjera spowodowała, że już tak nie jest ![]() ![]() ![]() A więc dziewczyny, która z was chce mieć długie włosy do ślubu? ![]() Przeciętnie włos rośnie 1cm na miesiąc, a u niektórych nawet szybciej. U mnie to ostatni dzwonek, żeby teraz zapuszczać włosy. Koniec u mnie z fryzjerami! Kto się zgłasza? Aelitka, Najfajniejsza, Claris, Luffka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Raczkowanie
|
ja mialam wczoraj ustny
![]() ![]() ja sie ostatnio dzien w dzien kloce z TZem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#538 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Soy też miałam takie długie, że mogłam chodzić bez gaci ![]()
fata viam invenient Edytowane przez luffka Czas edycji: 2009-02-01 o 11:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#539 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#540 |
Rozeznanie
|
O kurczaki!
![]() ![]() EDIT: No nie tak miało być, sorry za post pod postem ![]()
Edytowane przez Soy Marisol Czas edycji: 2009-02-01 o 11:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.