Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :) - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-20, 11:37   #4441
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)

twin welon albo gladki albo z ta koronką - nowe z koronką - firmowe tak od 400zł
Gładkie allegrowe od 50.
Może coś uzywanego poszukasz z koronką?
Bo Ty masz ecru suknie prawda?
Gładki do pupy też będzie pięknie wyglądał. anfas mierzyła, też do koronkowej sukni, i wyglądał super.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-20, 11:41   #4442
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
twin welon albo gladki albo z ta koronką - nowe z koronką - firmowe tak od 400zł
Gładkie allegrowe od 50.
Może coś uzywanego poszukasz z koronką?
Bo Ty masz ecru suknie prawda?
Gładki do pupy też będzie pięknie wyglądał. anfas mierzyła, też do koronkowej sukni, i wyglądał super.

Myślałam o gładkim, bo koronkowy to już by był przesyt koronki 400 zł za welon o rany w życiu będę się trzymać gładkiego. I myślę o dość krótkim, żeb y właśnie pleców nie zakrywał za dużo, bo tył suknia ma piękny co do koloru to wierzch-koronka jest dość biały nie jest to ecru ale materiał pod koronką jest już ecru. Więc welon raczej biały bardziej by pasował.
Stary 2009-04-20, 11:43   #4443
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Dzięki Dziewczyny za utwierdzenie mnie w mojej słusznej decyzji co do wypisywania zaproszeń Od przyszłego weekendu zaczynamy zapraszanie na sza ślub a pod koniec miesiąca idziemy szukać obrączek i garnituru dla TŻa

Mam do Was jeszcze jedną prośbę. Jeśli któraś miałaby ochotę wypełnić krótki kwestionariusz, który dotyczy relacji w związku to pobierzcie go stąd:

http://195.122.131.15/files/221378855/kwestionariusz_WZ_KOBIETY .doc

oczywiście jest mi to potrzebne do mojej pracy magisterskiej jeśli ściągniecie plik worda, wypełnicie to proszę odeślijcie to na adres prac.magisterska@gmail.co m

(com w adresie pisane razem)
Wysłałam

Cytat:
Właśnie o to mi chodziło. Skoro wiem, że ktoś jest kilka lat razem to dlaczego mam pisać na zaproszeniu osoba towarzysząca- to niezbyt miłe. Dlatego każdy będzie spersonalizowany

Dziewczyny a możecie doradzić mi czym się kierować przy kupnie welonu. Przeglądam welony na allegro i zupełnie nie wiem, który mam wybrać. Wiem, ze nie może być długi, mieć żądnych dżetów, lamówek itd.
No właśnie... Zwłaszcza, że takich "nie do końca znanych" osób na pewno niema się aż tyle, żeby był to duży problem dopytać

A może sprawdź salony?
Stary 2009-04-20, 11:45   #4444
kliwia
Zakorzenienie

twin maid yhm.... muysialabym to na zywca zobaczyc bo po zdjeciach to ona dla mnie ecru jest
No ale... :P jak kupisz welon jednowastwowy cieniutką mgiełkę, to nie zasloni Ci za bardzo pleców Nie wiem gdzie go sobie wepniesz, na gorę czy od dołu
ale ja myślę o długości do 75cm.
Stary 2009-04-20, 11:48   #4445
Maggie1983
Zakorzenienie

helloł

dziewczynki dzis idziemy zaniesc 2 ostatnie zaproszenia na nasze wesele jeszcze tylko zawiadomienia- a tez tego troche jest

co do zapraszania z osoba tow. tudziez imiennie - co ja mam powiedziec wyobrazcie sobie ze jestesmy z TZ 11 lat (dzis dokladnie mamy jedenasta rocznice ) i jego kuzynka w zeszlym roku tez prosila go z "osoba towarzyszaca", pomimo ze juz wtedy mielismy wytyczona date slubu malo tego inna jego kuzynka ma slub tydzien po nas (wiec u niej na weselu bedziemy juz malzenstwem), a ona dala tez zaproszenie z "os. tow." to sie dopiero nazywa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rozumiem, ze nie napisala nas jeszcze jako malzenstwa, bo jak dawala zaproszenia to jeszcze nim przeciez nie bylismy, ale mogla sie chociaz pofatygowac, by zapytac jak mam na nazwisko, tymbardziej ze teraz UWAGA: na zaproszeniu nie ma kogo sie zaprasza i to do kogo zaproszenie jest kierowane jest dopiero na kopercie napisane odrecznie, wiec nie wiem, w czym miala problem mogla sie nawet zapytac mamy tz na miejscu i szybko dopisac, ale mam to w jak ktos jest ham to juz taki zostanie
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-20, 11:49   #4446
monarika
Wtajemniczenie

Witam Was kochane nie było mnie tu od świąt a Wy już natrzepałyście tyle stronek

Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość
ufff ulżyło mi, bo wyczytałam, że niektórym z 200 robi się 130 gości jak jest to np. sezon wakacji i wyjeżdżają...

BTW, znalazłam w necie jeszcze kilka ciekawych fryzurek do dłuższych włosów
tylko nie wiem czy do grzywy pasują...
Jak dla mnie to 1 i 5

Cytat:
Napisane przez BEAMI Pokaż wiadomość

U nas za ślub sie płaci 800 lub 900 zł ( w tym kościelny 150 zł i organista 200). Jak dla mnie to troszki dużo, jeszcze o kwiaty do kościoła sama będe musiała zadbac.
Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
u nas powiedziano , ze za sam slub 1000 zl + 100 zl za swiatlo... / to nie wiem co tam bedzie ze przez 40 min tyle swiatla napalimy.../ + na cerkiew + cos tam jeszcze, czyli 1500 szykowac musimy na sam slub
ja jestem ciekawa ile nam nasz ksiądz zaśpiewa za ślub

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
dziewczyny zobaczcie co znalazlam

Prognoza sezonowa
od kwietnia do września
P

Wrzesień chłodny i deszczowy
Letnia pogoda szybko dobiegnie końca, dlatego też we wrześniu nie będzie mogli delektować się wieloma gorącymi dniami. Pierwsze wyraźniejsze fale chłodów pojawią się już w pierwszej połowie miesiąca i będą im towarzyszyć częste, obfite opady deszczu, mogące podnosić poziom rzek i powodować podtopienia.
O buuuuu ale mam nadzieję, ze co do września to się nie spełni

Cytat:
Napisane przez __Madzia__ Pokaż wiadomość
Mysmy dali 500zl na kosciol.
Wczora kupilismy garnitur w "Bytomiu" wreszcie.
No to gratulacje zakupu

Ja byłam ostatnio z moim Tżtem oglądać garnitury i największy jaki pani w sklepie znalazła był na 194 cm wzrostu a tż ma 196 cm i rękawy od marynarki były jednak za krótkie i nie ma innej rady jak tylko uszyć...

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

Kochane jeżeli macie w swoich zbiorach (albo gdzieś znajdziecie) bukiety z róż w kolorze różowym ( może być jeden kolor różu, lub w kilku odcieniach)- w kształcie kuli najlepiej ( ale z chęcią obejrzę też inne z różowych róż) to proszę wklejcie.
http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...%BB/index.html

Znalazłam coś takiego... może Ci się przyda

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
helloł

co do zapraszania z osoba tow. tudziez imiennie - co ja mam powiedziec wyobrazcie sobie ze jestesmy z TZ 11 lat (dzis dokladnie mamy jedenasta rocznice ) i jego kuzynka w zeszlym roku tez prosila go z "osoba towarzyszaca", pomimo ze juz wtedy mielismy wytyczona date slubu malo tego inna jego kuzynka ma slub tydzien po nas (wiec u niej na weselu bedziemy juz malzenstwem), a ona dala tez zaproszenie z "os. tow." to sie dopiero nazywa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rozumiem, ze nie napisala nas jeszcze jako malzenstwa, bo jak dawala zaproszenia to jeszcze nim przeciez nie bylismy, ale mogla sie chociaz pofatygowac, by zapytac jak mam na nazwisko, tymbardziej ze teraz UWAGA: na zaproszeniu nie ma kogo sie zaprasza i to do kogo zaproszenie jest kierowane jest dopiero na kopercie napisane odrecznie, wiec nie wiem, w czym miala problem mogla sie nawet zapytac mamy tz na miejscu i szybko dopisac, ale mam to w jak ktos jest ham to juz taki zostanie
Zgadzam się z tobą w 100 % w Święta zaproszenia rozdawała moja kuzynka i też dostałam z osobą towarzyszącą mimo, że mam ślub 2 miesiące po niej i jeszcze na dodatek bezczelnie mi powiedziała, że " masz z osobą towarzyszącą bo nie wiedziałam jak ten twój się nazywa" to jej odpowiedziałam, że wystarczyło zadzwonić

Nie wiem czy Wam o tym pisałam ale miałam problem z księdzem z mojej parafii... Nie chciał nam dać ślubu bo miał już zarezerwowaną mszę na cmentarzu i jeszcze jedną mszę ślubną i stwierdził, że się nie wyrobi... kazał nam jeździć do tej pary, która miała już zamówioną mszę ślubną, prosić ją żeby przełożyli na wcześniejszą godzinę, oni się nie zgodzili bo i tak mają wcześnie i całe święta żyłam w stresie ale pojechaliśmy do niego z tżtem w sobotę, żeby postawić sprawę jasno albo znajdzie czas i da nam ślub albo jedziemy do innego kościoła... wyczuł chyba, że kasa mu może przejść koło nosa i od razu inaczej z nami rozmawiał... czas się nagle znalazł i wszystko jest ok... a ile się wcześniej nasłuchałam od niego, że jak najpierw się szuka zabawy a nie przychodzi najpierw do niego to tak później jest...
Ale na szczęście wszystko już jest załatwione... Od środy biorę się za zaproszenia

Edytowane przez monarika
Czas edycji: 2009-04-20 o 11:55
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-20, 11:57   #4447
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Wysłałam

No właśnie... Zwłaszcza, że takich "nie do końca znanych" osób na pewno niema się aż tyle, żeby był to duży problem dopytać

A może sprawdź salony?
Dzięki. Obawiam się, ze cena salonowa welonów mnie zwali z nóg

Cytat:
twin maid yhm.... muysialabym to na zywca zobaczyc bo po zdjeciach to ona dla mnie ecru jest
No ale... :P jak kupisz welon jednowastwowy cieniutką mgiełkę, to nie zasloni Ci za bardzo pleców Nie wiem gdzie go sobie wepniesz, na gorę czy od dołu
ale ja myślę o długości do 75cm.
Na zdjęciu wygląda na ecru na żywo jest o wiele, wiele jaśniejsza i bielsza
Nie wiem gdzie go wepnę :nie wiem: bo dopiero jak znajdę welon i zobaczę jak z nim wyglądam to zdecyduję czy rozpuszczę włosy czy je jakoś upnę...

Cytat:
helloł

dziewczynki dzis idziemy zaniesc 2 ostatnie zaproszenia na nasze wesele jeszcze tylko zawiadomienia- a tez tego troche jest

Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy. W końcu ktoś przebił moje 8 lat

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
Nie wiem czy Wam o tym pisałam ale miałam problem z księdzem z mojej parafii... Nie chciał nam dać ślubu bo miał już zarezerwowaną mszę na cmentarzu i jeszcze jedną mszę ślubną i stwierdził, że się nie wyrobi... kazał nam jeździć do tej pary, która miała już zamówioną mszę ślubną, prosić ją żeby przełożyli na wcześniejszą godzinę, oni się nie zgodzili bo i tak mają wcześnie i całe święta żyłam w stresie ale pojechaliśmy do niego z tżtem w sobotę, żeby postawić sprawę jasno albo znajdzie czas i da nam ślub albo jedziemy do innego kościoła... wyczuł chyba, że kasa mu może przejść koło nosa i od razu inaczej z nami rozmawiał... czas się nagle znalazł i wszystko jest ok... a ile się wcześniej nasłuchałam od niego, że jak najpierw się szuka zabawy a nie przychodzi najpierw do niego to tak później jest...
Ale na szczęście wszystko już jest załatwione... Od środy biorę się za zaproszenia
Oczywiście kasa wszystko zmienia...
Stary 2009-04-20, 12:33   #4448
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Jestem

Powiem wam, ze ja jestem z TZ 7,5 roku a osatatnio (tzn rok temu) od jego kolegi dostalismy zaproszenie na slub i co?? ja byłam jak osoba towarzysząca. nawet nie chciało im sie fatygowac aby sie TZ zapytac jak mam na anzwisko. Bo Imie przeciez znali ech... poszułam sie uroczo
Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja chyba tak czy siak zostane PM 2009 prawdopoodbnie za jakies 2-3 mies weźmiemy ślub cywilny, a kościelny w przyszłym roku i weselicho
cywilny bez żadnej imprezy
ooo super
jaką date wybierzecie??
Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
oczyszczanie twarzy i pleców i depilację woskiem
ja tez . a co depilacji to włąsnie sie zastanawiam. Bo nigdy nikt mi obcy nie robił depilacji i jakos tak mi głupio
a wy robicie soebie cała depilacje u kosmetyczki czy moze same bedziecie sie depilowac??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-20, 12:43   #4449
kliwia
Zakorzenienie

toyotka a Ty kiedy masz slub bo nie ma Cie na liście.
Kiedy przyjeżdzą twoja suknia z LF ?

madzia ja ide na oczyszczanie i depilasję wąsika i pach. Nogi i bikini maszynką.
Stary 2009-04-20, 12:51   #4450
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ja sie zastanawiam nad tą depilacja jeszcze

a ja sie umwóiłam wczoraj z wizazystką, na którj mi szalenie zalezało. kobietka jest u nas tylko w soboty a tak to pracuje w warszawie. maluje do sesji fotograficznych w gazecie np. w "vivie"

Stary 2009-04-20, 12:55   #4451
AgatkaL
Wtajemniczenie

Iza wrzuciała zdjęcie ślubne na nk...cudnie wyglądała

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-20, 12:58   #4452
myszka_maj
Zakorzenienie

Witajcie kochane. Ja sie chyba załamie...Przyszły dzisiaj sandałki...i co? Za duże

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-20, 13:08   #4453
kliwia
Zakorzenienie

ojojojjo to mioże mężatka nas zaraz odwiedzi
Ja zobaczę diopeiro w domku

madzia to super gratulacje

myszka : głowa do góry, nie możesz zwrócić? może kup jakieś firmowe jak masz problem z rozmiarem. Albo buty do tańca latynoamerykańskiego - sandałki.

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-04-20 o 13:09
Stary 2009-04-20, 13:15   #4454
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki Dziewczyny za utwierdzenie mnie w mojej słusznej decyzji co do wypisywania zaproszeń Od przyszłego weekendu zaczynamy zapraszanie na sza ślub a pod koniec miesiąca idziemy szukać obrączek i garnituru dla TŻa

Mam do Was jeszcze jedną prośbę. Jeśli któraś miałaby ochotę wypełnić krótki kwestionariusz, który dotyczy relacji w związku to pobierzcie go stąd:

http://195.122.131.15/files/221378855/kwestionariusz_WZ_KOBIETY .doc

oczywiście jest mi to potrzebne do mojej pracy magisterskiej jeśli ściągniecie plik worda, wypełnicie to proszę odeślijcie to na adres prac.magisterska@gmail.co m

(com w adresie pisane razem)

Wysłałam

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-20, 13:16   #4455
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:

myszka : głowa do góry, nie możesz zwrócić? może kup jakieś firmowe jak masz problem z rozmiarem. Albo buty do tańca latynoamerykańskiego - sandałki.
No wlaśnie nie ma zwrotów, moge wymienic ale jak znów bea nie dobre to mniejszego rozmiaru juz nie ma...A bucików szukam w najróżniejszych sklepach firmowych i nie firmowych... rece opadają... A takie buciki do tanca chetnie bym kupila tylko nie amm pojecia gdzie

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-20, 13:19   #4456
kliwia
Zakorzenienie

np tu :
http://www.danceshoestango.pl/index.php?opcja=bd
http://www.artdance.pl/index.php?podstrona=damskie
http://www.kozdra.wroc.pl/katalog.php?kat=lady_la
Stary 2009-04-20, 13:32   #4457
celi25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Iza wrzuciała zdjęcie ślubne na nk...cudnie wyglądała
Właśnie widziałam - ślicznie. Widać szczęście w oczach

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-20, 13:46   #4458
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez toyotka1 Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki
Ja też będę miała ten bukiet. Zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia. Jest po prostu cudny. Gratuluję wyboru
Taki prosty nie chcę zadnych koralików i innych ozdóbek. Moja koleżanka miała bukiet z róż i w środek były powbijane perełki na szpilce- normalnie krew mi się mroziła- kwiaty sa tak piękne, ze wystarczą same w sobie - gdyby były ładniejsze z perełkami to Bóg by takie stworzył

Cytat:
suknię mam juz kilka miesięcy w domu
piekna suknia

Cytat:
co do zapraszania z osoba tow. tudziez imiennie - co ja mam powiedziec wyobrazcie sobie ze jestesmy z TZ 11 lat (dzis dokladnie mamy jedenasta rocznice ) i jego kuzynka w zeszlym roku tez prosila go z "osoba towarzyszaca", pomimo ze juz wtedy mielismy wytyczona date slubu malo tego inna jego kuzynka ma slub tydzien po nas (wiec u niej na weselu bedziemy juz malzenstwem), a ona dala tez zaproszenie z "os. tow." to sie dopiero nazywa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Taa, też takie dostałam po 5 latach Teraz np. dzwonię po rodzinie swojej i TŻ i pytam sie jak kto ma na nazwisko. Tylko jak ktoś jest wolny to pisze z osobą towarzyszącą. To żaden problem dowiedzieć się, trzeba tylko chcieć.

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
Właśnie widziałam - ślicznie. Widać szczęście w oczach
a ja w pracy nie mam nk Iza, pokaż się tu

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-20, 13:53   #4459
agus87
Zakorzenienie

dziewczyny na naszej klasie nasza Izunia dodala fotke ze slubu pieeeeeeknieeeeeeeeee:jup i:
Stary 2009-04-20, 13:57   #4460
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez toyotka1 Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki

Ja też będę miała ten bukiet. Zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia. Jest po prostu cudny. Gratuluję wyboru
Cytat:
toyotka a Ty kiedy masz slub bo nie ma Cie na liście.
Kiedy przyjeżdzą twoja suknia z LF ?

Toyotka, Kliwia - Wy macie suknie z LF??? Bo ja też O ile o tym samym mówimy

A tak wogóle to dzień dobry wiecie ile nadrabiam tutaj? Od piątku mnie nie było i prawie 2 godziny już czytam !
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-20, 14:00   #4461
azzis
Zakorzenienie

Iza pokaż nam się tutaj

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-20, 14:00   #4462
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
dziewczyny na naszej klasie nasza Izunia dodala fotke ze slubu pieeeeeeknieeeeeeeeee:jup i:

Taaak widziałam prześliczna z niej była Panna Młoda!!!

Dziewczyny takim mercedeskiem pojade do ślubu powiezie nas mój kuzyn zapłacimy tylko za paliwo i ubranie auta
Powiedzcie mi jakie ubranie do niego pasuje?? jest srebrny więc białe kwiaty będą słabo widoczne. może jakieś wisniowe / bordowe ????

Stary 2009-04-20, 14:03   #4463
ania20m
Wtajemniczenie

:d
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 607530629.jpg (142,5 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dscf5660.jpg (138,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dscf5656.jpg (128,8 KB, 5 załadowań)

Stary 2009-04-20, 14:07   #4464
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość

Nie, nie przesadzasz. Dziwne zachowanie. Szczerze, to bym nie chciała takiej świadkowej. Pokazała ile dla niej znaczysz zastanów się czy to jest faktycznie osoba którą chcesz mieć obok siebie w tym dniu

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość

Strasznie postępuje. Nie wiem co powiedzieć, rozumiem, że Ci bardzo przykro...

Zastanawiam się jeszcze nad jednym... Bo siostra Tż (potencjalna druhna) jest ode mnie starsza 6 lat? Niektórzy mi mówią, że nie wypada, żeby druhna była starsza... Co myślicie?

Już postanowiłam, że ktos inny jednak zostanie moim świadkiem , ktoś na kogow sparcie bede mogla liczyc.
Justyna ja nie widze przeciwskazan, żeby siostra Twojego Tż-ta byla druhna, nie szkodzi ze jest starsza, ludzie czesto lubia szukac problemu tam gdzie go nie ma.

Edytowane przez liliputek
Czas edycji: 2009-04-20 o 14:12
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-20, 14:08   #4465
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

czesc dziewczyny.Zamieściłam jedno zdjęcie studyjne na NK bo muszę czekać 2 tyg na zdjęcia.Ten portret daliśmy w prezencie rodzicom w ramach podziękowań.Pani obrobiła zdjęcie w ciągu 3 godzin i kolega szybko po nie pojechał

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-20, 14:08   #4466
azzis
Zakorzenienie

Białe kwiaty będą dobrze widoczne (do tego przecież zielone gałązki).
Widziałam takie srebrne samochody na biało przystrojone, z resztą nasz też taki będzie i będą białe kwiaty.

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-20, 14:09   #4467
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Iza opowiadaj jak było

ps. zaprosiłam cie na nk, bo nie wiem czemu cie wczesniej nie miałam

Stary 2009-04-20, 14:14   #4468
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny.Zamieściłam jedno zdjęcie studyjne na NK bo muszę czekać 2 tyg na zdjęcia.Ten portret daliśmy w prezencie rodzicom w ramach podziękowań.Pani obrobiła zdjęcie w ciągu 3 godzin i kolega szybko po nie pojechał
superowo wygladaliscie
Stary 2009-04-20, 14:14   #4469
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Iza opowiadaj jak było
Dajcie spokój.W kościele to była taka nerwówka,ze sie pomyliłam przy kwesti:MĘŻU PRZYJMIJ TĘ OBRACZKE..............za szybko powiedziałam jeden wyraz ale szybko się poprawiłam hehe.Trafił nam się młody ksiądz który powiedział kazanie od siebie bez regółek.bardzo nam się podobało bo nie nudził.Organista bardzo ładnie grał i obyło się bez skrzypaczki.Moja matka chrzestna ciągle płakała bidulka.Zespół muzyczny się sprawdziłzaraz pomyślę co jeszcze napisać

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-20, 14:17   #4470
celi25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
:d
Na allegro w ofertach wynajmu widziałam dużo srebrnych mercedesów - może tam Ci się coś spodoba. A może taki kolor jaki będziesz miała w bukiecie...

Iza opowiadaj bo Ty się tak denerwowałaś przed..

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości