|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
twin welon albo gladki albo z ta koronką - nowe z koronką - firmowe tak od 400zł
Gładkie allegrowe od 50. Może coś uzywanego poszukasz z koronką? Bo Ty masz ecru suknie prawda? Gładki do pupy też będzie pięknie wyglądał. anfas mierzyła, też do koronkowej sukni, i wyglądał super.
|
|
|
|
#4442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałam o gładkim, bo koronkowy to już by był przesyt koronki 400 zł za welon o rany w życiu co do koloru to wierzch-koronka jest dość biały nie jest to ecru ale materiał pod koronką jest już ecru. Więc welon raczej biały bardziej by pasował.
|
|
#4443 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A może sprawdź salony?
|
|
#4444 |
|
Zakorzenienie
|
twin maid yhm.... muysialabym to na zywca zobaczyc bo po zdjeciach to ona dla mnie ecru jest
![]() No ale... :P jak kupisz welon jednowastwowy cieniutką mgiełkę, to nie zasloni Ci za bardzo pleców ![]() ale ja myślę o długości do 75cm. |
|
|
|
#4445 |
|
Zakorzenienie
|
helloł
dziewczynki dzis idziemy zaniesc 2 ostatnie zaproszenia na nasze wesele ![]() co do zapraszania z osoba tow. tudziez imiennie - co ja mam powiedziec wyobrazcie sobie ze jestesmy z TZ 11 lat (dzis dokladnie mamy jedenasta rocznice ) i jego kuzynka w zeszlym roku tez prosila go z "osoba towarzyszaca", pomimo ze juz wtedy mielismy wytyczona date slubu to sie dopiero nazywa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rozumiem, ze nie napisala nas jeszcze jako malzenstwa, bo jak dawala zaproszenia to jeszcze nim przeciez nie bylismy, ale mogla sie chociaz pofatygowac, by zapytac jak mam na nazwisko, tymbardziej ze teraz UWAGA: na zaproszeniu nie ma kogo sie zaprasza i to do kogo zaproszenie jest kierowane jest dopiero na kopercie napisane odrecznie, wiec nie wiem, w czym miala problem mogla sie nawet zapytac mamy tz na miejscu i szybko dopisac, ale mam to w |
|
|
|
#4446 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam Was kochane nie było mnie tu od świąt a Wy już natrzepałyście tyle stronek
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja jestem ciekawa ile nam nasz ksiądz zaśpiewa za ślub ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja byłam ostatnio z moim Tżtem oglądać garnitury i największy jaki pani w sklepie znalazła był na 194 cm wzrostu a tż ma 196 cm i rękawy od marynarki były jednak za krótkie i nie ma innej rady jak tylko uszyć...Cytat:
Znalazłam coś takiego... może Ci się przyda ![]() Cytat:
Nie wiem czy Wam o tym pisałam ale miałam problem z księdzem z mojej parafii... Nie chciał nam dać ślubu bo miał już zarezerwowaną mszę na cmentarzu i jeszcze jedną mszę ślubną i stwierdził, że się nie wyrobi... kazał nam jeździć do tej pary, która miała już zamówioną mszę ślubną, prosić ją żeby przełożyli na wcześniejszą godzinę, oni się nie zgodzili bo i tak mają wcześnie i całe święta żyłam w stresie ale pojechaliśmy do niego z tżtem w sobotę, żeby postawić sprawę jasno albo znajdzie czas i da nam ślub albo jedziemy do innego kościoła... wyczuł chyba, że kasa mu może przejść koło nosa i od razu inaczej z nami rozmawiał... czas się nagle znalazł i wszystko jest ok... a ile się wcześniej nasłuchałam od niego, że jak najpierw się szuka zabawy a nie przychodzi najpierw do niego to tak później jest...Ale na szczęście wszystko już jest załatwione... Od środy biorę się za zaproszenia Edytowane przez monarika Czas edycji: 2009-04-20 o 11:55 |
|||||||
|
|
|
#4447 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wiem gdzie go wepnę :nie wiem: bo dopiero jak znajdę welon i zobaczę jak z nim wyglądam to zdecyduję czy rozpuszczę włosy czy je jakoś upnę... Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4448 | |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() Powiem wam, ze ja jestem z TZ 7,5 roku a osatatnio (tzn rok temu) od jego kolegi dostalismy zaproszenie na slub i co?? ja byłam jak osoba towarzysząca. nawet nie chciało im sie fatygowac aby sie TZ zapytac jak mam na anzwisko. Bo Imie przeciez znali ech... poszułam sie uroczo ![]() Cytat:
jaką date wybierzecie?? ja tez . a co depilacji to włąsnie sie zastanawiam. Bo nigdy nikt mi obcy nie robił depilacji i jakos tak mi głupio a wy robicie soebie cała depilacje u kosmetyczki czy moze same bedziecie sie depilowac?? |
|
|
|
|
#4449 |
|
Zakorzenienie
|
toyotka a Ty kiedy masz slub bo nie ma Cie na liście.
Kiedy przyjeżdzą twoja suknia z LF ? madzia ja ide na oczyszczanie i depilasję wąsika i pach. Nogi i bikini maszynką. |
|
|
|
#4450 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie zastanawiam nad tą depilacja jeszcze
![]() a ja sie umwóiłam wczoraj z wizazystką, na którj mi szalenie zalezało. kobietka jest u nas tylko w soboty a tak to pracuje w warszawie. maluje do sesji fotograficznych w gazecie np. w "vivie"
|
|
|
|
#4451 |
|
Wtajemniczenie
|
Iza wrzuciała zdjęcie ślubne na nk...cudnie wyglądała
|
|
#4452 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja sie chyba załamie...Przyszły dzisiaj sandałki...i co? Za duże ![]()
|
|
|
|
#4453 |
|
Zakorzenienie
|
ojojojjo to mioże mężatka nas zaraz odwiedzi
![]() ![]() ![]() ![]() Ja zobaczę diopeiro w domku ![]() madzia to super gratulacje myszka ![]() : głowa do góry, nie możesz zwrócić? może kup jakieś firmowe jak masz problem z rozmiarem. Albo buty do tańca latynoamerykańskiego - sandałki.
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-04-20 o 13:09 |
|
|
|
#4454 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłałam
|
|
|
|
|
#4455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4456 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4457 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie widziałam - ślicznie. Widać szczęście w oczach
|
#4458 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chcę zadnych koralików i innych ozdóbek. Moja koleżanka miała bukiet z róż i w środek były powbijane perełki na szpilce- normalnie krew mi się mroziła- kwiaty sa tak piękne, ze wystarczą same w sobie - gdyby były ładniejsze z perełkami to Bóg by takie stworzył ![]() piekna suknia ![]() Cytat:
Teraz np. dzwonię po rodzinie swojej i TŻ i pytam sie jak kto ma na nazwisko. Tylko jak ktoś jest wolny to pisze z osobą towarzyszącą. To żaden problem dowiedzieć się, trzeba tylko chcieć.a ja w pracy nie mam nk Iza, pokaż się tu |
||
|
|
|
#4459 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny na naszej klasie nasza Izunia dodala fotke ze slubu
![]() |
|
|
|
#4460 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Toyotka, Kliwia - Wy macie suknie z LF??? Bo ja też O ile o tym samym mówimy ![]() A tak wogóle to dzień dobry wiecie ile nadrabiam tutaj? Od piątku mnie nie było i prawie 2 godziny już czytam !
|
||
|
|
|
#4461 |
|
Zakorzenienie
|
Iza pokaż nam się tutaj
|
#4462 | |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
Taaak widziałam prześliczna z niej była Panna Młoda!!! ![]() Dziewczyny takim mercedeskiem pojade do ślubu ![]() Powiedzcie mi jakie ubranie do niego pasuje?? jest srebrny więc białe kwiaty będą słabo widoczne. może jakieś wisniowe / bordowe ???? |
|
|
|
|
#4463 |
|
Wtajemniczenie
|
:d
|
|
|
|
#4464 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Justyna ja nie widze przeciwskazan, żeby siostra Twojego Tż-ta byla druhna, nie szkodzi ze jest starsza, ludzie czesto lubia szukac problemu tam gdzie go nie ma. Edytowane przez liliputek Czas edycji: 2009-04-20 o 14:12 |
||
|
|
|
#4465 |
|
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny.Zamieściłam jedno zdjęcie studyjne na NK bo muszę czekać 2 tyg na zdjęcia.Ten portret daliśmy w prezencie rodzicom w ramach podziękowań.Pani obrobiła zdjęcie w ciągu 3 godzin i kolega szybko po nie pojechał
|
#4466 |
|
Zakorzenienie
|
Białe kwiaty będą dobrze widoczne (do tego przecież zielone gałązki).
Widziałam takie srebrne samochody na biało przystrojone, z resztą nasz też taki będzie i będą białe kwiaty.
|
#4467 |
|
Zakorzenienie
|
Iza opowiadaj jak było
ps. zaprosiłam cie na nk, bo nie wiem czemu cie wczesniej nie miałam |
|
|
|
#4468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4469 |
|
Zadomowienie
|
Dajcie spokój.W kościele to była taka nerwówka,ze sie pomyliłam przy kwesti:MĘŻU PRZYJMIJ TĘ OBRACZKE..............za szybko powiedziałam jeden wyraz ale szybko się poprawiłam hehe.Trafił nam się młody ksiądz który powiedział kazanie od siebie bez regółek.bardzo nam się podobało bo nie nudził.Organista bardzo ładnie grał i obyło się bez skrzypaczki.Moja matka chrzestna ciągle płakała bidulka.Zespół muzyczny się sprawdził
zaraz pomyślę co jeszcze napisać
|
#4470 |
|
Rozeznanie
|
Na allegro w ofertach wynajmu widziałam dużo srebrnych mercedesów - może tam Ci się coś spodoba. A może taki kolor jaki będziesz miała w bukiecie...
Iza opowiadaj bo Ty się tak denerwowałaś przed..
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.

400 zł za welon
o rany w życiu 

wyobrazcie sobie ze jestesmy z TZ 11 lat (dzis dokladnie mamy jedenasta rocznice
to sie dopiero nazywa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rozumiem, ze nie napisala nas jeszcze jako malzenstwa, bo jak dawala zaproszenia to jeszcze nim przeciez nie bylismy, ale mogla sie chociaz pofatygowac, by zapytac jak mam na nazwisko, tymbardziej ze teraz UWAGA: na zaproszeniu nie ma kogo sie zaprasza i to do kogo zaproszenie jest kierowane jest dopiero na kopercie napisane odrecznie, wiec nie wiem, w czym miala problem 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
i nie ma innej rady jak tylko uszyć...

Teraz np. dzwonię po rodzinie swojej i TŻ i pytam sie jak kto ma na nazwisko. Tylko jak ktoś jest wolny to pisze z osobą towarzyszącą. To żaden problem dowiedzieć się, trzeba tylko chcieć.
zastanów się czy to jest faktycznie osoba którą chcesz mieć obok siebie w tym dniu