Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12 - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-10, 09:01   #1591
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12

to ja sie podpytam o solarium jak juz pisalam, nigdy tam nie byłam. co bardziej polecacie takie łózko, gdzie sie lezy, czy kabine gdzie sie stoi (czy moze jeszcze cos jest) ??

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
można tak powiedzieć bo nie ma komplikacji po operacji, ale tato ma problemy z chodzeniem, teraz jeszcze ma rehablilitacje no i z rozumieniem niektórych spraw. czasami nie pamięta co jadł, robił. niestety to była operacja mózgu wiec nie ma co się dziwić. najgorsze jest to, ze to paskudztwo odrosnie w ciagu kilku miesiecy
zartujesz?? czyli co?? wtedy kolejna operacja?? bardzo współczuje

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 09:06   #1592
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
to ja sie podpytam o solarium jak juz pisalam, nigdy tam nie byłam. co bardziej polecacie takie łózko, gdzie sie lezy, czy kabine gdzie sie stoi (czy moze jeszcze cos jest) ??

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

lepsze stojace jesli chcesz lepiej ramiona opalic i buzke (w stojacych najczesciej sa mocniejsze lampy) a na lezacych lepiej sie nogi opalaja

Cytat:
można tak powiedzieć bo nie ma komplikacji po operacji, ale tato ma problemy z chodzeniem, teraz jeszcze ma rehablilitacje no i z rozumieniem niektórych spraw. czasami nie pamięta co jadł, robił. niestety to była operacja mózgu wiec nie ma co się dziwić. najgorsze jest to, ze to paskudztwo odrosnie w ciagu kilku miesiecy
bardzo Ci współczuję
Stary 2009-06-10, 09:09   #1593
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diamondbabe Pokaż wiadomość
lepsze stojace jesli chcesz lepiej ramiona opalic i buzke (w stojacych najczesciej sa mocniejsze lampy) a na lezacych lepiej sie nogi opalaja
aha to w takim razie chyba wezme lezące- nogi zawsze najwolniej mi sie opalają.

a mam takie jeszcze pytanie: czy wy jakos osłaniacie piersi jak sie tak opalacie??

Stary 2009-06-10, 09:10   #1594
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Rzeczywiście w tych stojących są przeważnie mocniejsze lampy więc teraz to zależy od Ciebie. Ja mimo, że to stojące szybciej opala wole na leżącym sobie poleżeć
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 09:11   #1595
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Rzeczywiście w tych stojących są przeważnie mocniejsze lampy więc teraz to zależy od Ciebie. Ja mimo, że to stojące szybciej opala wole na leżącym sobie poleżeć
dzięki
wezme leżace w takim razie.

Stary 2009-06-10, 09:11   #1596
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA CIEPLE SLOWKA

Fajnie sie mówi MĘŻU coooo Misqa, a Ty kiedy cos wrzucisz???

Jest i nasza Kasia Kasia, opowiadaj, bo inaczej ja dziewczyny tu zamecze

COS DLA MOICH KOCHANYCH NA DZIEN DOBRY:

piękne

Cytat:

ja chodziłam na łóżko ale teraz jak poszłam na stojące to widzę różnice że nie mam na łopatkach białych plam o co mi szczególnie chodziło by nie było widać jak suknie założe

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 09:11   #1597
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:

a mam takie jeszcze pytanie: czy wy jakos osłaniacie piersi jak sie tak opalacie??
Ja w sumie przez te 4 razy co byłam nie zasłaniałam piersi, ale jeżeli masz zamiar częściej chodzić to radziłabym ubrać stanik bez ramiączek, albo ten taki silikonowy jeżeli masz, bo wtedy nie będzie pasaka na plecach.
Stary 2009-06-10, 09:12   #1598
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:

raczej nie, nie każdy organizm jest w stanie to przetrzymać, a poza tym za każdym razem to się rozrasta i nie mogą wyciąć większości mózgu. na to niestety nie ma lekarstwa, z tego rodzaju nowotworu nie da się wyleczyć
pozostaje być z tata jak najwięcej i cieszyć się dopóki jest

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 09:14   #1599
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
raczej nie, nie każdy organizm jest w stanie to przetrzymać, a poza tym za każdym razem to się rozrasta i nie mogą wyciąć większości mózgu. na to niestety nie ma lekarstwa, z tego rodzaju nowotworu nie da się wyleczyć
Bardzo mi przykro Mam nadzieję i pomodlę się za to, żebyś mogła jak najdłużej cieszyć się obecnością taty.
Stary 2009-06-10, 09:15   #1600
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
Maggie - wrzuce jak tylko bede miala, od fotografa to za jakis czas dopiero, ale braciszek moj mnostwo fot napstrykał, tylko ze on jak nie obrobi to tez nie da no i tak czekam.. znajomi mnostwo zdjec robili i tez doprosic sie nie mozemy ;/
No my zdjecia od fotografa juz wybralismy i beda do odbioru w piatek wieczorkiem oczywiscie tez wam wrzuce
Cytat:
hej dziewczyny
Maggie1983 wyglądaliście. Miałaś super fryzurę, makijaż i suknię, ślicznie wyglądałaś jako Panna młoda

misQa super relacja ślubna, ciesze się, że wszystko super wyszło. Czekamy teraz na jakieś fotki.

My jutro zaczynamy remont pokoju tz. Dzisiaj ostatecznie sprzątamy, wczoraj rodzice tz też zabierali swoje rzeczy z szaf. Wszystko na raz robimy, ale będzie z głowy.
Jeśli dobrze pójdzie, to tata w piątek wyjdzie ze szpitala Nie chcemy, żeby ostatnie miesiące życia spędził w szpitalu, ale z nami w domu. Za 10 dni ma wizytę u onkologa i ten pewnie skieruje go na naświetlania albo chemię.

My załatwiliśmy większość kościelnych spraw- na naukach byliśmy 3 razy i zaliczone, poradni nie trzeba, protokół ksiądz sam sobie spisze, tylko mamy donieść dowody świadków i iść do spowiedzi. Nasz proboszcz jest super.
mam nadzieje, ze z tata bedzie oki
Cytat:
No to miłą niespodziankę na początek dnia nam przygotowałaś Pięknie wyglądałaś, nie umiem się na Ciebie napatrzeć, a już wyobrażam sobie jak Twoj TŻ był wpatrzony, pewnie oka z Ciebie nie spuszczał

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

Czyli rozumiem, że oprecja Twojego taty się udała? No to trzymam kciuki, żeby wyszedł w ten piątek ze szpitala i już było lepiej.

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
No to moje serdeczne gratulacje
Juz nie moge sie doczekac, kiedy nam sie uda troche swiruje na ten temat i juz mi sie wydaje, ze kreci mi sie w glowie albo sie zastanawiam , czy napic sie kawy czy nie
Cytat:
dziękuję

teraz śledziki na topie tyle ze czy czarny nie z abardzo pogrzebowo??

powiem szczerze ze to byla moja pierwsza przymiarka i to w nie swoich butach jak wczoraj zalozylam swoje buty i suknie to akurat tiul dotykal ledwo co ziemi (czy powinna byc troszke krotsza?? ) i Pani krawcowa mi tez 4 guziczki doszyla zebym mogla podpiac tren wtedy to jeszcze krocej bylo ale dobrze ze mi zwrocilas uwage zerkne na to bo ja sie tak kurcze nie znam myslalam ze sprzedawczyni jak cos bedzie nie tak mi powie ale to nic przymierze suknie jeszcze raz za jakis miesiac i w razie czegos dam do przerobki

suuuper
suknia nie moze byc za krotka, bo bedziesz sie zle czula - na przymiarce nie stoj w miejscu tylko pochodz, potancz i zglaszaj wszelkie ale ja sie balam odezwac, ze cos jest nie tak, a pozniej Wam tu histerie urzadzalam
Cytat:

na lezacym wiadomo wygodniej, ale w tubie jakos nie ma tego klaustrofobicznego uczucia i lepiej sie boczki opalaja najlepiej zapytaj, ktore solarium ma mocniejsze lampy
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 09:15   #1601
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
dzięki
wezme leżace w takim razie.
Madziu możesz iśc pierwszy raz na leżące, a za drugim na stojące i zobaczysz czy jest to dla Ciebie jakaś różnica
Stary 2009-06-10, 09:17   #1602
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
ja chodziłam na łóżko ale teraz jak poszłam na stojące to widzę różnice że nie mam na łopatkach białych plam o co mi szczególnie chodziło by nie było widać jak suknie założe
ciekawe czy tak u kazdego sie robi, czy nie??
Cytat:
Ja w sumie przez te 4 razy co byłam nie zasłaniałam piersi, ale jeżeli masz zamiar częściej chodzić to radziłabym ubrać stanik bez ramiączek, albo ten taki silikonowy jeżeli masz, bo wtedy nie będzie pasaka na plecach.
myslałam aby zrolowac zapiecie od stanika do miseczek i nakryc piersi tylko miseczkami
Cytat:

Stary 2009-06-10, 09:19   #1603
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:

myslałam aby zrolowac zapiecie od stanika do miseczek i nakryc piersi tylko miseczkami
Czy u każdego się tak robi to nie wiem, ale ja nie mam np. takiego efektu więc raczej nie. A co do stanik to też niezły pomysł
Stary 2009-06-10, 09:20   #1604
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
na lezacym wiadomo wygodniej, ale w tubie jakos nie ma tego klaustrofobicznego uczucia i lepiej sie boczki opalaja najlepiej zapytaj, ktore solarium ma mocniejsze lampy
to lepiej jest brac te z mocniejszymy lampami?? myslałąm,z e takich jak na pierwszy raz lepiej unikac
Cytat:
Madziu możesz iśc pierwszy raz na leżące, a za drugim na stojące i zobaczysz czy jest to dla Ciebie jakaś różnica

aha i wiem,z e to głupie ale musze sie zapytac czy jest jakas mozliwosc ,z e np. pradu zabraknie czy cos i ta pokrywa mi sie nie otworzy i sie tam upiekę ??

Stary 2009-06-10, 09:23   #1605
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

Cytat:

ja nie zasłaniam w solarium mozna kupic takie plasterki jesli chcesz na piersi ale niestety nie wiem ile kosztuja..

Cytat:

suknia nie moze byc za krotka, bo bedziesz sie zle czula - na przymiarce nie stoj w miejscu tylko pochodz, potancz i zglaszaj wszelkie ale ja sie balam odezwac, ze cos jest nie tak, a pozniej Wam tu histerie urzadzalam
dlatego mysle wlasnie ze 15lipca na przymiarke sie zglosze z suknia miesiac przed slubem moze akurat schudne i bedzie co poprawiac dodatkowo

dziewczynki a powiedzcie mi ile schudlyscie przed slubem tak ze stresu?? nie odchudzajac sie?? tylko same przez się???
Stary 2009-06-10, 09:24   #1606
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
to lepiej jest brac te z mocniejszymy lampami?? myslałąm,z e takich jak na pierwszy raz lepiej unikac

aha i wiem,z e to głupie ale musze sie zapytac czy jest jakas mozliwosc ,z e np. pradu zabraknie czy cos i ta pokrywa mi sie nie otworzy i sie tam upiekę ??
Ja też się bałam tego na początku, ale nie ma takiej możliwości Co do lamp to na pierwszy raz nie radziłabym możesz potem być czerwona i się spiec tak, że nie będziesz się umiała dotknąć. Zresztą pani w solarium powinna Ci doriadzić jakies solarium i na jaki czas. Przeważnie za pierwszym razem kierują tak na 5-6 min.
Stary 2009-06-10, 09:24   #1607
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
okrpona ta twoja przyszła szwagierka
Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
jestem w szoku :/ PRZYKRO MI
Zaczęły sie problemy rodzinne :/
Dzieki dziewczyny

Cytat:
Napisane przez groszek80 Pokaż wiadomość

Co za jędza!!! to przykre, że masz taką sytuację, ale dziwię się trochę Twojemu TŻ, że pozwala jej, aby w taki sposób Cię traktowała. Nie rozmawiałaś z nim na ten temat?Ja rozumiem, że to jego rodzina, ale teraz Ty nią dla niego będziesz i to najbliższą!!! Głowa do góry!!! Może problem jakoś się rozwiąże!!!
Tż juz na samym poczatku próbowal z nia rozmawiac, ale ona nic sobie z tego nie robiła, wiec teraz w ogole nie utrzymujemy z nia kontaktu. Co najsmiesniejsze, ona robi tak, ze na mnie jedzie , oczernia mnie itp, ale jednoczesnie przymila sie do Tż-ta jakby chciala mu sie podlizac, i po prostu go zbuntowac przeciwko mnie.

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

jaaaa co za gupia panna
dziwie sie ze wytrzymujesz to jakos bo ja bym juz dawno cos powiedziala ... no ale wiadomo ze rodzice uwierza wlasnej corce a nie Tobie

Próbowałam znia rozmawiac na żywo, ale nie skonczylam zdania a juz staryz Tż-ta i babka zaceli na mnie wsiadac, bo sie biedna nie mogla wybronic z wlasnym klamstw, to ja zaczeli wspierac. A jak kiedys wyslala mi sms-a z obelgami a jej odpisalam to pokazala swojemu ojca mojego sms-a i pow ze to aj jej pierwsza takie rzeczy zaczelam pisac, no szok
Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Liliputku, współczuje takiej szwagierki, co za wredny babsztyl, nie rozumiem takich ludzi. Ja bym chyba tak tego nie zostawiła, próbowałabym porozmawiać z nią i jak któraś dziewczyna mówiła nagrała bym co ona wygaduje i pokazałabym rodzicom. Albo porozmawiałabym z nią w obecności rodziców i ciągnęłabym ją za słowa aż by się sama w sobie pokręciła z tymi kłamstwami. TŻ też powinien ostro z nią pogadać i walczyć o prawdę!!
Jak wyzej, jak braknie jej argumentow i sie zacznie platac to jej rodzice zaczna na mnie wsiadac, pomimo iz beda widziec ze ona cos kreci. chora rodzina. Mam juz dosc.

Wczoraj odebralismy obraczki, super sa. Jak bede miala czas to zrobie zdjecia i wstawie.
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 09:26   #1608
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
dziewczynki a powiedzcie mi ile schudlyscie przed slubem tak ze stresu?? nie odchudzajac sie?? tylko same przez się???
Nie wiem jeszcze czy schudne i ile, ale wiem tylko, że od stycznia (1 przymiarka) do teraz schudłam ok. 5 kg tak sama z siebie nie dochudzalam się nie ćwiczyłam, no ale też nie objadałam się bardzo
Stary 2009-06-10, 09:27   #1609
stokrotka24
Zakorzenienie

dzięki dziewczyny za modlitwy i wsparcie. jedyne co mogę powiedzieć i poradzić to słowa "spieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą". jak nasi rodzice denerwują nas lepiej się powstrzymać i nic nie powiedzieć niż się złościć, wielu slow można później żałować.

ja jeszcze nigdy nie bylam w solarium, az wstyd sie przyznac przed slubem mam zamiar troche sie opalic, bo mam bardzo jasna karnacje

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 09:27   #1610
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też się bałam tego na początku, ale nie ma takiej możliwości Co do lamp to na pierwszy raz nie radziłabym możesz potem być czerwona i się spiec tak, że nie będziesz się umiała dotknąć. Zresztą pani w solarium powinna Ci doriadzić jakies solarium i na jaki czas. Przeważnie za pierwszym razem kierują tak na 5-6 min.
dzięki, mam nadzieje, ze tam mi doradza, ale choc wiem co nieco na ten temat od was
a piersi chyba tak strach bezposrednio na te lampy wystawiac co?? czy stanik i tak nic nie da??
Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość
Wczoraj odebralismy obraczki, super sa. Jak bede miala czas to zrobie zdjecia i wstawie.
koniecznie

Stary 2009-06-10, 09:28   #1611
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
mnie właśnie podoba się z powodu tych czerwonych róż
ale chodzi mi ogólnie kształt bukietu czy pasuje a że czerwone kwiaty to lepiej bo jestem brunetką a chcę bukiet taki rzucający się w oczy
Te czerwone róże są piękne, mi chodziło o to, ze w bukiecie masz duzo kremowych kwiatów, takich bardziej ecru niz białych i zamiast nich ja bym dodała więcej białych a czerwone koniecznie niech zostaną

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
czesc
chciałam te relacje wam zdać ale tak się źle czuje że nie moge usiedzieć przy kompie
jest wszystko super
zdm wyczerpujące realacje wkrotce jak troszkę mi przejdzie
dbaj o siebie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
bylam dzis w kinie na potwory konrta obcy 3D takie to srednie bylo..... .
chciałam na to iść, bo pierwsza część mi się bardzo podobała

Cytat:
Azzis, my tez rozpoczelismy starania dzidziusiowe
ciekawa jestem jakie to uczucie serio, bo na razie raczej staraliśmy się żeby nie było dzidziusia to jest tak wazna życiowa decyzja, ze aż nie moge sobie wyobrazić powodzenia

Mamy licencję siedzielismy godzinę u księdza który zamiast o małzeństwie zaczął nas przepytywać z grzechów głónych najpierw sam je wymienił, a później mówi, to teraz je powtórzmy. I pytał się po kolei 1,2,3....? A później zaczął wymieniać w róznej kolejnosci numerki 5? 4? 7? 1? No i TŻ milczał, a ja odpowiadałam. W końcu na 10-tym numerku się zirytowałam i mówię: ,,przepraszam, ale to chyba nie o numerki chodzi, tylko o to co się za tymi sakramentami kryje" A ksiądz : ,,no tak, no tak słuszna uwaga "
kumacie?
Powiedział też o przebiegu ceremoni, ze nawet przed ołtarzem mozemy powiedzieć ze nie chcemy slubu No i na szczęscie nie wspomniał o pieniadzach. Sami dalismy. Zdecydowanie przyjemniej daje się kopertę gdy ksiadz o nią nie prosi Uffffffff

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 09:32   #1612
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:

ja jeszcze nigdy nie bylam w solarium, az wstyd sie przyznac przed slubem mam zamiar troche sie opalic, bo mam bardzo jasna karnacje
to tak jak ja

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość

Mamy licencję siedzielismy godzinę u księdza który zamiast o małzeństwie zaczął nas przepytywać z grzechów głónych najpierw sam je wymienił, a później mówi, to teraz je powtórzmy. I pytał się po kolei 1,2,3....? A później zaczął wymieniać w róznej kolejnosci numerki 5? 4? 7? 1? No i TŻ milczał, a ja odpowiadałam. W końcu na 10-tym numerku się zirytowałam i mówię: ,,przepraszam, ale to chyba nie o numerki chodzi, tylko o to co się za tymi sakramentami kryje" A ksiądz : ,,no tak, no tak słuszna uwaga "
kumacie?
Powiedział też o przebiegu ceremoni, ze nawet przed ołtarzem mozemy powiedzieć ze nie chcemy slubu No i na szczęscie nie wspomniał o pieniadzach. Sami dalismy. Zdecydowanie przyjemniej daje się kopertę gdy ksiadz o nią nie prosi Uffffffff
no co ty?? jakis lekko nawiedzony jest ten ksiądz.

a własnie: w kpercie trzeba dac księdzy te pieniądze??

Stary 2009-06-10, 09:41   #1613
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
dzięki, mam nadzieje, ze tam mi doradza, ale choc wiem co nieco na ten temat od was
a piersi chyba tak strach bezposrednio na te lampy wystawiac co?? czy stanik i tak nic nie da??
Stanik daje bardzo dużo i lepiej go mieć
Stary 2009-06-10, 09:42   #1614
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
słuszna uwaga a tak wogóle to bardzo do twarzy Ci w tej fryzurce na bok i widzę ze dekoracje w sali miałaś rózowe? tak? a ten tiul rózowy to sama kupowałas?

Cytat:
aha i wiem,z e to głupie ale musze sie zapytac czy jest jakas mozliwosc ,ze np. pradu zabraknie czy cos i ta pokrywa mi sie nie otworzy i sie tam upiekę ??
jak zabraknie prądu to sie wyłaczą lampy wiec się nie upieczesz też kiedyś miałam takie schizy

Cytat:
a własnie: w kopercie trzeba dac księdzy te pieniądze??
no my dalismy. Nie pytalismy się nawet czy się płaci za licencję, czy ile? Po prostu na koniec dalismy 100 i juz.

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 09:43   #1615
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Przykro mi Bardzo Ci współczuję
Cytat:
Juz nie moge sie doczekac, kiedy nam sie uda troche swiruje na ten temat i juz mi sie wydaje, ze kreci mi sie w glowie albo sie zastanawiam , czy napic sie kawy czy nie
Ja też takie schizy mam

Cytat:
Jak zabraknie prądu to i lampy się wyłączą hihih
Bez obaw. Na początku też myślałam, że pokrywa misię nie otworzy, ajk się zatnie, albo coś ale potem już bez obaw się wchodzi..

Cytat:
a własnie: w kpercie trzeba dac księdzy te pieniądze??
Wiadomo, że w kopercie. A wolałabyś mu z portfela wyliczać kasę po stówce?

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 09:58   #1616
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Stanik daje bardzo dużo i lepiej go mieć
tak własnie myslałam.
Cytat:
jak zabraknie prądu to sie wyłaczą lampy wiec się nie upieczesz też kiedyś miałam takie schizy

no my dalismy. Nie pytalismy się nawet czy się płaci za licencję, czy ile? Po prostu na koniec dalismy 100 i juz.
Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Jak zabraknie prądu to i lampy się wyłączą hihih
Bez obaw. Na początku też myślałam, że pokrywa misię nie otworzy, ajk się zatnie, albo coś ale potem już bez obaw się wchodzi..

Wiadomo, że w kopercie. A wolałabyś mu z portfela wyliczać kasę po stówce?
o widze, ze nie tylko ja mam takie schizy na temat solarium
a co do kasy dla kseidza, to w sumie nie pomyslalam, z w kopertach

a u mnie juz afera w rodzinie.
moja prababcia miała 6 rodzenstwa. moja babaca jzu nie zyje, wiec zostało ich 5. 3 juz zaprosiłam, jedne zaproszenie mam do wysłania, a jednego nie zapraszam. powód. praktycze ich nie znam. zona mojego wujka jest dziwna, zawsze jakąs afere zrobi, a to sie posika na srodku sali a to zakmnie od srodka w łązience i nikogo nie wpuszcza, potem np. wychodzi oknem i , albo sie napije i cos odatwwia. zreszta nie wiem nawet czy kiedys ją na zywo widziałam. nikt ich eraz nie zaprasza bo strach mają 3dzieci, wszyscy juz dawno po slubach. na zadnym slubie nie byłam. a jednego z nich anwet nie znam osobiscie. no taka mi niby rodzina wczoraj ten wujek pojechał do mojej prababci a ta sie pochwaliła zaproszeniem. jak ta głupia baba sie dowiedziała o tym (ta co tak nawala na weselach) to zadzwoniłą z krzykiem do mojej mamy brata (czemu do niego?? nie wiem), ze nikt ich juz nie zna, ze nikt ch ne zaprosił (a co ona mysli,z e ja wszystich jednego dnia zapraszam jak juz cos??) i ze ona to moze by nie przyszła ale dziec: (3 dzieci, kazdy z zona lub męzem i 2 dzieci - których i tak prawie albow cale nie znam) i afera juz gotowa. moja mama wkurzona, ma do niej zadzowonic, ze co ona sobie mysli. a ja teraz to i tak uz do niej nie pójde niech sie wali

a i co najlepsze. TZ oddał samochód do naprawy . ma byc w nastepnym tyg do odebrania ale... zostawiłam tam częśc zaproszen a warszatat jest daleko od nas no co za pech

Stary 2009-06-10, 10:01   #1617
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
dzięki dziewczyny za modlitwy i wsparcie. jedyne co mogę powiedzieć i poradzić to słowa "spieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą". jak nasi rodzice denerwują nas lepiej się powstrzymać i nic nie powiedzieć niż się złościć, wielu slow można później żałować.

Na pocieszenie powiem Ci, ze cuda w medycynie się zdarzają i trzeba w to wierzyć. przykładem jest mój tata, który miał wypadek czego efektem były mega krwiaki na mózgu. Lekarze nie dawali żadnych szans, miał być roślinką do końca życia, bo wycięto znaczną część mózgu.
Dzięki Bogu z tatą jest wszystko ok, tak jak przed wypadkiem, zyje, jest normalny, pracuje, cieszy sie życiem...lekarze uznali to jako cud!!! także trzeba wierzyć..., ze to co niemożliwe czasem staje się możliwe.

CO do solarium, ja tez nie korzystałam z tego przybytku dobroci...byłam jakis miesiąc temu pierwszy raz, ale to nie dla mnie...zreszta boje się uczulenia, bo ja to taki wrażliwiec jestem i po tym pierwszym razie wszystko mnie swędziało a byłam tylko 5 min.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-10, 10:01   #1618
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:

Madzia, ja Ci zdradzen moj sposob-bierzesz platek do demakijazu i rozdzielasz tak by byly dwa okragle platki i na ta wlochata czesc poloz troche balsamu lub sliny i przyklej do sutka wtedy zaslania ci to co najwazniejsze, a reszta sie opala i ja pamietaj o okularkach na oczka-tam sa takie specjalne
Cytat:

no w sumie masz racje-idz najpierw ze 2-3 razy po 5 min, pozniej 2 razy 10, a pozniej na mocniejsze
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Stary 2009-06-10, 10:04   #1619
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość

CO do solarium, ja tez nie korzystałam z tego przybytku dobroci...byłam jakis miesiąc temu pierwszy raz, ale to nie dla mnie...zreszta boje się uczulenia, bo ja to taki wrażliwiec jestem i po tym pierwszym razie wszystko mnie swędziało a byłam tylko 5 min.
kurcze to ja moze sie w nastepnym tyg wybiore, bo jak dostane uczulenia to dopiero bedzie . a szybbko ta opalelnizna o solarce schodzi?? czy tak jak prz zwykłym opalaniu??

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Cytat:
Madzia, ja Ci zdradzen moj sposob-bierzesz platek do demakijazu i rozdzielasz tak by byly dwa okragle platki i na ta wlochata czesc poloz troche balsamu lub sliny i przyklej do sutka wtedy zaslania ci to co najwazniejsze, a reszta sie opala i ja pamietaj o okularkach na oczka-tam sa takie specjalne

no w sumie masz racje-idz najpierw ze 2-3 razy po 5 min, pozniej 2 razy 10, a pozniej na mocniejsze
tak?? i taka ochrona wystarczy??

tylko co ejsli aj nigdy piersi nie opalałam?? czy przez 5 min nie poparze ich?? bo one przeciez są bardzo delikatne

Stary 2009-06-10, 10:10   #1620
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie zasłaniam w solarium mozna kupic takie plasterki jesli chcesz na piersi ale niestety nie wiem ile kosztuja..

dlatego mysle wlasnie ze 15lipca na przymiarke sie zglosze z suknia miesiac przed slubem moze akurat schudne i bedzie co poprawiac dodatkowo

Tak wagowo to przez ostatnie 2 tygodnie 2-3kg
Cytat:
słuszna uwaga a tak wogóle to bardzo do twarzy Ci w tej fryzurce na bok i widzę ze dekoracje w sali miałaś rózowe? tak? a ten tiul rózowy to sama kupowałas?

Rybko, w koncu sie zdecydowalam na fioletowawe i ecru balony, a na stolach byly rozowo-lila kwiaty-posluchalam Waszych rad, ze do zlota wszystko pasuje i chcialam, by pasowalo tez do mojej wiazanki nic nie kupowalam, wszystko szykowal ten dom weselny

Madzia - nie poparzysz pod warunkiem ze pierwsze 2-3 razy pojdziesz na 5 min, uwierz mi

Edytowane przez Maggie1983
Czas edycji: 2009-06-10 o 10:12
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości