![]() |
#4681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
caly czas sie ludze ze moze sie zmieni,ze przyjdzie ze przeprosi ze bedzie sie staral.
nie bede zebrac o milosc i szacunek.nie bede ![]() ![]() ----- Placze choc i tak nic mi to nie da. Jestem słaba.
Yesterday I was sad Today I am happy Yesterday I had a problem Today I still have a problem But today I changed the way I look at it Edytowane przez orzeszek01 Czas edycji: 2009-08-03 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4682 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziwi mnie tylko jak '''manie'' meza zmiania wszystko bo tobie dziewczyny mowia daj sobie spokoj a mi walcz walcz walcz ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() hej kochane, mialam paskudny,zly,wtretny dzien w pracy..Nic w zwiazku z piatekim,inne sprawy, a jutro bedzuie jescze gorzej chyba... wrocilam dopiero,wykapalam sie uswiadomilam ze od 12 nic nie jadlam oprocz kawy(za duzo stresu chyba...) ,zjadlam obiad i polozylam na sofie i wlaczylam 1 serie Sex n the City i zrobilam malego drinka(!!!a tak sie zarzekalam ze koniec z alko...) na ukojenia nerwow.. milego wieczorka wam zycze ![]()
![]() |
#4683 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie jesteś słaba! już to wielokrotnie udowodniłaś ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A sam fakt że Ty byłaś ze swoim TŻ-em tyle lat, że zdecydowaliście przysiąc sobie publicznie że będziecie już zawsze razem daje spore podstawy do zachęcania do walki, nawet jeśli jest źle ![]() ![]() W ogóle to tulę Was obie i wierze w Was bo jestescie mądre kobietki ![]() Cytat:
![]() U mnie dziś ciekawiej trochę. Ciotka była, poźniej kuzynka, później TŻ (wziął mój rower żeby go naprawić, może uda mi się trochę pojeździć o ile kolana pozwolą - chociaż na razie się na to nie zanosi żeby miały pozwolić ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-08-03 o 22:08 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4684 |
Zakorzenienie
|
Ehh,brakuje mi po prostu słów i nie wiem czy śmiac sie czy płakac.
Nie raczył sie pofatygowac do mnie zeby porozmawiac jak dorosly czlowiek,choc mieszka niecale 10min od mojego domu,tylko sle smy,a co to za rozmowa przez smsy. No i sie dowiedzialam ze po co by mial do mnie przychodzic skoro jestem zla? Myslal ze jak 2 dni poczeka to mi przejdzie i wtedy dam sie "urobic" czy co ![]() A no i co ciekawsze,ja tez powinnam sie zmienic,bo co tylko on ma sie zmieniac? Powiedzial,ze on chce sie pogodzic, ze sie zmieni. Jasne ,juz to widze. Mowie mu ze kiedys juz mi to obiecywal ("A co myslisz ze to takie proste? Ze w 2 godziny i sie zmienie?!" -pominal fakt ze prosilam go o to kilka miesiecy temu) Tylko teraz jesli sie rozstaniemy,to bedzie z mojej winy bo to przeciez ja nie chce sie pogodzic . Jestem w kropce. Jak zwykle nie wiem co robic. ![]()
#4685 |
Zakorzenienie
|
Dominiko, kopnij typa w 4 litery, nie fatyguj się. Szkoda czasu na takich.
#4686 |
Rozeznanie
|
Orzeszku nie znam całkiem Twojej sytuacji ale wydaje mi się że ten chłopak po prostu nie zasługuje na Ciebie.
Witam! ![]() Widzę dziewczyny że niektóre z was nieżle zabalowały w ostatni weekend ![]() ![]() Pisze dopiero dzis bo jestem w konflikcie z moja siostra a komputer jest jej więc moge korzystać jedynie jak jej nie ma jak sobie sama pozwolę ![]() ![]() Dobra kończe już moje wywody.lepeij powiedzcie co tam u was słychac? miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4687 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Heloł ![]() Pogoda się popsuła, ale w sumie co mi tam, i tak w domu siedzę ![]() W ogóle mam okres i jestem okrągła jak kulka i tylko bym jadała... błe miłego wieczoru ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4688 |
Zakorzenienie
|
Ewuś- ja nie mam okresu, a i tak jestem okrągła jak kulka
![]() ![]() Od początku ![]() Pobudkę miałam dzisiaj razem z TŻ, czyli o 5:30, ponieważ.. szłam do pracy ![]() ![]() ![]() I zgadnijcie co robię od rana ... oglądam "przyjaciół" .. ostatni sezon ![]() ![]() A ogólnie to nuuuuuda straszna, jutro TŻ-a wyciągam na cały dzień z domu, bo po prostu dzisiaj wysiedziałam się za wszystkie czasy... Miłego wieczoru dziewczyny!
#4689 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() witajcie, ja juz po pracy,jakos minelo na sczescie... padnieta jestem a wogole polowe popoludnia wydawlo mi sie ze dzis jest czwartek! ![]() ![]() wrocilam do domu,zjadlam obiad i teraz zalegam na sofie i ogladam sex n the city ![]() ![]() milego wieczorka kochane! ![]()
![]() |
#4690 | |||||
Zakorzenienie
|
tja, to ja chyba jakiejś innej osoby zdjęcia na NK widziałam bo Ty nie masz z kulką nic wspólnego
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() łatwiej jest brać coś z słowa jak się patrzy z boku ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry ![]() zaspałam dziś trochę, ale potrzebowałam chyba snu bo ostatnio coś kiepsko się wysypiałam ![]() ![]() ![]() miłego dnia Kochane ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4691 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja dzis mialam paskudna noc.. zasnelam nad 4 , jajniki mnie tak bolaly ze ni moglam oka zmruzyc..bralam ibuprom i wogole i nei pomoglo.. spalam moze 3 h i jak mi rano zadzwonil zegarek to myslalam ze zaczna plakac... jak jakies zombie jechalam do pracy,nei moge sie skoncentrowac wogole,nawet redbull nie pomogl.. a okresu nie ma ![]() zaraz smigam na lunch, dobrze ze juz czwartek jutro.. milego dnia ![]()
![]() |
#4692 |
Wtajemniczenie
|
Orzeszku wiem co czujesz gdy inni mówią Ci, abyś go zostawiła, a pomimo wszystko go kochasz i nie dasz rady chociaż i z nim się męczysz.. dlatego sama powinnaś podjąć najlepszą dla Ciebie decyzje. najlepiej, jeśli mogłabyś z nim na spokojnie o wszystkim porozmawiać.. ale bez nerwów i emocji, jeśli z chłopakiem rzeczywiście jest coś nie tak to powinien wkońcu zmienić to dla Ciebie skoro Cię kocha
![]() ![]() sama mam nieco małe problemy z chłopakiem ![]() ![]() ![]() w pon był miesiąc a myśmy się nawet nie spotkali, tylko sprzeczali.. ![]() przez kilka dni chodziłam i ryczałam, nie miałam ochoty na nic, byłam po prostu przygnębiona tym, do tego dochodzą moje kompleksy, anonimowy telefon(niby się nie przejmowałam no ale same wiecie..) , ale dziś koleżanka się przyznała, że to ona dzwoniła, po czym później zaprzeczyła gdy zaczełam ją wyzywac po tej 'grubej szmacie'. mówi, że jestem chuda a tu takie coś ![]() ![]() muszę coś z sobą zrobić przez ten sierpień bo chcę znów cos w sobie zmienić, i inaczej wyglądac jak przyjdę do szkoły ![]() dobranoc Słoneczka ![]()
#4693 |
Zakorzenienie
|
Ktoś mnie tu jeszcxze pamięta?
Dzień dobry ![]() ![]() U mnie teoretycznie wszystko w porządku... ostatnio świętowaliśmy z TŻ-tem 2 lata razem, jest między nami idealnie, nigdy tak dobrze się nie dogadywaliśmy jak teraz, a dzięki wakacjom mamy więcej czasu dla siebie ![]() Na początku lipca byłam parę dni nad morzem w Stegnie, przed morzem raz na namiotach i parę dni temu znów na namiotach ![]() Było bardzo sympatycznie, choć z tych pierwszych namiotów niewiele pamiętam niestety ![]() No, a nad morzem - mmm, pierwszy raz kąpałam się w morzu, było cudownie ![]() Mieliśmy wspólnie z TŻ-tem poszukać pracy, ale się strasznie oboje rozleniwiliśmy w tym roku ![]() Teraz pozostaje mi korzystać z ostatnich tygodni wakacji. 22 sierpnia zapowiada się impreza u mnie ![]() ![]() ![]() No jedyny mój problem to wieczne nieakceptowanie siebie, ale dzięki Tż-towi, który uwielbia każdy element mojego ciała potrafię czasem spojrzeć na siebie pozytywnie ![]() ![]() ![]() No poza tym mam okres i strasznie mi się zwiększył brzuch przez niego. Foch ![]() Tyle u mnie ![]() Orzeszku - zdążyłam poczytać trochę o Twojej sytuacji... nie wyobrażam sobie, aby ktoś mnie tak traktował. Nawet jeśli byłaby to osoba, którą kocham... Postaw mu ultimatum, że jeśli nic się nie zmieni, to koniec z Wami. Nie ma sensu się męczyć, bo od dłuższego czasu nie jest między Wami dobrze... Agolku -mam nadzieję, że jednak wszystko się ułoży w Twoim związku... wiesz jak ja Ciebie i Twojego TŻ-ta zawsze podziwiałam? byliścoie dla mnie idealną parą o wspólnych zainteresowaniach, no po prostu myślałam, że nie będziesz mieć z nim żadnych problemów... Jednak zdaję sobie sprawę jak trudno może być odejść od męża... ciężko opuścić chłopaka, narzeczonego, a co dopiero człowieka z którym miało się spędzić całe życie? Przemyśl na spokojnie wszystko i podejmij decyzję ![]() Buziaki ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' Edytowane przez agness51 Czas edycji: 2009-08-06 o 08:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4694 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() milego dnia kochane, biore sie za robote bo juz tel zaczyna dzownic.. ![]()
![]() |
#4695 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Miłego dnia Dziewczyny ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4696 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() . Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
a co tam u Ciebie Milkuś? ![]() ![]() bo ja sie lenię i celebruję ostatnie studenckie wakacje ![]() ![]() ![]() Dzień dobry ![]() Ja dopiero teraz do kompa usiadłam bo jak wczoraj kuzynki przyjechały to cały wieczór, pół nocy i cały poranek gadałyśmy i dopiero przed obiadem je do domu odwiozłam ![]() ![]() A wieczorem przychodzi TŻ ![]() miłej reszty dnia Kochane ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4697 |
Zakorzenienie
|
Dooobry
![]() Dzisiaj znowu cały dzień sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nic, miłego dnia kobietki, oby był pozytywny i udany ![]()
#4698 |
♥
|
Dzien dobry
![]() ostatnie dni w moim zyciu to cos okropnego. wymity , ból głowy , ból brzucha ![]() dzisiaj czuje sie o wiele lepiej ![]() wczoraj odebrałam moja wypłate dostałam o 300 zł wiecej niz myslałam... Ewelka dziwny ten twój chłopak i ten cały twój zwiazek z nim ![]() Agness 2 lata nono jak ten czas szybko leci ![]() nefre na ktora miałas do pracy , że o 8:34 juz jestes w domu ? ![]() Ewus zazdroszcze kontaktu z kuzynkami - ja mam tylko jedna kuzynke z która moge porozmawiac o wszystkim , moze jest to spowodowane ze mam albo kuzynki bardzo młode albo o wiele starsze ode mnie.. kiedys obiecałam zrobic zdjecie moich butów do biegania które sobie kupiłam oto one :DSC00677.jpg
Edytowane przez anniaa Czas edycji: 2009-08-07 o 08:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4699 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Piatek!! lece do prayc, pogoda ladna a ja do 5.30 dzis pracuje.. napsize pozniej ,mileog dnia i weekndu kochane!
![]() |
#4700 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z tym prześwietleniem to nie wiem niestety jak to jest, ale znając polską służbę zdrowia to o ręki może być ciężko ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() trzymam w takim razie kciuki za poszukiwania ![]() Dzień dobry ![]() dobrze że Agolek napisała ze dziś piątek bo bym nawet nie zauważyła, każdy dzień taki sam ![]() ![]() ![]() miłego dzionka ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4701 |
Zakorzenienie
|
Aniu- w pracy byłam o 6:25
![]() Agolku - tak! weekend! I wszystkie wypoczniemy ![]() Ewuś- zazdroszczę kuzynek... W moim wieku nie mam żadnej jedynie po 30 lat ma chyba najmłodsza;/ Nie wiem jak to moi rodzice rozegrali ![]() Witam ponownie ![]() Dzisiaj mam masę czasu, więc buszuję tu i tam ![]() ![]() ![]() Poza tym to... jutro jedziemy z TŻ-em i jego rodzicami an działkę ![]() ![]() No, a dzisiaj upał masakryczny i w sumie nie wiem co teraz będę robiła... Hm, hm, hm... Poleniwie się trochę (tak jakbym tego nie robiła już łohoho ![]() ![]() Miłego popołudnia słoneczka ![]()
#4702 |
Wtajemniczenie
|
heeej,
ale piekny wieczor! a ja w pracy! ![]() jade do domku,wbijam sie koszulke i spodenki i siadam na ogrodzie w slonku z drinkiem ![]()
#4703 |
Zakorzenienie
|
Agolek jak ja Ci zazdroszcze tego ogródka i drinkaaaaaaaa
![]() Tzn nie, ze zazdroszcze, bo zazdrość to głupie uczucie, ale też bym tak chciała ![]()
#4704 |
Zakorzenienie
|
Czesc i czołem dziewczyny
![]() Ja nie pisałam bo byłam na praktykach jak Wam wiadomo,dziś wróciłam, Jednym słowem jestem załamana psychicznie,nigdy nie chce wracac myślami do tego wyjazdu.Moja najbliższa koleźanka mnie zostawiła,zakumplowała się z inną i mnie totalnie olewała,a nawet obgadywała tam,rozmawiałam z nią na ten temat i dowiedziałam się,że to dlatego,że ja z nimi nie pije,nie pale itd a One sie przyjechały wyszalec ![]()
#4705 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wróciłam. Przez tamten czas już nic nie pisałam bo nie miałam czasu ,albo net tak mulił ,ze nic sie zrobić nie dało.. Zresztą u mnie w domu nie lepiej. To cud ,że teraz chodzi ![]() ![]() ![]() Dziś w miarę ładna pogoda była . pograłam troszkę w kosza , spotkałam się z przyjaciółmi. Jeden rozwalił nogę i nie pojedzie w poniedziałek z nami w Bieszczady .Smutno będzie bez niego ![]() ![]() Jutro idę na 18tkę do kumpla. Z listy osób zaproszonych już widzę ,że będzie się działoo ![]() Tylko nie mam pomysłu na prezent jeszcze/ Muszę cos upolować jutro. Własnie poczytałam sobie co tam u Was i troszkę mi się smutno zrobiło ![]() ![]() A tak osobno to : Lolcia : Kurcze strasznie Ci współczuje. Twoje koleżanki powinny zaakceptować to ,że wcale nie masz ochoty z nimi "zaszaleć". Każdy ma swoje zdanie na ten temat , a one powinny to uszanować . Mam nadzieję ze teraz znajdziesz sobie jakieś inne , lepsze towarzystwo. A ta babka z kuchni to też niezła ![]() ![]() nefre: To fajnych masz tych przyzłych teściów ![]() ![]() ![]() anniaa: czyli mówisz że praca w Macu się opłaca? Hm.. moze za rok mnie przyjmą już bo teraz nie miałam ukończonych 16 ![]() agness51: Aguś ![]() ![]() Odezwij sie jeszcze ![]() EwelkaaS: jestem tego zdania co Ewa. Wydaje mi sie ze on jeszcze nie dorósł do bycia z kimś . A przynajmniej do bycia z kimś na poważnie , a nie dla zabawy ![]() orzeszku : No i jak tam z Tzetem ? Kurcze nie wiem co masz robić , strasznie mi przykro. Proszę CIę tylko o jedno. Nie obwiniaj za to siebie ![]() Miłego wieczorku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4706 |
Zakorzenienie
|
Lolciu - kurczę, szkoda, ze tak wyszło z tym wyjazdem... Ale wiesz co? Może to i lepiej, że dowiedziałaś się jaka naprawde jest "koleżanka"? Chyba lepiej późno niż wcale.. takie jest moje zdanie... Co do kuchary - a palec jej w oko! Było minęło, najwazniejsze, ze masz praktyki na 6 zaliczone
![]() ![]() Baby - baw się na 18 ![]() ![]()
#4707 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() dzien dobry, no posiedzialam do 22 wczoraj i spac..obudzilam sie niadawno i jestem zmeczona(mini kac po 4 drinkach ale przezyje..~) i zaraz sie musze wywalac z lozka i jechac do pracy ![]() na szczescie planuje po 1 skonczyc wiec nie jest tak zle..tylko jechac tam mi sie nie chce wogole i wolalabym miec normalny weekend.. na 5 mamy zaproszenie na grilla do sasiadow i juz sie ciesze na te mysl.. jakie u was plany na weekend? milego dnia ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4708 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A te kuzynki o których piszę to rzeczywiście są prawie z moim wieku (minimalnie młodsze) i mam nadzieje ze kiedyś będziemy razem wychowywać swoje dzieci ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dobrze chociaż że kucharka się opamiętała i dała Ci 6 no i że Twój TŻ przyjechał, fajny taki TŻ ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja w sumie nie mam planów na weekend...Dziś sprzątnie generalne domu, wieczorem może jeszcze kuzynki wpadną. TŻ idzie znów na kawalerski (jak 2 wesela to i 2 kawalerskie ![]() ![]() No a jutro wielkie czekanie na powrót rodziny ![]() miłego dnia Kochane ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4709 | |
Zakorzenienie
|
Hej Wam
![]() Ja dziś zabiegana strasznie jestem , więc krótko. Pojechalam kupic koledze na 18tkę prezent. No i wypatrzyłam taki kufel z różnymi "drogowskazami" życiowymi ![]() ![]() ![]() No i przyjechałam ,wzięłam kąpiel a tu szok ![]() Macie podobny problem ? I jakich używacie kosmetyków dotego? Nie wiem co mam robic bo nasmarowałam sie balsamem a teraz mam to samo znów. ![]() ło matko ![]() ![]() Cytat:
No czekaj na rodzinkę ![]() ![]() No to miłego wieczorku ;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4710 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A może skóra Ci się łuszczy bo opalenizna schodzi ![]() wesela za tydzień i za 2 tygodnie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie nuda. Kuzynki były ale rodziną swoją więc godzinę posiedzieli i pojechali. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.