|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2641 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Cytat:
![]() ![]() Oczywiście jedzenia z McDonald'sa też nie jada ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Betti gratuluję 5 ![]() Madlen super, że jesteście zadowoleni z mieszkania ![]()
![]() |
#2642 | |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Cytat:
Jeśli chodzi o rozmowę telefoniczną - ja bym nie mówiła, że jesteś niepełnosprawna - znaczyłoby to, że ty sama myślisz o tym, że jakoś cię to ogranicza czy pogarsza w oczach potencjalnego pracodawcy. Gorzej oczywiście, jak się gdzieś pojawisz a nie będzie podjazdu. Najlepiej by było, gdyby ktoś z tobą poszedł na taką ew. rozmowę, żeby ci pomóc w razie czego. Ja trzymam kciuki, żebyś coś znalazła, bo uważam że siedzenie w domu może być frustrujące i wtedy ten strach i myśli, że jesteś jakaś gorsza, będą częstsze. no to się rozpisałam z rana, ale jak już pisałam byłam zachwycona pracą i postawą niepełnosprawnego chłopaka ostatnio w urzędzie. Wcześniej też miałam same pozytywne doświadczenia z takimi ludźmi, bo oni się bardziej cieszą z tego, co mają i bardziej doceniają szansę, jaką mają w pracy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2643 | |
Zakorzenienie
|
Heloo.
Madlen ja się podpisuję pod postami Miśka ![]() Myslę że jak Ci nie zależy na konkretnej pracy, nie w konkretnym zawodzie, a chcesz po prostu wyrwać sie z domu masz na to szansę. Ja już kiedyś zauważyłam że jest duzo pracodawców poszukujących właśnie niepełnosprawnych...ze względu na te zniżki. Szukaj!, a ja trzymam kciukasy byś szybko coś znalazła ![]() Co do netu - to paranoja..ale od zawsze wiadomo że Neostrada to pomyłka. Super że tak fajnie Wam sie mieszka ![]() ![]() Pogoda do tego sprzyja oszczędzaniu na ogrzewaniu ![]() Cytat:
seansem filmowym..konczy sie to zazwyczaj tak, że jak przychodzi do sypialni z talerzem pełnym kanapek ja już śpię ![]() ![]() Na 2012 mąż mnie wyciąga..ale ja jakoś nie za bardzo sie do tego pale bo nie lubie takich filmów. ![]()
![]() |
#2644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj byliśmy z tż na drinku (skończyło się na 3), po powrocie ja wzięłam prysznic i poszłam spać a tż poszedł do kuchni się najeść. Oczywiście nie wiem, kiedy skończył, dawno już spałam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2645 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stokrotko skoro piszesz, że nie grzeją to pocieszenie, niecierpię ciepłych butów, bo ja prawie nie chodzę zimą ![]() Stokrotko Ty jesteś taka fotograficzna czy mogłabym Cię prosić o kilka zdjęć tych butów, włącznie ze środkiem- może on się na tamtych fotkach wydaje taki gruby ? Cytat:
![]() Ja wybieram się na Rewers, to zdecydowanie moje klimaty filmowe ![]() A i chciałam dodać, że zgadadzam się w całej rozciągłości z tym co napisałaś do Madlen ![]() Cześć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2646 |
Zakorzenienie
|
ja właśnie na rewers też mam chęć iść, ale tż nie bardzo, więc albo pójdę sama, albo uda mi się kogoś innego namówić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2647 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ja juz prawie spakowana. zaraz znowu wybywam z domu bo masa rzeczy do zrobienia. I fryzjer na którego dalej nie mam koncepcji (chodzi o kolor włosów) |
![]() ![]() |
![]() |
#2649 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
My na szczęście mamy zbieżne gusty filmowe ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2650 |
Zakorzenienie
|
A z jakiej to okazji??
![]() Od 1-go zaczynasz nową pracę??
#2651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaka ja jestem szczęśliwa, że pozbyłam się balejagu z głowy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2654 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co myślisz o czymś takim, żeby sobie zrobić na głowie trochę jaśniejszych pasemek - ale w jednym kolorze? Jestem blondynką, ale włosy mi coraz bardziej ciemnieją i chciałam je trochę rozjaśnić ale nie katować farbami. Do tej pory w ogóle nie farbowałam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak w ogóle, to ja przerabiałam całą głowę blond i całą głowę brąz i nie wyglądam za dobrze ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2656 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczególnie mi się podobają pasemka K.Skrzyneckiej ![]() ![]() Matko jaka to jest tandeciara ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2657 |
Zakorzenienie
|
Siedzę w domu i kombinuję co tu robić
![]() Później jadę na zakupy, ale sama jeszcze nie wiem co potrzebuję ![]() Haniu jak twoje palenie?
#2658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na imprezach pale z dwie sztuki i czasem wieczorem z mężem..który dalej mnie kusi. Przyznał bez bicia że lubi ze mną zapalić wieczorem i jak potrafię tak jak teraz, czyli kilka sztuk w tygodniu to jemu to pasuje i chce żeby tak zostało ![]() I szczerze mówiąc mnie też to pasuje ![]()
![]() |
#2659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raz byłam w salonie metamorfozy i Pani powiedziała, że taka kolorystyka mi pasuje, bo jeden kolor podkreśla śniadą cerę, a drugi podkreśla moje zielankawe oczy ![]() ![]() Ale jak sobie przypomnę jak byłam młodsza i chodziłam na pasemka blond do fryzjerki, która była do d... ![]() Nie zdawałam sobie sprawy, że to taka tandeciara dopóki włosy mi się nie popsuły, poszłam do innej, a ta załamała ręce ![]() Heh błędy młodości ![]()
![]() |
#2660 |
Zakorzenienie
|
się wk...
odebrałam dziś swoje wyniki - mam niedoczynność tarczycy. To tłumaczy sporo objawów i oczywiście diagnoza to już jakiś sukces, ale ciągle miałam nadzieję, że jednak nie. Tymczasem czeka mnie branie hormonów do końca życia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2661 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2662 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No bo jak to zrobić kiedy Dziad po raz 6 wieczorem wychodzi na balkon i po raz 6 pyta czy zapalę z nim ![]()
![]() |
#2663 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dla lekkiej zmiany koloru -odcienia polecam luo color z loreala- mają piekną gamę kolorów i nie jest to tradycyjne farbowanie jednak ![]() Cytat:
![]() Tym bardziej, ze Ty może masz ładny, delikatny beleyage a ja nigdy takiego idelanego nie miałam ![]() Cytat:
O, to to właśnie ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Czyli jak ja, cały dzień zero a wieczorem z męzem sobie zapalę towarzysko- co lepsze on też dopiero wieczorem pali ![]() Na imprezkach palimy jak smoki ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-11-27 o 10:48 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja juz nie moge palić jak smok ![]() ![]()
![]() |
#2665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To mnie trochę zbiłaś z tropu z tym fryzjerem. Niby się umawiam nie do jakieś lipnego, tylko takiego raczej w miarę, ale oczywiście nie mam pewności, że zrobi mi to dobrze. U tego fryzjera byłam kilka razy już, ale tylko na cięciu. Ostatnio gadałam z tą babką, że chcę coś takiego, bo denerwują mnie te coraz bardziej mysie włosy i ona stwierdziła, że jest to do zrobienia - że cienkie pasemka, rozjaśniony jakiś blond jakiś i że one mi się potem stopią z tłem, że nie będę musiała non stop odrostów farbować. Bajerowała mnie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak piję to nic mnie nie mdli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2667 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2668 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze ze Cię zdiagnozowali..swoją drogą długo to zajęło..przecież wystarczyło zrobić badanie na TSH i wszystko byłby jasne ![]() Cytat:
![]() Ta też ma rewelacyjne kreacje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- ..a zapomniałam . Miśku jesteś pewna że chcesz przepłacać za płyn kupując je u optyka albo co gorsza w VE? ![]() Ja kupiłam na all płyn 360 ml za 21 zł (już z przesyłką). A w VE zapłaciłam ostatnio 45 zł ![]()
![]() |
#2669 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Dzisiaj mam wolne, więc ogarniam mieszkanie i siebie:P a zaraz zabieram się za wkuwanie:/ Dorinko buty bardzo fajne, miałam je kupić w zeszłym roku, ale trochę się bałam kupować na allegro ![]()
#2670 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Włosy piszesz, że masz mysie- czyli beżowe tak ? Jakich pasemek oczekujesz ? Jeśli zrobi Ci rozjaśniaczem będą białe-paltynowe albo żółtawe - jesteś pewna że będzie wtedy ładniej niż jest ? Nie da się zrobić pasemek rozjaśnionych jakimś blondem, chyba że rozjaśnisz swoje naturalne- na to farba dopiero blond -ale nikt nie da Ci pewności co wyjdzie, nie łatwiej zmienić delikatnie całość na inny kolor- wolałabyś bardziej złoty, ciepły ? Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.