Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;) - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-26, 19:07   #2641
goosia207
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę eksperymentującego męża , mój to konserwa kulinarna jakich mało a ja tak kocham ekeperymenty, poznawanie nowych smaków
Haniu a nie podrzuciłabyć przepisu na te krewetki na kulinarnym? ładnie proszę
Mój Tż też chociaż ostatnio jest coraz lepiej, bo jadł ze mną paluszki krabowe i sajgonki
Oczywiście jedzenia z McDonald'sa też nie jada czasem lubi wyskoczyć na fast foody, ale głównie pizza (to bardzo lubi) , wypasiony hamburger czy knysza (robione na miejscu)

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Załamka.
Mój jeszcze mnie okłamuje..wracam do domu pytam czy coś jadł..mówi że tak- 4 kanapki....tylko że w domu nie ma chleba od 4 dni wiec tak jakby nie miał z czego zjeść
hehe dobry jest

Cytat:
Dziewczyny co sądzicie o takich kozakach, chodzi mi o kolor karmelowy

http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=816908650
Bardzo mi się podoba klasyczny krój kolor miodowy ładny, ale dla siebie wybrałabym brązowy

Betti gratuluję 5

Madlen super, że jesteście zadowoleni z mieszkania i pomału się klimatyzujesz
Stary 2009-11-27, 07:33   #2642
miskowa
Zakorzenienie

dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
"Tabu" nie w sensie takim, że to jest jakieś mega dziwne, każdy dorosły człowiek prędzej czy później szuka pracy. Tylko w takim czy nie uruchamia się takie jakieś poczucie, że moja niepełnosprawność idzie w parze z moją "zaradnością" a więc mając do wyboru ( a chętnych na jakąkolwiek pracę w tych czasach jest masa) mnie a kogoś w pełni sprawnego pracodawcy bezpieczniej jest zatrudnić kogoś sprawnego.
Zastanawiam się czy odpadam ( nie wszędzie, ale trochę wg stereotypu) troszkę na wstępie, bo jestem mniej "pewna" i w zasadzie niepełnosprawnośc atutem nie jest czy - nie?
No i ostatnie myślę o tym - czy mówić o tym od razu np w trakcie rozmowy telefonicznej??

To samo mnie nurtuje odnośnie praktyk, ale jednak jeśli chodzi o tamto środowisko to jest łatwiej, bo i inne spojrzenie ludzi, mają większą wrażliwość i są mniej "poblokowani"
według mnie sama się trochę negatywnie nakręcasz niepotrzebnie - tzn. jasne, jest to w pewnym sensie uzasadnione, ale nakręć się lepiej pozytywnie. Jest też sporo ludzi myślących inaczej. Ja uważam, że właśnie jak pojawia się na rozmowie o pracę ktoś niepełnosprawny, to świadczy to o jego mega zaradności, odwadze i determinacji, bo o ile trudniej się zdecydować i ruszyć do ludzi takim osobom? Chętnych jest masa, to prawda, ale przecież masz szansę wygrać osobowością i wcale niekoniecznie bezpieczniej zatrudnić kogoś sprawnego - przecież z zatrudnienia ciebie płynie masa profitów wymiernych dla firmy, sporo zniżek, dopłat itp.
Jeśli chodzi o rozmowę telefoniczną - ja bym nie mówiła, że jesteś niepełnosprawna - znaczyłoby to, że ty sama myślisz o tym, że jakoś cię to ogranicza czy pogarsza w oczach potencjalnego pracodawcy. Gorzej oczywiście, jak się gdzieś pojawisz a nie będzie podjazdu. Najlepiej by było, gdyby ktoś z tobą poszedł na taką ew. rozmowę, żeby ci pomóc w razie czego.
Ja trzymam kciuki, żebyś coś znalazła, bo uważam że siedzenie w domu może być frustrujące i wtedy ten strach i myśli, że jesteś jakaś gorsza, będą częstsze.

no to się rozpisałam z rana, ale jak już pisałam byłam zachwycona pracą i postawą niepełnosprawnego chłopaka ostatnio w urzędzie. Wcześniej też miałam same pozytywne doświadczenia z takimi ludźmi, bo oni się bardziej cieszą z tego, co mają i bardziej doceniają szansę, jaką mają w pracy
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 08:25   #2643
hania811
Zakorzenienie

Heloo.

Madlen ja się podpisuję pod postami Miśka
Myslę że jak Ci nie zależy na konkretnej pracy, nie w konkretnym zawodzie, a chcesz po prostu wyrwać sie z domu masz na to szansę.
Ja już kiedyś zauważyłam że jest duzo pracodawców poszukujących właśnie niepełnosprawnych...ze względu na te zniżki. Szukaj!, a ja trzymam kciukasy byś szybko coś znalazła

Co do netu - to paranoja..ale od zawsze wiadomo że Neostrada to pomyłka.

Super że tak fajnie Wam sie mieszka. Cieplutkie mieszkanie to podstawa...wyobrażam siebie jaka dużą róznice odczuwacie po mieszakiu w kamienicy.
Pogoda do tego sprzyja oszczędzaniu na ogrzewaniu.

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
morza,Cześć!

Najgorsze jest jego podjadanie przed samym pójżciem spać Potrafi umyć zęby, ubraćsię w piżamkę i pójść do kuchni, żeby zrobić sobie kanapkę Jeszcze parę miesięcy temu wstawał w nocy, żeby zjeść łyżeczkę Nutelli
hihihi..mój robi to samo. A najczęsciej robi sobie kanapki zaraz przed
seansem filmowym..konczy sie to zazwyczaj tak, że jak przychodzi do sypialni z talerzem pełnym kanapek ja już śpię....nie pamiętam kiedy jakiś film obejrzałam
Na 2012 mąż mnie wyciąga..ale ja jakoś nie za bardzo sie do tego pale bo nie lubie takich filmów.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 08:27   #2644
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:

hihihi..mój robi to samo. A najczęsciej robi sobie kanapki zaraz przed
seansem filmowym..konczy sie to zazwyczaj tak, że jak przychodzi do sypialni z talerzem pełnym kanapek ja już śpię....nie pamiętam kiedy jakiś film obejrzałam
Na 2012 mąż mnie wyciąga..ale ja jakoś nie za bardzo sie do tego pale bo nie lubie takich filmów.
mi też sporo osób poleca ten 2012 ale ja nienawidzę tego typu filmów, nie oglądam niczego tylko dla efektów, więc pewnie odpuszczę.
Wczoraj byliśmy z tż na drinku (skończyło się na 3), po powrocie ja wzięłam prysznic i poszłam spać a tż poszedł do kuchni się najeść. Oczywiście nie wiem, kiedy skończył, dawno już spałam
Stary 2009-11-27, 08:32   #2645
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja Pokaż wiadomość
ja mam te buty

Kupiłam ubiegłej zimy ,te ciemnobrązowe. Nie są wbrew pozorom jakieś superciepłe. Takie normalne kozaki ze skóry ,bo ten "kozuszek" jakos szczegolnie nie grzeje.
Są wygodne ,porządnie wykonane.
Widzę,że Wam sie w wiekszości podobaja, ale kiedy rok temu pokazałam je na modowym to przeczytałam,że sa beznadziejne i nijakie

Stokrotko skoro piszesz, że nie grzeją to pocieszenie, niecierpię ciepłych butów, bo ja prawie nie chodzę zimą
Stokrotko Ty jesteś taka fotograficzna czy mogłabym Cię prosić o kilka zdjęć tych butów, włącznie ze środkiem- może on się na tamtych fotkach wydaje taki gruby ?

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
mi też sporo osób poleca ten 2012 ale ja nienawidzę tego typu filmów, nie oglądam niczego tylko dla efektów, więc pewnie odpuszczę.
Wczoraj byliśmy z tż na drinku (skończyło się na 3), po powrocie ja wzięłam prysznic i poszłam spać a tż poszedł do kuchni się najeść. Oczywiście nie wiem, kiedy skończył, dawno już spałam
To tak jak ja, nienawidzę takich amerykańskich filmów
Ja wybieram się na Rewers, to zdecydowanie moje klimaty filmowe
A i chciałam dodać, że zgadadzam się w całej rozciągłości z tym co napisałaś do Madlen

Cześć
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 08:37   #2646
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
To tak jak ja, nienawidzę takich amerykańskich filmów
Ja wybieram się na Rewers, to zdecydowanie moje klimaty filmowe
A i chciałam dodać, że zgadadzam się w całej rozciągłości z tym co napisałaś do Madlen

Cześć
ja właśnie na rewers też mam chęć iść, ale tż nie bardzo, więc albo pójdę sama, albo uda mi się kogoś innego namówić.
Stary 2009-11-27, 09:02   #2647
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

ja juz prawie spakowana. zaraz znowu wybywam z domu bo masa rzeczy do zrobienia. I fryzjer na którego dalej nie mam koncepcji (chodzi o kolor włosów)

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 09:04   #2648
goosia207
Zakorzenienie

cześć,
mam dzisiaj wolne
Stary 2009-11-27, 09:24   #2649
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
ja właśnie na rewers też mam chęć iść, ale tż nie bardzo, więc albo pójdę sama, albo uda mi się kogoś innego namówić.

My na szczęście mamy zbieżne gusty filmowe
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
cześć

ja juz prawie spakowana. zaraz znowu wybywam z domu bo masa rzeczy do zrobienia. I fryzjer na którego dalej nie mam koncepcji (chodzi o kolor włosów)
Zrób sobie karmelkowy blond Ale to nie takie proste tak naprawdę aby zejść z baleyagu, podpytaj fryzjerkę co proponuje, tak naprawdę to będzie dla Ciebie szok jeden kolor włosów, zdajesz sobie sprawę że to diametralna zmiana ?
Stary 2009-11-27, 09:30   #2650
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
cześć,
mam dzisiaj wolne
A z jakiej to okazji??

Od 1-go zaczynasz nową pracę??
Stary 2009-11-27, 09:35   #2651
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Zrób sobie karmelkowy blond Ale to nie takie proste tak naprawdę aby zejść z baleyagu, podpytaj fryzjerkę co proponuje, tak naprawdę to będzie dla Ciebie szok jeden kolor włosów, zdajesz sobie sprawę że to diametralna zmiana ?
własnie chcę jakąs zmianę. kilka lat mam ten sam kolor włosów i chce w koncu cos zmienic.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 09:50   #2652
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
A z jakiej to okazji??

Od 1-go zaczynasz nową pracę??
Dokładnie
Stary 2009-11-27, 10:01   #2653
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
własnie chcę jakąs zmianę. kilka lat mam ten sam kolor włosów i chce w koncu cos zmienic.

Jaka ja jestem szczęśliwa, że pozbyłam się balejagu z głowy , ulga normalnie, dziwię się sobie że i tak tyle lat to nosiłam na głowie, serio uważam , że bajeyage jest okropny
Stary 2009-11-27, 10:06   #2654
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Jaka ja jestem szczęśliwa, że pozbyłam się balejagu z głowy , ulga normalnie, dziwię się sobie że i tak tyle lat to nosiłam na głowie, serio uważam , że bajeyage jest okropny

a co myślisz o czymś takim, żeby sobie zrobić na głowie trochę jaśniejszych pasemek - ale w jednym kolorze?
Jestem blondynką, ale włosy mi coraz bardziej ciemnieją i chciałam je trochę rozjaśnić ale nie katować farbami. Do tej pory w ogóle nie farbowałam
Stary 2009-11-27, 10:07   #2655
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki

Tak w ogóle, to ja przerabiałam całą głowę blond i całą głowę brąz i nie wyglądam za dobrze na pewno jeszcze kiedyś się skuszę na całą głowę w jednym kolorze, ale teraz zdecydowanie wolę baleyage z brązu i jasnego
Stary 2009-11-27, 10:14   #2656
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
]
Szczególnie mi się podobają pasemka K.Skrzyneckiej
Matko jaka to jest tandeciara

Cytat:
Dzięki

Tak w ogóle, to ja przerabiałam całą głowę blond i całą głowę brąz i nie wyglądam za dobrze na pewno jeszcze kiedyś się skuszę na całą głowę w jednym kolorze, ale teraz zdecydowanie wolę baleyage z brązu i jasnego
Brąz i jasny jak najbardziej ..ale jasny brąz i ciemniejszy blond..oczywiście cieniutkie pasma
Stary 2009-11-27, 10:16   #2657
goosia207
Zakorzenienie

Siedzę w domu i kombinuję co tu robić
Później jadę na zakupy, ale sama jeszcze nie wiem co potrzebuję

Haniu jak twoje palenie?
Stary 2009-11-27, 10:24   #2658
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Siedzę w domu i kombinuję co tu robić
Później jadę na zakupy, ale sama jeszcze nie wiem co potrzebuję

Haniu jak twoje palenie?
Słabo....tzn z niepaleniem słabo.
Na imprezach pale z dwie sztuki i czasem wieczorem z mężem..który dalej mnie kusi. Przyznał bez bicia że lubi ze mną zapalić wieczorem i jak potrafię tak jak teraz, czyli kilka sztuk w tygodniu to jemu to pasuje i chce żeby tak zostało
I szczerze mówiąc mnie też to pasuje.
Stary 2009-11-27, 10:25   #2659
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
]
Brąz i jasny jak najbardziej ..ale jasny brąz i ciemniejszy blond..oczywiście cieniutkie pasma
Aż muszę ją zobaczyć zaraz.
Raz byłam w salonie metamorfozy i Pani powiedziała, że taka kolorystyka mi pasuje, bo jeden kolor podkreśla śniadą cerę, a drugi podkreśla moje zielankawe oczy sama nie wiem, bo ja się na tym mało znam

Ale jak sobie przypomnę jak byłam młodsza i chodziłam na pasemka blond do fryzjerki, która była do d... to aż mnie skręca.
Nie zdawałam sobie sprawy, że to taka tandeciara dopóki włosy mi się nie popsuły, poszłam do innej, a ta załamała ręce
Heh błędy młodości miałam wtedy ok.19-20lat
Stary 2009-11-27, 10:25   #2660
miskowa
Zakorzenienie

się wk...
odebrałam dziś swoje wyniki - mam niedoczynność tarczycy. To tłumaczy sporo objawów i oczywiście diagnoza to już jakiś sukces, ale ciągle miałam nadzieję, że jednak nie. Tymczasem czeka mnie branie hormonów do końca życia
Stary 2009-11-27, 10:29   #2661
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Na imprezach pale z dwie sztuki i czasem wieczorem z mężem..który dalej mnie kusi. Przyznał bez bicia że lubi ze mną zapalić wieczorem i jak potrafię tak jak teraz, czyli kilka sztuk w tygodniu to jemu to pasuje i chce żeby tak zostało
Ciężko jest rzucić palenie tym bardziej, że mąż pali i wszędzie czyhają pokusy (szczególnie na imprezie

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Cytat:
się wk...
odebrałam dziś swoje wyniki - mam niedoczynność tarczycy. To tłumaczy sporo objawów i oczywiście diagnoza to już jakiś sukces, ale ciągle miałam nadzieję, że jednak nie. Tymczasem czeka mnie branie hormonów do końca życia
niestety tarczyca to do końca życia leczenie, chociaż dobrze, że już wiesz co ci dolega
Stary 2009-11-27, 10:32   #2662
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
się wk...

Cytat:
Ciężko jest rzucić palenie tym bardziej, że mąż pali i wszędzie czyhają pokusy (szczególnie na imprezie
W moim wypadku to głównie przez męża nie mogę rzucić.
No bo jak to zrobić kiedy Dziad po raz 6 wieczorem wychodzi na balkon i po raz 6 pyta czy zapalę z nim
Stary 2009-11-27, 10:41   #2663
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
a co myślisz o czymś takim, żeby sobie zrobić na głowie trochę jaśniejszych pasemek - ale w jednym kolorze?
Jestem blondynką, ale włosy mi coraz bardziej ciemnieją i chciałam je trochę rozjaśnić ale nie katować farbami. Do tej pory w ogóle nie farbowałam
Nie robiłabym tego , domyślam się, że masz na myśli taki kalifornijski balejyage- gdzie pasemka wyglądają jak naturalnie rozjaśnione od słońca, przerabiałam to Powiem krótko- nierealne do zrobienia u zwykłego, pospolitego fryzjera
Dla lekkiej zmiany koloru -odcienia polecam luo color z loreala- mają piekną gamę kolorów i nie jest to tradycyjne farbowanie jednak
Cytat:
Dzięki

Gosiu może Tobie się podobać przecież, każdy ma inny gust. Sama nosiłam to na głowie, a teraz jak patrzę na zdjęcia nie mogę się sobie nadziwić
Tym bardziej, ze Ty może masz ładny, delikatny beleyage a ja nigdy takiego idelanego nie miałam

Cytat:
]

O, to to właśnie Skrzynecka jest miss tandety , ja na nią mówię - niunia piernik Ostatnio się zastanawiałam kto w W-wie jej popełnia to co ma na głowie ? Chyba chodzi do fryzjera na przysłowiowym Dworcu centralnym, bo ja sobie nie wyobrażam aby renomowany fryzjer wykonywał jeszcze taką usługę !!!
Cytat:

Czyli jak ja, cały dzień zero a wieczorem z męzem sobie zapalę towarzysko- co lepsze on też dopiero wieczorem pali
Na imprezkach palimy jak smoki
Cytat:
się wk...
Kurcze, współczuję Tego się nie da wyleczyć rozumiem ?

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2009-11-27 o 10:48
Stary 2009-11-27, 10:51   #2664
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

O, to to właśnie Skrzynecka jest miss tandety , ja na nią mówię - ninia piernik Ostatnio się zastanawiałam kto w W-wie jej popełnia top co ma na głowie ? Chyba chodzi do fryzjera na przysłowiowym Dworcu centralnym, bo ja sobie nie wyobrażam aby renomowany fryzjer wykonywał jeszcze taką usługę !!!

Czyli jak ja, cały zdień zero a wieczorem z męzem sobie zapalę towarzysko- co lepsze on też dopiero wieczorem pali
W ogóle Skrzynecka jest super wystylizowana..za małe sukienki, balejaż z dworca centralnego, buty z czubem i solara

Ja juz nie moge palić jak smok. Mdli mnie i głowa mnie boli jak wypalę więcej jak 2 papierochy w jeden wieczór.
Stary 2009-11-27, 10:56   #2665
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie robiłabym tego , domyślam się, że masz na myśli taki kalifornijski balejyage- gdzie pasemka wyglądają jak naturalnie rozjaśnione od słońca, przerabiałam to Powiem krótko- nierealne do zrobienia u zwykłego, pospolitego fryzjera
Dla lekkiej zmiany koloru -odcienia polecam luo color z loreala- mają piekną gamę kolorów i nie jest to tradycyjne farbowanie jednak

Gosiu może Tobie się podobać przecież, każdy ma inny gust. Sama nosiłam to na głowie, a teraz jak patrzę na zdjęcia nie mogę się sobie nadziwić
Tym bardziej, ze Ty może masz ładny, delikatny beleyage a ja nigdy takiego idelanego nie miałam

O, to to właśnie Skrzynecka jest miss tandety , ja na nią mówię - niunia piernik Ostatnio się zastanawiałam kto w W-wie jej popełnia to co ma na głowie ? Chyba chodzi do fryzjera na przysłowiowym Dworcu centralnym, bo ja sobie nie wyobrażam aby renomowany fryzjer wykonywał jeszcze taką usługę !!!

Czyli jak ja, cały dzień zero a wieczorem z męzem sobie zapalę towarzysko- co lepsze on też dopiero wieczorem pali

Kurcze, współczuję Tego się nie da wyleczyć rozumiem ?
wyleczyć się nie da, więc lipa, ale jest szansa, że może w końcu schudnę po tych hormonach, że mój metabolizm wróci do normy, bo ostatnio przybierałam tylko na wadze i nic nie pomagało.

To mnie trochę zbiłaś z tropu z tym fryzjerem. Niby się umawiam nie do jakieś lipnego, tylko takiego raczej w miarę, ale oczywiście nie mam pewności, że zrobi mi to dobrze. U tego fryzjera byłam kilka razy już, ale tylko na cięciu. Ostatnio gadałam z tą babką, że chcę coś takiego, bo denerwują mnie te coraz bardziej mysie włosy i ona stwierdziła, że jest to do zrobienia - że cienkie pasemka, rozjaśniony jakiś blond jakiś i że one mi się potem stopią z tłem, że nie będę musiała non stop odrostów farbować. Bajerowała mnie?
Stary 2009-11-27, 10:57   #2666
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
W ogóle Skrzynecka jest super wystylizowana..za małe sukienki, balejaż z dworca centralnego, buty z czubem i solara

Ja juz nie moge palić jak smok. Mdli mnie i głowa mnie boli jak wypalę więcej jak 2 papierochy w jeden wieczór.
Oj tak, tak, ciekawe kto jej robi taką krzywdę ?

Jak piję to nic mnie nie mdli
Stary 2009-11-27, 10:57   #2667
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:

wiem, wiem (chociaz sama nie wiem co powiem za parę lat jak będę oglądać zdjęcia ) moje marzenie, to znaleźć fryzjera, który mi naprawdę doradzi, a nie powie co chcę usłyszeć i jeszcze znaleźć makijaż, w którym będę wyglądać idealnie niby potrafię się pomalować, ale chyba wiecie o co mi chodzi...

Cytat:

Właśnie te za małe sukienki...ohyda

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-27, 11:11   #2668
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
wyleczyć się nie da, więc lipa, ale jest szansa, że może w końcu schudnę po tych hormonach, że mój metabolizm wróci do normy, bo ostatnio przybierałam tylko na wadze i nic nie pomagało.
Misku jak będziesz dobrze prowadzona przez lekarza i co najważniejsze dobierze Ci dobre leki to będzie wszystko w porządku.
Dobrze ze Cię zdiagnozowali..swoją drogą długo to zajęło..przecież wystarczyło zrobić badanie na TSH i wszystko byłby jasne

Cytat:
Oj tak, tak, ciekawe kto jej robi taką krzywdę ?

Jak piję to nic mnie nie mdli
Pewnie ten sam "stylista" który robi krzywdę Kini Rusin
Ta też ma rewelacyjne kreacje, szczególnie jako prowadząca YCD

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

..a zapomniałam .
Miśku jesteś pewna że chcesz przepłacać za płyn kupując je u optyka albo co gorsza w VE?
Ja kupiłam na all płyn 360 ml za 21 zł (już z przesyłką).
A w VE zapłaciłam ostatnio 45 zł
Stary 2009-11-27, 11:15   #2669
novocaine870
Rozeznanie

Dzień dobry

Dzisiaj mam wolne, więc ogarniam mieszkanie i siebie:P a zaraz zabieram się za wkuwanie:/

Dorinko buty bardzo fajne, miałam je kupić w zeszłym roku, ale trochę się bałam kupować na allegro

The future starts today, not tomorrow.
novocaine870 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 11:22   #2670
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:

To mnie trochę zbiłaś z tropu z tym fryzjerem. Niby się umawiam nie do jakieś lipnego, tylko takiego raczej w miarę, ale oczywiście nie mam pewności, że zrobi mi to dobrze. U tego fryzjera byłam kilka razy już, ale tylko na cięciu. Ostatnio gadałam z tą babką, że chcę coś takiego, bo denerwują mnie te coraz bardziej mysie włosy i ona stwierdziła, że jest to do zrobienia - że cienkie pasemka, rozjaśniony jakiś blond jakiś i że one mi się potem stopią z tłem, że nie będę musiała non stop odrostów farbować. Bajerowała mnie?
Nie wiem, jak pisałam jest to niby teoretycznie do uzyskania ale w pratyce ? Ciężko może być.
Włosy piszesz, że masz mysie- czyli beżowe tak ?
Jakich pasemek oczekujesz ? Jeśli zrobi Ci rozjaśniaczem będą białe-paltynowe albo żółtawe - jesteś pewna że będzie wtedy ładniej niż jest ?
Nie da się zrobić pasemek rozjaśnionych jakimś blondem, chyba że rozjaśnisz swoje naturalne- na to farba dopiero blond -ale nikt nie da Ci pewności co wyjdzie, nie łatwiej zmienić delikatnie całość na inny kolor- wolałabyś bardziej złoty, ciepły ?

Cytat:
wiem, wiem (chociaz sama nie wiem co powiem za parę lat jak będę oglądać zdjęcia ) moje marzenie, to znaleźć fryzjera, który mi naprawdę doradzi, a nie powie co chcę usłyszeć i jeszcze znaleźć makijaż, w którym będę wyglądać idealnie niby potrafię się pomalować, ale chyba wiecie o co mi chodzi...

Właśnie te za małe sukienki...ohyda
Hehe tak czasem jest, z makijażem też nie mam weny i pomysłu na siebie, więc się maluję minimalistycznie - puder + tusz + róż + błyszczyk
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości