|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3841 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Cytat:
![]() Co do charakteru męża ![]() Szczerze to nie dziwię się, że przeszkadza Ci to, ja np. nie potrafię żyć bez towarzystwa innych ludzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3842 |
Zakorzenienie
|
miskowa Madlen - fajne zakupy
![]() ja sobie końcem roku też kupiłam parę nowych rzeczy, ogólnie stwierdziłam że zmieniam garderobę (także z konieczności bo np. w koszule zapinane już nie wejdę bo biust mi urósł i się rozłażą na jego wysokości ![]() - i ogólnie mam wenę, właśnie pracuję nad rewolucją w szafie mam kilka worów do których segreguję rzeczy, sporo poleci na all ![]()
![]() |
#3843 |
Zakorzenienie
|
Madlen wypasione zakupy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty masz jakieś swoje towarzystwo z którym możesz się spotkać (bez męża skoro nie lubi) Swoją drogą..moi znajomi pozostawiali swoje półroczne dzieci u babć i sami balowali do rana ![]() Madlen ale się obkupiłaś ![]() ![]() Szczególnie fajnie że niebieska ekoskórka się trafiła. ------------- Ja cały czas mam wydatki narciarskie ![]() Dziś kolejne zakupy...gogle oraz polarowe chusty pod szyję. A jeszcze musimy kupić buty dla męża i rękawice- czyli lekką ręką 800 zł.
![]() |
#3845 |
Zakorzenienie
|
Za tą chora cenę 179zł. No ale cóż ja poradzę, że tamta mi się podoba. Całą galerię złaziłam, są tańsze owszem, ale takie jakieś nijakie. I ten niebieski fajny jest, taki żywszy ale bez tandety. Wzięło mnie. Miałam nie brac, ale jak Tż się zaoferował, że to jest od niego i mam brac bez gadania, no to
![]() Haniu: obkupiłam się bo sie wkurzyłam. Mam straszne pustki w szafie, sporo rzeczy takich za którymi nie przepadam ale są sobie. Więc chciałam sobie powoli skompletowac szafę całą, tak, żeby się dobrze czuć we własnej skórze. Więc stwierdziłam raz a dobrze, może się coś trafi. A rzeczy bazowe zawsze warto mieć zwłaszcza za takie ceny jak 30zł od rzeczy. Za jakiś czas jak uzupełnię gotówkę to będzie jakaś następna tura i tak dojdę do celu ![]() U mnie jest jeszcze ten problem, że nie mogę sobie sama połazić, więc rzadko jest okazja iśc na dłużej. ale zadowolona jestem. To co kupiłam + to co już mam na pewno będzie sporo ciekawych zestawów. Pytanie: do długiej koszuli pasuje tylko cienki pasek na talię? Taki gumowy jest chyba za gruby??
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do pytania, nie wiem jaka koszula i jakie paski, ja ogólnie do tunik wszelkich i koszul długich preferuję raczej grube paski ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3847 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś chodziliśmy na imprezy ale ciężko go było wyciągnąć i nigdy się nie bawił, do domu czasem zapraszamy znajomych ale on za tym prawdę powiedziawszy nie przepada... teraz mi się zbiera na takie nastroje bo siedzę cały czas w domu i właściwie nie mam okazji do pogadania z kimkolwiek (poza synkiem ale z nim rozmowy na razie opierają się na "gu", "łu" "grrr" itp.), bo z mężem tak posiedzieć i pogadać to się też za bardzo nie da, (tak jakbym chciała), rozmawialiśmy o tym, ale jemu jest dobrze tak jak jest ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Cytat:
dziecię nie jest problemem jeżeli chodzi o wyjścia bo moja mama z radością się nim zajmie, jeżeli chodzi o sylwestra to i tak nic ciekawego się nie szykowało i już mi na sylwestrach zresztą nie zależy...
![]() ![]() |
![]() |
#3848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedyna rada, znaleźć sobie znajomych, może kumpele jakieś i z nimi spędzać co jakiś czas wieczory- ja bym przynajmniej tak zrobiła ![]() Wbrew pozorom, czas który teraz masz to świetny moment na poznanie innych kobiet z dziećmi w tym samym wieku- z bloku, osiedla, z forum- znam wiele przyjaźni tak właśnie zawartych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do nowych znajomości - po cichu liczę, że poznam jakieś inne mamy, na razie i tak zima nie sprzyja wyjściom, zobaczymy.
![]() ![]() |
![]() |
#3850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A do charakteru męża, to wiesz na zasadzie "widziały gały co brały" ![]() ![]() Ja wiedziałam, że ze mną wytrzyma tylko rozrywkowy typ, a teraz jest tak, że jedno jest lepsze od drugiego (dobrali się jak w korcu maku-jak mówi moja mama) I to przekłada się na wiele spraw- bo trochę to jest podejście do zycia, mieszkania, priorytety.. Inne mamy na pewno poznasz, poczekaj tylko do wiosny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3851 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Moja mam mówi na nas "ciekacze" ![]() W zeszłym tygodniu non stop jakieś wyjścia były..albo goście u nas. Poniedziałek odwiedziny u babci, wtorek urodziny koleżanki, środa spotkanie przedsylwestrowe u przyjaciół, sylwester..wiadomo- od razu po pracy pojechaliśmy balować, wróciliśmy do domu w Nowy Rok o 16, o 19 przyszedł kumple, w sobotę po pracy pojechaliśmy do moich rodziców, o 17 wrócilismy do domu -przyszli teściowie na kawę, wyszli teściwie przyszli znajomi i siedzieli do 3 w nocy. Efetrem czego mężowi skończyły sie czyste skarpetki bo nie mieliśmy czasu prania zrobić ![]() Wczoraj mieliśmy dość..wyłączylismy telefony i zaszylismy sie w domu ![]() Robiąc przy okazji 3 pralki prania ![]() A już w ten czwartek przyjeżdza do nas szwajcar..będzie cały tydzień u nas..a w piątek za tydzień wyjeżdzamy całą brygadą na narty ![]() ![]() BOSKI POCZĄTEK ROKU ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-01-04 o 13:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aj! Normalnie nie mogę już ![]() ![]() ![]() Edit. Ja też kupiłam pasek na talię w NY. A nawet 2. Ale czekają na lepsze czasy bo w tej chwili nie posiadam talii. Ha, odchudzam się! Taki dialog sylwestrowy... Pani domu dłuuuugo mówiła o tym, że się odchudza, potem temat się zmienił, ale po pewnym czasie... ja: [...] jestem wegetarianką ktoś: też się odchudzasz? ja: to swoją drogą wszyscy leżeli ze śmiechu ![]() Edytowane przez Poemi Czas edycji: 2010-01-04 o 13:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3853 |
Zakorzenienie
|
Poemi: właściwie ja się muszę z tobą w końcu spotkać
![]() Kiedy ty jesteś w krakowie w styczniu? znasz terminy zjazdów? Dobrze by było wiedziec co nam się pokrywa.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3854 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3855 |
Zakorzenienie
|
23, 24 brzmi okej
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale daliście czadu z tymi wyjściami, my aż tak to ostatnio nie, ale z drugiej strony już zawarliśmy kolejne nowe znajomości w sylwestra i kto wie co będzie. Na parapetówę szykuje się dużo ludu ![]() Co ciekawe grono znajomych powiększyło sie właśnie dzięki Tomkowi (poznaliśmy rodziców jego kolegów)- więc jak mówiłam, dziecko nie ogranicza a poszerza pole widzenia ![]() ![]() ![]() Wiele mamy takich sytuacji w życiu, my non stop poznajemy nowych znajomych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas dochodzi to że mąż ma taka pracę jaką ma...więc ma znajomych w całej Polsce i połowie świata ![]()
![]() |
#3858 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nudy stanowczo nie ma i o to chodzi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3860 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, mamy przeprowadzkę do nowego biura...nawet nie miałam czasu, żeby się odezwać. Nie miałam netu przez większość dnia.
Dzwonił TŻ. Z pracy na razie zadowolony ![]() ![]() ![]() Co do wychodzenia, to ja zawsze byłam 'party animal', a ostatnio coś mnie w domu trzyma, wolę się wtulać w TŻ na kanapie, niż się szlajać...TŻ zawsze był raczej domatorem, ale zawsze osiągaliśmy kompromis w kwestii wychodzenia i imprezowania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3861 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Madlen, zakupy miałaś udane ![]() Ja lubię imprezy w dobrym towarzystwie, za to nie przepadam za klubowymi wypadami ![]() ![]() Dziewczyny, muszę się pochwalić ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3862 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3863 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hehe masz ciepełko domowego gniazdka to nie chce się wyłazić ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Twój mąż też domator, wspominałaś ![]() Sama lecisz czy z mężem ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też marzę o NY ![]() ![]() Dziewczyny, nie pisałam Wam...w końcu się zebraliśmy z TŻ i zadzwoniliśmy do kościoła przełożyć termin ślubu (bo oczywiście ciągle nam było nie po drodze ![]() ![]() Na szczęście okazało się, że to kwestia braku księdza, a my mamy swojego ...więc uratowalimy termin ślubu...chwała Bogu...ale aż nam ciarki przeszły, jak to powiedziała... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3865 | |
Wtajemniczenie
|
Bez okazji Poemi, moja kuzynka i chrześnica mieszkają tam i lecę do nich
![]() ![]() Cytat:
![]() Sama sama lecę, ile to by było zachodu z wizą dla niego, poza tym ona nawet nie chce, to nie, może jak zatęskni trochę to się co nie co zmieni w stosunku do mnie ![]()
![]() |
#3866 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Butter to czego Wam jeszcze brakuje, sądziłam że już macie wsio w domku ? ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-01-04 o 15:11 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3868 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() "party animal" świetne określenie ![]() Wątpię aby to domatorstwo zostało Ci na dłużej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
------- Mnie w odróżnieniu od Was w ogóle Stany nie kręcą. To ostatne miejsce w które chciałabym polecieć. Mój mąz ma to samo..i od kilku lat odmawia touru po Stanach ![]() Nigdy nie był, a ma tam najwięcej fanów.
![]() |
#3869 | ||
Wtajemniczenie
|
Bo nigdy o tym nie pisałam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ad. Stanów - mnie kręcą i to bardzo, to jest właśnie miejsce gdzie mogłabym mieszkać ![]() ![]()
"...Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce gdzie nieuniknione przybyło i czeka..." ![]() ![]() Edytowane przez mademoiselle betti Czas edycji: 2010-01-05 o 07:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3870 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Idę się za chwilę myć i spać. Dziś dzień nieco zabiegany, pierwszy po długim urlopie. Ja też mam trochę nerwów już na początku roku, ale nie chce mi się o tym pisać, bo mnie nosi od trzech dni, a trochę udało mi się uspokoić. Jak wiele z Was, chciałabym schudnąć. Mam nadzieję, że w końcu mi się uda. TŻ też planuje się odciążyć, więc może razem damy radę? Trochę nie mam pomysłu na swój wizerunek. Chciałabym się lepiej ubierać, ale chyba się na tym nie znam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.