|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1771 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Cytat:
![]() ślicznie wyglądałas, a na niektórych przypominasz mi moja koleżanke z liceum ![]() Cytat:
Gratuluje zakonczenia edukacji i trzymam kciuki za prawko ![]() przykro mi z powodu kolezanki... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() męzus dzis odebrał nowy robot, z tym na szczescie jest wszystko wporzadku- juz go nawet przetestowałam )(zrobiłam koktaj truskawkowy mniam ) oto jaki kupiłam http://nowe.euro.com.pl/roboty-wielo...tml#content_3c Tak w ogole odebralismy dzis ostanie dokumenty z urzedu i w koncu moglismy złozyc projekt i teraz oczekiwanie na pozwolenie na budowe (czas oczekiwania do 65dni- wiec trzeba sie uzbroic w cierpliwosc)
![]() |
#1772 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Cytat:
![]() moj maz tez pracuje na zmiany. teraz na szczescie ma ranki. ale akurat jest u kolegi- i zaraz wraca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1773 |
Zakorzenienie
|
Rybulko, w końcu jesteś. Nie znikaj już nam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1774 |
Rozeznanie
|
Piękne zdjęcia. Sukienka z MS moda? przymierzałam taka,bardzo mi się podobała.
Przy okazji gratuluje, dbaj o siebie i swoje maleństwo ![]() Dziękuję. Co do sukienki to niestety nie MS Moda ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Ewelinka13 Czas edycji: 2010-02-15 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1775 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mlody ruski, blondynek, wbijajacy się w pamięc? Czy to nie mój ulubieniec??? ![]() Zobaczyłam gościa po raz pierwszy w tym programie: http://www.youtube.com/watch?v=I1vHf...eature=related I od tamtej pory jestem wielką fanką jego geniuszu ![]() ![]() ![]() Fragment z tym kładzeniem się na tafli i machaniem łapami jest the best ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ładne ![]() Cytat:
![]() fajnie wygląda w tym pasiastym wdzianku ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-02-15 o 20:36 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1776 |
Zakorzenienie
|
dziękujemy
![]() dziękujemy bardzo ![]() dziękujemy ![]() Azzis urodziła ! "Adaś urodził się o 16.10. Waży 3390 g, 55 cm, dostał 10 pkt. Ma niebieskie oczka. Jest prześliczny ![]()
![]() |
#1777 |
Zakorzenienie
|
WIELKIE GRATULACJE DLA AZZIS !!!
WRACAJA KOCHANA DO SIL I DO NAS! WSZYSTKIEGO DOBREGO!!!! Dziekujemy strippi za wiesci !! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1778 | |||
Zakorzenienie
|
Dziekuje wszystkim za komplementy dotyczace rogowki
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() slicznie ![]() gratuluje skonczenia studiow, ciesze sie ze wkoncu to zajrzalas... i jestem zla troche nas zaniedbalas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wyobrazam sobie jak sie w domu cieszyli na wiesc o synu.. a historia z cygarem boska ![]() ty przytlas a ja dalej chudne.. a jemmmm ![]() ![]() ale moze juz niedlugo sie to u mnie unormuje ![]() jest piekna ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() teraz bede czytac was tak troche mniej intensywnie bo w sobote mam ostatni - najwazniejszy egzamin.. z taka niefajna pania wiec trzymajcie kciuki.. ![]() ![]() ![]() ![]() AZZIS GRATULACJE ![]()
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-02-15 o 21:32 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1779 |
Zakorzenienie
|
Azzis
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1780 |
Zakorzenienie
|
Azzis gratulacje
![]() ![]() Dziewczyny mam pytanie. 5 czerwca mamy slub koscielny i zlapalam stresa ![]() 1) kiedy spisuje sie protokol? 2) skoro mamy slub cywilny i dzidziusia to mam miec welon? ![]() 3)jakie buty do sukienki ecru princesski?biale czy tez ecru? Poza tym widzicie link w moim podpisie?Poprosze o głos ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1781 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hmm welon jest okznaka czystosci.. ale w takich warunkach z calym szacunkiem zadna z nas go miec niepowinna... ja nie mialam bo nie lubie.. a ty ![]() ![]() ![]() buty ecru ![]() ![]() aaa co do linku to nie ma go... jest napis ale nie ma odnosnika
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-02-15 o 21:56 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() juz poprawilam ![]() kurcze a my slub cywliny bralismy w sierpniu to mamy jeszcze cos z USC zalatwiac czy wystarczy akt malzenstwa dla ksiedza? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1783 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cześć!!
Cytat:
![]() Rosi, tak mi przykro, jakiś pech nad Wami wisi, ale mam nadzieję, że niedługo się obróci i będą same szczęśliwe nowiny. Cytat:
![]() Cytat:
Jejku..tylko ją schrupać, cudna!!! Cytat:
Azziz, gratulacje kochana ![]() Ostatnio mam mało czasu na wizaż ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1784 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc dziewczynki.
Mykam spac bo jutro dzien pelen wrazen... pierwsze jazdy i pierwsza wizyta u gina... juz mam stracha... Mam nadzieje ze dobre wiesci przyniose o fasolce. Buziaki slodkich snow |
![]() ![]() |
![]() |
#1785 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() alle się działooo, nie można niestety zaniedbywać wizażu na więcej niż minutę ![]() Kliwia sernik wygląda pysznie, a prezent od męża uroczy no i to co Ci powiedział...chwyta za serducho ![]() Martuś rogówka super, na maks wygodną wygląda. Co do egzamu to pro forma będę trzymać kciuki, ale wierzę i jestem przekonana, że będzie krągła 5-teczka ![]() Pani Sz. w kwestii poglądów na temat ciąży zatrzymała się w epoce kamienia łupanego...jak wpisze zalkę do indeksu zgaś ją w inteligenty sposób, wbrew pozorom ona niezbyt kumata jest ![]() Ewelinka 13 i Alutka78 witajcie w naszych skromnych progach ![]() Ewelinko, mnie z kolei przypominasz córeczkę połówki mojego kuzyna...jesteś jej dorosłą wersją ![]() ![]() Alutka czekamy na fotki i relację ![]() Aaaaa właśnie Scio mały głód mnie dopadł jak zobaczyłam Twoje danie wczorajsze ![]() Rybulko ![]() ![]() ![]() ![]() gratki odnośnie zakończenia podyplomówki i ![]() no i MIŁOSZKA Wam gratuluję, czyli w końcu się "odsłonił" ![]() za prawko 3mam ![]() Strippi Julkę to nic tylko tulić i tulić i tulić, w sumie jak każde "nasze" wizażowe dzieciątka ![]() Aniu super, że coraz bliżej końca jesteście z remontem ![]() ![]() ![]() Domi7ks co do pytań to tak jak Marta napisała ![]() ![]() Stokrotko, Baju uważajcie na siebie. Z takimi typami to tylko na krzesło, albo uciąć interes ![]() Maggie, Kasiaher dziewczynki co u Was ? Azzis GRATULACJĘ Kochana ![]() ![]() dziewczynki co do wczorajszego dnia to ja miałam niespodziewankę urządzoną przez męża i brata bo on był ze swoją dziewczyną wstał rano co w jego wydaniu w niedziele jest cudem (budzi się w miare wcześnie, ale odkleić go od łóżka przed 12 nie ma szans) i wyszedł gdzieś razem z moim bratem wrócił z pięknym kolorowym ![]() okazało sie, że byli odebrać bilety w kinie, na film "Randka w ciemno" seans zaczynał się o 21:15 bo wcześniej juz miejsc nie było...ale przed kinem była kolacja w Sfinksie ![]() ![]() bardzo mile mnie zaskoczył ![]() film jak dla mnie średni i ja nie polecam, śmiałam się jedynie przy kwestiach wypowiadanych przez Dereszowską bo świetnie akcentuje przekleństwo z literką "r" w środku ![]() ![]()
#1786 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Z welonem - to moze porozmawiaj z mamą - ona Ci doradzi. Buty obowiazkowow ecru - białe będą się zbyt wyróżniały Azzis - gratualcje! Stripii - śliczną masz córeczkę - mała Królewna ![]() Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2010-02-16 o 06:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1787 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Azzis...GRATULACJE !!! Strippi...Twoja Niunia jest słodka i już modna panienka z niej widzę ![]() Domi7ks...pokaż nam sukienkę i butki to już zgromadzenie Ci doradzi ![]()
![]() |
#1788 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Co do welonu...uważam ze nie bardzo, może lepiej sam kwiatek we włosach lub woalka? Buty zdecydowanie ecru ![]() No i pokazuj sukienke ![]() Azzis, gratulacje ![]() ![]()
![]() |
#1789 |
Zakorzenienie
|
Laseczki tu sa zdjecia
![]() kurcze ja nic nie wiem ![]() ![]() sukienka narazie jest bez dodatkow, podobno w maju jak bede odbierala, to bedzie z dodatkami. Wczesniej miala byc bez szelek, ale podczas przymiarki stwierdzilam, ze z szelkami bedzie lepiej i wygodniej... kurde, ale mi sie nie chce tego slubu robic. Wczesniej sie nie zajmoalismy tym, bo ciagle tylko dzidzius, a tu zostal ponad 3 miesiace i najwyzsza pora... Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2010-02-16 o 07:31 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1790 |
Zadomowienie
|
Witam dziewczyny (no i chłopaki bo wywnioskowałam że mąż ewelinki13też pośrednio uczestniczy w forum).
ewelinka13 wyglądałaś super i rzeczywiście masz bardzo dziewczęcą twarzyczkę ... ślicznie! Alutka78 witaj! Rybulka już nie wiem któ ładniejszy Ty czy Miłoszek! Strippi Juleńka śliczna i jaka trendy!!! domi7ks czyli jednak zdecydowałaś się na większe wesele, z orkiestrą itd? |
![]() ![]() |
![]() |
#1791 | |||||
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
stripi śliczna ta twoja dziewczynka rybulka ślicznie wyglądasz, kwitnąco po prostu. domi7ks sukienka fajna, ja bym raczej welonu nie zakładała, bez welonu też jest ładnie, wogule jak się ubierałam w dniu ślubu to chciałam iść bez welonu, bo tak mi się moja fryzura podobała a welon jakoś niebardzo i niechciało mi się jej przykrywać. Mam mnie jednak namówiła. coraz więcej u nas mamuś i przyszłych mamuś. Mam nadzieję, ze mój mąż kiedyś do tego dorośnie.
![]() ![]() "dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie" ![]() ![]() Edytowane przez stokrotka24 Czas edycji: 2010-02-16 o 07:42 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1792 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiem szczerze, ze do orkiestry tylko dzwonilismy w tamtym roku jak wszystko przekładalismy i mam nadzieje, ze sobie zaklepali ten termin dla nas, bo potem to olalismy a mielsimy pojsc do tego goscia przepisac umowe... ale moi rodzice maja nam dac troche kasy, u Tz niiiby tez, wiec robimy. Co prawda na liscie gosci mam jakies 40-50 osób i mysle, ze bedzie takie male. Wczesniej mielismy zaliczke na kamerzyste ale zrezygnowalismy z niego. Bedzie tylko fotograf... Tylko juz sie stresuje co ja w tym czasie zrobie z dzieckiem.. ![]() poza tym stweirdzislismy z Tz (ale juz chyba o tym pisalam) ze wychodzimy razem z naszego mieszkanka i u nas blogoslawienstwo, a nie ze ja ide do swojego rodzinnego domu a on do swojego... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1794 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1795 |
Zadomowienie
|
Domi7ks ... jestem pewna że mała stanie na wysokości zadania i będzie wiedziała co robić a czego nie robić w tym ważnym dniu. Napewno bedzie miał się kto nią zająć. Dobrze by było gdybyście mieli na sali do dyspozycji jakiś pokoik dla małej.
Rosette jak się mąż czuje? |
![]() ![]() |
![]() |
#1796 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1797 | ||
Zakorzenienie
|
gratulacje dla Azzis
![]() Cytat:
![]() ![]() to musiał być ten ![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-02-16 o 08:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1798 | |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Cytat:
Nie. Bierzecie teraz sam ślub kościelny (a nie konkordatowy) do księdza zanosicie tylko akt małżeństwa i tyle. Ksiądz już nie załatwia urzędowych spraw ![]() Dziękuje za tyle komplementów odnoście mojego calzone, a to przecież nic takiego, proste i tanie ![]() Co do welony to to jest Domi Twój wybór, czy chcesz, czy nie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1799 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1800 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.