|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1741 |
Rozeznanie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Dziękuję! Załączyłam tylko pare ponieważ zdjęcia mają bardzo duży format i siedzieliśmy teraz z mężem i je pomniejszaliśmy. Pozdrawiamy!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1742 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Ślicznie wyglądaliście i przesliczny bukiecik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1743 |
Rozeznanie
|
Jeszcze raz pięknie dziękuję! Jest mi niezmiernie miło czytać tak wiele komplementów!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1744 | ||||
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Taaaak, nie było mnie tutaj chyba z trzy tygodnie... ![]() Nie wiem, jak bez Was wytrzymałam... Ciągle sobie obiecuję, że się poprawię! Śmiałam się ostatnio, jak pisałam do ktosi, że chyba będzie regularnie zaglądać dopiero jak będę na zwolnieniu lekarskim ![]() Miałam przez ten czas mały kontakt właśnie z Ktosią i oczywiście z Martuchą ![]() No i do tej pory tylko one wiedziały, że według USG z końca stycznia, urodzi nam się chłopczyk ![]() ![]() Ciągle chodzę do pracy, ale już czuję, że zaczynam się męczyć coraz bardziej... Może już marcu wezmę zwolnienie, bo, tak jak donosiła Wam Martucha, kręgosłup zaczyna mi niedomagać i nogi chyba też odczuwają różnicę w kilogramach. A na razie przytyłam 14 kg! ![]() W sobotę niespodziewanie skończyłam wreszcie swoją wieloletnią i nieprzerwaną od zerówki edukację ![]() ![]() ![]() Póki co, nie planuję już żadnych studiów ![]() No i ciągle jestem w trakcie robienia prawka ![]() ![]() ![]() Wczoraj dotarła do mnie smutna wiadomość- zmarła dziewczyna, która studiowała ze mną na podyplomówce... Widziałam ją ostatnio 2 tygodnie temu na przedostatnim zjeździe. Sytuacja jest o tyle tragiczna, że słyszałam jak mówiła wtedy o swojej ciąży. Z rozmowy wynikało, że była na początku 4 miesiąca... Musiał zdarzyć się jakiś tragiczny wypadek... Przede wszystkim, Maggie, płakałam razem z Tobą, jak przeczytałam, że jesteś w upragnionej ciąży, a potem gdy napisałaś o śmierci taty... Bóg wiedział co robi zsyłając Ci maleństwo właśnie teraz ![]() ![]() Strippi, gratuluję córeczki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Katuniu, sweet cheery, ivoclar gratuluję Wam dziewczyny zafasolkowania ![]() ![]() Myszko, dzięki wielkie za pamięć i zaproszenie mnie do Klubu ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Rosette, to co dzieje się ostatnio u Was nie mieści mi się w głowie... Życzę Wam, żeby to się wreszcie skończyło ![]() Cytat:
![]() Ale za Twoją trzymam kciuki ![]() Cytat:
![]() Ło Jezu, jak ja się popłakałam na jej ślubie ![]() ![]() kliwia, jaki śliczny komplet biżuterii! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A tak teraz z Miłoszkiem wyglądamy:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Rybulka Czas edycji: 2010-02-15 o 18:17 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1745 | |
Wtajemniczenie
|
Śliczne fotki, bardzo mi się podoba Twój bukiet
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1746 |
Zakorzenienie
|
Ewelinka, piękna suknia i ten bukiet
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1747 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ewelinko - sliczneeee zdjecia ![]() RYBULKO - jak milo ze jestes !!!!!!! ![]() Ja jestem teraz chyba na tym etapie ciazy ze ciagle chce mi sie spac! Jak nigdy nie zdarzalo mi sie zasnac w ciagu dnia to teraz to norma... a piersi sie dotknac nie umiem... z tego ze sie powiekszyly to sie tylko maz cieszy ![]() ![]() Jutro ide na pierwsze jazdy autkiem! a potem mam nadzieje zdazyc do gina - w koncu fachowa sila musi ocenic stan mojej fasolki! Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2010-02-15 o 18:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1748 |
Zakorzenienie
|
ewelinka pieknie wyglądałaś cudny bukiet
jakies odnosze wrazenie ze gdzies cię już widziałam hmmm czasem tak mam .... ale chyba nie w telewizji ![]()
![]() |
#1749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratulacje chłopczyka ![]() dużo się u Ciebie dzieje ![]() wyglądasz cudnie, a 14kg to malo dziękuję ![]() dodaję Julcię
![]() ![]() |
![]() |
#1750 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1751 |
Wtajemniczenie
|
#1752 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też przez pierwsze 3 miesiące ciąży ciągle bym spała i miałam strasznie tkliwe piersi. No i miałam zachcianki ![]() ![]() Powodzenia na pierwszych jazdach ![]() Cytat:
![]() Dziękuję ![]() ![]() ![]() Szczerze mówiąc, lekarz jest dumny, że tyle przytyłam, bo naprawdę było mi to potrzebne ![]() Martwię się tylko porodem, bo Miłoszek od samego początku jest większy o dwa tygodnie, niż wskazywałby na to tydzień ciąży. Lekarz powiedział mi już, że mogę mieć problem z urodzeniem ![]() Od czasu do czasu myślę o porodzie i jak się przez cały czas nie bałam, to teraz na samą myśl łzy mi się cisną do oczu... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1753 |
Rozeznanie
|
Ale prześliczna Julcia!!!! Ja też prawdopodobnie będę mieć córeczkę. Szalejemy z mężem z radości. Kochane Dziewczyny wkleję jeszcze parę zdjęć, ale za chwilę bo niestety nie jestem biegła w ich pomniejszaniu
![]() Fajnie tu z Wami! Jestem teraz na zwolnieniu więc mogę nadrobić zaległości i wreszcie na spokojnie posiedzieć na Wizażu. |
![]() ![]() |
![]() |
#1754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1755 |
Zakorzenienie
|
Rybulko fantastyczna wiadomość- synusia gratuluje! i pieknie wygladasz!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1756 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoj maluszek widocznie rosnie jak na drozdzach ![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1757 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1758 |
Rozeznanie
|
Witam wszystkie zonki, matki...Dolaczam do was i bardzo sie ciesze. Slub mialam 20 czerwca 2009. Obecnie jestem w 15 tygodniu ciazy. Termin mam na 13 sierpnia.
Nie wiem co to wymioty w ciazy, ale za to mam straszne bole glowy. Migrene odziedziczylam w spadku po mamie. Przed ciaza pomagaly mi przewaznie zastrzyki przeciwbolowe. Teraz niestety jest to wykluczone. w zeszlym tygodniu zaopatrzylam sie w spodnie z gumka, bo w moje spodenki juz sie nie mieszcze. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratulacje malenstwa, niech zdrowo rosnie a mamusi razem z nim ![]() Pochwal sie jakimis fotkami ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1760 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1761 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No tak, synuś rośnie ![]() ![]() Jak się dowiedziałam, że to chłopczyk, to jeszcze bardziej zachciało mi się drugiej ciąży i córeczki ![]() ![]() TŻ oczywiście dumny straszliwie, jak zobaczyłam jego minę podczas badania USG, to tak się śmiałam, że na monitorze już nic nie widzieliśmy ![]() Ktosi już pisałam, ale Wam też napiszę: TŻ umówił się z moimi rodzicami, że jak się okaże, że będzie syn, to TŻ przyjedzie do moich z zapalonym cygarem. Więc jak moi go ujrzeli stojącego w drzwiach z tym cygarem, rozległ się jeden wielki pisk ![]() A gdy wyszłam na moment do toalety, mój tata zdążył nakreślić całą karierę piłkarską swojego wnuka. Obiecał mu pierwsze korki ![]() ![]() Śmiechu było co nie miara ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1762 |
Zakorzenienie
|
Rybulko- ślicznie wygladasz!! ciąża CI sluzy!
Strippi cudne to Twoje malenstwo!!!!! az sie wlasnego zachciewa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1763 | ||
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
![]() Rodzić będziecie z Martuchą ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1764 | ||
Zakorzenienie
|
Rybulko alez się za tobą stęskniłam
![]() ![]() ![]() ![]() Piękne zdjęcia. Sukienka z MS moda? przymierzałam taka,bardzo mi się podobała. Przy okazji gratuluje, dbaj o siebie i swoje maleństwo ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale nam wysypało mamuś ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1765 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Rybulko super, że wreszcie wróciłaś ![]() ![]() Martucha narożnik boski ![]() ![]() Wszystkim zafasolkowanym żonkom serdecznie gratuluję i życzę bezproblemowej ciąży! Kurcze, tyle już u nas przyszłych mamuś, że aż nie sposób policzyć ![]() Lecę zobaczyć do mojej zupy, jak tam jej idzie nabieranie smaku - jutro na obiad biały barszczyk ![]() Rybulka i Iwka zaczynam się faktycznie "napalać" na tą Szczawnicę. Mężuś jest za, więc o ile finanse nam pozwolą, to chyba faktycznie się tam wybierzemy. Tym bardziej, że prawie po drodze można zahaczyć o kilka miejsc, które i tak chcieliśmy zobaczyć. Dziękuję, szczególnie Iwce za inspirację ![]() Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2010-02-15 o 19:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1766 |
Rozeznanie
|
Wklejam kolejne zdjęcia. Wymęczyłam męża żeby je pomniejszył, a między czasie dokarmiłam maleństwo bo się domagało kopniaczkami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1767 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1768 |
Zakorzenienie
|
ewelinko - zdjecia sliczne ! bije z Was milosc i radosc
![]() No tam chyba dziewczyny robia walentynkowe poprawiny ![]() A ja znow samotna nocka, maz w pracy... poprasowalam a teraz odpoczywam przez telewizorkiem |
![]() ![]() |
![]() |
#1769 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() cudowne maleństwo.... ![]() Ewelinka- ten welon ![]() Rybulko-oj musiałaś być chudziutka przed ciążą bo absolutnie nie widać u Ciebie kg na plusie.Aż zazdroszcze...Aaa i moje maleństwo również jest większe o tydzień ![]() Martucha- bardzo ładny narożnik...Też mamy taki z poduchami ![]()
![]() |
#1770 | |||
Zakorzenienie
|
dziękujemy
![]() Cytat:
jeśli stwierdzą, że za duże to cc będziesz miała. A jeśli będziesz mogła SN to na pewno dasz radę. Natura Ci pomoże. Dlatego mówi się o cudzie narodzin ![]() Cytat:
![]() ![]() teraz to pełno zajęć choć i tak mała ładnie śpi mąż mi pomaga więc ja leżę i się wyleguje, jedynie posprzątam 2 razy w tygodniu z nudów hihihi on gotuje nawet ![]() dziękujemy ![]() Cytat:
i gratulacje ciąży ![]() dziękuję bardzo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.