|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Avon mega za mini
Cytat:
|
|
|
|
|
#3422 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
Przylecialam sie wam pochwalic,doatarlo do mnie moje pierwsze zamowionko,zadnych brakow,maja jest,kontoroweczka do oczu smokey diamond tysz
A powiedzcie mi DEmo sie wlicza do upustu?Bo wyczytalam ze nowosci i zakonczona produkcja nie,a nie wiem co z Demo. |
|
|
|
#3423 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
|
|
#3424 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do tej kredki uniwersalnej i tego odciania! Szczerze nie polecam!! Tez sie skusiłam na nia bo podobały mi sie usta pomalowanej modelki ale w rzeczywisosci kredka nie jest matowa tylko swiecaca z drobinkami brokatu tak jakby.Na ustach wyglada okropnie :/ jeszcze do tego brakowało by mi długich blond włosów,tipsów różowych i zebym była zjarana solarka-wszystko wy wyglkadało idealnie! Na oczach ta kredka sie roluje po 1-2 godzinach! Jedynie dobre rozwiazanie jako rozswietlacz na policzki! nie mam juz tek kredki bo wydałam ja koleżance która lubi takie kolory,tak to bym zrobiła zdjecie i wrzuciła na katalogowy. Kolor kredki całkiem inaczej wyglada w rzeczywistosci niz w katalogu,naprawde odradzam zakup! |
|
|
|
|
#3425 |
|
Rozeznanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17976731]
skad masz zaproszenie do kina z avonu ![]() [/QUOTE] dostałam sms`a z zaproszeniem sama jestem w szoku bo nigdy nie byłam zapraszana a tym bardziej smsmowo może mam jakies nowego lidera i nic o tym nie wiem |
|
|
|
#3426 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzieki za info,a juz myslalam ze trafilam na cos czego szukam od lat ![]() Przyszedl mi lsniacy blyszczyk Iced Pink,no do zdjecia z katalogu to on wogole nie jest podobny,aczkolwiek ladnie sie blyszczy i pachnie,malo pigmentowany w przeciwienstwie do soczystych blyszczykow ktore naprawde maja ladny pigment. |
|
|
|
|
#3427 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Swoją drogą 66zł to trochę dużo jak na demo, zwykle w promocji łączonej Planet Spa jest w cenie 34,90 za 2 kosmetyki, co daje 69.8,-, co przy standardowym 25% opuście daje 52.35,- nie mówiąc już o tym jak ktoś będzie miał większy opust. Eh, jak zwykle firma nie ułatwia nam życia.. Cytat:
|
|
#3428 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny a co powiecie o torebce HANNAH?? Warto kupić ? Potrzebuję czegoś klasycznego, w miarę pojemnego na stertę moich papierzysk
|
|
|
|
#3429 |
|
Zakorzenienie
|
torebka jest baardzo łądna, ale mało pojemna niestety, więc cięzko bedzie upchnąć stertę papierzysk, szczególni, ze nie wchodzi do niej całkowicie a4;
|
#3430 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam 15 lat i też jestem od 07 ! Głownie to ja sie zajmuję tym cyrkiem . Siosta jakby pomaga bo ja mam o wiele wyższe zamówienia
|
#3431 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Szkoda bo tak liczyłam na to, że A4 to swobodnie... A jak z jakością wykonania? Bo tak mnie kusi, że może jednak mimo to ją kupię
|
|
|
|
|
#3432 |
|
Zakorzenienie
|
wykonana bardzo ładnie;
śliczna jest naprawdę; ale ta pojemnośc
|
#3433 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oj kochana kusisz oj kusisz !! Też myslę o tej serii czy czsem sobie czegoś nie zamówić . Baardzo lubie Planet Spa
|
|
#3434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I przyszedł mi również cien do oczy pink radiance, więc nie wiem od czego to zalezy kto dostanie, a kto nie. Swoją droga-jest prześliczny!! |
|
|
|
|
#3435 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z katalogu 4 puściłam 3 zamówienia zamawiając cień Pink Radiance i na tych 3 pisało "Produkcja zakończona prosimy nie zamawiać" a za 4tym razem przyszedł ![]() właśnie puściłam kolejne zamówionko i czekam aż pobiorą i wystawią fakturkę bo nadal czekam na swoje 7 Toreb Maja |
|
|
|
|
#3436 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jamapi, jak przeczytałam w twoim komentarzu "zielonkawy", to się zdziwiłam trochę , no ale patrzę na butelkę, a tu: "Zawiera wyciąg z rumianku i słonecznika. Pomaga wzmocnić włosy, usunąć obciążające je pozostałości produktów do pielęgnacji i stylizacji, a także niweluje brzydki zielonkawy odcień, dzięki czemu włosy blond pozostają świetliste i jasne. SPOSÓB UŻYCIA: Nałożyć na zmoczone włosy i delikatnie wmasować. Dokładnie spłukać." No i teraz zastanawiam się, czy oni aby się nie pomylili ![]() , bo włosy blond mają czasem żółtawy kolor, ale nie zielony .Co do sposobu użycia, to wcześniej miałam szampon, który musiałam trzymać na włosach kilka minut, przez co nie za bardzo miałam ochotę i czas go używać . Ten wydaje się całkiem sensowny .
|
|
|
#3437 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Czy któraś z Was używa może tuszu Super Extend (wydłużający)? Jak on się sprawuję? Zastanawiam się czy nie zamówić go, ale najpierw chciałabym poznać opinie innych
|
|
|
|
#3438 |
|
Raczkowanie
|
Internetowa oferta specjalna do 05 całkiem, całkiem
. Dodałam szminkę powiększającą UCR Pink Passion , pierścionek Nixie też pewnie wezmę .
|
|
#3439 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale na więcej nie licz;P Rewelacji nie ma... Mówta co chceta Marimekko jest fajny
|
|
|
|
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
Musieli sie pomylic.. pewnie w trakcie tlumaczenia z angielskiego.. bo nigdy sie nie spotkalam z tym by wlosy blond mialy odcien zielonkawy...
|
|
|
|
#3441 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wiem leniwa jestem Powysyłałam wiadomości do dziewczyn z forum Avon na gazeta. pl które się deklarowały, że są z Głogowa, może któraś się odezwie. Bo po dwóch dniach prób dodzwonienia się na telefon domowy do mojej konsultantki mam po prostu dosyć i gdyby nie to, że bardzo lubię niektóre kosmetyki Avonu to bym sobie odpuściła. Liczę też, że może jakaś głogowska konsultantka na Wizaż zagląda i mnie przygarnie.
|
|
|
#3442 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() zwłaszcza jak ktos z bardzo ciemnych farbował na blond, dopiero po drugim farbowaniu sa naprawde blond w międzyczasie trzeba się zadowolic blondem z zielonym odcieniem, tak teraz nosi moja koleżanka no i Ania z zielonego wzgórza kiedys coś zielonego sobie zrobiła |
|
|
|
|
#3443 |
|
Przyczajenie
|
która maseczka z serii spa jest do "zrywania"?
okręg 158 to płock? |
|
|
|
#3444 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Masz absolutną rację, to się zupełnie nie opłaca i ten chwyt, że oszczędzasz 53zł
|
|
|
|
|
#3445 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nic nie ryzykujesz - nie ma opłaty wpisowej, a formalności praktycznie też nie ma. Zamawiasz jak w sklepie internetowym, a paczkę do domu przywozi Ci kurier - jeśli za więcej niż 150 zł, za darmo. Moim zdaniem więcej zachodu kosztuje umawianie się z konsultantką i jeżdzenie do niej po odbiór kosmetyków, nie wspominając już o perypetiach które opisywałaś... ![]() Żeby rozwiać resztę wątpliwości dodam, że przy zamówieniu poniżej 150 zł jest tylko 10 zł opłaty, ale i tak masz 15% rabatu, więc nawet Twoje obecne zamówienia wyjdą Ci taniej. A jeżli zbierzesz na pow. 150 zł to 25% rabatu itd... No i w każdej chwili możesz zrezygnować, bez żadnych konsekwencji. Edytowane przez jouka2 Czas edycji: 2010-03-19 o 17:25 |
|
|
|
|
#3446 |
|
Raczkowanie
|
Odżywcza maseczka z białą herbatą- w kat. 05 04051 14,90 str. 113
Wygładzająca maseczka do twarzy(japanese sake and rice)- w kat. 05 01586 20,00 str. 115
|
|
#3447 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja Cie przygarnę! jestem ze Szczecina ale można paczki wysyłać z zamówieniem raz na 3 tygodnie
|
|
|
|
|
#3448 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Sake i Ryż |
|||||
|
|
|
#3449 |
|
Wtajemniczenie
|
czemu na all ktos sprzedaje perfumy za19zl ktore w katalogu chodza po 70?
|
|
|
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
a czy w katalogu 6, kredka na okładce za 8,90 to nie jest ta diamentowa?? bo są te same odcienie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.

.

w tej sprawie proszę o kontakt na PW