|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Avon mega za mini
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3422 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
Przylecialam sie wam pochwalic,doatarlo do mnie moje pierwsze zamowionko,zadnych brakow,maja jest,kontoroweczka do oczu smokey diamond tysz
![]() A powiedzcie mi DEmo sie wlicza do upustu?Bo wyczytalam ze nowosci i zakonczona produkcja nie,a nie wiem co z Demo. |
![]() ![]() |
![]() |
#3423 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
![]() |
#3424 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do tej kredki uniwersalnej i tego odciania! Szczerze nie polecam!! Tez sie skusiłam na nia bo podobały mi sie usta pomalowanej modelki ale w rzeczywisosci kredka nie jest matowa tylko swiecaca z drobinkami brokatu tak jakby.Na ustach wyglada okropnie :/ jeszcze do tego brakowało by mi długich blond włosów,tipsów różowych i zebym była zjarana solarka-wszystko wy wyglkadało idealnie! Na oczach ta kredka sie roluje po 1-2 godzinach! Jedynie dobre rozwiazanie jako rozswietlacz na policzki! nie mam juz tek kredki bo wydałam ja koleżance która lubi takie kolory,tak to bym zrobiła zdjecie i wrzuciła na katalogowy. Kolor kredki całkiem inaczej wyglada w rzeczywistosci niz w katalogu,naprawde odradzam zakup! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3425 |
Rozeznanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17976731]
skad masz zaproszenie do kina z avonu ![]() [/QUOTE] dostałam sms`a z zaproszeniem sama jestem w szoku bo nigdy nie byłam zapraszana a tym bardziej smsmowo może mam jakies nowego lidera i nic o tym nie wiem |
![]() ![]() |
![]() |
#3426 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzieki za info,a juz myslalam ze trafilam na cos czego szukam od lat ![]() Przyszedl mi lsniacy blyszczyk Iced Pink,no do zdjecia z katalogu to on wogole nie jest podobny,aczkolwiek ladnie sie blyszczy i pachnie,malo pigmentowany w przeciwienstwie do soczystych blyszczykow ktore naprawde maja ladny pigment. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3427 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Swoją drogą 66zł to trochę dużo jak na demo, zwykle w promocji łączonej Planet Spa jest w cenie 34,90 za 2 kosmetyki, co daje 69.8,-, co przy standardowym 25% opuście daje 52.35,- nie mówiąc już o tym jak ktoś będzie miał większy opust. Eh, jak zwykle firma nie ułatwia nam życia.. Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3428 |
Raczkowanie
|
dziewczyny a co powiecie o torebce HANNAH?? Warto kupić ? Potrzebuję czegoś klasycznego, w miarę pojemnego na stertę moich papierzysk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3429 |
Zakorzenienie
|
torebka jest baardzo łądna, ale mało pojemna niestety, więc cięzko bedzie upchnąć stertę papierzysk, szczególni, ze nie wchodzi do niej całkowicie a4;
#3430 |
Zadomowienie
|
Ja mam 15 lat i też jestem od 07 ! Głownie to ja sie zajmuję tym cyrkiem . Siosta jakby pomaga bo ja mam o wiele wyższe zamówienia ![]()
#3431 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Szkoda bo tak liczyłam na to, że A4 to swobodnie... A jak z jakością wykonania? Bo tak mnie kusi, że może jednak mimo to ją kupię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3432 |
Zakorzenienie
|
wykonana bardzo ładnie;
śliczna jest naprawdę; ale ta pojemnośc ![]()
#3433 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
oj kochana kusisz oj kusisz !! Też myslę o tej serii czy czsem sobie czegoś nie zamówić . Baardzo lubie Planet Spa ![]()
![]() |
#3434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I przyszedł mi również cien do oczy pink radiance, więc nie wiem od czego to zalezy kto dostanie, a kto nie. Swoją droga-jest prześliczny!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3435 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z katalogu 4 puściłam 3 zamówienia zamawiając cień Pink Radiance i na tych 3 pisało "Produkcja zakończona prosimy nie zamawiać" a za 4tym razem przyszedł ![]() właśnie puściłam kolejne zamówionko i czekam aż pobiorą i wystawią fakturkę bo nadal czekam na swoje 7 Toreb Maja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3436 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jamapi, jak przeczytałam w twoim komentarzu "zielonkawy", to się zdziwiłam trochę ![]() No i teraz zastanawiam się, czy oni aby się nie pomylili ![]() ![]() ![]() Co do sposobu użycia, to wcześniej miałam szampon, który musiałam trzymać na włosach kilka minut, przez co nie za bardzo miałam ochotę i czas go używać ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3437 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Czy któraś z Was używa może tuszu Super Extend (wydłużający)? Jak on się sprawuję? Zastanawiam się czy nie zamówić go, ale najpierw chciałabym poznać opinie innych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3438 |
Raczkowanie
|
Internetowa oferta specjalna do 05 całkiem, całkiem
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3439 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale na więcej nie licz;P Rewelacji nie ma... Mówta co chceta Marimekko jest fajny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3440 |
Zakorzenienie
|
Musieli sie pomylic.. pewnie w trakcie tlumaczenia z angielskiego.. bo nigdy sie nie spotkalam z tym by wlosy blond mialy odcien zielonkawy...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3441 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wiem leniwa jestem ![]() Powysyłałam wiadomości do dziewczyn z forum Avon na gazeta. pl które się deklarowały, że są z Głogowa, może któraś się odezwie. Bo po dwóch dniach prób dodzwonienia się na telefon domowy do mojej konsultantki mam po prostu dosyć i gdyby nie to, że bardzo lubię niektóre kosmetyki Avonu to bym sobie odpuściła. Liczę też, że może jakaś głogowska konsultantka na Wizaż zagląda i mnie przygarnie.
![]() ![]() |
![]() |
#3442 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() zwłaszcza jak ktos z bardzo ciemnych farbował na blond, dopiero po drugim farbowaniu sa naprawde blond w międzyczasie trzeba się zadowolic blondem z zielonym odcieniem, tak teraz nosi moja koleżanka no i Ania z zielonego wzgórza kiedys coś zielonego sobie zrobiła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3443 |
Przyczajenie
|
która maseczka z serii spa jest do "zrywania"?
okręg 158 to płock? |
![]() ![]() |
![]() |
#3444 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Masz absolutną rację, to się zupełnie nie opłaca i ten chwyt, że oszczędzasz 53zł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3445 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nic nie ryzykujesz - nie ma opłaty wpisowej, a formalności praktycznie też nie ma. Zamawiasz jak w sklepie internetowym, a paczkę do domu przywozi Ci kurier - jeśli za więcej niż 150 zł, za darmo. Moim zdaniem więcej zachodu kosztuje umawianie się z konsultantką i jeżdzenie do niej po odbiór kosmetyków, nie wspominając już o perypetiach które opisywałaś... ![]() Żeby rozwiać resztę wątpliwości dodam, że przy zamówieniu poniżej 150 zł jest tylko 10 zł opłaty, ale i tak masz 15% rabatu, więc nawet Twoje obecne zamówienia wyjdą Ci taniej. A jeżli zbierzesz na pow. 150 zł to 25% rabatu itd... No i w każdej chwili możesz zrezygnować, bez żadnych konsekwencji. Edytowane przez jouka2 Czas edycji: 2010-03-19 o 16:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3446 |
Raczkowanie
|
Odżywcza maseczka z białą herbatą- w kat. 05 04051 14,90 str. 113
Wygładzająca maseczka do twarzy(japanese sake and rice)- w kat. 05 01586 20,00 str. 115 ![]()
![]() |
#3447 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja Cie przygarnę! jestem ze Szczecina ale można paczki wysyłać z zamówieniem raz na 3 tygodnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3448 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Sake i Ryż |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3449 |
Wtajemniczenie
|
czemu na all ktos sprzedaje perfumy za19zl ktore w katalogu chodza po 70?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3450 |
Zakorzenienie
|
a czy w katalogu 6, kredka na okładce za 8,90 to nie jest ta diamentowa?? bo są te same odcienie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.