|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2401 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX
cześć dziewczyneczki moje
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Na dzień dzisiejszy mam kompletną pustkę w głowie i zaczynam się zastanawiać czego by się tu pouczyć żeby sobie coś przypomnieć ![]() ![]() wszyscy radzą żeby dać na luz i chyba tak zrobie pisałyście o nazwiskach...ja jak byliśmy w USC po dokumenty to bliska płaczu byłam...bo tak jak Klion napisała jak zobaczyłam nazwisko męża w zestawieniu z moim imieniem jakoś mi to nie brzmiało ![]() nie oswoiłam się jeszcze z nowym ![]() Marta obrona to formalność, u nas poszło tak szybko, że nawet stres porządnie nie zadziałał ![]() wiesz kogo będziesz miała w komisji ;>? Strippi Julka jak tak ją oglądam na nk to kropla w kroplę Twój mąż wiem, że się powtarzam ale podobieństwo jest uderzające ![]() fotka z misiem wymiata ![]() Rybulko Twoje fotki z Miłoszkiem na nk też śliczne no i jako mamcia też kwitniesz promieniejesz i zachwycasz ![]() Madzia pamiętaj, że zdrowie ma się jedno więc trzeba o nie zadbać.. Ja czekam aż wpadnie dodatkowa kasa i biorę się za uzębienie moje...bo leczenie z kasy chorych jak dla moich zębów jest nieskuteczne ![]() ...ech mieliśmy grilla zrobiłam sos czosnkowy i "wali" ode mnie na km ![]() żuję już pół godziny natkę pietruszki po podobno zabija smak czosnku, ale czy ja wiem czy ona działa ![]() ![]() zmykam dobranoc ![]()
05.09.2009 ![]() Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2010-05-30 o 23:03 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2402 |
Konto usunięte
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2403 | |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w Kazdym bądź razie energia na nowy tydzien jest. Pogoda taka sobie, całą noc lało i była burza (a ja sie burzy boję) więc męzula budziłąm aby mnie przytulał ![]() Cytat:
![]() a dziś koncze zabiegi na rękę i ide do Pani dr specjalistki od rehab i zobaczymy co mi powie. Tak więc ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2404 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2405 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Babki mają przerąbane - powinno być równouprawnienie w tej kwestii ![]() Niby jest, ale i tak wikęszość ulega naciskom rodziny, faceta itp... ![]() Cytat:
![]() to pomyśl sobie, ze wczoraj sama w domu siedziałam, a takie gradobicie było i ulewa, że hoho ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2406 |
Zakorzenienie
|
wiem, wiem. Napewno w czerwcu to wszystko załatwię
![]() Na szczęscie dziś już wszystko dobrze. |
![]() ![]() |
![]() |
#2407 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ledwo dziewczyny żyję ... w nocy miałam ostre zatrucie pokarmowe i myślałam, ze umrę z bólu
![]() Teraz już lepiej, chociaż słaba jestem i pusto w żołądku...
#2408 | |
Zakorzenienie
|
Rybulka no wiesz.. ja jestem perfekcjonistka i pewno dlatego sie stresuje
![]() ![]() Miloszek troszke podrosnie i znajdziesz czas na wszytko ![]() pokaaaa wlosy pokaaa ![]() Cytat:
![]() aaaa obrona wiem ze niby formalnosc no ale ![]() ![]() ![]() pomalowalismy przedpokoju jest pieknie dzis jeszcze w niektorych miejscach musimy poprawic poczyscic no i tz zabiera sie za malowanie dodatkow ![]() aaaaa pozatym jade dzis do lekarza na 17:30 wiec prosze o kciuki ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zjadłam śniadanko z męzulkiem ![]() ![]() Marta pokaż zdjęcia przedpokoju ![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- dzwonili od TZ z pracy a my zamiast odebrac tel to zaczelismy sobie do melodii tanczyc ![]() ![]() ![]() ![]() a w ogóle dzis pierwsza wypłata mojego męża. Spisałam mu numer konta (mojego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2410 |
Zakorzenienie
|
Magda ale przeciez napisalam ze nieskonczony.. dodatkow brakuje itd.. tasmy trzeba sciagnac.. spokojnie jutro najdalej w srode pokaze nie lubie tak na pol gwizdka...a poki co narazie sciany w pieknej zieleni
![]() a maly wstawialam wczesniej bo zanim bedzie caly zrobiony to potrwa jeszcze ponad miesiac bo bedziemy meble dawac kolo polowy lipca... a na przedpokoj musisz poczekac te 2 dni ![]()
![]() |
#2411 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a kiedy się za salon bierzecie?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2412 |
Zakorzenienie
|
po dlugim weekendzie
czyli jak wrocimy z wroclawia ![]() ![]() jesli oczywscie pan doktor dzis sie zgodzi zebysmy pojechali ![]()
![]() |
#2413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój męzul niestety tylko czwartek ma wolny a piatek i chyba sobotę pracującą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2414 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
echh, na dodatek zjadłam trochę chleba z masłem i dalej się burzy żółądek
![]() siedzę dziś w domu, nie dałabym rady w pracy usiedzieć.
#2415 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2416 |
Zakorzenienie
|
kurcze jestes juz kolejną osoba, którą dopadła grypa zołądkowa . Ostatnio kilka pacjentek na zabieg mi sie na to samo skarzyły , ze od 2 dni sa na kisielkach bo nic zjesc nie mogą
|
![]() ![]() |
![]() |
#2417 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() A na dodatek tak mnie wczoraj skręcało z bólu, ze lało się ze mnie, bluzkę miałam całą mokrą ![]() A teraz mam tak podrażniony żołądek, że cokolwiek zjem i wypiję, to mi się odzywa bólem ![]() ![]()
![]() |
#2418 |
Zakorzenienie
|
Corii to ze mnie tez sie wczoraj tak pot lał. Tak mnie brzuch bolał
![]() a co mozesz zjesc?? Nie wiem sama, napewno coś lekkiego. Mi to zawsze mama robiła kluski lane na rosołku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2419 | |||||
Zakorzenienie
|
India, ja w piłkarzyki grałam raz w życiu z TŻem (ja- kibic piłki nożnej, TŻ- kompletnie nieznający zasad futbolu
![]() ![]() ![]() ![]() Madzia, Miłoszek rośnie jak na drożdżach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ty idź porób badania podstawowe, bo normalnie mnie zastanawia Twoje zdrowie ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do nazwiska- ja nie mogłam się doczekać zmiany, bo moje nigdy mi się za bardzo nie podobało ![]() ![]() ![]() Hmmm... czosnek... Pamiętam, jak jeszcze nie byliśmy małżeństwem, TŻ nigdy nie zamawiał w knajpie niczego z czosnkiem, jeśli i ja nie brałam czegoś z czosnkiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Włosy, nic specjalnego- po prostu odrosty zakamuflowałam i lekko podcięłam. A czasem mam taką ochotę zaszaleć u fryzjera ![]() Szalejecie z remontem ![]() ![]() Kciuki trzymam ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2421 | ||
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Nie wiem czy cokolwiek mogę, po herbacie, boli, po chlebie z masłem boli ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() Piję teraz rumianek. Powinien złagodzić.
![]() |
#2422 |
Zakorzenienie
|
Rybulko super, że z Miłoszkiem wszystko dobrze. Widziałam wasze zdjęcie na nk, slicznie wyglądacie
![]() To widze, że nie tylko ja sie tak cieszyłam ze zmiany nazwiska ![]() ![]() ![]() Do lekarza pójde, tylko niech mi się skonczy ta rehabilitacja. Mam nadzieje, ze dziś, bo ile to mozna chodzic?? Tez bym sobie gdzies wyjechała, tylko niech będzie troszkę cieplej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2423 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dokładnie, zrestzą juz zjadłam chleb i biegiem do wc
![]() Rybulko, ale Ty masz teraz wesoło w domku z Miłoszkiem ![]() Widziałam kiedyś zdjęcia na forum - fajniusi męzcizna ![]() ![]()
#2424 | ||||
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ja nosiłam się z zamiarem zostania przy swoim nazwisku, no ale wyszło inaczej. A co do burzy to jak leje jak z cebra i wtedy jest burza to ok się nie boje, ale u mnie ostatnio są "suche burze" zero deszczu i taki niemiłosierne trzaskanie, że uciekam w najciemniejszy kąt mieszkania ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Ja zawszę w takich przypadkach jadę na sucharkach i wodzie min. a ryż wcinam jako danie główne ![]() zdrowiej ![]() dziewczyny pracujące w przedszkolu czy ja mam na jutro się jakoś przygotowywać? czy iść zupełnie na relaksie ![]() jak dzwoniłam to Pani dyr. mówi, że zapraszamy na dzień dziecka ![]()
05.09.2009 ![]() Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2010-05-31 o 08:56 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2425 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2426 |
Zadomowienie
|
Corii na podrazniony żołądek dobre jest zaparzone siemię lniane. Jeśli jesteś w stanie wyjśc po nie do apteki, to maszeruj. Albo zrób sobie płatki owsiane na mleku. Też powinny pomóc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2428 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje ze lekarz sie zgodzi bo to dla mnie ostatni dzwonek zeby gdzies jechac... bo w lipcu sie juz nie odwaze.. milego dnia ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() jakos zawsze sie dziwnie stresuje wizytami u lekarza...a teraz mam dziwne wrazenie ze mimo iz bralam tabletki to to zapalenie nie zeszlo i znowu bede go leczyc.. ehss uroki bycia kobieta.. co co nazwiska to mi bylo trudniej mowic bo na codzien sie nie przedstawiam i jak rozmawialam z kims czy przez tel czy osobiscie to sie ciagle mylilam ale z podpisem poszlo latwo bo podobnie zaraz po slubie w pracy codziennie wypisywalam dziennik i inne papiery wiec szybko sie musialam nauczyc ![]() a wyjazd to kilka dni ale odpoczneeee ![]() Cytat:
i dopiero 4 mozna sprowadzic cos innego... chyba ze zatrucie jest duze to powinno sie to wydluzyc ;D
![]() ![]() |
![]() |
#2429 | ||
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() A ja myślałam, ze mu będzie miło, kiedy zechcę zostawić jego nazwisko, a tu taki afront ![]() Zawsze mówię, ze nie ma gorszego bólu niż ten żołądkowy ![]() Zaraz ide ryż wstawić do garnka ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
![]() Mleko z płatkami odpada - od małego mam uraz do gorącego mleka i nie zjem bo od razu mi odruch wymiotny idzie ![]() Tylko zimne mleko mi wchodzi ![]() ![]()
![]() |
#2430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do wizyty napewno napisze co i jak ![]() a co do przedszkola to ubierz sie elegancko bo to swieto jest ale WYGODNIE ![]() ![]() i sie nieprzejmuj trafisz na taki "mlyn" i ze szybko sie odstresujesz.. nie ukrywam bedzie duzo roboty bo takie uroczystosci to zawsze cos sie dzieje ale bynajmniej szybko poznasz wszystkich dzien zleci i bedzie bardzooooo milo ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- a ja mam dzis duzooo pracy musze zrobic obiad chce troche przedpokoj uprzeatnac mimo ze maz niepozwala ![]() ![]() ale bede do was zagladac bo musze co akis czas usiasc i odpoczac ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.