|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX
Aguś gratulacje
![]() ![]()
![]() |
#4442 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX
dzieki dzieki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4443 | ||
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za komplementy
![]() Cieszę się, że dostaliśmy album i zdjęcia już następnego dnia, bo nie mogłabym się doczekać ![]() Cytat:
My robiliśmy chrzest jak mały miał 1,5 miesiąca. Na Śląsku raczej chrzty robi się najwcześniej jak się da ![]() ![]() U nas chrzty są raz w miesiącu- w 3 niedzielę miesiąca. Stwierdziłam więc, że na majowy chrzest nie ma co, bo to człowiek jeszcze taki oszołomiony jest. A co do Twojego "marginesu", to też przeciez nie ma reguły- my byliśmy na chrzcinach, które się zaczynały w kościele o 16.00, ale przedtem byliśmy na kawie i ciachu, a po Kościele była kolacja. My mieliśmy chrzciny na 13.00, więc zaraz potem obiad, kawa i ciacho, a potem kolacja. Kasiuher, masz mnóstwo jedzenia, ja bym już nic nie dorabiała! Nam zostało mnóstwo z chrzcin, a wcale nie było tak ciepło jak teraz. Agatka, udanego urlopu ![]() ![]() Ooooo, coś już się zaczyna pojawiać ![]() Gucia, udanego urlopu ![]() ![]() Super ![]() Śliweńka ![]() Synthesis Auto-Fix. Cytat:
---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Aguś, gratulacje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4444 | ||
Zakorzenienie
|
Strippi sprzedasz, sprzedasz
![]() Cytat:
![]() a ty nawet tak nie pisz, że ci to lotto ![]() Cytat:
![]() My za to codziennie z mężem po 17 jeździmy do mieszkanka robić remont tzn parapety ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4445 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4446 |
Zakorzenienie
|
Aguś gratulacje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4447 |
Zakorzenienie
|
Aguś gratulacje
India nie poddawaj się kochana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4448 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny K
![]() ![]()
#4449 | ||||||||
Zakorzenienie
|
hej laski
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() też bym chciała, zeby mi sie jeść nie chciało, jednak u mnie to rzadkość, daża sie tylko jak jestem chora Cytat:
![]() a u nas remont trwa, tz jest zły bo nie może sobie dać rady z niektórymi rzeczami, budowlańcem nie jest a co do burzenia ścian to już trochę trzeba się znać. No zobaczymy jak to dalej będzie, czy nie trzeba będzie kogoś wziąść do dokończenia tego
![]() |
#4450 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4451 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4453 |
Zakorzenienie
|
my z moim też 3 lata jego studiów widywaliśmy się co ok trzeci tydzień, internetu jak u was było brak, rozmawialiśmy 3 razy w tygodniu bo rozmowy były drogie i jakoś daliśmy radę, więc agatek dacie radę, na pewno nie będzie tak jakby był cały czas obok ciebie, ale przecież robi to dla was, dla waszej przyszłości, wytrzymacie na pewno
#4454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też tak miałam, cały czas przeżywałam, ze już przyjeżdźa i wogule, te dni w których był były cudne, byliśmy w siebie wpatrzeni na maxa, bezprzerwy sie przytualiśmy i wogule cały czas było jak na początku związku. teraz już wkradła sie codzienność więc u nas nie mam już tego wpatrywania sie w siebie ale też jest dobrze
![]() |
#4457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja z moim męzem jeszcze wtedy chłopakiem tez przeszłam cos takiego jak rozstanie i to dwa razy - raz jak poszedl do wojska widziałam go moze 5 razy w ciagu tych miesiecy bo byl bardzo daleko od domu - wtedy myslałam ze to juz bedzie koniec bo wiadomo jak jest we wojsku ale udało sie bardzo nas to wojsko polaczyło. Drugi raz jak wyjechal do UK i był tam rok a potem ja dojechałam . Nie mogłam z nim pojechac bo trzymaly mnie studia , a on w PL stracil prace i znalazl tu za dobra kase i zadecydowalismy ze jedzie. Przez ten rok widziałam go tylko raz ! A wiadomo ze nie gadalismy tez czesto bo sa duze koszta. Było cholernie ciezko ,- tesknota , ja jeszcze pisałam prace i szlag mnie trafial bo ja juz chcialam byc z nim. No ale przetrwalismy i jestesmy małżenstwem a teraz mamy dzidzie. Tak wiec badz dobrej mysli , duzo rozmawiajcie jak bedzie przyjezdzal , okazujcie sobie milosc, czulosc zobaczysz zleci jak zbicza . jak długo ma tam byc??
![]() |
#4458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4459 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dziewczyny mam pytanie w jakiej czesci CV wpisac studia podyplomowe? Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2010-07-16 o 17:31 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamietaj , że dziecko nie zawsze rozwiązuje problemy ![]() Troszke nie ładnie z jego strony ze ci nie powiedział ile ma tak naprawde tego długu -jednak teraz musicie sie starac oboje - Bo jak zaczniecie sie olewac , to nic dobrego z tego moze nie wyjsc a chyba nie po to braliscie slub zeby nie daj boze ...... ![]() Madzia a bylo tam tyle miejsca zeby 4 cm popuscic ???
25.07.2009 - Nasz Cudowny Dzień - Ślub ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png 17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek ![]() Edytowane przez Sysunia_d Czas edycji: 2010-07-16 o 17:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4461 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4462 |
Zakorzenienie
|
wróciliśmy z banku umowa podpisana w czwartek notariusz
TŻ obrażony na świat śpi teraz na łóżku, fuczał w aucie o pierdoły niech się kończy ten upał bo to się odbija na nim a on na mnie zmierzlota jedna po teściowej chyba do tego egzekwujemy resztę pieniędzy o TŻ kolegi co nam wisi 2000zł nam już oddał jeszcze 800zł wisi oddaje już tydzień resztę choć miał całość w maju oddać to na raty oddaje wszystko a TZ chciał mu więcej kasy pożyczyć teraz byśmy kwiczeli na opłaty za kredyt byśmy kasy nie mieli nic, nawet do kolegi i kasę zadzwonić TŻ nie umie, co sie boi swojego kolegi on by go już w gronie kolegów obgadałby że kasy nie oddaje tak TŻ powiedziałam a on nic
![]() ![]() 09.04.2012 córa ![]() 19.04.2017 ![]() 31.01.2018 ![]() 06.02.2019 Kropek ![]() Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2010-07-16 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4464 |
Wtajemniczenie
|
Kashier - matko aleś się dziewczyno napracowała nad tymi chrzcinami, jedzonko palce lizać
![]() Aguś - a mówiłyśmy Ci że będzie dobrze - GRATULACJE!!! Dla Pani BHP również ![]() Atomufka - ja pisałam o podyplomówce w CV w miejscu o wykształceniu - na pierwszym miejscu, przed studiami. A - miałam zapytać - ten architekt to co ma w zakresie usługi? I jeśli mogę spytać - dużo Was wyniesie? Madzia - fajnie że suknia sprzedana. Ja swoją zdecydowałam zatrzymać na pamiątkę. Niech sobie wisi - szafa pojemna ![]() U nas dzieci chrzci się różnie - zależy od rodziców. I to co mi się podoba, to w kościele można mieć sam sakrament chrztu - nie ma mszy, ani kościoła pełnego ludzi. Chrześnica Tż tak była chrzczona - tylko rodzina, może było z 30 min., fajna kameralna uroczystość. Ze swoim dzieckiem chcemy zrobić tak samo.
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2010-07-16 o 19:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten architekt to nasz dobry znajomy wiec kasuje nas symbolicznie ze tak powiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4466 |
Wtajemniczenie
|
madzialenka fajnie że suknia się sprzedała
aguś GRATULUJE i miłego oblewania mnie to czeka za jakieś 8 miesięcy ![]() iwka jeszcze się nie napracowałam jutro wszystko będę szykować tzn,. sałatki i wszystko piekła także kupa roboty a tu jutro tak cieplo ma być ![]() dla super tylko się roztopię jak będę piekła w piekarniku to się bardzo gorącą zrobi.... cóż... wiatrak na fulll i do roboty nie wiem kto pytał ile osób będzie w sumie 14 + troje dzieci + mały skarbek czyli Minik haaha Agatek też miałam podobnie jak tż pierwszy raz wyjechał i my zero kontaktów bo nawet komórek nie mieliśmy i za pierwszym razem jak przyjechał to miała takiego nerwa , z jednej strony się cieszyłam a z drugiej jakoś tak dziwnie było jak nie on, wciąż gadał zero czułości jakos tak dziwnie , ale jak przyjechał drugi raz to ochhhhhh.... było z 10 razy przez weekend jejku w końcu siadłam na chwilę jeszcze muszę odkurzyc i jeszcze jedno albo dwa prania zrobić , i zmyć podłogi, masakra a jeszcze Dominika trzeba wykąpać ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4467 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#4468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4469 |
Zakorzenienie
|
Agatek , przykro mi że tak masz...
Ja też pokłócona z Tż ale też szkoda gadać wciąż o to samo ... nawet nie chce mi się pisać. Idę do łóżka i nie wiem czy usnę po pospałam trochę w dzień tak mnie po tej burzy zmorzyło, że nie byłam wstanie opanować snu. Dostałam maila , że wózek dziś wysłany ale przyjedzie w poniedziałek ![]() Nie mogę się go doczekać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4470 | |||||||||
Zadomowienie
|
Dobry wieczór Żonki
![]() dziewczyny jeszcze raz dziękujemy za wszystkie ciepłe słowa ![]() Cytat:
![]() ![]() a zdjęcia na NK - Boskie !!! Miłosz to cały Tata ![]() Cytat:
Też go neuroldzy stukali, laryngolodzy kazali stać na jednej nodze z zamkniętymi oczami - cuda wianki z nim wyczyniają Po niedzieli wyślę go na badania pod kątem boleriozy, dzięki za sugestie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() z dnia na dzień jest lepiej, ale do jego dawnej formy jeszcze daleko droga a Twojemu mężowi fochy przejdą zobaczysz, przetrzymaj go ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no i jest powód do kolejnego oblewania ![]() ![]() Cytat:
![]() bałagan to mało powiedziane, raczej burdel na kółkach Cytat:
![]() Marta Wasze fotki ![]() ![]() Sysuniu gratuluję córci ![]() ![]() Madzia Twoja opis rozmowy telefonicznej ![]() fajnie, że suknia się sprzedała ![]() Agus gratuluję obrony ![]() Kliwia śliczne zdjęcie, a brzuszek ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:17.