![]() |
#301 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 11 :(
Cytat:
![]() ![]() Chociaz wiadomo, że bardzo za nim tęskniłam, ale miałam nadzieje, ze to sie zmieni i to mi dodawało siły ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#302 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Najwygodniej jest jednak być z kimś ze swojego miasta czy okolic. Samo to, że nie trzeba podróżować godzinami, jest już wielkim plusem ![]() Masz fajne osiedle ![]() ![]()
![]() |
#303 | ||
Zakorzenienie
|
Ale czasami miłość sama nie wystarcza
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Nie depcze krokusów
|
A ja jestem obecnie na odległość i nie chcę tego zmieniać. Po 8 latach mieszkania z kimś to dla mnie egzotyka.
![]() |
#305 |
Zadomowienie
|
Dzis bylam z X w kinie. Tak sie "odwalilam" ze idac ogladali sie za mna faceci i 2 razy zatrabily na mnie samochody
![]() ![]() ![]() A z X caly film trzymalismy sie za rece ![]() ![]()
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! Edytowane przez mimimka Czas edycji: 2010-08-09 o 22:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#306 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tez myślałam, ze nic z tego nie będzie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Zadomowienie
|
Uważam, że związki na odległość są fajne. Może dlatego, że w tym "na miejscu" miałam terror, ale kiedy byłam w takim (dzieliło nas 200km) i było ok. Oczekiwanie na spotkanie, później, kiedy już się spotkaliśmy, opowiadanie co u mnie, co u niego, ciągłe przytulanie, zawsze coś się działo i mimo tego że on znalazł sobie inną, to dobrze wspominam czas spędzony z tym człowiekiem, byłam wtedy szczęśliwa...
![]()
#308 |
Rozeznanie
|
Już wiem, czy będę chodzić na te treningi.
![]() Jaki temat... Pewnie mnie ochrzanicie, że nadal mam Go na gg, ale dobra. Teraz patrzę, a On już ustawia w opisie, że... ją kocha :O ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Raczkowanie
|
witam witam!!! sto lat dziewczyny, widze wiele nowego sie wydarzylo i wiele nowych przybylo... u mnie wszystko super, jesli sie o mnie martwilyscie to musze Wam powiedziec ze jestem totalnie uzdrowiona i czuje sie super i mialam znajomych u siebie z pl i swietnie sie bawilam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Wtajemniczenie
|
Wczoraj ex się odezwał, trochę pogadaliśmy, oczywiście jego ochy achy spławiałam. W nocy śnił mi się, ogólnie sen pozytywny, z tym że na koniec mocno mnie przytulił i powiedział "kocham Cię nad życie". Jak się obudziłam nie wiedziałam przez chwilę czy to prawda czy nie... no cóż...
idę do pracy ![]()
![]() |
#311 |
Raczkowanie
|
Ja mam od paru dni parszywe myśli
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#312 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Dla mnie to też był pierwszy poważny związek więc się bardzo zaangażowałam. Odliczałam czas od weekendu do weekendu, a potem do końca studiów bo planowaliśmy zamieszkac razem po moich studiach u mnie w mieście, ale cóż rozstalismy się :/ |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#313 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Nadrobiłam szybciutko wczorajsze posty i powiem wam,że ja tam nie miałam problemów z odległością:P Jakoś lepiej mi było jak się porządnie stęskniłam niż miała bym go oglądać codziennie i popaść w monotonie ![]() Ogólnie ex ex już wyrwał kolejną naiwną i już kocha ją nad życie ![]() Żal,bida i rozczarowanie :P A kolejny weekend zamiast romantycznej kolacji i kąpieli spędzimy razem przed tv z browarem w ręku:P Bo ja zawsze lubię na przekór robić ![]() Miłego kochane ![]()
Edytowane przez juniorka89 Czas edycji: 2010-08-10 o 08:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Zadomowienie
|
Najbardziej w tym wszystkim niecierpię swoich huśtawek nastrojów. Raz jest dobrze i cieszę się, że nie jesteśmy już razem, a drugim razem wracam z pracy i płaczę całe popołudnie. Czy to kiedyś minie? Czy w końcu będę mogła powiedziec jestem szczęśliwa? Odetchnę i powiem mam już to wszystko za sobą? Nie cierpię samotności, nie chcę byc sama, chcę miec do kogo się przytulic kogoś kto będzie o mnie dbał i kochał.
|
![]() ![]() |
![]() |
#315 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry... Mało ostatnio piszę, bo jakoś smutno mi i nie chcę tutaj wszystkich zamulać. Czuję się jak wyprana z uczuć, jakbym była robotem...
#316 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#317 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#318 |
Zadomowienie
|
Idzcie sobie do kina na "Incepcje"-naprawde super film
![]() Tak mi sie spodobal ze chyba na niego pojde jeszcze raz ![]()
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
![]() ![]() |
![]() |
#319 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() madzius90, też tak myślałam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#320 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Powiem Wam ze spotkania ze znajomymi i "wygadanie sie" tak oczyszczaja mysli, ze potem moze byc tylko lepiej ![]() A slowo przyjaciolek mowiace ze to byl "kretyn" tez bardzo pomaga. Mi pomoglo. Zobaczcie. Ile minelo od mojego rozstania? 1,5 miesiaca... A w moim zyciu juz przewinelo sie 3 facetow, z czego z jednym krece dalej i sa to poczati nowego zwiazku ![]() O eksie mysle tylko wtedy gdy wchodze na to forum i czytam jak faceci traktuja dziewczyny-wtedy sobie przypominam jak ja bylam traktowana ![]() ![]() Nawet zadnego wrazenia nie zrobil na mnie jego opis na gg "Wyrywam maniurki nad morzem" ![]() ![]() ![]() Zostalam wyleczona ![]() Narazie "goraco mi sie robi" tylko wtedy gdy go widze na zywo. Ale mysle ze mi przejdzie z czasem bo i tak bede zmuszona go ogladac bo studiujemy na tym samym wydziale
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#321 |
Zadomowienie
|
Bo to chyba przez okres. Tzn ja powinnam dostać jakoś już kilka dni temu i nic... Pewnie przez stres to wszystko i że nie jem... Nienawidzę siebie za to, że tak mu zaufałam, że tak wierzyłam w każde słowo, że opowiedziałam mu o swoich najskrytszych marzeniach, obawach, że obdarzyłam go takim pięknym uczuciem... najpiękniejszym.
#322 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#323 |
Zadomowienie
|
Ja z moim bylym zawsze trzymalam sie za rece w kinie :p Nawet po paru latach... Wiec to o "uczuciu" nie swiadczy
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#324 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#325 |
Rozeznanie
|
Witajcie, widzę że trochę smętne nastroje..no i u mnie też podobnie, nie wiem jakaś deprecha czy coś...wczoraj namiętnie romansowałam na sympatyjiii a dziś jakiś dół . zobaczyłam opis na gg byłego i jest na żaglach...rok temu o tej porze razem żeglowaliśmy ...w życiu bym nie pomyslała wtedy że rok później....no nic trzeba się czyms zająć bo inaczej depresja murowana na dzien dzisiejszy
![]()
#326 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja w opisie na gg miałam zawsze " ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#327 |
Zakorzenienie
|
O ja głupia
![]() ![]() ![]() Niedobrze mi. Nie jem od 3 dni praktycznie nic. Strasznie ściska mnie w środku i nie wiem już czy to z niejedzenia czy z tego bólu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#328 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja jestem średnio szczesliwa, mozna tak powiedziec ![]() Ja też bym wolała kogos mieć, ale wydaje mi sie, że umiem życ sama ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
A kiedy sie rozstaliscie? Na pewo w watku jest, ale znim znajde... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#330 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.