Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień2010,cz6 - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-14, 13:51   #1951
Artystka23
Dragonfly

Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
wrocilam od lekarza- po badaniu i ktg- ja jeszcze mam wytrzymac tydzien,10 dni wiec moze ktoras mnie wyprzedzi
Lutien jest chetna
[QUOTE=De28;22663965]U mnie akwarium jest od lat 25 jak moja siostra byla mala, to akwa stalo zawsze na wysokiej szafce i nie ciagnelo ja do sciagania czegos z akwarium. Moje stoi na wysokiej komodzie i pewnie jak dziedz zacznie raczkowac, to kupie wieksze akwarium, bo bedziemy po przeprowadzce.
Tu moje
http://kotyperskie.eu/?page_id=230

przepiekne akwarium,a jakie wielkie! ja z moim rozmawialam i powiedzial ze moze w przyszlym miesiacu jak on bedzie po wyplacie o tym pomyslimy.Mam akwarium z panoramiczna szyba,zegar,filtr,grzalke wiec tylko zwirek,rybki i roslinki

Odkrylam dzisiaj fajna eko piekarnie gdzie maja swieze i pyszne ciasta roznego rodzaju,no i wyszlam stamtad z kostka W-Ztki..chyba sama cala ja zjemale nie moge sie powstrzymac
Stary 2010-10-14, 13:51   #1952
Aliszcze
Zakorzenienie

Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
ja zaraz ide po zamowiona firaneprzyjechala ostatnio babka tzta,sie spojrzala i zaczela marudzic ze czemu nie mamy porzadnej firany tylko prawie puste okno,a ja na to,ze ona miala tylko dwie w segmencie na to okno ale byly podarte i pozolkle wiec nie wzielam,bo jak mam taka lipe wieszac to wole w ogole nie wieszac- na razie nie mamy pieniazkow na nowa.Poszla ze mna do sklepu z firanami,wybralam sobie taka ladna z promocji(akurat na ostatnie metry sie zalapalam,bo byla dosc piekna,tania to szla jak woda) i mi dolozyla

no proszę, babka zmiękła

Cytat:
Napisane przez sylwia01485 Pokaż wiadomość
Co do snów o zdradzie, to mi się śniło, że nakryłam męża na seksie z facetem w naszym łóżku- gdzie mój tż był - że tak powiem- stroną aktywną - a ja w tym śnie byłam wcale nieporuszona tym faktem, nawet powiedziałam, żeby sobie nie przeszkadzali , tylko dokończyli
Wprawdzie nie jesteśmy homofobami, ale jak rano opowiedziałam sen mężowi, to mu się prawie niedobrze zrobiło, a ja śmiałam się cały dzień.
dobre mojemu pewnie też się niedobrze by zrobiło

Cytat:
Napisane przez sanderinka Pokaż wiadomość
czesc mamuśki

ja się chwale ze zaczeliśmy 30 tc

ide was nadrobić
ja w poniedziałek wkroczyłam w 30 tydzień ciekawe, która z nas pierwsza urodzi, albo obie przy pełni księżyca

Cytat:
Napisane przez sereniti Pokaż wiadomość
ehh nawet nie czytam co napisane wybaczcie ale jestem tak zła że ledwo widzę monitor przez łzy... miałam dziś wizytę u tego starego capa - jak pisałam 2 tygodnie temu zauważył na usg jakiś płyn w komorze mózgu małej. OBIECAŁ że dziś zrobi kolejne usg żeby to sprawdzić i w razie "w" wyśle mnie na jakieś specjalistyczne badanie. i CO?! dziś stwierdził ze skoro za 2 tygodnie będą mnie kroić to on sie nie będzie wysilał a jeśli dziecku coś jest TO SIĘ OKAŻE PO PORODZIE!!!! i on umywa ręce. normalnie się poryczałam ze złości w gabinecie i wyjechałam do niego z ryjem bo po pierwsze w czasie całej ciąży miałam AŻ 2 razy morfologie i mocz , ani razu cytologii, obciążenia glukoza i żadnych innych badań - co chciałam np te tarczyce to musiałam sama płacić lub prosić rodzinnego. Po drugie on ma do mnie pretensje że sama mogłam pomyśleć o wykonaniu np tego obciążenia glukozą lub posiewu - nie chce mi robić bo skoro mnie tną to po co on będzie tracił czas . Wychodzi na to że sama muszę sobie zrobić płytki krwi i INR przed operacją bo na tego ch**a nie ma co liczyć! w ogóle już do niego nie mam zamiaru iść jutro umówiłam się prywatnie na usg do jakiejś pani doktor - jedyna która mogła od razu mnie przyjąć zresztą każdy lepszy niż ten c**l! Ledwo go uprosiłam o badanie na samolocie - faktycznie wielka fanaberia z mojej strony żeby w 36 tygodniu chcieć wiedzieć jak tam moja szyjka!!! jestem taka ściekła i boje się o maleństwo, brzuch mam przez to jak kamień dobrze że siostra po mnie przyszła bo bym chyba nie doszła do domu. siedzę u mamy i ryczę - zaczynam żałować że nie przypieprzyłam temu staremu debilowi krzesłem . nie wiem jak do jutra wytrzymam
nie mam słów na tego konowała jak można wymagać od pacjentki, by wiedziała, jakie badania ma robić??? czy on w ogóle ma dyplom jakiś??? i to jego podejscie!!! kurde, ja z głupią wysypką pisałam smsa do swojej gin a ona mi w sobotę do południa odpisała szybko!!! ja rozumiem, że lekarze z NFZ mają pewne ograniczenia np co do usg, ale bez przesady!! ludzkie i zdroworozsądkowe podejscie do pacjenta powinien mieć każdy lekarz!!! a jak jeszcze ostatnio obiecał usg to powinien to zrobić!! dobrze, że idziesz do innego lekarza. Poza tym tak jak już dziewczyny napisały, pewnie wszystko jest ok, sam nie potrafi zinterpretować obrazu na usg i tyle. Współczuję przeżyć

Cytat:
Napisane przez Priety Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy któraś z Was też tak ma, że dzidziuś się mało rusza? Bo ja coraz bardziej panikuję, a wizytę mam dopiero jutro I już sama nie wiem co robić - w necie znalazłam, że jak dzidziuś się nie rusza dłużej niż 12 godzin to jechać do szpitala, ale on trochę pobrykał jednak, ale coraz mniej Moja mama mówi, że mam się nie martwić, ale same wiecie jak to jest - my się zawsze martwimy na zapas... Kurczę sama już nie wiem
ja zauwazyłam, że moja mała w weekendy rusza się sporadycznie, ostatnio byłam już tym zdenerwowana, no ale w ciągu tygodnia nadrabia,a na usg była bardzo ruchliwa, a spróbuj zjeść coś słodkiego i się położyć

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
my wrocilismy od lekarza, mały miał usg głowki i jest wszystko ok, ostatnio tam byly jeszcze malenkie zmiany ale juz sie wchłoneły i jest ok
Michałek waży 2400g lekarz w szoku ze tak rośnie jak na drożdżach
super rzeczywiscie szybko przybrał na wadzę, jednak co dom to dom
Cytat:
Napisane przez kularek Pokaż wiadomość
a ja też mam dobre wieści dzwoniłam do lekarza o wyniki i wyszły dobrze czyli to nie od wątroby -hym tylko, że mówię mu, że nadal boli (rano tak bolało, że oddychać głębiej nie mogłam) powiedział, że mam brać nospę a wizyta 25 października i nareszcie z usg a następna 2 listopad
kamień z serca normalnie
ale fajnie, że wyniki ok

Cytat:
Napisane przez anankee Pokaż wiadomość
ja po wizycie... szyjka się skraca lekarz się pyta czy mam skurcze, ja nic nie czułam mam przyjść za tydzień na kontrolę i zacząć brać cordafen 3 razy dziennie po jednej tabletce.... bierze któraś?
a kazał leżeć? trzymaj się już jestes na finiszu także bedzie dobrze

kuzynka właśnie wyszła, nagadałyśmy się, moja mama jeszcze wpadla na chwilkę, także w trójkę sobie poplotkowałyśmy czas mi przynajmniej zleciał szybko no i nie miałam kiedy spać, bo normalnie pewnie bym drzemała o tej porze

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 13:51   #1953
sanderinka
Zakorzenienie

mam okropne rozstepy na boczkach mam nadzieje ze prefecta mama pomoże

bo jak lezalam w szpitalu to przychodziły na oddzial babki na ktg ale nie zapytalam wlasnie czy po terminie czy co??

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

sanderinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 13:53   #1954
mallinka
Zadomowienie

Margaryt najlepiej idź do lekarza ja brałam syrop lipomal-bardzo pomógł i do tego miałam bioparox i tantum verde do ssania

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 13:53   #1955
sanderinka
Zakorzenienie

Aliszcze no możliwe a kiedy wypada pełnia ??
ciebie tez maleństwo tak kopie ze az boli ?

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

Stary 2010-10-14, 13:53   #1956
kliwia
Zakorzenienie

Edzia albo jak sie na izbie powie ze sie ruchow nie czuje tfuuu tfuuuu
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 13:54   #1957
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
mam okropne rozstepy na boczkach mam nadzieje ze prefecta mama pomoże

bo jak lezalam w szpitalu to przychodziły na oddzial babki na ktg ale nie zapytalam wlasnie czy po terminie czy co??
Przychodzily i nie zostawaly w szpitalu?

Tez jestem ciekawa jak to jest z tym ktg, czy po jakim t/.c. jest ono wskazaniem czy nie jesli z ciaza wszystko ok

pelnia wypada jakos 23 pazidzernika

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 13:57   #1958
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Aliszcze no możliwe a kiedy wypada pełnia ??
ciebie tez maleństwo tak kopie ze az boli ?
wg Google pełnia przypada 21 grudnia

mnie mała kopie w jakieś nerwy i mnie boli jak zapalenie korzonków, albo uderza mnie o pęcherz i od razu muszę lecieć do wc (a że głową w dół jest ustawiona to chyba głową daje mi w pęcherz? a może ręką, taki prawy sierpowy w mamusiny pęcherz ), ale czasem po prostu puka i nic mnie nie boli

Stary 2010-10-14, 13:58   #1959
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Edzia albo jak sie na izbie powie ze sie ruchow nie czuje tfuuu tfuuuu
no tak u mnie też tak robią. jeszcze nie korzystałam, ale w okolicy terminu jak nic się nie będzie działo to pewnie podjadę kontrolnie i powiem że coś tam z intencją, że mi robią KTGjedye ryzyko, żeby nie chcieli zostawićwięc może lepiej powiedzieć, że dziecko się mniej rusza niż że czuje się twardnienia

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 14:04   #1960
kliwia
Zakorzenienie

Aliszcze to akurat ta pełnia w moj termin 22.12
Stary 2010-10-14, 14:05   #1961
dzasta110
Wtajemniczenie

czyli za tydzień następne rozpakowania ze względu na pełnię

Artystka daj kawałek wz-tki

margaryt - zdrówka

sanderinka - niestety mandarynki nie mam, ale mogę gruszką poczęstować

coś mnie głowa boli, moze bym się troszkę przespała

dziewczyny zapomniałabym
Serdeczne życzenia
wszystkim pedagogom
oraz
osobom pracującym w edukacji

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-14, 14:08   #1962
Aliszcze
Zakorzenienie

teraz 23 października będzie pełnia, no to które się szykują?:brzydal :

Stary 2010-10-14, 14:08   #1963
Priety
Raczkowanie

GG do Priety

Hehe to u mnie pełnia przypada na 2 dni po terminie bo ja mam na 19.12

Dzięki dziewczyny za odp. Nie będę się już martwić, tylko jutro dokładnie powypytuje gina co z tym moim maluszkiem
Priety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 14:08   #1964
kretencja
Zakorzenienie

Jezu, nie mogę nadrobić
Teść przyjechał rano, najpierw gadaliśmy, potem robiłam obiad... Zostanie do jutra wieczorem albo nawet do soboty rano Przywiózł stetoskop (teściowa jest pielęgniarką) i posłuchałam wreszcie serduszka Tymka. Zasuwa jak szalone

Któraś z Was pisała, żeby odsprzedać bilety na "Śluby panieńskie". Mój mąż dziś był z klasą i jak mu to przeczytałam, to powiedział - bardzo trafna recenzja

Artystka, mój się KOMPLETNIE nie interesuje, co ja jem, jakie leki biorę. Jakbym powiedziała "Kup mi dziś na kolację wór chipsów, colę i tabliczkę czekolady" to by mi kupił bez mrugnięcia

Priety, dzieci mają bardziej i mniej ruchliwe dni. Mój w sumie jest bardzo regularnie aktywny, zawsze wariuje jak się kładę spać, a wczoraj jakoś nic. Mąż go zaczepiał, pukał... Jeden ruch i cisza. trochę się zaczęłam martwić, ale ogólnie w ciągu dnia go czułam, więc postanowiłam trochę się rozluźnić. I jak przestałam czekać aż się poruszy to się rozhulał

Sereniti, brak słów normalnie na takiego idiotę Rozluźnij się już, wszystko się ułoży

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 14:11   #1965
Artystka23
Dragonfly

Nie dam mala z wrazenia po ciastku czkawki dostala

A na rozstepy to babka z SR mowila ze zaraz po porodzie przeprowadzic kuracje Cepanem(ale ponoc smierdzi cebula) przez trzy miesiace,bo wygladaja potem o 80% lepiej choc nie znikaja.Ja sprobuje,bo mi skora niestety nie wytrzymala
Stary 2010-10-14, 14:12   #1966
kliwia
Zakorzenienie

mój mąż to się nawet mnie pyta, czy siedziałam dziś na piłce
Bardzo go ta ciąża interesuje
Mimo iż czasem nie pyta sie o coś konkretnego, ale jest mu czasami 'przykro' że mu czegoś nie powiedziałam dot. ciąży i mnie
Stary 2010-10-14, 14:13   #1967
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
Irsin poka brzusio obniżył się? i jak wrażenia po ktg-długo trwa to badanie?
lezalam sobie w szpitalu na lozeczku, sama w sali z TZ , i klikalam w taki przyrzad za kazdym razem jak sie mala poruszyla.
Lezalam z 15- 20 minut max.

badanie gin. mniej przyjemne))

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Gustawek Pokaż wiadomość
Irsin, ja sie nie ścigam
a chcialm Cie spytac czy aplikujesz sobie tego wiesiołka jak położna radziła? czy mówiła jaki konkretnie to ma być preparat, jakiś specjalny czy taki do połykania? ja jem oeparol ale nie wiem czy aplikowany "odgórnie" to w ogóle działa na szyjkę, hmm
tak, od dzisiaj go bede dopochwowo wkladala - tydzien lykalam doustnie

mam wiesiolek - Oeparol w takiej zelowej polewie jakby- przezroczysty, zolty.
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 14:16   #1968
sanderinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Przychodzily i nie zostawaly w szpitalu?

Tez jestem ciekawa jak to jest z tym ktg, czy po jakim t/.c. jest ono wskazaniem czy nie jesli z ciaza wszystko ok

pelnia wypada jakos 23 pazidzernika

no wlasnie nie, miały zrobione ktg i do domu

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
wg Google pełnia przypada 21 grudnia

mnie mała kopie w jakieś nerwy i mnie boli jak zapalenie korzonków, albo uderza mnie o pęcherz i od razu muszę lecieć do wc (a że głową w dół jest ustawiona to chyba głową daje mi w pęcherz? a może ręką, taki prawy sierpowy w mamusiny pęcherz ), ale czasem po prostu puka i nic mnie nie boli
moja jakoś na skosie lezy bo z jednej i drugiej strony brzucha mi sie górki robią

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
czyli za tydzień następne rozpakowania ze względu na pełnię

Artystka daj kawałek wz-tki

margaryt - zdrówka

sanderinka - niestety mandarynki nie mam, ale mogę gruszką poczęstować

coś mnie głowa boli, moze bym się troszkę przespała

dziewczyny zapomniałabym
Serdeczne życzenia
wszystkim pedagogom
oraz
osobom pracującym w edukacji

mnie sie marzy mandarynka ale i gruszką nie pogardze

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

Stary 2010-10-14, 14:16   #1969
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
looooooooooo a ja myslalam .. no nic w kazdym razie ze roboty duzo wiecej

ma ktoś na zbyciu mandarynke ?? :pro si: przynajmniej kawałeczek

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

a to KTG to robią po terminie czy co bo nie wiem
nie, nie
oni sprawdzaja "dobrostan:" maluszka

zapinaja cie takimi pasami na brzuszku i sprawdzaja bicie serca

zaraz pokaze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-14, 14:16   #1970
Aliszcze
Zakorzenienie

mój mąż też zaczął się bardziej interesować ciążą ale twierdzi, że córeczka złośliwa po mamusi, bo jak przykłada dłoń do brzucha to mała zwykle przestaje kopać, a jak nasza sunia położy się tak, że dotyka np grzbietem mojego brzucha to córka zaczyna się ruszać

Stary 2010-10-14, 14:18   #1971
kretencja
Zakorzenienie

Mój ogólnie interesuje się - jak się czuję, jak tam dzidziuś, czy dużo się rusza itp. Tylko po prostu uważa, że ciąża to nie choroba i jeśli coś mam ochotę zrobić to mam to robić. Choćby to oznaczało picie kawy cały dzień i wyrzucenie witamin dla ciężarnych przez okno

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-10-14, 14:18   #1972
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

i nastepne ktg mam za tydzien.

a co do rozstepow, wydalam kupe hajsu na mustele i du**

mam na brzuchu od dolu po obydwu stronach
Stary 2010-10-14, 14:21   #1973
kretencja
Zakorzenienie

A ja zrobiłam na obiad pyszną babę ziemniaczaną (mega-sycące ), na deser zjadłam takie ciepłe lody z Lidla (nie wiem czy znacie - takie piankowe babeczki w czekoladzie ), a teraz wcinam krakersy. Normalnie zaraz pęknę, ale jakoś mam ochotę pojadać...

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-14, 14:23   #1974
De28
Wtajemniczenie

U nas na ctg nmie ma przycisku.Samo rejestruje ruchy malucha.Mamy dwa pasy i dwa czujniki.Jeden na skurcze a drugi na tetno malucha.Oprocz tego kwadracikami przy wykresie skurczy pokazuja sie ruchy malca.

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 14:24   #1975
Artystka23
Dragonfly

dzieci przy badaniu Ktg lubia kopac i uderzac w te peloty,moja przynajmniej tak robila

Kretencja,no ja nie dostaje coli,witaminy mam brac,owoce jesc,za lekarstwa dostalam opieprz(choc musze przyznac ze wczoraj wzielam wieksza dawke zelaza i sie calkiem niezle dzisiaj czuje),a polozna mowila wczoraj ze te ktore pija duzo mleka czesto maja dzieci ze skaza bialkowa..To mi chcial zabronic,a ja na to ze juz za pozno,to stwierdzil ze jego mama pila w ciazy 2 litry mleka dziennie i on jest chlop jak dab,wiec nie powinno zaszkodzic..

O co chodzi z tym wiesiolkiem???
Stary 2010-10-14, 14:26   #1976
Gustawek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość

tak, od dzisiaj go bede dopochwowo wkladala - tydzien lykalam doustnie

mam wiesiolek - Oeparol w takiej zelowej polewie jakby- przezroczysty, zolty.
dzięki za odp. i żeby dobrze podziałało chyba też spróbuję, mam właśnie ten żółty żelowy oeparol
Gustawek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 14:28   #1977
kretencja
Zakorzenienie

Ja w tę skazę białkową nie wierzę, to nie stąd się bierze, że mama spożywa dużo nabiału. Ja piję mleko, jem dużo białego i żółtego sera, jem jogurty. I nie wyobrażam sobie z tego zrezygnować. A skąd niby brać wapń dla kości i zębów?

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-10-14, 14:29   #1978
mallinka
Zadomowienie

Irsin - pstryczek : hahaha:

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 14:36   #1979
Vcelka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anankee Pokaż wiadomość
ja po wizycie... szyjka się skraca lekarz się pyta czy mam skurcze, ja nic nie czułam mam przyjść za tydzień na kontrolę i zacząć brać cordafen 3 razy dziennie po jednej tabletce.... bierze któraś?
współczuję ja brałam cordafen 3 razy dziennie przez 3 tygodnie, ale później go odstawiłam, bo miałam bardzo wysoki puls.

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
kurde a ja dzis znowu mam skurcze. chwilowe i krotkie, ale sa ech.

a Ktg to sie chyba robi dosc czesto przed terminem porodu/ czy sie myle?
Ja już miałam robione ktg jak pojechałam na izbę przyjęć z twardniejącym brzuchem oraz podczas wizyty w szpitalu związanej z cukrzycą.
Oprócz tego od 36 tyg ciąży co tydzień będę miała wykonywane ktg ze względu na cukrzycę ciążową.

Mój kochany synek Igorek - 09.11.2010

Vcelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-14, 14:39   #1980
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
teraz 23 października będzie pełnia, no to które się szykują?:brzydal :
Ja bym mogla tylko to by bylo sporo przed terminem bo ponad 2 tyg

Dlatego wlasnie sie pakuje do szpitala juz i mam pytanie, bierzecie ubranka na 56 i 62 czy tylko na 56 czy jak?
Mam kaftanik pajaca i body na 56, skarpetki i czapeczke i chyba do tego komplet taki na 62 dam? tylko kaftanika nie mam to wrzuce bluzke

W dodatku zgubilam swoja liste co mam miec do szpitala a do kazdego szpitala inaczej trzeba sie szykowac wydaje mi sie, ze chyba wypisywalam to w ktorejs czesci watku to bede musiala szukac

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości