|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozmowy nocą (i nie tylko) - o wszystkim i o niczym - zapraszam :)
Najgorsze hasło: na kiedy mam kase szykować?
![]()
![]() |
#1682 |
Zakorzenienie
|
theoneandonly, ja też tak się pocieszam, mimo wszystko fajnie byłoby mieć zgraną grupę, fajnych ludzi. Inni mają grupowych, to oni załatwiają wpisy, a u mie? Nikt sie za to nie weźmie. Każdy chodzi sam po swoje. Nikt do niekogo nie gada. Dziwnie jest ogólnie, ale trudno. Tak jak móisz, to tylko raz na dwa tygodnie
![]()
Nie liczę dni, Sprawiam, że to dni się liczą... Edytowane przez drusia Czas edycji: 2011-02-06 o 22:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#1683 |
Zakorzenienie
|
duża rodzinka -hahahaha
kontakt mam tylko z siostra (tą od ślubu ![]() A co do reszty to popisałam z nimi przez nk ale na tym się skończyło - poznałam w ten sposób 3 siostry - ale jakoś rozmowa nam się nie kleiła - w sumie z 2 bo z jedną się nawet raz spotkałam - tyle, że obecnie ona nie ma neta więc kontakt nam zaginoł. A z reszty rodziny to mam tylko ciocię, więc szczerze aby nas policzyć starczy mi jedna ręka |
![]() ![]() |
![]() |
#1684 | ||
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, apropo wesel, będę świadkową w marcu
![]() Będzie to niestety typowo 'wiejskie' wesele, więc niestety, ale muszę się spodziewać tych hamskich przyśpiewek ![]() No ale pomijając to, to nie wiem w co mam się ubrać ![]() W sukienkach nie chadzam, więc się nie znam ![]() Mogłybyście mi doradzić, co na siebie włożyć, żeby to jakoś wyglądało? ![]()
Jeśli kopiuję, to tylko w punktach ksero, Gdy ktoś powiela kogoś, Uważam go za zero, Mówię prawdę szczerą, Bo nie lubię, gdy ktoś kłamie, Służę pomocą, nie na każde zawołanie, Mam własne zdanie i szereg racji, Niezmienna niezależnie od miejsca, czasu i akcji ![]()
BLESS! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym poszła chętnie na wesele, przeżyłabym te przyśiewki i nne dziwne sprawy, jakby było fajne towarzystow i miałabym się dobrze pobawić ![]()
![]() |
#1686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1687 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A na którym roku jesteś? Eh, grupy nikt sobie nie wybiera, u mnie to w sumie dużo sporo starszych ludzi ode mnie studiuje, więc ja się czuję przy nich jak podlotek czasami, ale generalnie życiowi ludzie i pożartować potrafią, więc nie jest źle. Nie można narzekać Może sama kogoś zagadaj, a nuż ktoś okaże się interesujący ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1688 | ||
Zakorzenienie
|
Mam tylko cichą nadzieję, że nie będzie żadnych zboczonych zabaw
![]() Dziewczyny, ale to nie to, że ja nie toleruję sukienek! Ja je naprawdę bardzo lubię, a nie chodzę w nich tylko dlatego, że nie mam gdzie ![]()
Jeśli kopiuję, to tylko w punktach ksero, Gdy ktoś powiela kogoś, Uważam go za zero, Mówię prawdę szczerą, Bo nie lubię, gdy ktoś kłamie, Służę pomocą, nie na każde zawołanie, Mam własne zdanie i szereg racji, Niezmienna niezależnie od miejsca, czasu i akcji ![]()
BLESS! Edytowane przez A taka jedna Czas edycji: 2011-02-06 o 22:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1689 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jedyne co zaplanowałam to oszczędzanie, a sukienkę i tak wzięłam ![]() Chociaż nie powiem , powstrzymywałam się dzisiaj przed zakupem innych rzeczy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takich normalnych osób, z którymi pogadasz, pośmiejesz się, coś załatwisz to jest z 10. Więcej na bank nie.
![]() |
#1691 | |||
Rozeznanie
|
Cześć dziewoje
![]() Cytat:
![]() Melduję, iż przebrnęłam przez parę stron wątku i nadrobiłam zaległości ![]() Witam w klubie dziewczyn nękanych o ślub... Moja rodzina to samo, "kiedy ślub, już czas najwyższy itp.". Najgorzej rodzice i dziadkowie trują. Mama chce mieć wnuki - to jej powiedziałam żeby sobie poszukała na allegro ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1692 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() latem to chodzę bardzo często, a już do clubu, na jakieś imprezy to tylko sukienki. ( pod warunkiem, że jest ciepło) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1693 |
Zakorzenienie
|
Cześć kochane, dużo napisałyście
![]() Niestety nie mam jak teraz przeczytać, bo muszę zmusić się do spania. Eh, znów wzięłam tabletkę na sen, no ale nie miałam wyjścia, bo jutro wstaje o 5:30 ![]() I do pracy na 12h ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1694 |
Zakorzenienie
|
To skoro lubisz sukienki a nie masz gdzie w nich chodzić a wesele akurat jest odpowiednim miejscem na wystąpienie w kiecce- to może zakupisz jednak sukienkę. A już po weselu wystawisz ją na alegro lub odsprzedasz potrzebującej koleżance??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1695 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A dużo masz osób w grupie, u mnie to połowa z tych co byli na początku to pouciekało i już więcej ich nie widzieliśmy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj w przerwie między zajęciami wylądowałam oczywiście w centrum handlowym. Wróciłabym obkupiona, bo tyle rzeczy mi się podobało, ale jak już podeszłam do kasy w jednym sklepie i otworzyłam portfel to zamarłam. Nie miałam karty, a w portfelu 0 zł. Na szczęście nie zgubiłam jej, tylko jak się później okazało została w innej torebce. ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- prawie 60
![]() |
#1697 | ||
Zakorzenienie
|
Właśnie chodziło mi o to, żebyście pomogły mi tą sukienkę wybrać, tylko tak jakoś dziwnie mi się napisało
![]() Bo co jak co, ale jakaś ładna sukieneczka mi nie zaszkodzi ![]() A potrzebuję ze 3 na to wesele ![]() Zdarza mi się na jakieś wyjście do klubu założyć sukienkę, ale to co mam to się na wesele nie nadają ![]()
BLESS! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1699 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie mam aparatu, ale może komórką zrobię fotę i Wam pokażę ![]() ![]() O to widzę, że Ty też lubisz zakupki i potrafisz się obkupić, ja mam to samo, ale teraz się obudziłam( właściwie przez jeden wątek na wizażu) i doszłam do wniosku, że najwyższy czas zacząć oszczędzać. ooo 60 osób w grupie to sporo, u mnie na początku było ponad 20, potem pouciekali i tyle ich widzieliśmy i zostało chyba ze 12 osób ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mają wpisów, a głupie pytania zadają.
![]() |
#1701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z doświadczenia własnego powiem tylko tyle, że dla mnie cała noc na obcasie jest nie do wytrzymania - zwłaszcza jak mam na sobie mało rozchodzone buty. Na ostatnim weselu jakim byłam miałam zapasowe w torbie - na płaskiej podeszwie - a i tak na końcu tańczyłam na boso - bo swe klapki oddałam pannie młodej której też już odpadały stopy. yoanka85 witaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No niestety lubię zakupy. W zasadzie nie lubię długiego chodzenia po sklepach, ale jak już wejdę, coś mi wpadnie w oko to długo nie myślę, mierzę i jak jest ok to lecę do kasy. Często mnie to gubi bo mam sporo ciuchów których nie noszę bo albo mi nie pasują do niczego, albo kiepsko wyglądają, ale ogólnie kupować lubię. Oszczędzać nie umiem choć przydałoby się pouczyć.
![]() |
#1703 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pomogło by też jakbyś powiedziała jaką mniej więcej byś chciała: jaki rozmiar albo jaki masz typ sylwetki? długą czy krótką? długi rękaw czy może bez rękawów? cycki zakryte czy np. dekolt do pasa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1704 |
Zakorzenienie
|
Właśnie, po co Ci trzy sukienki?
Na weselu moich znajomych 4 lata temu była dzewczyna, która też wystąpiła w 3 kreacjach. Co jedna to śmieszniejsza w sumie. Do dzisiaj ją wszyscy wspominają i to wcale nie pozytywnie.
#1705 | ||
Zakorzenienie
|
Chwilę mnie nie było, a tu już pełna strona
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Boże, szaleję ze swoją nową szynszylą ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1706 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zresztą ostatni robię renament szafy( jeszcze nie skończyłam ) i zaczęłam spisywać czego ile dokładnie mam , bo sama nie wiem co mam w szafie. Na dodatek nie mam ubrań w jednym miejscu tylko tak naprawdę porozwalane po całym domu i wiecznie coś mi się gubi i to tak skutecznie, że potem zapominam, że coś w ogóle miałam. ![]() ![]() Ja oszczędzać tak samo nie umiem, ale ten jeden wątek na wizażu tak mnie obudził, że zamierzam wziąć się ostro za siebie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1707 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mama mojego Tża w dniu zaręczyn powiedziała: jeśli ślub to tylko kościelny, na innym się nie pojawię. To nic, że nie mówiliśmy o żadnym jeszcze. Ona już zdecydowałą za nas ![]() Ale ja się jej nie dam ![]()
![]() |
#1709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jeszcze jedna rzecz ktora mnie rozwalala wystepujaca nie tylko u mnie w grupie ale i na calym roku (jak i nie na wszystkich) to kserowanie wszystkiego co wpadnie ci w rece. Cokolwiek nie dorwali to kserowali to na potege - a potem sie okazywalo ze jak czlowiek pozyczyl notatki do skserowania to polowa sie powtarzala... nawet znam zarcik taki o studentach: idzie dwoch studentow ulica, patrza a na ziemi lezy jakas kartka i jeden pyta drugiego: - a co to? na co tamtem odpowiada: niewiem, ale skserujemy ![]() p.s. sorki za brak polskich literek ale moja klawiatura sie zbuntowala i nie chce ze mna wspolpracowac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1710 |
Zakorzenienie
|
Mam identycznie, niestety.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.