|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.III (nutelkowy odwyk :D )
dziewczyny polecam lody nutelkowe- robiłam jakiś czas temu- przepyszne!!!!
|
|
#4742 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4743 |
|
Wtajemniczenie
|
hehe ciiii :p raz na jakiś czas można :p teraz mnie kusi ten serniczek czekoladowy
|
|
#4744 |
|
Zadomowienie
|
A ja to nie zjem już w ogóle nic słodkiego ... Nawet jogurtu ze słodzikiem ! Nie wiedziałam,że nie wolno kabanosów... Nawet nie pomyślałam
Nie jadłam ich codziennie,ale raz na jakiś czas mi się zdarzyło...A ja dziwię się,że waga tak wolniutko spada... Kurcze ! Ładna pogoda się zrobiła to chyba zacznę chodzić na dłuuuuuuuuuuuugie spacery,żeby to odpokutować Kara musi być...
|
|
|
|
#4745 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
też uwielbiam no ale zrezygnowałam dla dukana
|
|
|
|
|
#4746 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ech... Papa kabanoski ... Az mam wyrzuty sumienia... A zjadłam dzisiaj jeszcze satino 0.9% ... |
|
|
|
|
#4747 |
|
Wtajemniczenie
|
noo ja dzis wieprzowe zjadlam
ale nieswiadomie no i ten szpital i te dojazdy i widok dziecka z kroplowka masakra no mam nadzieje ze to nie jest az taki grzech jak moje wczesniejsze mysle ze waga ruszy i tak spada
|
#4748 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4749 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja staram się kupować tylko drobiową wędlinkę... czasem plasterek "zwykłej" TŻ podkradnę... W niedzielę jadłam pierwszy raz Satino. Dobre toto! Ale wolę unikać bo ma węgli co nie miara Na jutro do pracy mam kurczaczka usmażonego... wezmę sobie też kakao bo chcica na słodkie mnie zabije W pracy mamy mleko 2% ale co tam, darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby :PMiłej nocki lalunie Spadeczków życzę Wam wszystkiem... i sobie też :P ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
Za synusia kciuki trzymam. Będzie już coraz lepiej!
|
|
|
#4750 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pandziu Kochanie niech Usmiech na Buzce Twej powstanie po kazdej burzy zaswieci sloneczko tak i dla Ciebie tecza powstanie choc chwilowe w zyciu masz zalamanie Nosek do gory i glowka w chmury Jestesmy z Toba i wspierac bedziemy przy swoim serduszku pilnowac bedziemy bys kazdy dzien miala juz tylko lepszy bys nie musiala w szpitalu patrzec na lekarzy wieprzy ;/ i pielegniarki co bez serca do Dzieciatka Twego podchodza by Ci juz swiata nie przyslonily! By jasne promyki slonca dla Ciebie byly! Dla Olafka Twego ukochanego duzo zdrowka dzielny chlopczyk z niego wierzymy ze mocno walczy i kciuki 3mamy za niego! w zyciu nie jest lawto i niestety chmurami zachodzi nasze niebo czasami ! ALE MY MAMY WSZYSTKIE SIEBIE I SIE NIE PODDAMY! Dlatego Ucaluj jutro swojego Łobuza malusiego i poslij energii ktorej daje dla niego a Ty jestes dzielna i wspaniala mama w humor zaopatrzyc sie musisz od rana bo dzieciatko Twoje czuje gdy mama jest smutna wiec oby bylo lepiej oby do lepszego jutra Pamietaj ze jestesmy z Toba w potrzebie i NIE POZWOLIMY CI SMUTAC GDY jestes w POTRZEBIE
|
|
|
|
|
#4751 |
|
Wtajemniczenie
|
taaa ale ja ile grzechow mam za soba ii ciasto i pizza i paluszkow troche i szampan
|
#4752 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W tym ja :P Wiadomo,bez grzeszków się nie da,tych świadomych ,czy nie,ale Ty mimo tego dalej trwasz w diecie ! I to jest najważniejsze. Po skosztowaniu niedozwolonych smakołyków ciągle do nas wracasz Myślę,że ja gdybym zjadła ciasto to już całe i rzuciła Dukana w cholere... Dlatego nie myśl o tym,kabanosy Ci na 1000% nie zaszkodzą ![]() I dołączam się oczywiście do tego ,co napisała Jedyyna Zdrówka dla Olafka
|
|
|
|
|
#4753 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziekuje dziekuje ze jestescie bez Was byloby duzo trudniej ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
juz mi lepiej troszke
|
|
#4754 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nie ma to tamto :P bateryjki ladujemy bo na Pandzi buzce usmiech ujrzec chcemy! Dukan to zuch dieta chocbys zjadla pol kilo zakazanego pasztetu to nie bedzie zastoju oj nie tu :P Bo nie zrobilas tego swiadomie co z tego ze zjadlas kabanosy na zdrowie Ci to tylko wyjdzie nie myslalas o tym ze nie mozna a zjesc musialas bo zaladek Ci z brzucha wyjdzie bos glodna byla bo satino jakas menda Ci podpie....piiip :P dobrze ze zjadlas i na zdrowko Ci powiem gdybys jadla notorycznie bacikiem bym pomachala i w pupke Mocno dala ALE TO NIE BYLO CELOWO W dodatku nie wiedzialas wiec czyste sumienie moja droga masz i miec bys musiala bo ja Ci to mowie najwiekszy czort na swiecie o Kurna paka Czy wy o tym nie wiecie? ze Szpieg Szoguna Marysia sie nazywa na wizazu w watku nutelkowym swe dzialania wydziwia ;D wiec smialo usmiech do mnie poprosze ! bo ja ZLYCH DNi w ogole nie znosze ! i koniec kropka MY SILNE DZIEWOJE W du**** mamy zle dni i w du**** zastoje bo i tak im podolamy bo SILNE CHARAKTERY MAMY! I UUUJ!
|
|
|
|
|
#4755 |
|
Wtajemniczenie
|
hehehe dzieki
zastanawiam sie skad w Tobie tyle pozytywnej energii muszę wziąść z Ciebie przykład Kochana
|
#4756 | |
|
Rozeznanie
|
ej Lalunie :P hehehe Musze sie Wam pochwalic :P zrobilam TIRAMISU zobaczymy co z tego wyjdzie :P
jak narazie nie zapowiada sie by bylo dobrze nic nie szlo po mojej mysli ale mam to gdzies jak nie teraz to nastepnym razem wyjdzie i ooooklaski dla marysi ![]() hahahaha :P niech ma niech sie cieszy ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
![]() Ja to nie wiem skad mam energie jakies tam poklady energii mam w serduchu genetycznie od Tatulka mego przeniesione ;D tez byl taki krejzoool TERAZ TO Z NIEBA SIE MI PRZYGLADA I mysli ach Ta moja zuch Marysia hihi i zawsze mowil KTO NIE DA RADY JAK MY? JAK NIE JAK TAK!
|
|
|
|
|
#4757 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
ale i tak dziękuję Pandzia! twój Olafek to na pewno dzielny facet zniesie to wszystko mężnie i zaraz zapomni więc i ty zbytnio się nie troskaj! jestem pewna że lekarze zrobili wszystko żeby mu pomóc więc tobie zostaje siedzieć przy nim z uśmiechem na twarzy żeby czuł się bezpiecznie! życzę mu jak najszybszego powrotu do zdrowia!
|
||
|
|
|
#4758 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ha, to jest dość mało wykonalne w moim wydaniu, poza tym musiałabym zdawać jeszcze raz maturę, na dodatek rozszerzoną biologię i chemię, a chemii niestety nigdy nie potrafiłam... nie wiem tylko, czy po inżynierze mogę zrobić mgr z wety, jeśli tak to musiałabym się bardzo mocno zmobilizować i mogłoby coś z tego być, ale chcę skończyć najpierw 1 rok
|
|
|
|
|
#4759 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a co do odległości to u mnie na uczelni w Katowicach studiuje np. dziewczyna z Koszalina - też kawał świata.... eh dostałam dziś @ - ale tak leci jakby chciało a nie mogło ale rezszta "atrakcji" w pełni rozwinięta |
|
|
|
|
#4760 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja czekam na @ i bez skutku
|
#4761 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry moje najdroższe!!!!!! Na momencik Was tutaj powitam, za parenaście minutek muszę lecieć na autobus. Proszę wspierajcie mnie duchowo, bo ja taki wrażliwiec trochę jestem i szkoda mi tego faceta, że muszę pozywać go
ale z drugiej strony jak pomyślę sobie ile wycierpiałam, ile przeszłam i jakie to może mieć skutki na całe moje przyszłe życie, to aż mnie nerwik bierze!!! Pandzia dla dziecka bardzo ważne jest, że jesteś z nim w każdej wolnej chwili, ani się obejrzysz a synek będzie już z Tobą w domku, także główka do góry ![]() Wpadnę do Was późnym wieczorkiem albo dopiero jutro z ranka. O ranyyyyyy, ale stres, ale opanujmy się, spokojnie, tylko bez nerwów... wdech- wydech, wdech- wydech... No już lepiej!!!! A wiecie co????? Bardzo dobrze, że jesteście!!!! Bo Wy- to taka moja siła napędowa na każdy dzień ![]() ![]() ![]() Moje kochane!!!
|
#4762 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() chodzi mi o to, że musiałabym ze Szczecina na weekendy gdzieś dojeżdżać do innego miasta, w domu bym była raz za 3 miesiące słyszałam, że można coś takiego wykonać, więc będę się o to bardzo mocno starać ---------- Dopisano o 06:42 ---------- Poprzedni post napisano o 06:39 ---------- Cytat:
Głowa do góry ! będzie dobrze a wiecie, że Karoli brakuje 4 głosów do 1 miejsca ? do dzieła laseczki ! Edytowane przez izuulkaa Czas edycji: 2011-03-17 o 06:44 |
||
|
|
|
#4763 |
|
BAN stały
|
laseczki przywitam sie tylko i lecę do pracy, ale to tylko szkolenie kilka godzin ![]() dzis zrobię zupę ![]() miłego dzionka |
|
|
|
#4764 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też dukam sobie. Ale narazie nie czysto dukam
![]() tzn od wczoraj jem więcej białka niż zwykle, ale ziemniaczek się jeden trafił - tylko jeden ![]() Właśnie na takim nieczystyn dukanie , możnaby bowiedziec na diecie wysokobiałkowej, schudłam 10 kg 2 lata temu cobybyło gdyby to czysty pierre był ??? pewnie z 15 by mi ubyło.---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:12 ---------- Cytat:
)))
|
|
|
|
|
#4765 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, używacie może mleka 3,2? Bo właśnie piję kawę z takim mlekiem, bo z 0,5 smakuje obrzydliwe. Niby nabiał można do 4%... Co sądzicie?
|
#4766 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
nie popadajmy w paranoję - same produkty 0% to przesada trzeba jednak trochę tego tłuszczu spożywać, choćby dlatego, żeby witaminy rozpuszczalne w tłuszczach się przyswoiły![]() **ah, i w końcu spadł mi wzrost, a nawet z bonusem -0,2 po 3 dniu P, dziwne, że tym razem nie zatrzymałam wody na PW, a na P miałam wzrost:P chyba organizm robi sobie ze mnie żarty:P
Edytowane przez tchnienie-wiatru Czas edycji: 2011-03-17 o 08:03 Powód: dopisane;> |
|||
|
|
|
#4767 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale zdarzy mi sie ze pije kawke z mlekiem 3,2% gdy już nie mam innego wyjscia ale wydaje mi się że w niewielkich ilosciac to przecież nie zaszkodzi![]() Cytat:
a karoli Blog to dukan kropka blox kropka pe el Cytat:
![]() Cytat:
zycie kopie nas po tylkach i musimy byc twarde nawet w takich momentach niestety cos za cos! cieszmy sie ze Z Zdrowiem i Toba wszystko wporzadku Ten facet naważył sobie mleka to teraz sam musi je wypić I Ty sie tam złotko nie stresuj nie masz podwodów każda z nas zrobiłaby to samo! ![]() ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Cytat:
ciesze sie ze wzrost poszedł w cholerke z bonusem i tak ma byc u kazdej z nas |
|||||
|
|
|
#4768 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a PW dopiero w sobotę:Pwłaśnie zjadłam placuszki otrębowe i teraz z herbatką przy kompie a za godzinkę na zajęcia...
|
|
|
#4769 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() dzisiaj znowu spadek dzisiaj PW i na obiad bedzie tarta ciekawe czy wyjdzie mi taka pyszna jak mi sie wydaje w glowce
|
|
|
|
#4770 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a w ogóle Karolka, podaj swoje "wymiary":P tzn, ile miałaś kg jak zaczynałaś, ile teraz, ile jeszcze chcesz? i od ilu zaczynałaś przy I podejściu?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.

Nie jadłam ich codziennie,ale raz na jakiś czas mi się zdarzyło...A ja dziwię się,że waga tak wolniutko spada... Kurcze ! Ładna pogoda się zrobiła to chyba zacznę chodzić na dłuuuuuuuuuuuugie spacery,żeby to odpokutować 

ale i tak dziękuję
ale rezszta "atrakcji" w pełni rozwinięta
i teraz z herbatką przy kompie