Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2011 - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-12, 12:37   #2221
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Cytat:
Napisane przez Caltea Pokaż wiadomość
Dziewczynki kochane, jestem!
Za pięknie.
Najpierw dobre wieści. Maluch rośnie jak na drożdżach, nawet lekarz był w szoku i powiedział, że wg. niego mogę się spodziewać wcześniejszego porodu, bo synuś będzie gotowy wcześniej. Się zobaczy - nie nastawiam się (czyżby potwierdzenie teorii witaminowej). Pomimo skurczów z szyjką wszystko w porządku, więc póki co nie ma bezpośredniego zagrożenia ciąży. Badania, również te tarczycowe, w normie. No i wreszcie zostałam pochwalona! Gin stwierdził, że bardzo ładnie "noszę tę ciążę" (jakoś głupio brzmi) i po raz pierwszy zachwycił się moją wagą. Tyle lat i tyle ciąż musiało upłynąć, abym usłyszała z jego ust takie słowa. Zawsze: za dużo pani waży, proszę ograniczyć jedzenie, nie jeść słodyczy, nie pić tyle mleka itp. Normalnie jestem w szoku.
Wieści gorsze: na te skurcze mam jednak leki, bo nie będziemy czekać aż ruszą szyjkę, no i muszę się zacząć jeszcze bardziej oszczędzać. Jeszcze nie muszę leżeć plackiem, ale jak nie przejdzie, to się na tym skończy. I kazał zrobić jednak to echo serca, ale nie straszył, tak jak internista.
Na koniec malutka, bardzo intymna sensacja. Wahałam się, czy dzielić się z Wami takimi intymnościami z życia mojego dziecka, ale mam nadzieję, że nie rozpowiecie, a syn kiedyś mi wybaczy. Nie wiem czy to dobre, czy złe wieści; kiedyś rozstrzygnie ten problem moja przyszła synowa. Lekarz był w szoku z powodu wielkości... dzyndzla mojego Leosia. Stwierdził, że już teraz można wnioskować o tym, że kiedyś mój syn będzie miał mega...interes. Trochę się wystraszyłam, czy aby nie anormalnie duży, ale gin stwierdził, że będzie po prostu z tych wielkich, ale jeszcze w normie. Był naprawdę oszołomiony, bo dał tylko jedno zdjęcie... siusiaka naszego synka. No i mam pogratulować małżowi, że udało mu się spłodzić takiego giganta, ale małż nie może teraz gadać przez tel. bo zajęty. A tu taaaakie duuuuże wieści

A teraz idę Was nadrabiać
Super że synke rosnie i to jeszcze aż tak hihi
No cóż laski będę się na niego rzucały, będziesz musiała rozpędzać

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 12:47   #2222
mooonik
Zakorzenienie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Cytat:
Napisane przez kapka Pokaż wiadomość
dziękuje za kciuki
maleństwo waży 0,5 kg, prawidłowo się rozwija, ale nie pokazało co ma między nogami, teza z ostatniej wizyty, że "może być chłopak ale tego nie potwierdza"nadal nie została obalona, poczekam do następnej wizyty może wtedy się uda podglądnąć.Bąbel chował twarzyczke za rączkami i " a ku ku" robił, tak że mam zdjęcie z pół twarzą bo reszte schował za rączkami

..dobrze wiedzieć że nie tylko ja mówie do męża po nazwisko( tak samo jak o nim rozmawiam w rodzinie czy ze znajomymi) też mam taki odchyłek i bardzo go lubi
1. cieszę sie, że wszystko dobrze sytuacja taka jak u nas, też się nie chciało pokazać i zostajemy przy poprzedniej opcji
2. na mojego meża wszyscy znajomi wołają po nazwisku zresztą jak go poznałam myślałam, że to ksywa i byłam w wielkim szoku jak się okazało, że to jego nazwisko

Cytat:
Napisane przez Sharifa Pokaż wiadomość

Zalaczam fotke live gatek jednorazowych poporodowych. Wydaje mi sie ze beda ok, bo jak juz mowilam - to ten sam material ktory sie uzywa w szpitalach np. na sali operacyjnej. Zdjecie robilam z lampa wiec wyglada troche jak z folii, ale maja takie mikro dziurki wiec na pewno sa przewiewne.
i ja mam coś takiego nosić

Cytat:
Napisane przez pestka78 Pokaż wiadomość
Ok.... i tu się okazuje jaki mam mózg....że ścisły to wiem... ale chya go mała mi zabiera...siedzę i czytam co piszesz.... i to IP mi się z komputerowym IP tylko kojarzy i sobie myślę o co Ci chodzi
mje pierwsze skojarzenie było takie same

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Właśnie dlatego chciałabym spróbować, że to takie wygodne, wiadomo też że bardziej ekonomiczne Ale jestem drażliwa na punkcie swoich piersi (nie lubię ich dotykania przez nikogo) i obawiam się, że to może być dla mnie ciężkie przeżycie
Agnysko ja mam tak samo z piersiami, nienawidzę wręcz dotykania ich, a już karmienia sobie kompletnie nie wyobrażam

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
dziś mam dzień zdjęciowy teraz brzusio , jeszcze tylko sukienki i git

wstawiam brzusio
22 i 6dni
ale masz śliczny brzuszek!! taki kształtny, idealny

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
Pokaże Wam tylko jeszcze dwa kolorki łożeczka któe mi się najbardziej podobają najprawdopodobniej wybór padnie na to szaro-czerwone z żyrafką
oba ładne
A Wy chcecie mieć tylko turystyczne? Czy to ma być jako zapasowe?

Cytat:
Napisane przez caroline_1988 Pokaż wiadomość
ja dziś mam bardzo smutny nastrój A pogoda taka piękna aż chce się żyć ale ja nie potrafię się nią cieszyć Moja mama bardzo źle się dziś czuje i wróciły do mnie wszystkie przykre wspomnienia sprzed roku... Do tego jestem zmęczona bo wszystkie obowiązki spadły dziś na mnie... Idę was ponadrabiac moze mi się pooprawi hu7mor jak poczytam co tam u was...
mam nadzieję że dziś już lepiej?

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość

a zapomniałam wam pokazac posciel jak nie kupie tej co widziałam w sklepie to chyba sie skusze na którąś z tych
http://allegro.pl/6-cz-piekna-poscie...584032925.html
świetna ta pościel! zapisałam sobie linka

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 12:47   #2223
gerda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
TAdaaaaa Co powiecie?

Pomęczyłam się więc biorę książkę i idę na podwórko

się spisałaś dziewczyno

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

dziewczyny potrzebna mi masa dobrych fluidów i kciuków bo moj ukochany właśnie ma rozmowę o pracę i się stresuję za niego. a Wiem jak bardzo chce zmienić starą

Caltea
super, że dobre wieści przyniosłaś gratuluję wielkoludka

gerda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 12:54   #2224
AgnesD
Rozeznanie

caltea fajnie że twój synuś rosnie i gratki za jegi duży interesik

natka świetna robota z tymi linkami a odnośnie tego znalazłam fajną stronkę z wagą dzidzioli w poszczególnych tygodniach o to ona

małgosia czekam na wieści po wizycie, bo ja też zawsze porównuje nasze dzieciaczki

kciuki za wszystkie wizyty
Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama.
Igor ur. 16.09.2011
Mia ur. 13.08.2014

AgnesD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 12:54   #2225
anetika
Rozeznanie

Hej kobietki Pochwalę się oddałam - w końcu magisterkę do sprawdzenia Tylko okazuje się, że moja promotorka coś się ostatnio czepia i odsyła całe rozdziały - trzymajcie kciuki żeby mi wszytko uznała, bo jak będę musiała poprawiać to się zastrzelę jak nic Jak ja bym chciała mieć już to wszystko z głowy i tą sesję i przede wszystkim obronę

A i byłam dziś u gina, powiedział, że moja ciąża przebiega wzorcowo i życzy sobie więcej takich pacjentek A i dostałam skierowanie na glukozę I znów posłuchałam serduszka
Przytyłam od początku ciąży 9 kg Nigdy nie ważyłam tyle ile teraz... trochę mnie to przerasta tym bardziej, że zawsze miałam problemy z nadwagą... Gin mnie pocieszył mówiąc "nie jest źle - wszytko przed Panią!" No rzeczywiście
Cytat:
Pokażę wam co udało mi się dzisiaj uchwycić Najlepsza jest pierwsza połowa KLIK
Super, ale jak widać
Cytat:
Napisane przez tusia872 Pokaż wiadomość
ja ostatnio miałam sen ciazowy i była w nim sliczna mała dziewczynka ciekawe czy sie sprawdzi
Mi od początku ciąży śniły się tylko dziewczynki, a będę miała synka
Cytat:
Był naprawdę oszołomiony, bo dał tylko jedno zdjęcie... siusiaka naszego synka. No i mam pogratulować małżowi, że udało mu się spłodzić takiego giganta, ale małż nie może teraz gadać przez tel. bo zajęty. A tu taaaakie duuuuże wieści
Zanim zdążyłam nadrobić i napisać, że trzymam kciukasy już wróciłaś i to z jaaakimi wieściami Gratuluję

Razem
Ślubowaliśmy
Dzidziuś
anetika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 13:01   #2226
lausanne
Wtajemniczenie

Caltea - super, co tu więcej pisać a oszczędzaniem sie nie martw tylko się stosuj

laseczki dzięki za kciukasy
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 13:01   #2227
Patiisia
Wtajemniczenie

Dziewczyny przyszłam się do Was wyżalić Właśnie wróciłam od lekarza i ze szkoły, dziś od rana bolał mnie brzuch i siedziałam 2h u pielęgniarki szkolnej.. Potem poszłam się zwolnić żeby podejść na izbę przyjęć, albo do mojej lekarki, a tu oczywiście się nie dało.. Dyrektor nie chciał mnie zwolnić. Bo ktoś musiał mnie odebrać, a pech chciał, że babcia i dziadek pojechali do znajomych do wioski oddalonej pare km od nas, a osoby które by ewentualnie mogły mnie odebrać nie były osiągalne.. I dyrektor zaczął mnie straszyć że zaraz zadzwoni po sąd rodzinny i oni mnie zabiorą, bo on ma mnie już dość, stwierdził że było parę dziewczyn w ciąży w tej szkole, ale żadna nie wykorzystywała tak tego że jest w ciąży i miała dobre oceny, zdawały maturę itp.. mówił, jakbym ja się źle uczyła A mam same 4 i 5 (niektóre jeszcze do poprawy w tym półroczu) nie rozumiem go! W szkole mnie czasem nie ma bo mam badania, źle się czuję itp., ale oceny w porządku! Do tego mówił do mnie takim tonem że jak wyszłam z jego gabinetu poryczałam się.. zdenerwował mnie niesamowicie, trzęsły mi się ręce przy nim jak do mnie mówił, i jego wyrzuty mnie totalnie dobiły.. Na szczęście zaraz przyjechał po mnie wujek i skończył się ten koszmar.. sam stwierdził, że dyrektor z mojej szkoły to du..ek i żebym się nie przejmowała.. U lekarki okazało się że wszystko jest ok, szyjka w porządku, wydzielina też, maluch ok, dostałam nospę forte w razie czego i mam do 26 (czyli do następnej wizyty siedzieć w domu). Jutro idę tylko załatwić zwolnienie (bo lekarka powiedziała że mi usprawiedliwienie jakby co wypisze, ale to tego 26, na następnej wizycie), bo wujek mi powiedział żebym lepiej zaniosła od razu, bo dyrektor mnie wyrzuci ze szkoły.. Odnoszę wrażenie że on mnie wgl nie trawi, i chyba będzie mu na rękę jak wylecę ze szkoły Do tej pory jeszcze jak o tym pomyśle lecą mi łzy, w życiu przez nikogo nie płakałam z nerwów.. To ja tak tylko na chwilkę, idę coś zjeść i się położyć, wybaczcie mi że nie będę na bieżąco i nie będę się udzielać, ale dzidziuś i jego zdrowie są najważniejsze. Buźka

Edytowane przez Patiisia
Czas edycji: 2011-05-12 o 13:04
Patiisia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-12, 13:01   #2228
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgnesD Pokaż wiadomość
małgosia czekam na wieści po wizycie, bo ja też zawsze porównuje nasze dzieciaczki

kciuki za wszystkie wizyty
dziekuję dziewczyny za kciuki, za jaieś 2-3 godzinki się okaże ile to moje dziecie waży i mierzy

Również trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 13:11   #2229
Patiisia
Wtajemniczenie

Być może odrobinę przesadzam, ale jestem cholernie wrażliwa, a on mówił do mnie w taki sposób że odechciało mi się być w tej szkole.. chyba zrezygnuję i przepiszę się do liceum z jakimś normalnym dyrektorem, a potem studia licencjackie.. Jak myślicie, czy jest sens się przepisywać? Wiem że ten dyrektor będzie zawsze sprawiał mi problemy, bo on taki ma charakter, i zazwyczaj nie jest zbyt miły.. Jakby nie patrzeć, to teraz już nici z nauki eternistycznej czy jak to się tam nazywało, po tych nieobecnościach na pewno się na coś takiego nie zgodzi.. A ja nie chcę do samego końca ciąży chodzić do szkoły, a jak mu dam zwolnienie od lekarki, to znowu powie że olewam sobie szkołę, i pewnie mnie wywali ze szkoły.. swoją drogą, jestem ciekawa co zrobi z dziewczyną, która teraz też jest w ciąży a olała szkołę i prawie wgl nie chodzi? Ech sama nie wiem co robić, bo przepisanie się do liceum na 1wszy rok podczas gdy będę jeszcze w ciąży raczej odpada, bo na samym początku mnie wyrzucą.. A znowu po ciąży, będę miała zupełnie nie swój materiał i trochę nadrabiania.. Bo to co tu mamy w szkole jest mi znane, mogę nadrobić z podręcznikiem do przodu, a tam nie wiem jak to będzie wyglądać.. Dziewczyny doradźcie, co byście zrobiły na moim miejscu
Patiisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 13:18   #2230
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
uprzejmie uprasza się o trzymanie kciuków

aaaaaa zapomniałam moj TZ cały ucieszony bo poczuł dzis pierwszy raz kopniaczki małej konczymy jutro 20 tydzien

mój się cały czas nie może doczekać, za to ja już czuję tak wyraźnie i za każdym razem to mi się chce tak śmiać, bo to jest tak kosmiczne odczucie, że szok

Cytat:
A u tego sprzedawcy kupiłam przed chwilą taką tunike
sama tunika fajna
ale wiskoza to taki średni materiał na lato chyba? sztuczny, nieprzewiewny..tak mi się wydaje

filmik czad! przerażająco- śmieszny

Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość
A dziś proszę o kciuki, bo idziemy podpisywać umowę przedwstępną kupna mieszkania i załatwiać kredytmam nadzieję, że pójdzie w miarę bezproblemowo
trzymam za umowę

Cytat:
Napisane przez DzastaW Pokaż wiadomość
Witam Was =) a Ja miałam chamską pobudkę, bo narzeczony zrzucił Mnie z łóżka (bo nie chciałam się podobno przebudzić) =/// za karę zabrałam Mu batonika, którego Mu wczoraj kupiłam =))) he he
chybabym udusiła jakby mnie z łóżka zrzucił
całe szczęście śpię od ściany

Cytat:
Witam Was w ten słoneczny poranek.
Przyszłam się tylko przywitać, bo jednak postanowiłam pójść dziś do gina.
Skurcze jednak nie dają mi spokoju i nie ma co czekać do jutra. W związku z tym bardzo proszę o kciuki, bo jednak troszkę się boję przed wizytą.
trzymam!!!

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Mamy kolejne typy imion, można się śmiać Anatol, Stefan, Bernard. Czy ktoś ma jakieś dobre lub złe skojarzenia? Chętnie poznam A może ktoś zna fajne osoby o tym imieniu?
Anatol- kawa zbożowa
Stefan to Stefan nie umiem wytłumaczyć ale u nas się wołało na taką ciamajdę, niedorajdę: ej Ty- Stefan skocz po coś tam
A Bernard wydaje mi się takie twarde imię jak dla malucha. Jak to zdrobnić? Berni?
podsumowując, żadne mi nie pasuje wybacz

Cytat:
Napisane przez tusia872 Pokaż wiadomość
co do imion to mam typy dla chłopaka: Robert, Leon (ostatno mi sie spodobało
Robert to też mój typ Leon też mi się podoba, ale ze względu na pracę męża odpada

Cytat:
Napisane przez spray Pokaż wiadomość
Podle się dziś czuję, jestem jakaś spuchnięta i zadyszana, we wszystkich ciuchach mi ciasno, założyłam wreszcie taką lekką kieckę odcinaną pod biustem, w której wyglądam jak utuczony Muminek . Nastroju mi to bynajmniej nie poprawia, bo chyba żadna kobieta nie lubi wyglądać jak wieloryb, nawet w ciąży. .
ojjj no coś Ty, na pewno nie wyglądasz jak Muminek może w takim razie odcinane sukienki nie są dla Ciebie? Szczerze mówiąc niewielu kobietom w ciąży pasują takie kiecki odcinane pod biustem, bo dalsza część jak jest szeroka dodatkowo poszerza sylwetkę.
A Muminki to była moja ulubiona bajka

Cytat:
D
Najpierw dobre wieści. Maluch rośnie jak na drożdżach, nawet lekarz był w szoku i powiedział, że wg. niego mogę się spodziewać wcześniejszego porodu, bo synuś będzie gotowy wcześniej.ograniczyć jedzenie, nie jeść słodyczy, nie pić tyle mleka itp.
Wieści gorsze: na te skurcze mam jednak leki, bo nie będziemy czekać aż ruszą szyjkę, no i muszę się zacząć jeszcze bardziej oszczędzać. Jeszcze nie muszę leżeć plackiem, ale jak nie przejdzie, to się na tym skończy. I kazał zrobić jednak to echo serca, ale nie straszył, tak jak internista

nooo to się natrzymałam kciuków

cieszę się, że wszystko z maluchem dobrze leki pobierzesz i się unormuje wszystko tylko proszę się oszczędzać
nonono patrz co Ty tam nosisz w brzuchu

Julitka

Stary 2011-05-12, 13:22   #2231
bianeczkaa
Zakorzenienie

Caltea, gratuluje udanej wizyty i dużeeego interesu mąż na pewno pęknie z dumy i nie martw sie, jeśli ty o tym nikomu nie powiesz, tój tż zrobi to za ciebie, na pewno

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-12, 13:28   #2232
bianeczkaa
Zakorzenienie

Byłam na zakupach w ciuchu. Normalnie obłęd Tutaj ja i coś dla mnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Re-exposure of DSC01219.jpg (216,5 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Re-exposure of DSC01216.jpg (106,8 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Re-exposure of DSC01217.jpg (143,7 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Re-exposure of DSC01218.jpg (160,9 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Re-exposure of DSC01237.jpg (126,6 KB, 51 załadowań)

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-05-12, 13:30   #2233
irmith
Wtajemniczenie

GG do irmith

A ja właśnie wróciłam od zębolożki, dopatrzyła się czegoś nowego i kolejny ząbek chyba będzie męczony

A teraz jestem już zrobiona od stóp do głów jem szybki obiadek wysyłam dobre fluidki do Was i prosze o wielkie kciukaski, za 1,5 godziny połówkowe mam i chyba zaczynam sie stresować

3mam kciuki za wszystkie wasze wizyty

Magdalenka 5.11.2014

i wystarczy nam tego miodu
irmith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 13:31   #2234
mooonik
Zakorzenienie

a w ogóle to czytałam i odpisywałam do Was od 10 z chyba 5przerwami internetu
coś mi się chrzani dziś i co chwilę przerywa, nie wiem czy jakie prace robią czy co
ale za to ile w tym czasie w domu zrobiłam- kurze, odkurzanie, całą łazienkę, mycie podłóg - jak nigdy teraz na spacer z psiakiem i kupić kiełbasę i jajca do szczawiowej na obiad

Julitka

Stary 2011-05-12, 13:33   #2235
bianeczkaa
Zakorzenienie

Teraz dla dzidzi. Na ostatnim zdjęciu moje 2 perełeczki, ciut większe ale nie mogłam zostawić. Sukieneczki z Gap i Tommy Highlier (piszęz z pamięci to możliwe że źle)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Re-exposure of DSC01220.jpg (143,6 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Re-exposure of DSC01221.jpg (102,1 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Re-exposure of DSC01222.jpg (121,5 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Re-exposure of DSC01223.jpg (131,7 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Re-exposure of DSC01224.jpg (145,9 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Re-exposure of DSC01225.jpg (152,5 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Re-exposure of DSC01226.jpg (122,2 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Re-exposure of DSC01227.jpg (107,6 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Re-exposure of DSC01228.jpg (141,1 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Re-exposure of DSC01230.jpg (145,1 KB, 28 załadowań)

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-05-12, 13:33   #2236
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Martusiaaa21 - dzięki za zaintesowanie ale nadal kiepsko... w niedziele mam egzamin i próbowałam rozwiązać testy. Z ksiazka w ręku to jest dla mnie temat nadal nie do pokonania..... a musze jeszcze zrobić obiad na 17, skończyć pisać prace licencjacką mojemu chłopu, a o prasowaniu nie mówie ... leży od poniedziałku chyba

lausanne - kochana dbaj o siebie wiem, że to takie głupie gadanie (jakbyś niby sama nie wiedziała, że masz dbać), ale cóż ja mogę innego powiedzieć? Mam nadzieję, że lekarz będzie miał dla Ciebie same dobre wiadomosci. Wierzę w to z całego serducha i trzymam kciuki za pracę męża a gdzie ta praca? w jakim mieście?

spray - cudów to ja bym sie jednak nie doszukiwała dziś mam skończone 22 tc od ostatniej @ i wchodzę w 23 tc, bo 22 tc i 1 d to 23 tc. Ale zakręciłam Liczac metodą Anci tp mam na 15.09 to i tak za 3 dni wejdę wg tej metody w 6 miesiac.

Caltea - dwie cudne córy już są to i na giganta czas cieszę się, że z szyjką ok i "maluch" zdrowy

bianeczka - ale zakupy. wow

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.

Edytowane przez agnieszka 0605
Czas edycji: 2011-05-12 o 13:37
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 13:35   #2237
bianeczkaa
Zakorzenienie

c.d. A jeszcze tu na ostatnim zdjęciu superaśna nowa bielozno-halka bawełniana, cieniutka nowa, super i 2 pary rajstop w kropki Christiana Diora po 3 zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Re-exposure of DSC01231.jpg (187,2 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Re-exposure of DSC01232.jpg (138,9 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Re-exposure of DSC01233.jpg (137,2 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Re-exposure of DSC01234.jpg (144,0 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Re-exposure of DSC01235.jpg (152,8 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Re-exposure of DSC01236.jpg (127,2 KB, 29 załadowań)

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-05-12, 13:37   #2238
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irmith Pokaż wiadomość
A ja właśnie wróciłam od zębolożki, dopatrzyła się czegoś nowego i kolejny ząbek chyba będzie męczony

A teraz jestem już zrobiona od stóp do głów jem szybki obiadek wysyłam dobre fluidki do Was i prosze o wielkie kciukaski, za 1,5 godziny połówkowe mam i chyba zaczynam sie stresować

3mam kciuki za wszystkie wasze wizyty
na pewno będzie suuuuuper!

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-05-12, 13:39   #2239
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
No i mam pogratulować małżowi, że udało mu się spłodzić takiego giganta, ale małż nie może teraz gadać przez tel. bo zajęty. A tu taaaakie duuuuże wieści
Hahahah padnę jesteście boskie.
A Leoś no cóż będzie miał się czym chwalić, ciekawe jak tam interesy mojego Filipka

A tak poza tym dopiero wróciłam, zaraz będę miała w domu masakrę ponieważ jedzie kurier z 36 parami butów, więc wrócę zaraz nadrabiać.

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-12, 13:40   #2240
irmith
Wtajemniczenie

GG do irmith

woow bianeczka Ty to juz praktycznie gotowa na powitanie małej jesteś wózek masz ciuszki masz przyznaj sie kochana kupujesz nowe czy z odzysku?? Ja dziś lookałam ceny w niby hurtowni dziecięcej i odpadłam spioszki za 25 złociszy

Magdalenka 5.11.2014

i wystarczy nam tego miodu
irmith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 13:51   #2241
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
Natalka dla mnie super, kawał porządnej roboty masz rację zasłuzyłas na odpoczynek a z zamartwianiem się to nie masz czym, szyja długa, coś tam zaboleć i zakluć zawsze może. Więc głowa do góry

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

dziewczyny potrzebna mi masa dobrych fluidów i kciuków bo moj ukochany właśnie ma rozmowę o pracę i się stresuję za niego. a Wiem jak bardzo chce zmienić starą
Dziękuję Dla tż

Cytat:
Dziewczynki kochane, jestem!
Świetne wieści Będziemy się oszczędzać razem A co do "wyposażenia" synka to nieźle

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Hm z tego co pamiętam to miałam 3,5cm i lekarz powiedział że to norma, więc wydaje mi się że troszkę Cię nastraszył
Zobaczysz wszsytko dobre będzie

Ale mi mąż wczoraj newsa przyniósł, aż dziw że zapomniałam wam napisać
Robi wykończeniówke u klientki , opowiadała mu jak to ona była w ciąży i do 5 mc chodziła do ginekologa który widział jedno dziecko w brzuchu, nawet jej usg pokazywał z jednym dzieckiem.... a w 5 mc posła do innego lekarza kontrolnie bo jej nie mógł, a tu sie okazało że ma bliźniaki już urodziła . Ale bez jaj do 5mc nie widział dwójki dzieci

Mój mąż się śmiał wczoraj co to by było jakby dziś usg pokazło 2 dzieci
Taki mam zamiar, bo nerwy tu na pewno nie pomogą Siedzę sobie w domku, nie przemęczam się specjalnie to dlaczego miałoby nie być ok?
A z bliźniakami to niezłe jajca

Cytat:
Napisane przez gerda Pokaż wiadomość
się spisałaś dziewczyno
Cytat:
natka świetna robota z tymi linkami a odnośnie tego znalazłam fajną stronkę z wagą dzidzioli w poszczególnych tygodniach o to ona
zaraz zapodam tam tego linka

anetika za pracę kilogramy olej Gratulacje synka

Patiisia wyluzuj Nie mogą cię ze szkoły wyrzucić bo niby za co? A przenoszenie się nie ma sensu w tym czasie

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
sama tunika fajna
ale wiskoza to taki średni materiał na lato chyba? sztuczny, nieprzewiewny..tak mi się wydaje

filmik czad! przerażająco- śmieszny
Dziękuję Nie znam się na materiałach więc Ci nie powiem co i jak z tą wiskozą, mogę swoje odczucia napisać jak już ją trochę ponoszę

irmith za wizytę

bianeczka nieźle poszalałaś

A ja się dotleniłam, posiedziałam na dworku, cudnie jest Ale ławkę mam stanowczo za twardą i pupcia mnie boli

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 13:53   #2242
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irmith Pokaż wiadomość
woow bianeczka Ty to juz praktycznie gotowa na powitanie małej jesteś wózek masz ciuszki masz przyznaj sie kochana kupujesz nowe czy z odzysku?? Ja dziś lookałam ceny w niby hurtowni dziecięcej i odpadłam spioszki za 25 złociszy
ODZYSK za spioszki 2-3 zł ładniejsze ubranka max 10 zł to się opłaca i kupa nowych z metkami i firmowych. Fakt mam już sporo. Dzisiaj to upiorę, poprasuję a jutro zrobię segregację co mam i co mi jeszcze trzeba. Na pewno kupię jeszcze jakieś nowe śpioszki, rajstopki, koszulki, czapeczkę i inne

Wspólnie zamawiamy buty

Edytowane przez bianeczkaa
Czas edycji: 2011-05-12 o 13:55
Stary 2011-05-12, 13:59   #2243
AgnesD
Rozeznanie

bianeczka piękne te ciuszki, ale faktycznie Ty to chyba nr 1 jesteś na liście zakupów dla dzidziusia

czy wam tez tak puchną stopy ???? bo u mnie masakra jakaś klapki mierzyłam z tamtego lata i niestety stopy mi nie weszły
Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama.
Igor ur. 16.09.2011
Mia ur. 13.08.2014

AgnesD jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-12, 14:02   #2244
angela006
Przyczajenie

Patiisia Ty się tak nie denerwuj i olej tego głupiego dyra bo tylko sobie i maleństwu zaszkodzisz a na ludzką głupotę niestety jeszcze lekarstwa nie wymyślili całkowicie bez sensu żebyś się gdziekolwiek teraz przenosiła a on nie ma żadnego prawa Cię bez powodu wyrzucić.

Bianeczkaa ale łowy aż zazdroszczę wszystko przepiękne

Powoli na dzisiaj chyba koniec pracy teraz będzie trzeba do domu się dostać a za oknem deszcz
angela006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 14:06   #2245
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
bianeczka piękne te ciuszki, ale faktycznie Ty to chyba nr 1 jesteś na liście zakupów dla dzidziusia

czy wam tez tak puchną stopy ???? bo u mnie masakra jakaś klapki mierzyłam z tamtego lata i niestety stopy mi nie weszły
Mi dzisiaj trochę spuchły ręce (palce) i nogi (kostki) ale w buty się mieszczę Może to od ciepła? Bo u mnie ok 30stopni za oknem

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 14:11   #2246
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:

mnie spuchły trochę ręce dzisiaj, aż nieprzyjemnie było zginąć palce

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-05-12, 14:13   #2247
angela006
Przyczajenie

Cytat:

niestety mi też puchną nogi i do tego pękają mi naczynka, zaczynają wychodzić żyłki na nogach co może się zakończyć żylakami lekarz mi zalecił smarować maścią z wyciągiem kasztanowca http://www.e-medest.pl/product_info....35c7fe6be17a63
oraz łykać tabletki http://www.i-apteka.pl/product-pol-1...-kapsulek.html

to przepisał mi ginekolog mówiąc że dzidziusiowi to nie zaszkodzi.
angela006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 14:18   #2248
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angela006 Pokaż wiadomość
niestety mi też puchną nogi i do tego pękają mi naczynka, zaczynają wychodzić żyłki na nogach co może się zakończyć żylakami lekarz mi zalecił smarować maścią z wyciągiem kasztanowca http://www.e-medest.pl/product_info....35c7fe6be17a63
oraz łykać tabletki http://www.i-apteka.pl/product-pol-1...-kapsulek.html

to przepisał mi ginekolog mówiąc że dzidziusiowi to nie zaszkodzi.
no to jak mus, to mus ja już łykam 4 rodzale tabletek z czego 3 rodzaje po 2xdziennie

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-05-12, 14:20   #2249
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Mi puchną nogi są takie brzydkie przez to że szok

A co do ciuszków to ja także skusiłam się na kilka używanych body. Powód jest prosty- jakość jest lepsza jednak- i wzory nieporównywalnie ładniejsze z tego co narazie porównałam. Więc chyba z 6 bodziaków mam używanych, ale zupełnie nie widać, wygotuję, uprasuję i będzie cudnie

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 14:20   #2250
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Cześc Laseczki
U mnie dziś z humorkiem lepiej bo mama się lepiej poczuła Duchota dziś strasza i właśnie chyba zbiera się na pierwszą letnią burzę JUPI!
Byłam jednak w Biedronie obejrzeć te bodziaki i fakt bardzo fajne, cena też fajna ale chińskie. A narazie postanowiłam dla takiego maluszka kupować ciuszki polskie. Wiadomo jaka delikatna jest skórka w tych pierwszych miesiącach no i jesczze do tego dochodza alergie. Tym bardziej, ze ja mam skłonność do alergii skórnych. Ale na pocieszenie udało mi się dorwać pajaca Może potem wkleję fotkę A teraz idę was nadrabiać
Tyś moje dziecko, a ja ...Twoja mama!
caroline_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości