Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM2012czV - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć:
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 6 10,53%
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 36 63,16%
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 15 26,32%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-05, 21:21   #3091
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
no nie mów, że głosowałaś?? Ja tam się cieszę, że Wojewódzkiemu wynik utarł trochę nosa
Ależ oczywiście! Orange mi tyle promocji daje, że zawsze mi sporo kaski przepada, więc nie żałowałam sobie. Tym bardziej, że bardzo mi się podobają jego wykonania.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 22:05   #3092
martusia15cc
Raczkowanie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki!

Widzę, że większość z Was korzysta dzisiaj z pięknej pogody, eh, jak ja Wam zazdroszczę... No ale niedługo też już będę miała luz, trzeba jakoś te 2 tygodnie sesjowo-obronowe jeszcze wytrzymać.

Naszło mnie ostatnio na oglądanie filmów z wesel i wczoraj trafiłam na vimeo na to nagranie (tak, tak, czego to się nie wyszuka, jak się trzeba uczyć do exama ):
Obejrzałam prawie cały film (4h! ). Ale powiem Wam, że pięknie wyszedł im ten ślub i wesele, byłam wzruszona jak to oglądałam. Młodzi cały czas uśmiechnięci i na luzie, bawią się z gośćmi, zespół również profeska, a na ślubie piękne i mądre kazanie księdza, uroczyście wypowiedziana przysięga i do tego wyjątkowy prezent dla Młodych... Byłam po prostu zachwycona! Wszystko takie naturalne i bez pompy, a jednocześnie widać tu prawdziwe szczęście, emocje, wzruszenie... Mam nadzieję, że nasze uroczystości ślubne i weselne też będą równie wspaniałe, czego każdej PMce z naszego wątku życzę z całego serca Dla mnie ten film to dowód na to, że warto się starać i zadbać o każdy szczegół, żeby w tym dniu być spokojnym i cieszyć się każdą jego chwilą.

Też mnie wzieło na ogladnie filmow ze slubu i wesela,a powinnam się uczyc Tylko jak zobczyć ten film co podałas od początku? Mi wyświtla się od 4 części, a 1,2,3 brak
Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość
a ja za tydzień jadę oglądać moją salę yeah... może w końcu będę miała wyobrażenie o niej (a raczej zobacze ją na zywo a nie na projektach. Może też dotrze do mnie, że to na serio za rok mam nadzieję, że się zakocham
My 24 lipca idziemy na NASZĄ SALĘ na wesle do naszych znajomych, wiec bardzo się cieszę, że zobaczę ją w akcji Narazie byliśmy tam w jedną sobotę jak stoły były juz nakryte i jedzonko ustawiali na stoly, ale jak będą goście to jednak co innego

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
heeeej

7 godzin łażenia po gorach za nami ale pogoda Nam dopisala i przesylam Wam kilka fotek i zaraz tutaj sobie poczytam co dzisiaj naskrobalyscie jedno sczescie ze to tylko 1 strona
Ładna z Was para i widok super
martusia15cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 22:12   #3093
tenebrosa
Wtajemniczenie

martusia15cc, tam po prawej stronie jest taka ramka z suwaczkiem - jak przesuniesz w dół to powinny się pokazać kolejne części, ewentualnie spróbuj ten link: - tu powinna być pierwsza część filmu. W sumie jest ich 8, kolejne części włączasz w tej ramce po prawej stronie. Mam nadzieję, że teraz zadziała
W ogóle jak na film z 2008 roku to fajnie jest zmontowany, widać, że profesjonalista robił.
Stary 2011-06-05, 22:37   #3094
martusia15cc
Raczkowanie

Cytat:
martusia15cc, tam po prawej stronie jest taka ramka z suwaczkiem - jak przesuniesz w dół to powinny się pokazać kolejne części, ewentualnie spróbuj ten link: - tu powinna być pierwsza część filmu. W sumie jest ich 8, kolejne części włączasz w tej ramce po prawej stronie. Mam nadzieję, że teraz zadziała
W ogóle jak na film z 2008 roku to fajnie jest zmontowany, widać, że profesjonalista robił.
Własnie na tych suwaczkach boku tylko do 4 cześci bylo, ale z tego lika co mi podalas jest 1 cześć Dzięki!
Fajnie ogląda się ten film
Wogóle doszlam do wniosku, ze pooglądam sobie takie filmy i poobserwuje przy ktorych piosenkach goscie najlepiej sie bawią, bo zauwazyłam że jest duzo fajnych piosenek jak je sie slyszy a do tanca nie sa dobre... Wiec poogldam sobie w wakcje i pozapisuje ktore chcę
martusia15cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-05, 22:54   #3095
martuha24
Rozeznanie

Hej Dziewczyny!! Kurcze ale dziwnie się czuję jakby mnie tu nie było ho ho....
Zasiedziałam się przy robieniu prototypu zaproszenia ...no i coś może z tego wyjdzie ...jak narazie szukam odpowiedniej czcionki czytelnej ...
Ah no...byliśmy dzisiaj na naukach przedmałżeńskim pierwszych i ostatnich... na 11:00 była msza z pl języku trwała 40 minut i o 14 :00 nauki (w ogóle myśleliśmy z tż że to będzie od 11:00 do 18:00 i cały dzien a tu się okazuje że o 14 nauki) dobra ... było 5 par (razem z nami) ...ksiądz spoko luzak taki że hej i najlepsze jest to że większość czasu opowiadał o sobie tzn gdzie wcześniej "pracował" a były to FIlipiny... w sumie na dobra sprawe nic nowego nam nie powiedział a koniec nauk był ok 16:30 także bardzo szybko się uwinęliśmy....jeśli chodzi o płacenie za nauki to kto chciał to mógł coś tam dać ale nie było to konieczne ale jak dała jedna para to wszyscy zaczęliśmy szukać portfelów także wyszło że zapłaciliśmy.. było fajnie no i najważniejsze że mamy świadectwa...

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Zajrzałam właśnie na suwaczek a tam 468dni jak ostatnio zaglądałam to było 471
Stary 2011-06-05, 23:18   #3096
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martusia15cc Pokaż wiadomość
Wogóle doszlam do wniosku, ze pooglądam sobie takie filmy i poobserwuje przy ktorych piosenkach goscie najlepiej sie bawią, bo zauwazyłam że jest duzo fajnych piosenek jak je sie slyszy a do tanca nie sa dobre... Wiec poogldam sobie w wakcje i pozapisuje ktore chcę
Hehe, ja oglądając ten film też doszłam do takiego samego wniosku odnośnie piosenek

Cytat:
Napisane przez martuha24 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!! Kurcze ale dziwnie się czuję jakby mnie tu nie było ho ho....
Zasiedziałam się przy robieniu prototypu zaproszenia ...no i coś może z tego wyjdzie ...jak narazie szukam odpowiedniej czcionki czytelnej ...
Ah no...byliśmy dzisiaj na naukach przedmałżeńskim pierwszych i ostatnich... na 11:00 była msza z pl języku trwała 40 minut i o 14 :00 nauki (w ogóle myśleliśmy z tż że to będzie od 11:00 do 18:00 i cały dzien a tu się okazuje że o 14 nauki) dobra ... było 5 par (razem z nami) ...ksiądz spoko luzak taki że hej i najlepsze jest to że większość czasu opowiadał o sobie tzn gdzie wcześniej "pracował" a były to FIlipiny... w sumie na dobra sprawe nic nowego nam nie powiedział a koniec nauk był ok 16:30 także bardzo szybko się uwinęliśmy....jeśli chodzi o płacenie za nauki to kto chciał to mógł coś tam dać ale nie było to konieczne ale jak dała jedna para to wszyscy zaczęliśmy szukać portfelów także wyszło że zapłaciliśmy.. było fajnie no i najważniejsze że mamy świadectwa...

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Zajrzałam właśnie na suwaczek a tam 468dni jak ostatnio zaglądałam to było 471
Fajnie, że już po Co do czcionek, to ja już jakiś czas temu ściągnęłam sobie cały pakiet ozdobnych polskich czcionek i teraz mam je wszystkie zainstalowane. Przydadzą się nie tylko do zaproszeń, już teraz jak trzeba mi coś wydrukować bardziej niekonwencjonalnie to ich używam. Ale nie polecam tego sposobu ze ściąganiem całego pakietu, bo z jednej strony fajnie, że jest tyle czcionek do wyboru, ale z drugiej ileż ja się muszę zawsze naprzewijać w Wordzie, żeby znaleźć zwykłego Ariala czy Times New Roman Anyway, załączam plik PDF z czcionkami ozdobnymi, które mam i które mają polskie znaki. Gdyby jakaś Ci się spodobała, to pisz, podam nazwę albo spróbuję przesłać
Załączone pliki
Rodzaj pliku: pdf czcionki do zaproszen.pdf (168,0 KB, 14 załadowań)
Stary 2011-06-05, 23:28   #3097
martuha24
Rozeznanie

Cytat:
Hehe, ja oglądając ten film też doszłam do takiego samego wniosku odnośnie piosenek

Fajnie, że już po Co do czcionek, to ja już jakiś czas temu ściągnęłam sobie cały pakiet ozdobnych polskich czcionek i teraz mam je wszystkie zainstalowane. Przydadzą się nie tylko do zaproszeń, już teraz jak trzeba mi coś wydrukować bardziej niekonwencjonalnie to ich używam. Ale nie polecam tego sposobu ze ściąganiem całego pakietu, bo z jednej strony fajnie, że jest tyle czcionek do wyboru, ale z drugiej ileż ja się muszę zawsze naprzewijać w Wordzie, żeby znaleźć zwykłego Ariala czy Times New Roman Anyway, załączam plik PDF z czcionkami ozdobnymi, które mam i które mają polskie znaki. Gdyby jakaś Ci się spodobała, to pisz, podam nazwę albo spróbuję przesłać
Dzięki Ja sobie ściągnełam też sporo ale właśnie nie wiem którą wybrać musiałabym wydrukować kilka żeby widziec jak to wygląda na papierze.....już tyle co nadrukowałam żeby zobaczyć jak wygląda że tż jak sprawdzi poziom tuszu w drukarce to mnie ZJE

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-06, 06:38   #3098
kindziulindzia
Zakorzenienie

Witam po weekendzie

w niedziele TŻ i mój papa mieli urodziny było śmiechu co nie miara podwójne prezenty a nawet mieli wspólny torcik

GIENEK RULEZ ale nie obraziłabym się gdyby wygrała Ada bo też mi się podobała

jeślui chodzi o góry to prawdopodnie wybierzemy się na czerwcówkę z TŻ do Zakopanego chociaż osobiście kocham morze

a jak tam u Was dziewczynki po weekendzie?
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 07:12   #3099
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Dzień doberek
Staram się zebrać, żeby popracować, albo chociaż pozory stwarzać, ale nawet pozory mi nie wychodzą
Dzisiaj chyba będzie jakiś temperaturowy rekord, bo o 6.30 już było 23 stopnie.
dla mnie taka pogoda to masakra. W głowie helikopter i źle ogólnie. Jak szłam do pracy, to myślałam, że się rozpuszczę.
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 07:19   #3100
Jamee
Zakorzenienie

Dzień dobry

Dzisiaj mam rok i 4 miesiące do ślubu

Aż się boję dzisiejszych upałów. Mam @ i jakoś upał źle na mnie wpływa a w dodatku mamy dzisiaj poradnię 2 godziny męki

Miłego dnia

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 07:52   #3101
(kicia)
Zakorzenienie

hej

a ja wam wczoraj zapomniałam napisać. Wiecie co sobie znowu księża w mojej parafii wymyślają?? Otóż chcą żeby przez 5 lat od ślubu każda para w miesiącu swojego ślubu musiała odbyć weekend skupienia. Im na prawdę się widać nudzi. Każdy sakrament tak utrudniają że człowiekowi się aż odechciewa eh
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-06, 08:00   #3102
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Ja dzisiaj idę po raz trzeci na poradnię,bo ostatnio nam się babka doczepiła do wykresu...Aż się boję co dziś wymyśli....

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 08:02   #3103
ibyza
Wtajemniczenie

kurde a ja zapomniałam całkowicie o tej poradni, trzeba się tym zając teraz wcześniej
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 08:12   #3104
tusia_m
Zakorzenienie

Witam
Ja tylko tak z doskoku!

Tez się ciesze, ze GIENEK wygrałłł

Poza tym - byłam w sobotę na panieńskim - za✂✂✂osta impra! dawno tak dobrze się nie bawiłam

Ale.....teraz powrót do szarej rzeczywistości.........mu szę w końcu zacząć robić cos na zaliczenie na seminarium :/

Miłego dnia
Ja pewnie kolo południa wskoczę do basenu (bo już mi w ogródku stoi ) bo taka piękna pogoda za oknem....

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 09:02   #3105
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
hej

a ja wam wczoraj zapomniałam napisać. Wiecie co sobie znowu księża w mojej parafii wymyślają?? Otóż chcą żeby przez 5 lat od ślubu każda para w miesiącu swojego ślubu musiała odbyć weekend skupienia. Im na prawdę się widać nudzi. Każdy sakrament tak utrudniają że człowiekowi się aż odechciewa eh
Już ich calkiem poźrebiło
A poźniej się dziwią, że coraz więcej osób ucieka od kościoła... Ehhh... I gdzie tu jest duchowe przeżycie, jak do wszystkiego Cię zmuszją

Cytat:
kurde a ja zapomniałam całkowicie o tej poradni, trzeba się tym zając teraz wcześniej
A my w środę mamy ostatnią poradnię. Musimy tylko wykresik spreparować, żeby się kobiecina cieszyła. TŻ dodatkowo wymyśla pytania, jakie jej zada

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
Miłego dnia
Ja pewnie kolo południa wskoczę do basenu (bo już mi w ogródku stoi ) bo taka piękna pogoda za oknem....
Ale z Ciebie sadystka... Tak nam tu o taplanku pisać... Ja poproszę taki basen do biura
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-06, 09:16   #3106
vesna84
Zakorzenienie

Wink Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

dzień dobry
nadrobiłam Was, poprsotu jesteście niesamowite tyle stron przez weekend?? mnie zazwyczaj w domu nie ma

też bardzo sie ciesze, że Gienek wygrał, od początku mu kibicowałam

Michał Szpak ma jeszcze sporo czasu na karierę.
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 09:36   #3107
melod_y
Zakorzenienie

hej. Na szczęście weekend za mną i przetrwałam wykłady
Wczoraj mieliśmy tylko wpis do indeksu więc od razu telefon do TŻ aby coś zaplanować w piękną niedzielę
Wybraliśmy się na kręgle do Krk a później połaziliśmy nad zakrzówkiem. Ogółem baaaardzo udany dzień. A dzisiaj niestety tez muszę zabrać się za naukę bo zaczynają mi się same egzaminy...

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 09:38   #3108
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
dzień dobry
nadrobiłam Was, poprsotu jesteście niesamowite tyle stron przez weekend?? mnie zazwyczaj w domu nie ma

też bardzo sie ciesze, że Gienek wygrał, od początku mu kibicowałam

Michał Szpak ma jeszcze sporo czasu na karierę.
dokładnie ...ada i michał są młodzi i myślę, że jak tylko będą chcieli to im się uda osiągnąć sukces ...

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 09:45   #3109
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
jagodziu i jak w niej się prezentowała? Ciekawi mnie czy wygodna jest w tańcu. A i ona miała tego kwiatka z boku czy też się go pozbyła
wyglądała ładnie tylko że blada była a miała nie białą tylko ecru czy ivory nie pamiętam ;p kwiatka miała piękny welon do połowy pleców a zakończony był perłami pierwszy raz taki widziałam i się zakochałam
a jeśli chcesz to się jej podpytam czy była wygodna w tańczeniu ;p wiem że ją podtrzymywała w górze przy tańczeniu
Cytat:
heeeej

7 godzin łażenia po gorach za nami ale pogoda Nam dopisala i przesylam Wam kilka fotek i zaraz tutaj sobie poczytam co dzisiaj naskrobalyscie jedno sczescie ze to tylko 1 strona
boooońku jak pięknie zazdroszczę
Cytat:
jutro mam egzamin, bardzo zatem proszę o trzymanie kciukasów między 8.30 a 11.30

No i po poprawinach od 15 bawiłam się do końca czyli do 1 ale tym razem zespół dał czadu pierwszy raz tyle byłam na parkiecie ;p na weselu a co mówić o poprawinach. I wiecie co chyba nieźle imprezę rozkręcamy bo mój kumpel już ze swoją żoną zaprosili nas jeszcze dzisiaj na 18 ale jeszcze nie wiem czy pójdziemy
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 09:53   #3110
madzia2306
Zakorzenienie

ja natomiast mam za sobą grilla z moimi rodzicami i teściami rozmawiali o weselu ale obeszlo się na szczęście bez scysjii a co do fotografa to stwierdziliśmy że nie będziemy brac fotografa bo ja głupia nie skojarzyłam że nasz kolega pasjonuje sie fotografią ma super aparat więc jego poprosimy

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 09:54   #3111
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Ale z Ciebie sadystka... Tak nam tu o taplanku pisać... Ja poproszę taki basen do biura
Ależ proszę bardzo, zapraszam do siebie na taplanko Basen duży, wody nie zabraknie

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 09:56   #3112
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
Ależ proszę bardzo, zapraszam do siebie na taplanko Basen duży, wody nie zabraknie
też bym sie potaplała w basenie pogoda w sam raz na takie kapiele

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 10:05   #3113
Magdzia0108
Zadomowienie

Cytat:
no to proszę, od razu uprzedzam, że pozniej zdjęcia wykasuję, co by moja facjata za długo nie straszyła ....uff obfociłam się za wszystkie czasy...uwaga specjalnie dla was założyłam biały podkoszulek, żebyście miały jako takie wyobrażenie kolorystyczne chociaż, bo sukni już mi się nie chciało targać
oczywiście nie zdążyłam oblookać cię w tym welonie, bo ja w weekendy to rzadko zaglądam na wizaż. Mogę na priv? O widzę bloga masz, to juz patrzę....O nena piszesz egzam, trzymam kciuki
Welon śliczny
Poprosze linka do aukcji na allegro, to może też zakupię jeśli mogę?? :pliss:

A ja się chyba nie obronię w lipcu (poczekam do września), bo żeby się bronić trzeba zapłacić wszystkie koszta czyli za okres letni i obronę itp (co jest rozpisane terminowo nawet do 30.09.2011), a żeby sie obronić trzeba to zapłacić do 03.07.2011 i zgadnijcie ile wychodzi... 2200 zł. Zgłupieli, że jednorazowo im tyle zapłacę (szkoła prywatna :/) Byle już to zdać i koniec. Nie chce mi się już studiować. I tak wątpię, że coś znajdę po tym zdanym mgr

kicia ja jestem za tymi butkami z kryształkiem, chociaż ja to nie chcę mieć białych

Dziewczyny byłam na drugiej części Kac Vegas, jaja nieziemskie jeszcze lepsza część jak dla mnie niż pierwsza

karolinka85 ja bym ci radziła szukać kogoś innego, bo jak ten już coś kręci, to wiadomo, że będzie kicha. Kasa pójdzie na to, a nie będziesz zadowolona. A to co ci napisał ten facet, to mnie zatkało. Jakiś cienki ten koleś, skoro nie potrafi "sprostać Pani wymaganiom". Może jakis początkujący i się wystraszył.

Paulinko piękne widoki, kocham takie pejzaże, ja to w górach powinnam się urodzić

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 10:09   #3114
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
hej

Hehe, my się jeszcze nie możemy zebrać, aby nauki przedmałżeńskie odbyć. TŻ ciągle mówi, abym to ja załatwiła a mi się tak jakoś nie składa zadzwonić do parafii i nas zapisać
Co do dni skupienia, to pod warunkiem, że prowadzą je życiowi ludzie, mogłoby się okazać bardzo przydatne, ale z drugiej strony jak chcieliby to wyegzekwować? W moim przypadku, gdzie mieszkamy w Krk, a ślub bierzemy w kościele, do którego za młodu chodziłam a z tego co wiem, to papiery w ostateczności trafią do parafii, w której byłam chrzczona, to byłoby trochę skomplikowane Dodatkowo dochodzi parafia TŻ i już zrobiłby się mały kocioł.

Poczytałam Was i powiem, że dużo o ślubie i przygotowaniach myślicie - niektóre z Was suknie już mają, pozostałe welony, obrączki, zaproszenia... a my mamy czas - nawet nie zdołaliśmy w ciągu tygodnia podpisać umowy z fotografem. Mam nadzieję, że się nie wkurzy i nie oleje nas jak się w końcu odezwiemy Pomimo, że już niecałe 11 miesięcy do ślubu, to i tak to wszystko odległe mi się wydaje.

A w ogóle, to gratuluję wszystkim dziewczynom zdanych egzaminów, trzymam kciuki za te, którym to jeszcze potrzebne i duuuuuuuuuuużo szczęścia tym, których urodziny przegapiłam
Stary 2011-06-06, 10:36   #3115
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
A ja się chyba nie obronię w lipcu (poczekam do września), bo żeby się bronić trzeba zapłacić wszystkie koszta czyli za okres letni i obronę itp (co jest rozpisane terminowo nawet do 30.09.2011), a żeby sie obronić trzeba to zapłacić do 03.07.2011 i zgadnijcie ile wychodzi... 2200 zł. Zgłupieli, że jednorazowo im tyle zapłacę (szkoła prywatna :/) Byle już to zdać i koniec. Nie chce mi się już studiować. I tak wątpię, że coś znajdę po tym zdanym mgr
Oj jak ja to doskonale rozumiem. Mam 2 terminy obrony 1 lipca i 7 wrzesień. I chyba wezmę wrzesień, ze względu na statut studenta jeszcze, jak się uda to może na 2 miesiące na praktyki pojadę, za grosze, ale zawsze to jakieś doświadczenie. Ale jeśli z wszystkim spokojnie się wyrobię i moja promotorka nie będzie robić problemów to może i te 1 lipiec. Ale już mi się tak nie chce....

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 10:44   #3116
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Hejka Ja po oralu Dostałam 4 :p
Super, że wszystko Ci się układa Powodzenia u Lisy i gratulacje dla Siostry No i TŻtowi też pogratuluję, jak już potwierdzisz dobrą nowinę

Cytat:
A u mnie też cuda się dzieją bo nie wiem jakim sposobem, ale z tego drugiego egzaminu właśnie przyszły wyniki i też dostałam 5!

I oficjalnie potwierdzili nam obronkę na 20. czerwca. Tak więc pozostaje mi jeszcze tylko 2 examy w tym tygodniu pchnąć do przodu i mgr już prawie w kieszeni będzie
Ty kujonie! Gratulejszyn Fajnie, że już po 20tym będziesz miała z głowy, jaka ja jestem głupia, że tak nie potrafię tego po prostu zrobić i już... za pozostałe egzamki

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Hej Kobitki!!!
Padam na twarz dosłownie. Byłam wczoraj to wesele obsługiwać, jak o 7.45 pojechałam tak wróciłam o 5.15 ( obiad wydawaliśmy o 14.30, o 4 orkiestra skończyła grać) o 6 położyłam się do wyrka, a o 9 moja genialna siostra mega głośno muzyki słuchała w pokoju i jeszcze drzwi miała otwarte co potęgowało dźwięk. No żesz kur wa!!!!!! dostała opieprz, oczywiście zapomniała gdzie byłam caluśką sobotę... później już nie mogłam zasnąć i tak lewituję dzisiaj ledwo co na nogach.
Jeśli chcecie znać większe lub mniejsze szczegóły wesela i stroju panny młodej mogę opisać później.
No to się trochę narobiłaś, a chociaż się opłacało?
Jak będziesz miała czas i chęć to poopisuj, co tam było dobrze, a co źle i jak wyglądało

Cytat:
a ja za tydzień jadę oglądać moją salę yeah... może w końcu będę miała wyobrażenie o niej (a raczej zobacze ją na zywo a nie na projektach. Może też dotrze do mnie, że to na serio za rok mam nadzieję, że się zakocham
Czekamy na fotki Ale to musi być dziwne dopiero teraz oglądać salę po raz pierwszy

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
A jakie będziecie mieli grawery na obrączkach o ile będziecie mieli
Brudzia, coś dawno Cię nie było
My grawery będziemy mieli bardzo osobiste, swoje ksywki i 2członowe wyrażenie - po jednym wyrazie na każdej. Natomiast Znajomi nam ostatnio mówili, żeby koniecznie datę wygrawerować, bo się zapomina Oni są 5 i 3 lata po ślubie i mówią, że czasem nie mogą sobie przypomnieć, kiedy to wesele było My raczej nie będziemy mieli z tym problemu, więc daty nam na obrączkach niepotrzebne

Cytat:
heeeej

Aaaaaale cudnie tam macie! Też już mi się góry tęsknią....

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Rozmawialiśmy z księdzem. Mamy zarezerwowany termin wstępnie na godz. 13 Ale mamy przyjść w październiku jeszcze raz. Za strojenie kościoła siostra bierze 300 zł Wolałabym, żeby zrobiła to moja teściowa (artystka).

Wymieniłam kamień w oczku na ametyst i teraz strasznie ale to strasznie mi się podoba.

A w przyszłym tygodniu idę z mamą mierzyć suknie
Pokaż pierścionka to tuningu Fajnie, że macie już godzinę, chociaż strasznie ona wczesna jak dla mnie
A pytałaś, czy nie ma możliwości ustrojenia samodzielnie? Bo 300zł za dekorację to zdzierstwo.
Czekamy na relację z salonów

Cytat:
Na nas możesz liczyć o każdej porze dnia i nocy

Tak dzisiaj z TŻ oglądaliśmy filmiki na YT z pierwszych tańców i TŻ stwierdził, że może jednak zrezygnujemy z tyczkowatego dreptania w jednym miejscu i powalczymy z walcem. Normalnie
Rytmicznie głusi nie jesteśmy, więc może nam się uda zawirować
Pewnie, że Wam się uda! Walc naprawdę nie jest trudnym tańcem, jak się już rytm i podstawowe kroki załapie, to sam się człowiek dziwi, że tak ładnie i lekko sobie wiruje

Cytat:
Ja nie rozumiem, ocb, 5 lat PO ślubie chcą kogoś zmusić do skupienia? Ciekawe jak? Jak nie odbędziecie skupienia, to nie przyjdą z kolędą?

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
ja natomiast mam za sobą grilla z moimi rodzicami i teściami rozmawiali o weselu ale obeszlo się na szczęście bez scysjii a co do fotografa to stwierdziliśmy że nie będziemy brac fotografa bo ja głupia nie skojarzyłam że nasz kolega pasjonuje sie fotografią ma super aparat więc jego poprosimy
Fajnie, że się grill udał
A pytaliście tego kolegę, czy nie wolałby się bawić na weselu, niż Was cykać? Wiesz, bo jednak moim zdaniem to trochę głupio prosić gościa, żeby Wam robił za fotografa.

A my po weekendzie z nowymi siłami, wczoraj mieliśmy totalny luz blues na działce u Ciotki pod lasem, byliśmy nad rzeczką i się trochę potaplaliśmy, poopalaliśmy się (nawet mnie trochę złapało ), no i ogólnie super relaks... Takie 1dniowe wakacje
A dziś jestem umówiona z tą Dziewczyną, co mam za Nią pracować na omówienie szczegółów Mam nadzieję, że wszystko ok będzie i się dogadamy

Co do dzieciaczka - ja w dniu ślubu będę miała skończone 26 lat i powoluuutku i mi zaczyna tykać... Jeszcze delikatnie i cichutko, ale na pewno przed moją 30ką chcemy się przynajmniej pierwsze zmajstrować, więc jakoś z rok po ślubie i my pewnie będziemy odstawiać zabezpieczenia

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 10:53   #3117
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Dzień dobry dziewczynki Ja jestem dziś padnięta i w ogóle padam na pyszczek, bo do 3 pisałam durny referat na zaliczenie i położyłam się przed 4 spać Porażka totalna - miałam do północy wysłać babeczce tę pracę na maila no a okazało się że dostała ją dziś koło 9 hehe trudno :p Przy życiu podnosi mnie myśl, że dziś 3 godzinki nauki tańca

Cytat:
Hej dziewczynki!! Dacie wiarę, że od południa w krakowie zachmurzenie??

też chcę być na takim wątku, ale pogubiłam się już w wątku dla przyszłych mamusiek. Widzę, że mamy podobnie, my też zaraz po ślubie chcielibyśmy starać się o dzidziusia. Bo niestety w przeciwieństwie do większości naszych młodziutkich PMek, mój zegar tyka

Gratuluję czwórki, zawsze to dobra ocena, chociaż widzę, że z uwagi na stypę, liczyłaś na więcej..heh ja to bym chciała, sobie kiedyś odtworzyć filmik ze swoich ustnych egzaminów - niezły kabaret by był. Ogólnie kolega, który jest doktorantem tak się brechta ze studentów, którzy niego zaliczają. Czasem jego opowieści są nieziemsko śmieszne. Super, że Lisa już w tym tygodniu, mam nadzieję, że nie przegapię Twoich zdjęć, bo niestety od jutra będę tu rzadziej

nie lubię przeźroczystych gorsetów
O to widzę, że sporo tu staraczek o dzidziusie Wiecie, że ja jeszcze tak z rok temu marzyłam o to, żeby też zaraz po ślubie płodzić maleństwo? Jakoś tak mi się spieszyło Dodam, że w dniu ślubu będę miała 23,5 roku więc w sumie czas niby mam, ale znowóż o hormony się trochę boję (choć 2 tygodnie temu gina powiedziała, że będzie spoko )... Ale doszłam do wniosku, że jednak 28 latek to będzie dla mnie dobry wiek - w końcu muszę się teraz wytańczyć () no i chciałabym jeszcze pozwiedzać trochę świat z TŻem - jeszcze nigdy nie byliśmy nigdzie za granicą na takiej wycieczce "że WOW" i to dlatego takie mam odczucia
Oj no już trudno z tym moim egzaminem - płakać nie będę A jak okaże się, że stypendiów i tak nie będzie takich jak ostatnio to tylko mi kamień z serca spadnie i skończy się moje gdybanie "co by było gdybym odpowiedziała lepiej"
Ja też nie lubię przezroczystych gorsetów

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość

A jakie będziecie mieli grawery na obrączkach o ile będziecie mieli
My będziemy mieć:
"Hicimos un pacto de palabras
Yo te amo tu me amas" - ja jeden człon a mój TŻ drugi Cytat ten pochodzi z piosenki Aventury - "La boda" (ślub) a oznacza coś w stylu:
"Zawrzyjmy pakt słow - ja ciebie kocham, ty kochasz mnie" hehe Ach bachata w naszym życiu... to i na obrączkach będzie

Cytat:
heeeej

Super! Śliczna jesteś Paulinko I ładną parę stanowicie

Cytat:
Na nas możesz liczyć o każdej porze dnia i nocy

Tak dzisiaj z TŻ oglądaliśmy filmiki na YT z pierwszych tańców i TŻ stwierdził, że może jednak zrezygnujemy z tyczkowatego dreptania w jednym miejscu i powalczymy z walcem. Normalnie
Rytmicznie głusi nie jesteśmy, więc może nam się uda zawirować
Super My też zamierzamy się nauczyć walca (a konkretnie angielskiego) - myślę, że to będzie niesamowite przeżycie wirować tak w pięknej sukni i welonie, w objęciach TŻa i przy dźwiękach nastrojowej melodii Cudnie!

DZIEWCZYNKI! Zadzwoniłam dziś do Lisy Ferrery i umówiłam się na 16:30 w czwartek (tylko ten dzień pasuje zarówno mnie jak i mamuni - ojcze mój jednak spasował = ale sądzę, że z chęcią obejrzy potem zdjęcia ) - bardzo się jaram bo to w końcu moja pierwsza przymiarka No i od razu musiałam wybrać najbardziej prestiżowy salon w moim mieście (otworzyli go w grudniu - śmieję się, że specjalnie dla mnie bo marzyłam żeby był ten salon u nas ) - na pierwszy ogień na pewno pójdzie kiecka którą wklejałam na stronie 92 więc ekstra Babeczka przez telefon była bardzo miła także liczę na udaną wizytę No i mam w planie sprowadzić sobie suknię którą mam w avatarku i taką jeszcze jedną (bo pochodzą ze starszych kolekcji a ponieważ salon powstał w grudniu zeszłego roku to i mają same najnowsze kolekcje) hihi fajowo Oj po długości moich wypocin widać, że się zajarałam, co Oczywiście foteczki jak tylko będę mogła to wrzucę i oblukacie moją skromną osobę

Edytowane przez sztuczka_magiczka
Czas edycji: 2011-06-06 o 11:29
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-06, 11:15   #3118
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
wyglądała ładnie tylko że blada była a miała nie białą tylko ecru czy ivory nie pamiętam ;p kwiatka miała piękny welon do połowy pleców a zakończony był perłami pierwszy raz taki widziałam i się zakochałam
a jeśli chcesz to się jej podpytam czy była wygodna w tańczeniu ;p wiem że ją podtrzymywała w górze przy tańczeniu
to pewnie taki welon jaki mi dobrała w salonie. Też się w nim zakochałam a koszt na necie to 150 zł a tyle na welon nie wydam

była bym wdzięczna jak byś zapytała. Ale jak ją podtrzymywała to trochę kicha może za długa była
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 11:39   #3119
vesna84
Zakorzenienie

mój zegar tykać nie zaczął i jakoś sie tym mało przejmuje a w przyszlym roku kończe 28 lat

normalnie dziewczyny muuusze przymierzyć ta suknie
znów się platonicznie zakochałam
jezeli tylko dobrze mi będzie w tym fasonie to biore!! albo szyję!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3441419789_00512f6149.jpg (29,7 KB, 41 załadowań)

Edytowane przez vesna84
Czas edycji: 2011-06-06 o 11:41
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 11:42   #3120
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
mój zegar tykać nie zaczął i jakoś sie tym mało przejmuje a w przyszlym roku kończe 28 lat

normalnie dziewczyny muuusze przymierzyć ta suknie
znów się platonicznie zakochałam
jezeli tylko dobrze mi będzie w tym fasonie to biore!! albo szyję!!
...a jaką suknię? Chyba coś mnie omięło albo nie ogarnęłam

Aha, no i:
Nena oczywiście trzymałam kciuki
Tenebroska - superaśnie, że egzaminy tak świetnie Ci poszły Obrona też na pewno będzie cacy

EDIT: Aaach już widzę Vesna - suknia jst doskonała To kiedy idziesz ją mierzyć ?

Edytowane przez sztuczka_magiczka
Czas edycji: 2011-06-06 o 11:49
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości