|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć: | |||
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 10,53% |
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 |
36 | 63,16% |
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 |
15 | 26,32% |
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3091 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Ależ oczywiście! Orange mi tyle promocji daje, że zawsze mi sporo kaski przepada, więc nie żałowałam sobie. Tym bardziej, że bardzo mi się podobają jego wykonania.
#3092 | |||
Raczkowanie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Cytat:
Też mnie wzieło na ogladnie filmow ze slubu i wesela,a powinnam się uczyc ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3093 |
Wtajemniczenie
|
martusia15cc, tam po prawej stronie jest taka ramka z suwaczkiem - jak przesuniesz w dół to powinny się pokazać kolejne części, ewentualnie spróbuj ten link: - tu powinna być pierwsza część filmu. W sumie jest ich 8, kolejne części włączasz w tej ramce po prawej stronie. Mam nadzieję, że teraz zadziała
![]() W ogóle jak na film z 2008 roku to fajnie jest zmontowany, widać, że profesjonalista robił.
#3094 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Fajnie ogląda się ten film ![]() Wogóle doszlam do wniosku, ze pooglądam sobie takie filmy i poobserwuje przy ktorych piosenkach goscie najlepiej sie bawią, bo zauwazyłam że jest duzo fajnych piosenek jak je sie slyszy a do tanca nie sa dobre... Wiec poogldam sobie w wakcje i pozapisuje ktore chcę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3095 |
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny!! Kurcze ale dziwnie się czuję jakby mnie tu nie było ho ho....
![]() Zasiedziałam się przy robieniu prototypu zaproszenia ...no i coś może z tego wyjdzie ...jak narazie szukam odpowiedniej czcionki czytelnej ... ![]() Ah no...byliśmy dzisiaj na naukach przedmałżeńskim pierwszych i ostatnich... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Zajrzałam właśnie na suwaczek a tam 468dni jak ostatnio zaglądałam to było 471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3096 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3097 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3098 |
Zakorzenienie
|
Witam po weekendzie
![]() w niedziele TŻ i mój papa mieli urodziny było śmiechu co nie miara podwójne prezenty a nawet mieli wspólny torcik ![]() GIENEK RULEZ ![]() jeślui chodzi o góry to prawdopodnie wybierzemy się na czerwcówkę z TŻ do Zakopanego chociaż osobiście kocham morze ![]() a jak tam u Was dziewczynki po weekendzie?
#3099 |
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() Staram się zebrać, żeby popracować, albo chociaż pozory stwarzać, ale nawet pozory mi nie wychodzą ![]() Dzisiaj chyba będzie jakiś temperaturowy rekord, bo o 6.30 już było 23 stopnie. dla mnie taka pogoda to masakra. W głowie helikopter i źle ogólnie. Jak szłam do pracy, to myślałam, że się rozpuszczę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3100 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dzisiaj mam rok i 4 miesiące do ślubu ![]() Aż się boję dzisiejszych upałów. Mam @ i jakoś upał źle na mnie wpływa a w dodatku mamy dzisiaj poradnię ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3101 |
Zakorzenienie
|
hej
a ja wam wczoraj zapomniałam napisać. Wiecie co sobie znowu księża w mojej parafii wymyślają?? Otóż chcą żeby przez 5 lat od ślubu każda para w miesiącu swojego ślubu musiała odbyć weekend skupienia. Im na prawdę się widać nudzi. Każdy sakrament tak utrudniają że człowiekowi się aż odechciewa eh
![]() |
#3102 |
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj idę po raz trzeci na poradnię,bo ostatnio nam się babka doczepiła do wykresu...Aż się boję co dziś wymyśli....
#3103 |
Wtajemniczenie
|
kurde a ja zapomniałam całkowicie o tej poradni, trzeba się tym zając teraz wcześniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3104 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ja tylko tak z doskoku! Tez się ciesze, ze GIENEK wygrałłł ![]() Poza tym - byłam w sobotę na panieńskim - za✂✂✂osta impra! dawno tak dobrze się nie bawiłam ![]() Ale.....teraz powrót do szarej rzeczywistości.........mu szę w końcu zacząć robić cos na zaliczenie na seminarium :/ Miłego dnia ![]() Ja pewnie kolo południa wskoczę do basenu (bo już mi w ogródku stoi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3105 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A poźniej się dziwią, że coraz więcej osób ucieka od kościoła... Ehhh... I gdzie tu jest duchowe przeżycie, jak do wszystkiego Cię zmuszją ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3106 |
Zakorzenienie
|
![]()
dzień dobry
![]() nadrobiłam Was, poprsotu jesteście niesamowite tyle stron przez weekend?? mnie zazwyczaj w domu nie ma ![]() też bardzo sie ciesze, że Gienek wygrał, od początku mu kibicowałam ![]() Michał Szpak ma jeszcze sporo czasu na karierę. |
![]() ![]() |
![]() |
#3107 |
Zakorzenienie
|
hej. Na szczęście weekend za mną i przetrwałam wykłady
![]() Wczoraj mieliśmy tylko wpis do indeksu więc od razu telefon do TŻ aby coś zaplanować w piękną niedzielę ![]() Wybraliśmy się na kręgle do Krk a później połaziliśmy nad zakrzówkiem. Ogółem baaaardzo udany dzień. A dzisiaj niestety tez muszę zabrać się za naukę bo zaczynają mi się same egzaminy...
#3108 |
Zakorzenienie
|
dokładnie ...ada i michał są młodzi i myślę, że jak tylko będą chcieli to im się uda osiągnąć sukces ...
#3109 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a jeśli chcesz to się jej podpytam czy była wygodna w tańczeniu ;p wiem że ją podtrzymywała w górze przy tańczeniu Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No i po poprawinach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3110 |
Zakorzenienie
|
ja natomiast mam za sobą grilla z moimi rodzicami i teściami
![]() ![]() ![]()
#3111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3113 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Welon śliczny Poprosze linka do aukcji na allegro, to może też zakupię ![]() A ja się chyba nie obronię w lipcu (poczekam do września), bo żeby się bronić trzeba zapłacić wszystkie koszta czyli za okres letni i obronę itp (co jest rozpisane terminowo nawet do 30.09.2011), a żeby sie obronić trzeba to zapłacić do 03.07.2011 i zgadnijcie ile wychodzi... 2200 zł. Zgłupieli, że jednorazowo im tyle zapłacę ![]() kicia ja jestem za tymi butkami z kryształkiem, chociaż ja to nie chcę mieć białych Dziewczyny byłam na drugiej części Kac Vegas, jaja nieziemskie ![]() karolinka85 ja bym ci radziła szukać kogoś innego, bo jak ten już coś kręci, to wiadomo, że będzie kicha. Kasa pójdzie na to, a nie będziesz zadowolona. A to co ci napisał ten facet, to mnie zatkało. Jakiś cienki ten koleś, skoro nie potrafi "sprostać Pani wymaganiom". Może jakis początkujący i się wystraszył. Paulinko piękne widoki, kocham takie pejzaże, ja to w górach powinnam się urodzić
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3114 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do dni skupienia, to pod warunkiem, że prowadzą je życiowi ludzie, mogłoby się okazać bardzo przydatne, ale z drugiej strony jak chcieliby to wyegzekwować? W moim przypadku, gdzie mieszkamy w Krk, a ślub bierzemy w kościele, do którego za młodu chodziłam a z tego co wiem, to papiery w ostateczności trafią do parafii, w której byłam chrzczona, to byłoby trochę skomplikowane ![]() ![]() Poczytałam Was i powiem, że dużo o ślubie i przygotowaniach myślicie - niektóre z Was suknie już mają, pozostałe welony, obrączki, zaproszenia... a my mamy czas - nawet nie zdołaliśmy w ciągu tygodnia podpisać umowy z fotografem. Mam nadzieję, że się nie wkurzy i nie oleje nas jak się w końcu odezwiemy ![]() A w ogóle, to gratuluję wszystkim dziewczynom zdanych egzaminów, trzymam kciuki za te, którym to jeszcze potrzebne ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3116 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Super, że wszystko Ci się układa
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jak będziesz miała czas i chęć to poopisuj, co tam było dobrze, a co źle i jak wyglądało ![]() Cytat:
![]() ![]() Brudzia, coś dawno Cię nie było ![]() My grawery będziemy mieli bardzo osobiste, swoje ksywki i 2członowe wyrażenie - po jednym wyrazie na każdej. Natomiast Znajomi nam ostatnio mówili, żeby koniecznie datę wygrawerować, bo się zapomina ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A pytałaś, czy nie ma możliwości ustrojenia samodzielnie? Bo 300zł za dekorację to zdzierstwo. Czekamy na relację z salonów ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A pytaliście tego kolegę, czy nie wolałby się bawić na weselu, niż Was cykać? Wiesz, bo jednak moim zdaniem to trochę głupio prosić gościa, żeby Wam robił za fotografa. A my po weekendzie z nowymi siłami, wczoraj mieliśmy totalny luz blues na działce u Ciotki pod lasem, byliśmy nad rzeczką i się trochę potaplaliśmy, poopalaliśmy się (nawet mnie trochę złapało ![]() ![]() A dziś jestem umówiona z tą Dziewczyną, co mam za Nią pracować na omówienie szczegółów ![]() ![]() Co do dzieciaczka - ja w dniu ślubu będę miała skończone 26 lat i powoluuutku i mi zaczyna tykać... Jeszcze delikatnie i cichutko, ale na pewno przed moją 30ką chcemy się przynajmniej pierwsze zmajstrować, więc jakoś z rok po ślubie i my pewnie będziemy odstawiać zabezpieczenia ![]()
![]() |
#3117 | |||
Rozeznanie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oj no już trudno z tym moim egzaminem - płakać nie będę ![]() ![]() Ja też nie lubię przezroczystych gorsetów ![]() My będziemy mieć: "Hicimos un pacto de palabras Yo te amo tu me amas" - ja jeden człon a mój TŻ drugi ![]() "Zawrzyjmy pakt słow - ja ciebie kocham, ty kochasz mnie" hehe ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() DZIEWCZYNKI! Zadzwoniłam dziś do Lisy Ferrery i umówiłam się na 16:30 w czwartek (tylko ten dzień pasuje zarówno mnie jak i mamuni - ojcze mój jednak spasował = ale sądzę, że z chęcią obejrzy potem zdjęcia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez sztuczka_magiczka Czas edycji: 2011-06-06 o 11:29 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
była bym wdzięczna jak byś zapytała. Ale jak ją podtrzymywała to trochę kicha może za długa była
![]() |
#3119 |
Zakorzenienie
|
mój zegar tykać nie zaczął i jakoś sie tym mało przejmuje
![]() normalnie dziewczyny muuusze przymierzyć ta suknie ![]() ![]() ![]() znów się platonicznie zakochałam ![]() jezeli tylko dobrze mi będzie w tym fasonie to biore!! albo szyję!! ![]() Edytowane przez vesna84 Czas edycji: 2011-06-06 o 11:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#3120 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Aha, no i: Nena oczywiście trzymałam kciuki ![]() Tenebroska - superaśnie, że egzaminy tak świetnie Ci poszły ![]() ![]() EDIT: Aaach już widzę Vesna - suknia jst doskonała ![]() ![]()
Edytowane przez sztuczka_magiczka Czas edycji: 2011-06-06 o 11:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.