|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#511 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII
Cytat:
Zapowiedzi od kwietnia to jest po 5-8 na niedzielę od czerwca do końca września sobota w sobotę jest po przynajmniej 3 śluby ![]() ja się powiem szczerzę troszkę dziwnie czułam wszyscy tam tacy właśnie po 25-26 lat a ja taka gówniara ![]()
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 ![]() ![]() Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-08-06 o 22:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odkąd jestem z moimTZ, to nie zdarzylo mi sie isc na impreze bez Niego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Wtajemniczenie
|
a tam Kiciu nie tylko Ty taka gówniara jesteś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#514 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie z tańcem oczepinowym nie będzie najmniejszego problemu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oj z Chacią mamy podobne wyczucie jeśli chodzi o muzykę ![]() To ja też się pochwalę - jutro jedziemy sobie z TŻecikiem do ogrodu dendrologicznego na terenie którego za rok uskutecznimy sesję poślubną ![]() ![]()
![]() |
#515 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do imprez to np jak są jakieś koncerty to chodzimy z TŻ a jak mnie koleżanki wyciągają na piwko do klubu to raczej chodzę sama a czasem mnie wręcz TŻ wygania żebym poszła on jakoś za klubami nie przepada. ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale my mniejszą parafię mamy, i tak się cieszę, że jeszcze 3 pary przyszły bo tak właściwie sierpień to już też taki schyłek okresu ślubnego (na początku założyłam, ze robią nauki z wyprzedzeniem kilku miesiecy, dobrze ze się pomyliłam ![]() uciekam spać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#517 | |
Zakorzenienie
|
uuuu w kupie raźniej
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Cytat:
![]() ![]()
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 ![]() ![]() Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-08-06 o 22:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#518 |
Zakorzenienie
|
a widziałyście zdjęcia ze ślubu Agnieszki Popielewicz?
![]() Miała suknie w falbanki, druhny i małe druhenki prowadzone przez panią w białej sukni, coś wam to przypomina? ![]()
Edytowane przez niut0 Czas edycji: 2011-08-06 o 22:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ten czas leci ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#520 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Rok temu jak poznałam moją przyszła wizażystkę to ona mi właśnie doradziła takiego totalnego przyliza, że przedziałek na boku i taki hiszpański kok hehe pewnie się zdziwi jak przedstawię jej moją wizję ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tylko wiedzie co (a raczej kto ;p) mi do tych wszystkich piękności nie pasuje? Jej MĄŻ ![]()
![]() |
#521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#522 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobra kończę, bo już późno i ciężko jest mi skonstruować mądre zdanie ![]() ![]() Życzę Wam dobrej nocki i miłej niedzielki - zajrzę pewnie dopiero wieczorem ![]() ![]()
![]() |
#523 |
Zakorzenienie
|
ja tez spadam spac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#524 | ||||||
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Ostatnio nie miałam czasu pisać, ale podczytywałam was w miarę regularnie. Miałam trochę zakręcony tydzień, załatwialiśmy dużo spraw (nie ślubnych ![]() ![]() ![]() Parę dni temu dostaliśmy zaproszenie na kolejne wesele, od kolegi TŻta. W sumie to taki dalszy kolega więc nawet się nie spodziewaliśmy, że będzie prosić ale tak czy siak nie idziemy bo już tego samego dnia mamy wesele kuzynki TŻta. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I mimo, że miałam wtedy 18 lat to nie byłam najmłodsza ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie tylko, bo ja też gówniara ![]() Cytat:
![]() ![]() A welon ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry wszystkim
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#526 |
Zakorzenienie
|
![]() Mnie czeka właśnie pakowanie.. Wieczorem aż na 3 tygodnie jade do Wiednia, no i już powoli łapie doła za TŻtem.. No ale mam nadzieje że to zleci.. Tym bardziej że przyjedzie do mnie na dlugi weekend, wiec na razie tym żyję ![]() Nadrobię Was już na miejscu pewnie jutro po pracy ![]() Buziaki dla Was !!!! Do usłyszenia ![]() Ps. A właśnie! ![]() ![]() Droga niesamowicie Nam sie dłużyła, ale warto było ![]() Madzie przepraszam ze jej nie poinformowałam, ale to tak szybko wszystko wyszło ![]() Dołączę kilka zdjeć, na ostatnim widać jak niesamowicie wiało :P No i wiekszośc zdjec właśnie mam z włosami na wszystkie strony, ale najczęściej na twarzy ![]()
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2011-08-07 o 08:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() fablousu nas niestety nie ma możliwości robienia nauk bez pary. Nawet chyba trzeba być koniecznie narzeczeństwem bo na początku ksiądz pytał o daty ślubów
#528 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() TZ jeszcze spi, więc mam czas coś naskrobać. Blusky nadrabiałam trochę i widziałam, że zastanawiałaś się nad suknią. Już wybrałaś, więc dodam tylko, że suknia bardzo fajna i bardzo dobry wybór( choć nie bardzo mi się podobają suknie w tym stylu, ta ma jednak coś w sobie, te zdobienia są bardzo ładne). Ale mi smutno jak czytam o urlopach w tytule, bo nas najblizszy wyjazd to podróż poślubna. Niby oboje zarabiamy, na ślub planujemy tylko podstawowe rzeczy, bez atrakcji dodatkowych, a do niego na żaden wyjazd nas nie stać i sie ciagle martwie czy uzbieramy tyle ile trzeba ![]() ![]() Czytałam o naukach i chyba zdecydujemy się na te u dominikanów. Tylko pogadam z TZ i ustalimy czy bezplatne 10 spotkaniowe wieczory czy weekendowo, bo jednak póżno TZ nieraz prace konczy. Obiecałam sobie, że ogarniemy się z tym do pażdziernika. To ja już stara, bo 24 lata(ale dopiero w pazdzierniku koncze) ![]() melody ale śliczna dziewczyna z Ciebie, cudowne włosy masz. I Tz romantyk wycieczki robi, my narazie rowerowe uskuteczniamy ![]() Co do rodziców, to nasi narazie tez sie nie wtracają, choć np liste gosci sami chcielismy z nimi robic, więc nam trochę pomogli. I sale zamówili, bo ślub robimy w mieście rodzinnym. Chciałabym już móc zaklepać godzine w kościele, ale u nas dopiero od września jest mozliwość. Ciekawe jak ksiadz zareaguje na fakt, ze nauki bedziemy miec z wawy, bo on o wszystko sie czepia. Maxwelko braliscie cywilny do kredytu? Tez o tym myslelismy, ale nie mam jeszcze umowy o prace, wiec i tak du.pa z tego kredytu by wyszła. Więc juz nas nowe przepisy obejma ![]() Zazdroszcze Wam tego ogarnięcia w tematach ślubnych. Ale dzięki temu mam nadzieje, że i dla siebie jakąś fryzure w Waszych propozycjach znajdę, bo sama nie mogę się zebrać na szukanie. Ciągły bark czasu mi doskwiera. Dużo z PMek będzie miało sesje lub obronę przed samym ślubem??
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam ![]() 7.7.2012 godz 17 ![]() 7.3.2015 moje druga miłość ![]() Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
![]() ![]() |
![]() |
#529 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja dziś planuję cały dzień poza domem, na poszukiwaniu mebli, farb, wykładzin itp ![]() ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#530 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie znam się na kwiatkach, ale bukiet miała bardzo ładny ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie wydaje mi się, żeby koczki kogoś postarzały, to już nie są takie fryzury, które robiło się kiedyś ![]() Tym bardziej, że jest różnica między dwoma pierwszymi kokami, a trzecim i czwartym ![]() 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg Białe dodatki też mi się podobają i jeszcze się waham między właśnie białymi, a różem/fioletem 54.jpg 107.jpg 5-rw-bwb-041111-flowers.jpg Cytat:
![]() Melody, ale Ty śliczna jesteś! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#531 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a z tą wycieczką ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
ooo wlasnie takie porownianie fryzur mi chodzilo!!! jednak sama nie wpadlam na to, zeby wkleic koka.. i koka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#532 |
Zadomowienie
|
Witajcie w nowym wątku
![]() Ja wczoraj wieczorem dopiero co wróciłam z szkolenia. I teraz muszę wszystko poogarniac bo troszke sie tego nazbieralo ![]() Miłej niedzieli
#533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Takie półupięcia też mają dużo uroku i niektóre bardzo mi się podobają ![]() Już wam zresztą pisałam, że na studniówce miałam irokeza ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#534 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Śliczna z Ciebie dziewczyna! Cytat:
![]() Skoro jesteśmy w temacie urlopowym to wrzucę wam kilka fotek z naszego wyjazdu. Same zobaczcie jaka Chorwacja jest piękna ![]() Na ostatnim zdjęciu widok z naszego balkonu ![]() Edytowane przez fablous Czas edycji: 2011-08-07 o 20:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#535 |
Zakorzenienie
|
marcia ja będę miała sesję przed samym ślubem
![]() ![]() ewusia na pierwszym spotkaniu mieliśmy za zadanie opowiedzieć coś o swoim partnerze i tak wyszło że każdy o wieku mówił stąd wiem a trzy pary znam z widzenia i wiem ile mają lat
#536 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj byliśmy z Tż w ZOO
![]() ![]() ![]() ![]()
#537 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dobrze, że u nas tego nie było, bo rozważalibyśmy pewnie sam cywilny ![]() uciekam na dwór poczytać książkę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#538 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() My już w połowie sierpnia jedziemy w nasze miejsca sesyjne, już nie mogę się doczekać, kiedy je zobaczę dokładnie takie, jakimi będą za rok ![]() ![]() Cytat:
![]() Bardzo mi się podoba jej look - suknia cudna, welon delikatny, fryzurka i makijaż bardzo subtelne i wszystko do siebie dopasowane, naprawdę świetnie to wygląda w całości ![]() Cytat:
![]() A jeśli chodzi o welon zakrywający twarz - czemu nie? I co tu ma pasować do polskich warunków, przecież tak czy siak podchodzicie do ołtarza, tak czy siak patrzycie sobie w oczy, więc w tym momencie TŻ może ten welon odsłonić ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Udanego wyjazdu, nie martw się, 3 tygodnie zlecą bardzo szybko ![]() My specjalnie zdecydowaliśmy się na 2012, żeby mieć szkołę już dawno za sobą. Więc teraz planujemy jak najszybsze obrony i już nie przejmowanie się tym w ogóle. Nie wyobrażam sobie obrony tuż przed ślubem, chyba bym zdechła z nerwów, nie mówiąc o tym, że nic dobrze bym pewnie nie doprawcowała - ani pracy, ani kwestii weselnych. Cytat:
A nasi Goście dziś poszli z rana do Centrum Kopernika, więc mamy dzionek z TŻ dla siebie ![]() ![]() TŻ Was pozdrawia ![]() fablous, serce moje się wyrywa do tych Twoich zdjęć.... Jaaa chcę do Chorwacji!! Pięknie mieliście ![]()
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-08-07 o 10:53 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#539 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- wiecie zakochalam sie w sukni Agnieszki Popielewicz ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#540 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aż się boję co to będzie zimą ![]() Cytat:
![]() W ogóle cały jej look był super, wyglądała tak świeżo, czysto, promiennie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.